2016 Aralık Anneleri

Benim de öyle. bi kutu çikolata yedim bir iki pıt pıt dısında bisey yoktu. su falan ictim suan asagiyi zorluyo resmen. annelik telaslari bunlar sanirim . git icin rahat eder. yarin da ben gidicem insallah

Gunaydin kizlar kontrolden ciktik 2968 gr bebisim suyum iyi. Ama nst de kasilmalar cikti yine ben tabi hissetmedim hoca aslinda agrin oluyodur dedi ama bende tik yok. Bu saat itibariyle her an gelebilir sen hep tetikte ol dedi. Ben galiba anlamadan evde dogurcam ne gamsiz gebeyim@CansuEylul canim en fazla 1 ay bu sezeryandir dikis yeridir emzirme problemidir surer. Zamanla hepimiz tecrubeli, agrisiz birer anne olucaz insallah hic yalniz kalma sen hep moral versinler sana lohusa oldugun icin de geriliyosun muhtemelen 9 ay gecti 1 ay nedir ki gelir gecer o da kuzum

CansuEylul canim insallah bir an once gecer agrilarin. 2 dogum seklide zor tabiki rabbim yardimcimiz olsun. O yuzden anneler vazgecilmez oluyor, Allah bu sekilde mukafatlandiriyor bizide. Benimde 3 gundur boyle vucudum bi agirlasti. Su topu gibiyim.ne saga ne sola donebiliyom rahatca, yatsam bebegim pit pit vuruyor, ayakta dursam asagi baski oluyor her daim.dun dr bu asagiya baski ve idrara sikisma iyi bisey, bebegin kanala girmek icin ugrastigini gosteriyor dedi. Beni dus almak cok rahatlatiyor sudan cikmaz oldum :)

İnşallah canım benim her ayağa kalkmakta yarım saat ağlıyorım ve benimde ağrı eşiğim yüksekdir 99 çıkan sancıyı hissetmiyodum sadece kasılma oluyodu okadar

Ya normal doğum daha iyidir sanırım buzamana kadar hep sezeryan savundum ama en azından sancısı başlayan birisi için normal daha iyi sonrası rahat şuan bebeğimle ilgilenememek beni çok üzüyor.inşallah normal yaparsınn

İnşallah canım benim her ayağa kalkmakta yarım saat ağlıyorım ve benimde ağrı eşiğim yüksekdir 99 çıkan sancıyı hissetmiyodum sadece kasılma oluyodu okadar
Agri kesici kullaniyo musun canim? Basit bisey parol falan kullanabilirsin daha az agriyla daha rahat hareket edersin sana da moral olur

Gecer gecer canimm. Unutursun insallah azcik sabret mutlu gunler ilerde.. :)
İnşallah kuzuuum bu arada yan duruştuya benim kız sezeryandan bir gün önce gece sancılandım sezeryan masasında pozisyonuna baktılar dönmüştü kafayı almış aşağıya ve kordon felanda yoktu boynunda normal doğumda yapabilirmişim ama çoktaaaan narkozu alıp masaya yatırılmıştım

Amin canim. Hakkimizda hayirlisi ve sagliklisi neyse o olsun insallah..bak sende emin ol 1 hafta sonra daha iyi olacaksin insallah. Rabbim acil sifalar versin

CansuEylul ilk haftayı atlat geçer inşallah canım. Ben ilkinde çabuk atlatmıştım. Bol bol yürümüştüm hatta hiç oturmadım desem yeridir ilk haftanın sonunda evi bile süpürmüştüm anneme göstermeden :) ama dikişim sızısı bir süre kalıyor tabi. Ben Gülerken az daha dikişimi patlatacaktım hem gülüp sonra ağrısından ağlıyordum :))) gülmek beni çok zorlamıştı.

Günaydın kızlar herkese

Bugün pek iyi hissetmiyorum kendimi, sabah mide bulantısı ve mide yanmasıyla uyandım, hala da geçmiş değil. Gece de düzgün uyuyamadım zaten

Eşimle Doğum başlarsa nasıl yapacağız diye konuştuk o işte olursa diye. Anladım ki o benden daha çok korkuyor. Bende korkuyorum ama Allah nasip ederse hepsinin üstesinden gelirim inşallah, sağlık olsun yeter ki

İnanırmısın bizim evde gülmek yasak şuanda tutamıyorum kendimi bende başlıyorım gülmeye kasılıyo orası sonra oturup ağlıyorum güldürmeyin beni artık diye gülerken felan destek koyun yazıyo nette denicem bakalım ilk yürümem berbattı başım döndü oturdum geri ikinciis okadar rahattıki eşime az daha yürüyelim dedim sonra bidahada yürüyemedim

Bebeğinin hareketleri azalanlardan birisi de benim..10u geçiyor 2 gündür ama beni benden ediyor.Bu saat oldu daha doğru dürüst oynadığı yok..Doktor gelişimi yavaş takip et diyince daha da pimpirikli oldum.Oynasın diye çikolata yemekten bu hafta çok kilo almışımdır eminim.

CansuEylul canım sen kendine dikkat et bebeğin de iyiymiş toparlarsin en kısa zamanda inşallah.

Aa hakkatten mi buu cok uzucu yaa. . Neyse cnm hayirlisi boleymis demekki. Skma canini agrilarin diner insallah. Bende 2 cm le beklemedeyim hala bugun yarin diye diye gununu bulck galiba dun kv deydim hic agzini hayra acmio dioki bide bakmissin yilbasina kalmis. Bnde dedim sen deli misin allah korusun o zamana kdr ben duramam suniyi alip dogururum napalim dedim en fazla gununu beklerim fazlasina dayanacak gucum yok . Devamli yatip duruyorum sen yilbasi diosun dedim. Nasi olsa ckcak bakalm ne zaman cikck dio.

Bana annem diyodu ilk gün secde eder gibi yürüyordun ikinci gün rüküda gibi üçüncü gün düz yürüyordun artık diye. Ben ilk tuvalete giderken beynimden çarpılmışa dönmüştüm hiç öyle bi acı tahmin etmiyordum çünkü. Ama dedim yapcak bişi yok eşşek gibi yürücen :) pazartesi Doğum yaptım pazar günü eşimle pazarla meyve sebze almaya gittim :) bende biraz az nazlandım gibi ama :) ikinci sezeryan ilkinden daha zor oluyor diyorlar bakalım ne halt Etcem :)

Kizlar bebegim hareket etmiyo diyenler bebek kanala indiginde artik hareketleri azaliyo hissedilir derecede bilginiz olsun. Sorun yoktur merak etmeyin.. kanala dogru inince artik hareketleri fazla hissedilmio cunku zaten artik fazla hareket etmio..

Herseyde bir hayir vardir canim :) cok sukur almissin kucagina. Tadini cikarmaya bak artik.

Iyi dusunelim iyi olsun canim yaa. Herkesin dedigine kulaklarimi kapatali cok oldu. Ilk sezeryanim iyidi cok sukur. Bu da allahin izni ile iyi gececek insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…