2016 Aralık Anneleri

Kesinlikle anne olunca anlarsın diyorlar doğru. Ben de hep hasta gibiyim bir üşüme titreme geliyo geceleri terliyorum sürekli yorgunum ama o bebis heyecanı her şeye değer o iyi olsun da daha zoruna razıyım yeter ki gelişimi düzgün ve sorunsuz olsun

Çok geçmiş olsun canım, çok zor saatler geçirmişsin. Neyse ki korktuğunolmamış, Allaha Şükür.

Merhaba guzel annisler.
Bayadir giremedim surekli disarda kurstayim eve gelincede yemek ev isi derken zaman geciyo erkende uyuyorum.surekli bi uyku halim var zaten neolcak boyle bilmiyorum.sabahlari kaziniyorum yataktan resmen.mide bulantim hic yoktu benim ama su son 1 haftadir tuhaf bi bulanti basladi ama kusma yok.tuzlu seyler tukettigimde basiliyo biraz tatliyi zaten hic istemiyo bile canim.
Sali gunu kontrolumuz var bakalim merakla bekliyorum.

Ben de kızımda 34 kilo aldım! Kızım 2900 doğdu. Ama şimdi boyu uzun, kilosu da normal.

Canım doktor sikinti yok dediyse yoktur inşallah

Geçmiş olsun cnm

Endişe etmek için çok erken canım. Muhakkak arayı kapatır bebeğin. Güzel düşünelim.

Ahhhh kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz pazartesı evıme geldım ama kendıme gelmem bu günü buldu çok yoruldum yolda orada burada tam bır buçuk aydır evımden uzaktaydım
420. Sayfada kalmışım ben bi baktım 507.sayfa
Dusuk yapan sıkıntısı olan olmamıştır ınsallah

Ben de kızımda 34 kilo aldım! Kızım 2900 doğdu. Ama şimdi boyu uzun, kilosu da normal.
Oh maşallah bende rekor kirdim saniyordum 30 kilo ile
Insallah bu hamileligimde o kadar almam çünkü son zamanlar zor gecmisti kilodan
Gerci simdiden 2 kg aldim bile

Arkadaşlar merhaba. Son 10 sayfayı neredeyse okudum. Bulantı, istifra şikâyetlerim benim de devam ediyor. Çıkarmazsam dahi midede yanma hissinden öleceğim. Doktor randevum haftaya. Maalesef ben de doktoruma cepten ulaşamıyorum soru sormak için, özel olduğu halde. Allahım bir an önce şu bulantılardan, istifralardan kurtarsın hepimizi.

Endişe etmek için çok erken canım. Muhakkak arayı kapatır bebeğin. Güzel düşünelim.
Dua edin lutfen. Doktorum panik yapmamam icin mi oyle konustu yoksa gercekten sorun yok mu bilmiyorum.pazartesi baska doktora gitcem insallah iyi haber verir

Arkadaşlar size tavsiyem benim gibi bitkin sürekli yatar pozisyonda iseniz decavit multivitamin alın ben bugün başladım ve ilk günden etkisini görüyorum koltukta oturuyorum yatmıyorum ilk defa:) vitamin almaktan sakın çekinmeyin ve iştahıma da hemen mi vurur canım ilk defa bişey çekti portakal suyu taze sıkılmış :) çok sevindim

Ben doktorum a somon yiyebilir miyim hatirlayamadim yazdım cevapladı sağolsun valla iyi insan gibi görünüyo canım sen de Dr mu degistirsen

Gittigimde bir konusucam cevap vermediniz diye madem cevap vermeyecek neden cep numarasini veriyor hastalarina oyle degil mi Lupus rahatsizligim var onceki hamileligimde o yuzden kalbi durdu bebegin aldilar dogru teshisi koyanda bu doktor oldu o yuzden birakmakta istemiyorum hayirlisi bakalim

Oh maşallah bende rekor kirdim saniyordum 30 kilo ile
Insallah bu hamileligimde o kadar almam çünkü son zamanlar zor gecmisti kilodan
Gerci simdiden 2 kg aldim bile
Gerçi benimki de diyet ve sporla verdiğim kiloları hemen geri almamdan kaynaklı daha çok. Ben ilk üç ay zaten 13 kilo almıştım bile! Şu an 3.5 kilo almış durumdayım.

Dua edin lutfen. Doktorum panik yapmamam icin mi oyle konustu yoksa gercekten sorun yok mu bilmiyorum.pazartesi baska doktora gitcem insallah iyi haber verir
İnşallah canım ama şöyle düşün: doktorun ekrandaki küçücük bebeğin başında ve ucunda iki nokta tanımlıyor ve cihaz buna göre ölçü veriyor. İlk haftalarda yarım milimetre oynama bile birkaç gün farkeder. Tabi bu benim şahsi düşüncem. Umarım pazartesi güzel haberlerini alırız.

Gözünaydın

Gerçi benimki de diyet ve sporla verdiğim kiloları hemen geri almamdan kaynaklı daha çok. Ben ilk üç ay zaten 13 kilo almıştım bile! Şu an 3.5 kilo almış durumdayım.
Simdi eğer başarabilirsem daha dikkatli gitmek istiyorum.
Bugun dr.umla da konuştuk bu konuyu sagligin yerinde oldugu sürece kiloyu sakin takma aburcuburdan uzak dur sadece dedi.
Daha önceki dr.um her gittiğimde kiloma laf ediyordu cok aldin diye.
Bizim ve Bebeklerimizin sagligi yerinde olsunda kilo veriliyor

Benim doktorum hiç laf etmemişti kiloma, zaten ben de hiç abur cubur yemiyordum. Ve gıdalarımın da protein, kalsiyum vs. açısından dengeli olmasına çok dikkat ediyordum. Şimdi de dikkat ediyorum. Ama ilk haftalarda çok acıkıyordum ve sürekli birşeyler yiyordum. O kadar yemeye 3.5 kilo az bile almışım. Şimdi iştahım normale döndü neyse ki.

Doktorun soyadi sackiran canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…