- 9 Şubat 2016
- 242
- 443
- 33
Aynen bide zor da olsa kolay da olsa çıkacak Bu yani yapacak bişey Yok :)Iyi dusunelim iyi olsun canim yaa. Herkesin dedigine kulaklarimi kapatali cok oldu. Ilk sezeryanim iyidi cok sukur. Bu da allahin izni ile iyi gececek insallah :)
Kartal vera hastanesi canim.CansuEylul sabretmeye çalış canım inan birkaç güne bişeyin kalmayacak
Doğum sonrası ben de ikinci mi asla diyordum, evlat sevgisi acı falan bırakmıyor akılda inan
Ediz Enesin Annesi sen de Anadolu yakasındasın galiba canım, hangi hastanede olacak doğumun
Drun ne dedi cnmÖlüyorum ya gazımı çıkartmıştım şimdi yeniden geldi sanki karnımda bebek var sağa sola oynuyo gaz dikişlere baskı yapıyo mahvoldum resmen ağlaya ağlaya yürümeye çalışıyorım herşeyi denedik yok çıkmıyo
Ya onu bende merak ediyorum ne oldu acaba?
Hayırlı olsun canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhabalar güzel anneler! Ben Kasım annesii oldumm!Kendi Doğum günümden bir gün önce bebişim bana sürpriz yapıp erken geldi hediyelerin en güzelini aldım!
37+2 de sabah 3 te suyumun gelmesi ile acilen sezeryana girdim. 25 kasım günü.
3kilo 30 gram ağırlığında, 50 cm boyunda oğluşum dünyaya geldi!İnsan tüm acılarını unutuyormuş..
Darısı hepinizin başına hanımlar
Ben gene deli oldum ya biz anca babamızın hayalini kurarız her pazar kaynanama gitmekten her şeyimizi alel acele yapmaktan sıkıldım sabahtan beri kızımla eşimin işinin bitmesini bekledik doğumdan önce son çarşıya çıkalım hem gezelim hem eksikleri alalım diye gene kv çağırdı eşimi akşamdan sabaha ne degiştiyse dun başkalarıyla gidecekti plan yapmıştı aramış az önce oğluyla gidecekmiş oğlu yalnız bırakmasınmış sıkıldım ben artık ya diğer oğlu bekar şehir dışında keyifinde işini buraya taşımıyo bile biz böyle
Bana doktor söyledi canım.Gelişimi yavaşladı benimkinin o yüzden hareket ve tansiyon takibi istedi 1 hafta.Kızlar doktorumu dedi size hareket sayın die. Benim oğlanın hareketlerini saymıyorum ben hiç. Bazen çok hareketli bazen durgun. Yalnız iki gündür karnıma öyle bi ağrı giriyor ki kımıldayamıyorhm. Cuma günü ilk nst ye gircem bakalım
Evet cnm nasip değilmiş napalımm ayy cok konuşmasın ya bilmiyo neler çektiğini psikoloji olarak bitiyo insanAa hakkatten mi buu cok uzucu yaa. . Neyse cnm hayirlisi boleymis demekki. Skma canini agrilarin diner insallah. Bende 2 cm le beklemedeyim hala bugun yarin diye diye gununu bulck galibadun kv deydim hic agzini hayra acmio dioki bide bakmissin yilbasina kalmis. Bnde dedim sen deli misin allah korusun o zamana kdr ben duramam suniyi alip dogururum napalim dedim en fazla gununu beklerim fazlasina dayanacak gucum yok . Devamli yatip duruyorum sen yilbasi diosun dedim. Nasi olsa ckcak bakalm ne zaman cikck dio.
Kız gülmicem dedim güldürdün beniBana annem diyodu ilk gün secde eder gibi yürüyordun ikinci gün rüküda gibi üçüncü gün düz yürüyordun artık diye. Ben ilk tuvalete giderken beynimden çarpılmışa dönmüştüm hiç öyle bi acı tahmin etmiyordum çünkü. Ama dedim yapcak bişi yok eşşek gibi yürücen :) pazartesi Doğum yaptım pazar günü eşimle pazarla meyve sebze almaya gittim :) bende biraz az nazlandım gibi ama :) ikinci sezeryan ilkinden daha zor oluyor diyorlar bakalım ne halt Etcem :)
Şükürler olsun canımm herşeye değer yanımda olması diyorum ona gaz olmaskn ben çekeyimHerseyde bir hayir vardir canim :) cok sukur almissin kucagina. Tadini cikarmaya bak artik.
