2016 Aralık Anneleri

Ah ah kızlar günler yaklaştı valla ama son dakika bişeyler çıkmasa iyi olcak dün dişim tuttu sağolsun eşimle face den arkadaşların dediklerini yaptık biraz hafifledi uyumuşum sabah kahvaltıya korkarak yaptım eğer yine gelirse diye ..son zamanları beklemek ayrı bir zormuş gerçekten Allah a çok şükür bugünleri gösterdi hepimize yüce Rabbim sağlıkla da bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin , Pazartesi benim için çok önemli ya normal doğuma karar verilcek ya da sezeryana gün verilcek , hayatımda ufakta olsa operasyon geçirmemiş biri olarak (hamd olsun ) tabi ki nasıl olcak korkusu var , inşallah hepimiz ay bu kadar basitmiydi diyelim doğumlarımız için.

haha ruyalara konu olduk.

Abooo akintiyaa bak master ypti vllaaa

Canim. Bu saatte uyaniksa sabah kacta kalkiyor. Ben kizima uyku egitimi verirken sabah 7 de uyandiriyordum. Oglen uykusu var mi senin pasanin bilmiyorum ama bizim yoktu. Sabah 7 de uyaninca da aksam 8 olunca devriliyordu yataga :) artik 7 yasinda buyuduk biraz. Ama aliskanligimiza devam. Sabah 7 olunca aciyor gozlerini. Aksam da en gec 9.30 da yatakta :) Her cocuk bir olmaz biliyorum. Belki bir fikir olabilir diye yazdim. Allah yardimcin olsun canim. Dunya tatlisidir onlar.

canim benim de dis agrim var beklemek zor geliyor neler yaptin agriyi azaltmak icin

Gecmis olsun canm

Canım bende genel anestezi olucam var mı öyle bişey sütün gelmemesi gibi

Canım bende genel anestezi olucam var mı öyle bişey sütün gelmemesi gibi
Ben ilk doğumunda genel anestezi olmuştum.süt gelmeme durumu olmadı hemen emirdir hemde allaha şükür 2 sene hiç mama kullanmadan atlattık süreci.kalbini ferah tut ikilemde olma ya gelmezse diye. allahın izniyle gelicek diye düşün.ama gelmezse de üzülme doğan bi şekilde büyüyor.

Hamilelik psikolojisinden midir bilmiyorum sürekli bebeğime yetebilecekmiyim diye düşünüyorum kan sulandırıcıdan dolayı zorunlu sezeryan kuyruk sokumumdaki sıkıntıdan dolayı genel olmalıyım keske normal yapabilsem diye üzülüyorum umarım gelirde süt mama vermek zorunda kalmam bide ilk doğum anında göğsüme yatıramıcam onada üzülüyorum zor valla bi şekilde içimizde ama nasıl çıkacaklar Burdan
Sağol canım

Huy degiştiriyolar canım benim kızda akşam 9 buçuk 10 da yatar sabah 7 buçukta kalkardı 11 den aşağı yatmaz oldu

Canım bende kan sulandırıcı kullanıyordum tansiyonumdan dolayı 3 gün önce Dr um kesti.ben de kan sulandırıcıdan endişeliydim ama bi kaç Dr A danıştım sonra da kendi Dr uma da bikaç kez sordum korkum gitti.hayatta herşey yaşanıyor.varsın ilk önce bebeğini göğsüne alama bebeğin ve sen sağlıklı ol hiç bişey önemli değil.korkma

Canim dogru duzgun uyku duzeni yok iste.
Gec yatiyor gec kalkiyor o saatte yatti suan burda saat 10 birazdan uyanir. Ogle uykusuna mutlaka yatar .yatirmasam bile bir yerlerde sızar biseylerle oyalacak ki anca oyle uyumaz. Benim bir an once buna care bulmam gerek saol yinede.

Aynen kiz akintin var mi hala. Bu gidisle sen benden once dogurursun
Var var gelip duruo. . . Valla bende skintiya girmeye basladim kac gundur bi duzenli bi duzensiz gelip duruo. En son anlamicam diye ödum kopuyo. Ama dun gece ki yasadigim agriyi tarif edemem öluyorum sandim doguruyorum dedim. Adet agrisinin epey kat kat fazlasiydi belim uyusuktu resmen agridan. Ayy cok fenaydi. Ama artik diyorum ya duzene girsin gircekse ya suyum gelsin yada tamamen gitsin gununde gelsin. Bole bilinmezlikle bugunmu yrin mi derken stres oluyo insan ya .

Huy degiştiriyolar canım benim kızda akşam 9 buçuk 10 da yatar sabah 7 buçukta kalkardı 11 den aşağı yatmaz oldu
Benim kız yarım gün kreşe başladı o kadar iyi oldu ki akşam 9-9.30 da yatar sabah 7.30 da kaldırır kahvaltı yaptırır kreşe gönderirim 1 de gelir 1 buçukta uyur 3 buçukta kalkar :) 7-9 arası da babasıyla vakit geçirir. Kreş beni epey rahatlattı

Kızlar az önce instagramda koru hastanesine bakıyordum benim Doğum kısmetse orda olacak. Aylin hoca bi kaç gün önce 4.080 gr bebeği normal doğurtmuş :) zaten normal Doğum yanlısı bir doktor size de Moral olsun diye söyleyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…