- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Ayy hic sorma ya.. kalbim kut kut oluyo sanci gelince nefesim daralio. Saate bakiorum ya iki kere daha ya uc kere daha duzenli gelio sonrasi yok arkadas geleceksen gel diorum :) kafani ittirip duruyosun diorum :) ya suyum gelsin ya sancilar duzene girsin yoksa ewde dogurcam bu gidisle anlamadan. Bide bise sorcam bu sancilar geldiginde illa kasilmada gelmesi gerekio mu yoksa tek basina sancisa duzenli oldugunda onem arzediomu acaba.Canim biz senden beklerken bes alti tane dogum olduher actigimda senin dogum haberini gözlüyorum ama tembel cikti senin bıdık
Ayy senin durumda cok karisik dedigin gibi gelecekse gelsin artikVar var gelip duruo. . . Valla bende skintiya girmeye basladim kac gundur bi duzenli bi duzensiz gelip duruo. En son anlamicam diye ödum kopuyo. Ama dun gece ki yasadigim agriyi tarif edemem öluyorum sandim doguruyorum dedim. Adet agrisinin epey kat kat fazlasiydi belim uyusuktu resmen agridan. Ayy cok fenaydi. Ama artik diyorum ya duzene girsin gircekse ya suyum gelsin yada tamamen gitsin gununde gelsin. Bole bilinmezlikle bugunmu yrin mi derken stres oluyo insan ya .
Bende kreşe kaydini verdim insallah onumuzdeki ay basliyor dedigin gibi haftada 2 gun verecem yarim gun sabahlari hem onada degislik olur ortama alisir okula basladigi zaman zorluk cekmez . Hem bende bebekle ilgilenmeye firsatim olur. Artik kreşe baslagi zaman erken kalkacak mecbur ee o zaman aksam uykusuda duzene girer. Ogleden sonrada 1 saat uyur. Insallah boyle boyle duzelirBenim kız yarım gün kreşe başladı o kadar iyi oldu ki akşam 9-9.30 da yatar sabah 7.30 da kaldırır kahvaltı yaptırır kreşe gönderirim 1 de gelir 1 buçukta uyur 3 buçukta kalkar :) 7-9 arası da babasıyla vakit geçirir. Kreş beni epey rahatlattı
Olur olur merak etme. Benim kız kreşten önce öğlen uykusunu falan bırakmıştı. Akşam da geç yatar sabah el kalkardı. Şimdi çok süper düzenimiz olduBende kreşe kaydini verdim insallah onumuzdeki ay basliyor dedigin gibi haftada 2 gun verecem yarim gun sabahlari hem onada degislik olur ortama alisir okula basladigi zaman zorluk cekmez . Hem bende bebekle ilgilenmeye firsatim olur. Artik kreşe baslagi zaman erken kalkacak mecbur ee o zaman aksam uykusuda duzene girer. Ogleden sonrada 1 saat uyur. Insallah boyle boyle duzelir
Oyle yapacam canim zaten onumuzdeki ay kresede basliyor insallah duzene oturacak herseyiCanim yarin saat 8 gibi kaldirmayi dene.
12 gibi ogle uykusuna yatir aksam erken yatir.
Bikac gune halledersin bebis dogmadan saatleri duzenle yoksa gercekten zor olcak senin icin
3 gune alisiyor bebisler zaten duzene.
3 gun zorlar ama halledersin.
10 da kalkiyorsa cok normal gec yatmasu canim
Ayy canim hayirli ugurlu olsun insallah. Rabbim tez zamanda agrilarinizi sizilarinizi alsin guzel gunler sizi bekliyorum saglikli bi sekilde evinize hemen donun insallah. Masallah size.Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Benim kız yarım gün kreşe başladı o kadar iyi oldu ki akşam 9-9.30 da yatar sabah 7.30 da kaldırır kahvaltı yaptırır kreşe gönderirim 1 de gelir 1 buçukta uyur 3 buçukta kalkar :) 7-9 arası da babasıyla vakit geçirir. Kreş beni epey rahatlattı
Hemen ara bence.....Kızlar akıntım var ve su gibi şeffaf hatta çamaşırımdan eşofmanıma geçmişdoktoru aramam gerekir mi kasılma falan Yok...
