2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar. Ay bi dünya işim var. Dün Doğum günümdü görümcemler kvler geldi görümcemin kızla benim kız evin altını üstüne getirdi tabi :) bütün ev dağınık görünüyor gözüme. Evi toplamam süpürmem Laz'ım çamaşırlar asılcak toplanacak katlanacak. Tabi bunları yaparken kızımla da ayni zamanda ilgilenicem. Kızımın banyosu var.Eşimin de bugün işyerini açması gerekti sabahtan işe gitti. Derkeeeeeeeeen kaldım mı bi başıma :) bakalım bu kadar işin ne kadarını yapabilicem yoksa amaaaan salla deyip çocuğu alıp gezmeye mi gidicem bakalım yapmadığım şey değil :))))

Aynen 2.5 sene degisik degisik korunduk ilk korunmasizda geldi bebisim :)
Gozun aydin cnmmm
Aaa hakkatten son 7 yaa ne guzell :)
Ewt onla basladi ikinci gun akintiyla gelince ne bliyim o heralde dedim dr olmayablir olsa 3 gune dogurursun dedi. Ee bu son gelendede hafif pembelik vardi 25 i gecesi bakalim. Anlamadim gitti :)

Doğum yapan arkadaşlar Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin bol sütünüz olsun inşallah

Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım çok değişik duygular gerçekten heyecan korku mutluluk bakalım ne zaman büyük zaman :)

Kizlar gunaydin, ben sanirim grip olcam acayip oksuruyorum insallah ilerlemez dogum uzeri ya buarada gece yatarken cati agrim oldu, bacak arasina yastik koyarak rahatladim ama aklimda hep dogum var sanirim psikolojik korku oluyor bende ufaktan. Buarada dun perine masajinda biraz daha yol katettim parmagimi sokabildim rahatca. Dunku randevumda tansiyon yuksekliginden ilac basladi doktorum son haftalar daha da yukselebilir dedi. Idrarda proteine bakti negatif cikti cok sukur ama idrarda enfeksiyon cikti onun icinde ilac verdi. Nst kadin dogum katina ciktik, ebe geldi ilgilendi nst icin cok guleryuzlu bi bayandi elektrigi cok guzeldi. Odalari gezdik begendik, hastaneniz temizligi odalardaki wcler falan temizdi gayet. Fiyat konustuk normalle sezeryan arasi fark yok normal 1200 sezeryan 1250 dediler. Normale epidural istersen +500 tl dediler. Sezeryanda zaten spinal yapiliyormus o fiyata dahilmis. Ayrica hastane fotografcisiyla gorustuk dogum oncesi dogum ani ve dogum sonrasi foto cekimi bize verecegi panoramik album poster ve cerceve yaninda dvdde cektigi tum fotolar 450 tl mis. Onlada telefonlarimizi verdik dogum zamani haberlesicez insallah. Dun annemlerde bi guzellik yaptilar sagolsunlar hesabima dogum parasini yollamislar, zorlanmayin kafaniza takili kalmasin diye, o kadar duygulanip agladimki insanin ailesi gibi yok gercekten.

Günaydın kızlaaaar doğum yapanlar olmuş Allahım anneli babalı büyütsün miniklerini.valla kızardım doğum yapıp unutanlarl forumu bende öyle oldum galiba ama inanılmaz kötüyüm bidaha çocukmu aslaaa dikiş yerlerim çok acıyo yakta duramıyorum yürüyemiyorum çocuğumla ilgilenemiyorum emziremiyorum ne zaman bitedek bu dikiş çilesi bilem varmı ?

Kızlar 1 saattir.uyandim adet sancısı gibi geçmeyen belinde ve kasigimda sancı var lavaboya da gittim ama :/ neden ki acaba çocukta arada oynuyor :/

Sen anlatırken ben yoruldum kız koyver gitsin amannn benimde çokta uzandım valla başım ağrıdı tansiyon falansa dedim uzandım:))))

Geçer canım strese girme bak doguma kadar neler yaşamıştın bi kaç güne kalmaz ikinciye hatırlamazsın bile:)))

Çocuk oynamasında sıkıntı yok oturur pozisyona geçtim.ama sancı fakat halen var

Kızlar 1 saattir.uyandim adet sancısı gibi geçmeyen belinde ve kasigimda sancı var lavaboya da gittim ama :/ neden ki acaba çocukta arada oynuyor :/

Canim bi dusa gir istersen. Yalanci sancilar genelde sicak dusla ve dinlenmeyle geciyormus. Ben sancim oldumu dus aliyorum rahatliyorum ve geciyor

Canim bi dusa gir istersen. Yalanci sancilar genelde sicak dusla ve dinlenmeyle geciyormus. Ben sancim oldumu dus aliyorum rahatliyorum ve geciyor
Yalancı sanci dedikleri böyle mi oluyor kasılma yok ama sanki biraz sonra kanamam baslicak ( korktum yaa bebeğe bisey olursa diye çünkü doğumda kasilmada oluo bu doğum sancısı bile.degil

Ay inşallah diyorum bebeğim iyi olsun ben çekeriö her sancıyı ama ilgilenemiyorum çok cnm sıkılıyo

Canım dünden beri benim bebeğim de öyle ve bunsabah ağlayarak uyandım korkuyorum 10 u geçti dün hareketleri ama çok güçlü değil...salı günüydü kontrolüm 1-2 saat daha bekleyeceğim birşeyler yiyip yoksa gideceğim ben hastaneye...

Birkac gune gecer canim uzme kendini. Bidaha cocuk mu kesinlikle.bu gunler unutuluyor. Unutulmasa suanda ikinciyi beklemezdim. Aman allahim ben ne yaptim

HAYırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Gecer gecer canimm. Unutursun insallah azcik sabret mutlu gunler ilerde.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…