2016 Aralık Anneleri

Biz evlendiğimizden beri kondomla korunduk, korunmadığımız ilk ilişkide hamile kaldım ilaç kullanmak istemediğim için yine kondomla devam ederiz. Koruyuculuğundan memnunum çünkü üstelik herhangi bir yan etki de yok.

Merhabalar güzel anneler! Ben Kasım annesii oldumm! Kendi Doğum günümden bir gün önce bebişim bana sürpriz yapıp erken geldi hediyelerin en güzelini aldım!
37+2 de sabah 3 te suyumun gelmesi ile acilen sezeryana girdim. 25 kasım günü.
3kilo 30 gram ağırlığında, 50 cm boyunda oğluşum dünyaya geldi! İnsan tüm acılarını unutuyormuş..
Darısı hepinizin başına hanımlar

Gozun aydin cnmbenim :) Rabbim anali babali buyumesini nasip etsin oglusunun... peki neden sezeryan oldun? kendi isteginlemi

Gözünaydin canim. allah anali babali büyütsün. suyun geldigi icin normal olmasi gerekmiyo mu ? ben de korkmaya basladim suyu gelen herkes niye sezeryan oluyo ??

Ya kizlar benim bebegim acayip hareketliydi en basindan beri. iki gündür cok durgun. günde 10 kereyi geciyo hareket ama bana acayip garip geliyo cunku asiri hareketli bi bebisti hep. pazartesi gidicem doktora ama sabah mi gitsem bakarlar mi bilemedim

Gözün aydın hayırlı olsun :)

Suyun nasıl geldi yani nasıl oluyo su gelmesi anlatırmısın.

İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Spinal sezeryen oldu 2900 gr simdilik uslu bi bebek
Allah herkese yasatsin saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi

Allah analı babalı büyütsün mutlu günleriniz olsun daima

Sizin de gözünüzaydın olsun, sağlıklı mutlu günlerde büyüsün minnoşlar

Ben de kasım annesi olacağım kısmetse

Bu gece uyuyo bizim hanimlar
Ne guzel
:)
Darisi benimde basima
Kizim kalkmiyo bahanemde yok genede uyuyamiyorummmmm

hazychampagne hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, sağlıkla :)

Günümüz aynıymış beni de bir heyecan sardı şimdi. Önceden herhangi bir belirti yaşadınız mı?

Allah bağışlasın hayırlı olsun.

Korkma canım onla alakası yoktur normalde de dogumdan önce suyu patlatıp sonra doguma alıyorlar gelmeyenlerin ki

Canim gozun aydin! Saglikli mutlu anneli babali buyusun insallah Sana surpriz yapmis kizin, yanina geldi mi? Mesajlari kacirmis olabilirim

Foruma girmiyorum 5 dkka. Bi giriyorum olaylar degisiyo ya :)) erken falan olmadi ya dogsun sorun yok :) sira gelio yavastan . Bakalim biz ne zaman şok yasatcaz.

Aynen bir girmedim hoooop hemen dogum olmus Bizimkilerde mi boyle cat kapi gelecekler :) benim artik son 1 hafta beklenen dogum tarihine. Ne bir sanci ne birsey. Napiyo bu kiz karnimda cok rahat sanirim Hurma yiyorum, gogus uclarima Lansinoh krem suruyorum, yurus aksatmiyorum ama tik yok henuz...

hayırlı olsun :).

Aynen valla esimde sizin esiniz gibi dusunuyor allah razi olsun onlardan

Anladım canım ya herşey vajinal muayeneyle başlamış galiba bende yarın olcam korktum bak şimdi bende de kanama olursa nişan falan sanırım bende Ayy yarını iple çekiyorum şu muayeneyi hayıtlısıyla atlatıyım. .senin de inşallah kalbinden nasıl geçiyorsa öyle olsun canım bir an evvel sağlıklısıyla gelsin miniklerimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…