2016 Aralık Anneleri

Kartal vera hastanesi canim.

Bnm de bugun bebis az hsreket edio bole ittirme seklinde sadece ama 10 dan az degil tabiki. Sabah 6.30 du midem kaziniyodu kimildayip duruyodu. Simdide zaten genel olarak kahvalti ettikten sonra uyur biraz . Ciko yedim mesela oynasin die degil cnm istedigi icin hic ole hoppidik hoppidik hareket yok oynuyo orda oldugunu haber edio ama eskisi gbi beklemeyin ki benim bebisde karnimda ucan bebeklerden :) artik dogum pozisyonu alip kanala gectikleri icin hareket edemiolarmis. Tabi ekstra bi durumunuz yoksa endise etmeyin

Drun ne dedi cnm
Gaz çok feci ağrı yapar

Hayırlı olsun canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sesi cikmayan bebis bugün kazı çalismasi yapiyo. hep karnimin üst tarafinda hissediyodum simdi asagilarda. kanala girmeye calisiyo bence de. ama koca kafali oglum basaramiyo gibi

Merhaba hanimlar umarim herkes iyidir
Cok sukur biz iyiyiz kontrolumuz vardi bugun cok sukur hersey yolunda
Bebegin suyu iyi oglum 2800 gr olmus cok sukur doguma kadar 3 kilo olur kesin tabi biraz daha beklerse cunku rahmim iyice yumusamış ve 2 cm aciklik var cok sukur yedigim hurmalar pilates topunun uzerinde yaptigim jareketler ise yaramis doktor bundan sonra eli kulaginda defi.
Ulturasonda bakti kafasi hala biraz yukarida dedi ama alttan muayebe edince elim kafasina degiyor dedi yani kizlar anlicaniz insallah banada az kaldi

Bu saat oldu hala hareketleri 4 5 anca oldu ve onlar da net değildi deli olmak üzereyim hiç böyle olmamıştı.

Ayaklarım da iyice şişti babannemin ayakları gibi oldu.

Kızlar doktorumu dedi size hareket sayın die. Benim oğlanın hareketlerini saymıyorum ben hiç. Bazen çok hareketli bazen durgun. Yalnız iki gündür karnıma öyle bi ağrı giriyor ki kımıldayamıyorhm. Cuma günü ilk nst ye gircem bakalım

Ben gene deli oldum ya biz anca babamızın hayalini kurarız her pazar kaynanama gitmekten her şeyimizi alel acele yapmaktan sıkıldım sabahtan beri kızımla eşimin işinin bitmesini bekledik doğumdan önce son çarşıya çıkalım hem gezelim hem eksikleri alalım diye gene kv çağırdı eşimi akşamdan sabaha ne degiştiyse dun başkalarıyla gidecekti plan yapmıştı aramış az önce oğluyla gidecekmiş oğlu yalnız bırakmasınmış sıkıldım ben artık ya diğer oğlu bekar şehir dışında keyifinde işini buraya taşımıyo bile biz böyle

K.validen nereye gidecekte oglunu istiyor canim? Haftasonlarina bari musallat olmasalar. Birde sizin tek pazariniz varmis

Bana doktor söyledi canım.Gelişimi yavaşladı benimkinin o yüzden hareket ve tansiyon takibi istedi 1 hafta.

Evet cnm nasip değilmiş napalımm ayy cok konuşmasın ya bilmiyo neler çektiğini psikoloji olarak bitiyo insan
Kız gülmicem dedim güldürdün beni ilkinden dahamk zor oluyomuş anneeeee daha nekdr zor olurr
Herseyde bir hayir vardir canim :) cok sukur almissin kucagina. Tadini cikarmaya bak artik.
Şükürler olsun canımm herşeye değer yanımda olması diyorum ona gaz olmaskn ben çekeyim
İlgilenmiyorum cnm o sıkıyo canımı gece uyanıyo yanık yanık anne diye bağrıyorum annemde uyancaktaaa gelcekteeee
Drun ne dedi cnm
Gaz çok feci ağrı yapar
Cnm gaz olayını komposto felan halletmeye çalışıyorum ama şimdide dikişlerim sızlıyo

Çıktınmı hastaneden
Yanıyor benmkide
Ara sıra
Gülme hapşırma ve öksürme cnm
Bebiş emiyor mu

K.validen nereye gidecekte oglunu istiyor canim? Haftasonlarina bari musallat olmasalar. Birde sizin tek pazariniz varmis
Hiç deme canım ya her hafta düzenli oraya gidilir benimkilere senede 4 defa anca gider eşim tamam bişi demiyorum yoğun benim aileme gitmemede karışmaz bende onunkilere pazardan başka gitmem ama sıkıldım artık ya hamilelik alışverişi için falan bile çıkamadık her şeyimi ablamlarla yapıyorum bugün gezeriz son alırız bişeyler diyorduk maksak alınacaklarda degil zaten hava alırız diyeydi gene yaptı yapacağını dayılarının kırkı varmış gorumcelerimle gidicem alacaklar beni dedi kaç gündür o yüzden dun goruştuk onlarla bizde bugün aramış oğlumla gidicem diye benim de canım sıkıldı aglayıp duruyorum eşim hadi gidelim çarşıya diyo bi saatte gene dırdırıbına napıcaksal...zaten ilk dogumumdada kv gorumcesinin kızının kaynanasına hasta yoklamaya gitti benim bebeğim kuveze alındı hasta dedilir kalp falan ddiediler kendi yetmiyo gibi eşim de bırakmaya gitmiş sende yukarı çık demiş aradım eşimi çay içiyolardı ne güzel demi sonra da ben niye sürekli aglamışım doğumumda sutum niye azmış amannn her özel gunumde bir darbesi var kv ni nikahımdada memur nikah defterini ona verdi kızına ver diye o kadar millet içinde vermem de vermem dedi kaç defa oğluna verdi ilk gecemiz bile kavgalıydı eşimle

Iyi sukur cnm 2 cm le gezenler kervanina hosgeldin . :) sende bana katildin. Ben de su plates topunu sisirtcem bugun ziplayim acikkkkk ustunde. Carsambayi bekliom bende keske 3 olmus dese. Bnde onu bekliorum smdi hedef 3 haha :) bizde 11 gun once 2800 50 cm dik. Bakalim carsamba 15 gun olck ne kdr olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…