Gozun aydın canım çok sevindim gelir birazdan bebeğinde yanınaKızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Kızlar Mustafa kerem nasıl isim sizce. Mustafa hem peygamber efendimizin isimlerinden bir hemde kp in ismi olduğu için koymak istiyorım sadece Mustafa demek istemediğimden bide yanına kerem düşündüm hem modern hem anlamı çok güzel diye siz ne dersiniz. Başka be olabilir. Eşime soruyorum ben karışmam bu kadar eziyete isim koymak senin hakkın diyor. Annem babam kp kv hepsi aynı şeyi söylüyor sen güzelini düşünürsün bize düşmez diye. Artık karar versem yavaştan iyi olcak :)
Ohh ne guzel massalah kizina. Insallah benim oglanda oyle oyle duzene girer. Icime su serptin bir an once baslasinda bende biraz kafami dinleyeyim.Olur olur merak etme. Benim kız kreşten önce öğlen uykusunu falan bırakmıştı. Akşam da geç yatar sabah el kalkardı. Şimdi çok süper düzenimiz oldu
Evet canım 2 gün dayanamadı miniğim. Çok sağol canım gaz sancısı dışında iyiyim bebeğimi bekliyorum odada. Birazdan getirecekler inşallahAaa inanmiyorum ya
Gozun aydin.
Supriz yapti sana melegin
Allah bagislasin
Hersey yolundami suan canim
3700 doğdu canım beklenen 3200 falandı :) zaten 9 ay kusanlardanım bir de sırt üstü yatınca çok baskı yapıyordu bebeğim normaldede sırt üstü yatınca nefes ve tansiyon sıkıntım oluyordu. Şimdi daha iyiyim uyuşma sıkıntısı da yapısalmış. Benim bünye bir garip:)) çok teşekkürler.Aaaaa şok şok. Hayırlı uğurlu olsun Canım. Neden normal olmadı sezeryan kesin miydi. Bebek kaç kilo doğdu. Doğumda neden kustun ki acaba. Biraz dinlenirsen atarsın yorgunluğu üzülme. Yürümek bol sıvı özellikle kayısı hoşafı içmek inanılmaz kolaylaştırıyor canım gaz atmayı. Kuru kayısıdan annen falan hemen bi komposto yapsın getirsin 3-4 bardak iç anlarsın ne demek istediğimi :) bebeğin de bi an önce gelecek inşallaj yanına merak etme :)
Çatım çok dar canım zaten zorlamayacaktım sezaryen için pazartesiye gün almıştık. Zaten ebe hemşire de dedi açıklığın çok az ve bebek çok geride normale zorlasan sıkıntın olur çok diye. Teşekkürler canım.Tebrik ederim öncelikle canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin, ömrü mutluluk dolsun bebeğinin :) inşallah çarçabuk kavuşursunuz. Neden sezaryen oldu peki?
Aman sorma canim ya. Hani ayin birinde korumasiz iliski yasarsin sonra ertesi ay 4 gozle adet beklersin ya sen bekledikce o gelmez. Agrisi vardir azcik ama gelir gecer kendi gelmez. Ayni o durumdayimm.. :) ben bekledikce gelmio.Ayy senin durumda cok karisik dedigin gibi gelecekse gelsin artikseni cok şaşirtiyor senin kucuk prens m.etme zaten gercek sancilar duzenli bir sekilde gelir suyun geldiginide anlarsin birden bosaliyor cunku .
AYyy bulantin gectimiii kizzzzz en cok meramimmm:)3700 doğdu canım beklenen 3200 falandı :) zaten 9 ay kusanlardanım bir de sırt üstü yatınca çok baskı yapıyordu bebeğim normaldede sırt üstü yatınca nefes ve tansiyon sıkıntım oluyordu. Şimdi daha iyiyim uyuşma sıkıntısı da yapısalmış. Benim bünye bir garip:)) çok teşekkürler.
Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Ayy kiz ne guzel anlatmissinAman sorma canim ya. Hani ayin birinde korumasiz iliski yasarsin sonra ertesi ay 4 gozle adet beklersin ya sen bekledikce o gelmez. Agrisi vardir azcik ama gelir gecer kendi gelmez. Ayni o durumdayimm.. :) ben bekledikce gelmio.
Evet canım 2 gün dayanamadı miniğim. Çok sağol canım gaz sancısı dışında iyiyim bebeğimi bekliyorum odada. Birazdan getirecekler inşallah
Ayy hic sorma ya.. kalbim kut kut oluyo sanci gelince nefesim daralio. Saate bakiorum ya iki kere daha ya uc kere daha duzenli gelio sonrasi yok arkadas geleceksen gel diorum :) kafani ittirip duruyosun diorum :) ya suyum gelsin ya sancilar duzene girsin yoksa ewde dogurcam bu gidisle anlamadan. Bide bise sorcam bu sancilar geldiginde illa kasilmada gelmesi gerekio mu yoksa tek basina sancisa duzenli oldugunda onem arzediomu acaba.
Ole bi hareket edioki valla hic yeri daralmis gbi falan degil. Kipir kipir eli kici ayri yerlerden cikiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?