İlgilenmiyorum cnm o sıkıyo canımı gece uyanıyo yanık yanık anne diye bağrıyorum annemde uyancaktaaa gelcekteeeeCansuEylul sabretmeye çalış canım inan birkaç güne bişeyin kalmayacak
Doğum sonrası ben de ikinci mi asla diyordum, evlat sevgisi acı falan bırakmıyor akılda inan
Ediz Enesin Annesi sen de Anadolu yakasındasın galiba canım, hangi hastanede olacak doğumun
Cnm gaz olayını komposto felan halletmeye çalışıyorum ama şimdide dikişlerim sızlıyoDrun ne dedi cnm
Gaz çok feci ağrı yapar
Çıktınmı hastanedenEvet cnm nasip değilmiş napalımm ayy cok konuşmasın ya bilmiyo neler çektiğini psikoloji olarak bitiyo insan
Kız gülmicem dedim güldürdün beniilkinden dahamk zor oluyomuş anneeeee daha nekdr zor olurr
Şükürler olsun canımm herşeye değer yanımda olması diyorum ona gaz olmaskn ben çekeyim
İlgilenmiyorum cnm o sıkıyo canımı gece uyanıyo yanık yanık anne diye bağrıyorum annemde uyancaktaaa gelcekteeee
Cnm gaz olayını komposto felan halletmeye çalışıyorum ama şimdide dikişlerim sızlıyo
Hiç deme canım ya her hafta düzenli oraya gidilir benimkilere senede 4 defa anca gider eşim tamam bişi demiyorum yoğun benim aileme gitmemede karışmaz bende onunkilere pazardan başka gitmem ama sıkıldım artık ya hamilelik alışverişi için falan bile çıkamadık her şeyimi ablamlarla yapıyorum bugün gezeriz son alırız bişeyler diyorduk maksak alınacaklarda degil zaten hava alırız diyeydi gene yaptı yapacağını dayılarının kırkı varmış gorumcelerimle gidicem alacaklar beni dedi kaç gündür o yüzden dun goruştuk onlarla bizde bugün aramış oğlumla gidicem diye benim de canım sıkıldı aglayıp duruyorum eşim hadi gidelim çarşıya diyo bi saatte gene dırdırıbına napıcaksal...zaten ilk dogumumdada kv gorumcesinin kızının kaynanasına hasta yoklamaya gitti benim bebeğim kuveze alındı hasta dedilir kalp falan ddiediler kendi yetmiyo gibi eşim de bırakmaya gitmiş sende yukarı çık demiş aradım eşimi çay içiyolardı ne güzel demi sonra da ben niye sürekli aglamışım doğumumda sutum niye azmış amannn her özel gunumde bir darbesi var kv ni nikahımdada memur nikah defterini ona verdi kızına ver diye o kadar millet içinde vermem de vermem dedi kaç defa oğluna verdi ilk gecemiz bile kavgalıydı eşimleK.validen nereye gidecekte oglunu istiyor canim? Haftasonlarina bari musallat olmasalar. Birde sizin tek pazariniz varmis
Iyi sukur cnm 2 cm le gezenler kervanina hosgeldin . :) sende bana katildin. Ben de su plates topunu sisirtcem bugun ziplayim acikkkkk ustunde. Carsambayi bekliom bende keske 3 olmus dese. Bnde onu bekliorum smdi hedef 3 haha :) bizde 11 gun once 2800 50 cm dik. Bakalim carsamba 15 gun olck ne kdr olmus.Merhaba hanimlar umarim herkes iyidir
Cok sukur biz iyiyiz kontrolumuz vardi bugun cok sukur hersey yolunda
Bebegin suyu iyi oglum 2800 gr olmus cok sukur doguma kadar 3 kilo olur kesin tabi biraz daha beklersecunku rahmim iyice yumusamış ve 2 cm aciklik var cok sukur yedigim hurmalar pilates topunun uzerinde yaptigim jareketler ise yaramis doktor bundan sonra eli kulaginda defi.
Ulturasonda bakti kafasi hala biraz yukarida dedi ama alttan muayebe edince elim kafasina degiyor dediyani kizlar anlicaniz insallah banada az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?