Biz evlendiğimizden beri kondomla korunduk, korunmadığımız ilk ilişkide hamile kaldımBenimde ilk 3 ay yasaktı sonra serbestleşti kasık ağrılarım oldu bıraktık şimdide göbek kocaman eşim bebege bişey olur diye yaklaşmıyor zaten
Ben başka bişey sorcaktım doğum ve lohusalık sonrası korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz
Eşim üstüme ceket atsa hamile kalıyorum o yüzden şimdi de uzun süre perhiz yapınca sormak istedim
Gozun aydin cnmbenim :) Rabbim anali babali buyumesini nasip etsin oglusunun... peki neden sezeryan oldun? kendi isteginlemiMerhabalar güzel anneler! Ben Kasım annesii oldumm!Kendi Doğum günümden bir gün önce bebişim bana sürpriz yapıp erken geldi hediyelerin en güzelini aldım!
37+2 de sabah 3 te suyumun gelmesi ile acilen sezeryana girdim. 25 kasım günü.
3kilo 30 gram ağırlığında, 50 cm boyunda oğluşum dünyaya geldi!İnsan tüm acılarını unutuyormuş..
Darısı hepinizin başına hanımlar
Merhabalar güzel anneler! Ben Kasım annesii oldumm!Kendi Doğum günümden bir gün önce bebişim bana sürpriz yapıp erken geldi hediyelerin en güzelini aldım!
3kilo 30 gram ağırlığında, 50 cm boyunda oğluşum dünyaya geldi!İnsan tüm acılarını unutuyormuş..
Merhabalar güzel anneler! Ben Kasım annesii oldumm!Kendi Doğum günümden bir gün önce bebişim bana sürpriz yapıp erken geldi hediyelerin en güzelini aldım!
Kızlar doğum yaptım. Genel anestezi ile seZaryen olduk. ağrılarım oldu epeyce ama ağrısız sancısız doğum yoktur diye düşünüyorum. 3380 kg doğdu bebeğim, ultrasonda iki gün önce 3.150 gr dı çok şükür beklediğimizden de fazla. Darısı sizlerin Başına inşallahOnu ilk gördüğünüz anı unutamayacaksınız emin olun
İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Spinal sezeryen oldu 2900 gr simdilik uslu bi bebek
Allah herkese yasatsin saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
İnşallah kolaylıkla üstesinden geliriz hepsinin..Geçmiş olsun canım :)
Bende de benzer duygular var, Doğumdan ziyade Doğum sonrası beni daha çok korkutuyor niyeyse. Bir taraftan da kızımla ayrılacağız diye düşünüyorum çok tuhaf duygular
Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Allah bağışlasın hayırlı olsun.Merhabalar güzel anneler! Ben Kasım annesii oldumm!Kendi Doğum günümden bir gün önce bebişim bana sürpriz yapıp erken geldi hediyelerin en güzelini aldım!
Korkma canım onla alakası yoktur normalde de dogumdan önce suyu patlatıp sonra doguma alıyorlar gelmeyenlerin kisuzan6638 canım çok geçmiş olsun. Allah m şifa versin
hazychampagne ooo gözün aydın canım
Senin de geldi bebek demek.
Allah güzel'ömürler versin. Sütün bol olsun inşallah
Bende korkmaya başladım suyu gelen sezaryen oluyor :/
Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Foruma girmiyorum 5 dkka. Bi giriyorum olaylar degisiyo ya :)) erken falan olmadi ya dogsun sorun yok :) sira gelio yavastan . Bakalim biz ne zaman şok yasatcaz.
hayırlı olsun :).Merhabalar güzel anneler! Ben Kasım annesii oldumm!Kendi Doğum günümden bir gün önce bebişim bana sürpriz yapıp erken geldi hediyelerin en güzelini aldım!
Aynen valla esimde sizin esiniz gibi dusunuyor allah razi olsun onlardanKizlar iliskiye girmekden bahsetmissiniz.
Ben en son cocuk yaptim kocamdan
Kizimdada oyle olmustu
Hamileligimde iliskiden tamamen soguyorum
Tiksiniyorum.
Allahtan esimde hamileligimde cok hassas bebege bisey olur korkusuyla oda istemiyo.
9 ay beklemiceksem ne isim var senle diyor sag olsun.
Benimde korun istedigi bir goz
Allah verdi 2 goz misali
Sansliyim o bakimdan.
Bide bu isteksizlikle isteyen bir kocam olsaydi herhalde bogardim onu :)
Anladım canım ya herşey vajinal muayeneyle başlamış galiba bende yarın olcam korktum bak şimdi bende de kanama olursa nişan falan sanırım bende Ayy yarını iple çekiyorum şu muayeneyi hayıtlısıyla atlatıyım. .senin de inşallah kalbinden nasıl geçiyorsa öyle olsun canım bir an evvel sağlıklısıyla gelsin miniklerimiz inşallahCanm.benim normalde ayin 22 sinde acildeydik iste devlette solemistim. Ewe geldim kanamam oldu muayeneden dolayi sonra 23 u aksam ustu 2.30 da bu sefer akintili kahverengili geldi sonrasindada akinti devam etti. Heralde bu nisan dedim cunku nette baktim bu muayeneden sonra nisani gelenlerin sayisi epey fazlaydi. O gun hastane gittik muayene etti alttan acilma ayni dedi sancilarini olc dedi . Dunde aksam 11.30 du wc girdim. Peceteye gene akintiyla cok az kirmizilik gelmisti. Dedim asil nisan bu heralde dedim. Sonrasindada akintim baya baya yogunlasti. Her wc gidisimde yogun yogun gelmeye basladi. . Ayin 25 i yani dun gece iste kuzum . Okudugum kadariylada genelde 3 gun veya 1 hafta icin dogum yapanda var 18 gun ole gecirende var ama o 18 gun gecirenlerinki pek inandirici gelmedi muhtemelen onlar yanlis gorduler gelen nisan degildi. O kadar surcegini sanmiyorum. Dr da zaten o muayeneden sonra gelene nisan degildir muhtemelen kalani atmisindir akintiyla denk gelmistir cunku nisandan sonraki 72 saat icinde dogurman gerekio dedi. Bugunde aradim hastaneyi ama bska dr nobetcymis yarinda baskasi varmis. Pazartesi arar solerim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?