- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Aynen benm de ole oturamiorumki. Karnim tas kesilio oturunca bide ittiriyo kendini iyce geriliorum.Benimde sag gogusumun altinda ayaklar sol kasigimdada eller kipir kipir :) hele oturur haldeysem birnitiyorki ayaklarla yat diye :)
Ewt cnm. Benm ewimin 5 dkka yakininda lutfi kirdar var oraya gidiyoDUM canim. En son gidisimden sonra tovbe ettim artik.Canım bişi sorcam sen ist.anadolu yakasında mı oturuyorsun.orda hangi devlete gidiyorsun gittiğin zaman
Aslında ben doğum için değil de başka bişi olur mu diye endişelendim. benim ilk hamileliğim hiç böyle değildiKizlar normall bunlar telas etmeyin. Bnm de ilk basladifi zamanlarda baslio 3 gun suruyodu. Basliodu 4 saat suruyodu geciodu . Dogum agrisi ole saatlerce surmick gelip gelip gtcek rahat olun.
Tamam iste canm ayni seyi demek istedim yumurtlama olmadigi icin rahme ulasmio bse.Hamileyken korunmasız ilişkide hamile kalmamamizin nedeni spermlerin rahime ulasmamasi değil, gebelik süreciyle birlikte yumurtlamanin durmasidirama evet bebeğin yüzüne gidiyor mevzusu da mantıklı değil tabi ki
Anladım canım ben ümraniye devlet falan sanmıştımEwt cnm. Benm ewimin 5 dkka yakininda lutfi kirdar var oraya gidiyoDUM canim. En son gidisimden sonra tovbe ettim artik.
Sanci konusun takma canm kanama falan olmadigi surece oluyo ole. Bnde yasadim onlari ama gecti artik ole uzun sure olmasi. Artik duzenli duzensiz gelio.Anladım canım ben ümraniye devlet falan sanmıştım
Bu hareket konusu bi bizimkindemi kisitlanmadi acaba.Kızlar oynadığını mı hissediyorsunız bebeginiz yoksa soyle şişiriyo falan mı önceden çok hareket ederdi şimdi pek olmuyo da
Canım bol ıhlamur limon zencefil kaynat iç ben öyle iyileştimGecmis olsun canim. Benim de bu 5. Gunum. Burnum hem tikali hem akiyor. Bogazim agriyor. Ne yaptiysam iyi gelmedi. Dr ilacsiz iyileseceksin diyorVarsa onerisi olan cok sevinirim.
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınBen minnosumu kucagima aldim dün şükürler olsun, mis kokulu misss37+3 günlük 2760 gr ve 48 cm biraz küçük ama Allah'a şükür yanımda Sezaryen oldum tabi, agrilarim var yok dersem yalan olur! Onun dışında şimdilik bir problemimiz yok, sadece daha sütüm gelmedi, insallah gelir cok istiyorum bebisim emsin
Darisi kuzucuklarini bekleyen tüm annelere, en önemlisi ne biliyormusunuz? Sağlıklı, herbirseyi tam kucaginiza almanız.. Hepinize ağrısız acısız dogum diliyorum
Bız gece uyuyalım rahat rahat sabah sancı olsun öğlen doğuralım akşama ayaklanalım olmaz mıBnim gece oluyodu genelde aksam baslio gecede oluyodu ama bugun gunduzde olmaya basladi. Duzeni yok orasi ayri
Planlı normal doğum nasıl oluyor canımmBende varım :)
Hahah istege bagli diosun yani :)) insallah ole olsun tabi. . Ama genelde gecenin koru sanciyla uyanilio sancilarin duzenli oldugu anlasilio sonra sabaha kdr cekilio ew halki kaldirilio dgru hastaneye o gun gun boyu devam edip ikindiye yada geceye dogum yapilio ama ins dedigin gbide olsun ne diyelimBız gece uyuyalım rahat rahat sabah sancı olsun öğlen doğuralım akşama ayaklanalım olmaz mı
İlişkiyi nasıl yapıyorsunuz kızlar ya zor olmuyor muYpiorum ne ypiymki .. iliski sklastrdim topa oturuorum
Uygun pozisyonu bulcn cnm kendine. Agrinin olmadigi rahat oldugun pozisyonu . Ole saatlercede surmick tabi kissadan hisse amac iceri gitsin iste :)İlişkiyi nasıl yapıyorsunuz kızlar ya zor olmuyor mu
Tez zamanda iyileşir inşallah canımmçıldıran anne postudur
Emmiyo bu çocuuuuuuukkk herşeyi emiyo beni yooksarılık olmuş eğer yükselirse küvöze yatıracaklar nolur dua edin hamişler doğumda yırttım küvözden derken şimdi almasınlar kuzumu benden
Ya önceden durmazdı şimdi hissetmiyorum korktum birazBu hareket konusu bi bizimkindemi kisitlanmadi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?