- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Mutlaka geçecektir ama geçerkende fena geçiriyorBirkac gune gecer canim uzme kendini. Bidaha cocuk mu kesinlikle.bu gunler unutuluyor. Unutulmasa suanda ikinciyi beklemezdim. Aman allahim ben ne yaptim
Teşekkür ettimm hepimizinnHAYırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
Benim de öyle. bi kutu çikolata yedim bir iki pıt pıt dısında bisey yoktu. su falan ictim suan asagiyi zorluyo resmen. annelik telaslari bunlar sanirimCanım dünden beri benim bebeğim de öyle ve bunsabah ağlayarak uyandımkorkuyorum 10 u geçti dün hareketleri ama çok güçlü değil...salı günüydü kontrolüm 1-2 saat daha bekleyeceğim birşeyler yiyip yoksa gideceğim ben hastaneye...
İnşallah canım benim her ayağa kalkmakta yarım saat ağlıyorım ve benimde ağrı eşiğim yüksekdir 99 çıkan sancıyı hissetmiyodum sadece kasılma oluyodu okadarGunaydin kizlar kontrolden ciktik 2968 gr bebisim suyum iyi. Ama nst de kasilmalar cikti yine ben tabi hissetmedim hoca aslinda agrin oluyodur dedi ama bende tik yok. Bu saat itibariyle her an gelebilir sen hep tetikte ol dedi. Ben galiba anlamadan evde dogurcamne gamsiz gebeyim @CansuEylul canim en fazla 1 ay bu sezeryandir dikis yeridir emzirme problemidir surer. Zamanla hepimiz tecrubeli, agrisiz birer anne olucaz insallah hic yalniz kalma sen hep moral versinler sana lohusa oldugun icin de geriliyosun muhtemelen 9 ay gecti 1 ay nedir ki gelir gecer o da kuzum
Ya normal doğum daha iyidir sanırım buzamana kadar hep sezeryan savundum ama en azından sancısı başlayan birisi için normal daha iyi sonrası rahat şuan bebeğimle ilgilenememek beni çok üzüyor.inşallah normal yaparsınnCansuEylul canim insallah bir an once gecer agrilarin. 2 dogum seklide zor tabiki rabbim yardimcimiz olsun. O yuzden anneler vazgecilmez oluyor, Allah bu sekilde mukafatlandiriyor bizide. Benimde 3 gundur boyle vucudum bi agirlasti. Su topu gibiyim.ne saga ne sola donebiliyom rahatca, yatsam bebegim pit pit vuruyor, ayakta dursam asagi baski oluyor her daim.dun dr bu asagiya baski ve idrara sikisma iyi bisey, bebegin kanala girmek icin ugrastigini gosteriyor dedi. Beni dus almak cok rahatlatiyor sudan cikmaz oldum :)
Agri kesici kullaniyo musun canim? Basit bisey parol falan kullanabilirsin daha az agriyla daha rahat hareket edersin sana da moral olurİnşallah canım benim her ayağa kalkmakta yarım saat ağlıyorım ve benimde ağrı eşiğim yüksekdir 99 çıkan sancıyı hissetmiyodum sadece kasılma oluyodu okadar
İnşallah kuzuuum bu arada yan duruştuya benim kız sezeryandan bir gün önce gece sancılandım sezeryan masasında pozisyonuna baktılar dönmüştü kafayı almış aşağıyaGecer gecer canimm. Unutursun insallah azcik sabret mutlu gunler ilerde.. :)
Tamol diye bi ağrı kesici vermişler ama benimki ağrı gibi değil içim acıyoAgri kesici kullaniyo musun canim? Basit bisey parol falan kullanabilirsin daha az agriyla daha rahat hareket edersin sana da moral olur
Ya normal doğum daha iyidir sanırım buzamana kadar hep sezeryan savundum ama en azından sancısı başlayan birisi için normal daha iyi sonrası rahat şuan bebeğimle ilgilenememek beni çok üzüyor.inşallah normal yaparsınn
İnanırmısın bizim evde gülmek yasak şuanda tutamıyorum kendimi bende başlıyorım gülmeye kasılıyo orası sonra oturup ağlıyorum güldürmeyin beni artık diyeCansuEylul ilk haftayı atlat geçer inşallah canım. Ben ilkinde çabuk atlatmıştım. Bol bol yürümüştüm hatta hiç oturmadım desem yeridir ilk haftanın sonunda evi bile süpürmüştüm anneme göstermeden :) ama dikişim sızısı bir süre kalıyor tabi. Ben Gülerken az daha dikişimi patlatacaktım hem gülüp sonra ağrısından ağlıyordum :))) gülmek beni çok zorlamıştı.
İnşallah kuzuuum bu arada yan duruştuya benim kız sezeryandan bir gün önce gece sancılandım sezeryan masasında pozisyonuna baktılar dönmüştü kafayı almış aşağıyave kordon felanda yoktu boynunda normal doğumda yapabilirmişim ama çoktaaaan narkozu alıp masaya yatırılmıştım
Bana annem diyodu ilk gün secde eder gibi yürüyordun ikinci gün rüküda gibi üçüncü gün düz yürüyordun artık diye. Ben ilk tuvalete giderken beynimden çarpılmışa dönmüştüm hiç öyle bi acı tahmin etmiyordum çünkü. Ama dedim yapcak bişi yok eşşek gibi yürücen :) pazartesi Doğum yaptım pazar günü eşimle pazarla meyve sebze almaya gittim :) bende biraz az nazlandım gibi ama :) ikinci sezeryan ilkinden daha zor oluyor diyorlar bakalım ne halt Etcem :)İnanırmısın bizim evde gülmek yasak şuanda tutamıyorum kendimi bende başlıyorım gülmeye kasılıyo orası sonra oturup ağlıyorum güldürmeyin beni artık diyegülerken felan destek koyun yazıyo nette denicem bakalım ilk yürümem berbattı başım döndü oturdum geri ikinciis okadar rahattıki eşime az daha yürüyelim dedim sonra bidahada yürüyemedim
İnşallah kuzuuum bu arada yan duruştuya benim kız sezeryandan bir gün önce gece sancılandım sezeryan masasında pozisyonuna baktılar dönmüştü kafayı almış aşağıyave kordon felanda yoktu boynunda normal doğumda yapabilirmişim ama çoktaaaan narkozu alıp masaya yatırılmıştım
Bana annem diyodu ilk gün secde eder gibi yürüyordun ikinci gün rüküda gibi üçüncü gün düz yürüyordun artık diye. Ben ilk tuvalete giderken beynimden çarpılmışa dönmüştüm hiç öyle bi acı tahmin etmiyordum çünkü. Ama dedim yapcak bişi yok eşşek gibi yürücen :) pazartesi Doğum yaptım pazar günü eşimle pazarla meyve sebze almaya gittim :) bende biraz az nazlandım gibi ama :) ikinci sezeryan ilkinden daha zor oluyor diyorlar bakalım ne halt Etcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?