2016 Aralık Anneleri

Kizlar normall bunlar telas etmeyin. Bnm de ilk basladifi zamanlarda baslio 3 gun suruyodu. Basliodu 4 saat suruyodu geciodu . Dogum agrisi ole saatlerce surmick gelip gelip gtcek rahat olun.
Aslında ben doğum için değil de başka bişi olur mu diye endişelendim. benim ilk hamileliğim hiç böyle değildi

Hamileyken korunmasız ilişkide hamile kalmamamizin nedeni spermlerin rahime ulasmamasi değil, gebelik süreciyle birlikte yumurtlamanin durmasidir ama evet bebeğin yüzüne gidiyor mevzusu da mantıklı değil tabi ki
Tamam iste canm ayni seyi demek istedim yumurtlama olmadigi icin rahme ulasmio bse.

Anladım canım ben ümraniye devlet falan sanmıştım
Sanci konusun takma canm kanama falan olmadigi surece oluyo ole. Bnde yasadim onlari ama gecti artik ole uzun sure olmasi. Artik duzenli duzensiz gelio.
Yok umraniye uzak bana aaracsiz gidemem oraya. Kartal lutfi kirdar 5 dkka ewime. Yeniden yapiliyo. Yapilmis olsa gidilirde suan kesinlikle bitirdim artik. Ewin yakini diyip gidioduk ama yok yani baktim psikolojim bozulmaya baslio btrdim yani.

Kızlar oynadığını mı hissediyorsunız bebeginiz yoksa soyle şişiriyo falan mı önceden çok hareket ederdi şimdi pek olmuyo da

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Bız gece uyuyalım rahat rahat sabah sancı olsun öğlen doğuralım akşama ayaklanalım olmaz mı
Hahah istege bagli diosun yani :)) insallah ole olsun tabi. . Ama genelde gecenin koru sanciyla uyanilio sancilarin duzenli oldugu anlasilio sonra sabaha kdr cekilio ew halki kaldirilio dgru hastaneye o gun gun boyu devam edip ikindiye yada geceye dogum yapilio ama ins dedigin gbide olsun ne diyelimkirmayalim seni :)

Hayirli aksamlar hanimlar.
Bugun nts yapildi.
Doktor bi hafta ultrasyon nts bi hafta nta yapiyo.
Kontrol suresinde ucret almadiklari icin sanirim :)
Bu hafta nts haftamizdi.
Sanci cikmadi cok sukur.
13 aralikta 38 +4 oluyordum
Dra 16 aralikta yapalim dedim bi sorun olmazsa niye olmasin dedi.
Tam 39+0 da alicaz bi sorun cikmazsa.
Bide uzun bi aradan sonra kuaforume gittim agdaya
Bebegim icime geri kacti resmen
Aman allahim bu ne aci ne iskenceydi.
Halla afedersiniz seyim zonkluyo
Erkek olmak varmis bu dunyada herseyleri kolay adamlarin

Aa bugün kimse doğurmadı mı
Planlı sezaryen olanlar/ ikinci doğumu yapanlar, size de çatı muayenesi yapıldı mı
Benim de 2.ama ben çok tırsıyorum çatal denen zıkkıma çıkmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…