2016 Aralık Anneleri

Benimde yok canım Allah korusun kötü şeyler getirme aklına bulantılar sürekli olcak diye bişey yok bende 2 gündür aşırı bel ağrısıyla uyanıyorum

benim bu haftaya kadar hiç olmayan bulantım bu hafta hatta 1-2 gündür başladı hayret ediyorum.. Baştan beri çeken arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.. gerçekten çok zormuş..
Benimde son 3 gündür kalmadı kusmalarım 9+3 olduk acaba anormallik mi var dedim ama kişiden kişiye değişiyor galiba , bilgi için Sağol canım

benim d bir haftadır midem bulanıo bi kere kustum... dün de belim çok ağrımaya başladı.. inş tez zamanda geçer bu bulantı...

Kizlar emedur migde.bulantisi ilaci kullanan.varmi doktor gunde 3 defa kulla.abilirsin sorun.yok.dedi.ben.kotu oldugum.zamanlar aliyorum.herhangi.bir zarari varmidir bebege yoksa.hayat gercekten.cekilmez.oluyor.ogurmekten

tşk ederim canım 2 porsiyondan fazla yemiyim evet bugün mesela elma ve muz getirdim başka meyve yemiyim dimi

kızlar her gün yeni bi sorun yazıyorum buraya kusura bakmayın şu anda işyerindeyim çok hastalandım galiba. sürekli öksürüyorum ve kemiklerim ağrıyo ateşim de var gibi. ne yapmalıyım sizce ıhlamur içtim bal katıp

Sut iciyormusun, bildigim migde yanmasina iyi geliyordu, kabizligada dogal yoldan yapabilecek cok sey var. Kasi, hosaf, ben bol elma suyu iciyorum muz yiyorim, kabiz oldugum an hemoroidlerim cikiyor o yuzden dikkat ediyorum

Canım geçmiş olsun bende 20 gündür kanamalı gebelik geçiriyorum rabbim sana da şifa versin inşallah

Günaydın güzel anneler. Bugün itibariyle 10+1 olduk. Dünden beri çok aşırı kusmalarım var vücudumda hiç su kalmadı. Ağzıma hiçbişey almamama rağmen sürekli çıkardım. Eşim de yanımda yoktu geç saate kadar ağla sızla mahvettim kendimi. Yataktan çıkamıyorum. Bu hafta biter diyorlardı bulantı benimki atağa geçti

12. Haftada hafiflemeye basliyor cnm bende bi kaç gündür biraz daha rahatim çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…