Aynen 2.5 sene degisik degisik korunduk ilk korunmasizda geldi bebisim :)Biz evlendiğimizden beri kondomla korunduk, korunmadığımız ilk ilişkide hamile kaldımilaç kullanmak istemediğim için yine kondomla devam ederiz. Koruyuculuğundan memnunum çünkü üstelik herhangi bir yan etki de yok.
Gozun aydin cnmmmMerhabalar güzel anneler! Ben Kasım annesii oldumm!Kendi Doğum günümden bir gün önce bebişim bana sürpriz yapıp erken geldi hediyelerin en güzelini aldım!
37+2 de sabah 3 te suyumun gelmesi ile acilen sezeryana girdim. 25 kasım günü.
3kilo 30 gram ağırlığında, 50 cm boyunda oğluşum dünyaya geldi!İnsan tüm acılarını unutuyormuş..
Darısı hepinizin başına hanımlar
Aaa hakkatten son 7 yaa ne guzell :)Canim gozun aydin! Saglikli mutlu anneli babali buyusun insallahSana surpriz yapmis kizin, yanina geldi mi? Mesajlari kacirmis olabilirim
Aynen bir girmedim hoooop hemen dogum olmusBizimkilerde mi boyle cat kapi gelecekler :) benim artik son 1 hafta beklenen dogum tarihine. Ne bir sanci ne birsey. Napiyo bu kiz karnimda cok rahat sanirim Hurma yiyorum, gogus uclarima Lansinoh krem suruyorum, yurus aksatmiyorum ama tik yok henuz...
Ewt onla basladi ikinci gun akintiyla gelince ne bliyim o heralde dedim dr olmayablir olsa 3 gune dogurursun dedi. Ee bu son gelendede hafif pembelik vardi 25 i gecesi bakalim. Anlamadim gitti :)Anladım canım ya herşey vajinal muayeneyle başlamış galiba bende yarın olcam korktum bak şimdi bende de kanama olursa nişan falan sanırım bende Ayy yarını iple çekiyorum şu muayeneyi hayıtlısıyla atlatıyım. .senin de inşallah kalbinden nasıl geçiyorsa öyle olsun canım bir an evvel sağlıklısıyla gelsin miniklerimiz inşallah
Doğum yapan arkadaşlar Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin bol sütünüz olsun inşallahAynen 2.5 sene degisik degisik korunduk ilk korunmasizda geldi bebisim :)
Gozun aydin cnmmm
Aaa hakkatten son 7 yaa ne guzell :)
Ewt onla basladi ikinci gun akintiyla gelince ne bliyim o heralde dedim dr olmayablir olsa 3 gune dogurursun dedi. Ee bu son gelendede hafif pembelik vardi 25 i gecesi bakalim. Anlamadim gitti :)
Sen anlatırken ben yoruldum kız koyver gitsin amannn benimde çokta uzandım valla başım ağrıdı tansiyon falansa dedim uzandım:))))Günaydın kızlar. Ay bi dünya işim var. Dün Doğum günümdü görümcemler kvler geldi görümcemin kızla benim kız evin altını üstüne getirdi tabi :) bütün ev dağınık görünüyor gözüme. Evi toplamam süpürmem Laz'ım çamaşırlar asılcak toplanacak katlanacak. Tabi bunları yaparken kızımla da ayni zamanda ilgilenicem. Kızımın banyosu var.Eşimin de bugün işyerini açması gerekti sabahtan işe gitti. Derkeeeeeeeeen kaldım mı bi başıma :) bakalım bu kadar işin ne kadarını yapabilicem yoksa amaaaan salla deyip çocuğu alıp gezmeye mi gidicem bakalım yapmadığım şey değil :))))
Geçer canım strese girme bak doguma kadar neler yaşamıştın bi kaç güne kalmaz ikinciye hatırlamazsın bile:)))Günaydın kızlaaaar doğum yapanlar olmuş Allahım anneli babalı büyütsün miniklerini.valla kızardım doğum yapıp unutanlarl forumu bende öyle oldum galibaama inanılmaz kötüyüm bidaha çocukmu aslaaa dikiş yerlerim çok acıyo yakta duramıyorum yürüyemiyorum çocuğumla ilgilenemiyorum emziremiyorum ne zaman bitedek bu dikiş çilesi bilem varmı ?
Kızlar 1 saattir.uyandim adet sancısı gibi geçmeyen belinde ve kasigimda sancı varlavaboya da gittim ama :/ neden ki acaba çocukta arada oynuyor :/
Yalancı sanci dedikleri böyle mi oluyor kasılma yok ama sanki biraz sonra kanamam baslicakCanim bi dusa gir istersen. Yalanci sancilar genelde sicak dusla ve dinlenmeyle geciyormus. Ben sancim oldumu dus aliyorum rahatliyorum ve geciyor
Ay inşallah diyorum bebeğim iyi olsun ben çekeriö her sancıyı ama ilgilenemiyorum çok cnm sıkılıyoSen anlatırken ben yoruldum kız koyver gitsin amannn benimde çokta uzandım valla başım ağrıdı tansiyon falansa dedim uzandım:))))
Geçer canım strese girme bak doguma kadar neler yaşamıştın bi kaç güne kalmaz ikinciye hatırlamazsın bile:)))
Ya kizlar benim bebegim acayip hareketliydi en basindan beri. iki gündür cok durgun. günde 10 kereyi geciyo hareket ama bana acayip garip geliyo cunku asiri hareketli bi bebisti hep. pazartesi gidicem doktora ama sabah mi gitsem bakarlar mi bilemedim
Günaydın kızlaaaar doğum yapanlar olmuş Allahım anneli babalı büyütsün miniklerini.valla kızardım doğum yapıp unutanlarl forumu bende öyle oldum galibaama inanılmaz kötüyüm bidaha çocukmu aslaaa dikiş yerlerim çok acıyo yakta duramıyorum yürüyemiyorum çocuğumla ilgilenemiyorum emziremiyorum ne zaman bitedek bu dikiş çilesi bilem varmı ?
HAYırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Günaydın kızlaaaar doğum yapanlar olmuş Allahım anneli babalı büyütsün miniklerini.valla kızardım doğum yapıp unutanlarl forumu bende öyle oldum galibaama inanılmaz kötüyüm bidaha çocukmu aslaaa dikiş yerlerim çok acıyo yakta duramıyorum yürüyemiyorum çocuğumla ilgilenemiyorum emziremiyorum ne zaman bitedek bu dikiş çilesi bilem varmı ?
Gecer gecer canimm. Unutursun insallah azcik sabret mutlu gunler ilerde.. :)Günaydın kızlaaaar doğum yapanlar olmuş Allahım anneli babalı büyütsün miniklerini.valla kızardım doğum yapıp unutanlarl forumu bende öyle oldum galibaama inanılmaz kötüyüm bidaha çocukmu aslaaa dikiş yerlerim çok acıyo yakta duramıyorum yürüyemiyorum çocuğumla ilgilenemiyorum emziremiyorum ne zaman bitedek bu dikiş çilesi bilem varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?