2016 Aralık Anneleri

Canim biz senden beklerken bes alti tane dogum oldu her actigimda senin dogum haberini gözlüyorum ama tembel cikti senin bıdık
Ayy hic sorma ya.. kalbim kut kut oluyo sanci gelince nefesim daralio. Saate bakiorum ya iki kere daha ya uc kere daha duzenli gelio sonrasi yok arkadas geleceksen gel diorum :) kafani ittirip duruyosun diorum :) ya suyum gelsin ya sancilar duzene girsin yoksa ewde dogurcam bu gidisle anlamadan. Bide bise sorcam bu sancilar geldiginde illa kasilmada gelmesi gerekio mu yoksa tek basina sancisa duzenli oldugunda onem arzediomu acaba.

Ole bi hareket edioki valla hic yeri daralmis gbi falan degil. Kipir kipir eli kici ayri yerlerden cikiyo.

Ayy senin durumda cok karisik dedigin gibi gelecekse gelsin artik seni cok şaşirtiyor senin kucuk prens m.etme zaten gercek sancilar duzenli bir sekilde gelir suyun geldiginide anlarsin birden bosaliyor cunku .

Bende kreşe kaydini verdim insallah onumuzdeki ay basliyor dedigin gibi haftada 2 gun verecem yarim gun sabahlari hem onada degislik olur ortama alisir okula basladigi zaman zorluk cekmez . Hem bende bebekle ilgilenmeye firsatim olur. Artik kreşe baslagi zaman erken kalkacak mecbur ee o zaman aksam uykusuda duzene girer. Ogleden sonrada 1 saat uyur. Insallah boyle boyle duzelir

Kızlar Mustafa kerem nasıl isim sizce. Mustafa hem peygamber efendimizin isimlerinden bir hemde kp in ismi olduğu için koymak istiyorım sadece Mustafa demek istemediğimden bide yanına kerem düşündüm hem modern hem anlamı çok güzel diye siz ne dersiniz. Başka be olabilir. Eşime soruyorum ben karışmam bu kadar eziyete isim koymak senin hakkın diyor. Annem babam kp kv hepsi aynı şeyi söylüyor sen güzelini düşünürsün bize düşmez diye. Artık karar versem yavaştan iyi olcak :)

Olur olur merak etme. Benim kız kreşten önce öğlen uykusunu falan bırakmıştı. Akşam da geç yatar sabah el kalkardı. Şimdi çok süper düzenimiz oldu

Oyle yapacam canim zaten onumuzdeki ay kresede basliyor insallah duzene oturacak herseyi hayirlisiyla

Ayy canim hayirli ugurlu olsun insallah. Rabbim tez zamanda agrilarinizi sizilarinizi alsin guzel gunler sizi bekliyorum saglikli bi sekilde evinize hemen donun insallah. Masallah size.

Süpermiş valla kreş ben bu aralar gonderemem hem kıyamam hem daha çiş problemimiz falan var bide zaten krizlerdeyiz ki evden gitse tüm psikolojiniz bozulacak bebek geldi ben gidiyorum gibi ne biliyim ...
Kızlar akıntım var ve su gibi şeffaf hatta çamaşırımdan eşofmanıma geçmiş doktoru aramam gerekir mi kasılma falan Yok...
Hemen ara bence.....

Gozun aydın canım çok sevindim gelir birazdan bebeğinde yanına))

Kerem ismini.çok seviyorum.Ben de koymayı çok istemiştim ama eşim isinamadi bi türlü.Peygamber efendimizin isimlerini zaten tek başına koymak uygun değil diyorlar.O yüzden gayet güzel bence ben beğendim :) Biz de daha geçen hafta karar verdik.

Olur olur merak etme. Benim kız kreşten önce öğlen uykusunu falan bırakmıştı. Akşam da geç yatar sabah el kalkardı. Şimdi çok süper düzenimiz oldu
Ohh ne guzel massalah kizina. Insallah benim oglanda oyle oyle duzene girer. Icime su serptin bir an once baslasinda bende biraz kafami dinleyeyim.

Aaa inanmiyorum ya
Gozun aydin.
Supriz yapti sana melegin
Allah bagislasin
Hersey yolundami suan canim
Evet canım 2 gün dayanamadı miniğim. Çok sağol canım gaz sancısı dışında iyiyim bebeğimi bekliyorum odada. Birazdan getirecekler inşallah

3700 doğdu canım beklenen 3200 falandı :) zaten 9 ay kusanlardanım bir de sırt üstü yatınca çok baskı yapıyordu bebeğim normaldede sırt üstü yatınca nefes ve tansiyon sıkıntım oluyordu. Şimdi daha iyiyim uyuşma sıkıntısı da yapısalmış. Benim bünye bir garip:)) çok teşekkürler.

Tebrik ederim öncelikle canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin, ömrü mutluluk dolsun bebeğinin :) inşallah çarçabuk kavuşursunuz. Neden sezaryen oldu peki?
Çatım çok dar canım zaten zorlamayacaktım sezaryen için pazartesiye gün almıştık. Zaten ebe hemşire de dedi açıklığın çok az ve bebek çok geride normale zorlasan sıkıntın olur çok diye. Teşekkürler canım.

Ayy senin durumda cok karisik dedigin gibi gelecekse gelsin artik seni cok şaşirtiyor senin kucuk prens m.etme zaten gercek sancilar duzenli bir sekilde gelir suyun geldiginide anlarsin birden bosaliyor cunku .
Aman sorma canim ya. Hani ayin birinde korumasiz iliski yasarsin sonra ertesi ay 4 gozle adet beklersin ya sen bekledikce o gelmez. Agrisi vardir azcik ama gelir gecer kendi gelmez. Ayni o durumdayimm.. :) ben bekledikce gelmio.

AYyy bulantin gectimiii kizzzzz en cok meramimmm:)

Gözğn aydın canım hayırlı olsun :) inşallah sıkıntılarında bi an önce geçer.

Aman sorma canim ya. Hani ayin birinde korumasiz iliski yasarsin sonra ertesi ay 4 gozle adet beklersin ya sen bekledikce o gelmez. Agrisi vardir azcik ama gelir gecer kendi gelmez. Ayni o durumdayimm.. :) ben bekledikce gelmio.
Ayy kiz ne guzel anlatmissin gelecek annesi gelecek sabir. dusunmemeye calis gercekten

Valla bende ne sanci oluyo ne kasılma. o yüzden ne desem yalan olur ben de anlamayip evde dogurucam diyorum hep. nisan yada su gelmezse evde dogum kacinilmaz benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…