2016 Aralık Anneleri

Kıyamaam neden öyle birşey oldu kı yaa bu Zaman'larda stres üzüntü olmaması en ıyısi Can'ım kendını bırakma güçlü ol eşler arasında olur öyle seyler
Doktora gıt hayırlısıyla bırseyı yoktur bebegının kanaman falan yokmuş hem
Kusma olmamasıda bence güzel birşey

Sağolasın canım. Ya annem rahatsız biraz üstüne de eşimle öyle olunca yıprattım kendimi. Bulantı kesinlikle normalde olmaması çok iyi ama bugün birden kesilince korktum gidecem akşamüstü doktora. Hepimize sağlık ve mutluluk versin allahım

Arkadaşlar sizle çok merak ettiğim bir durum Hakkı'nda konuşmak istiyorum
Şimdi ikili test yaptırmak isteyenler ve istemeyenler vardır aramızda
İkilitest tam olarak nedir sadece çoçuğun engelli olduğunu anlamak için yapılan bir testmidir?
Ve
Bu testi yaptırmak isteyenler neden yaptırmak istiyor ?
Yaptırmak istemeyenler neden yaptırmak istemiyor ?
Cevaplarınızı bekliyoruum
Ben biraz ikilemde kaldım sizlerden yardım bekliyorum bu konu Hakkı'nda düşünceleriniz nelerdir

Cok gecmis olsun
Stress nedeniyle ağrı oluşmuş olabilir.mide bulantisi da artik hafifliyordur belki.
Icinin rahat etmesi için bir dr.a görün istersen

Canım çok üzüldüm ama içini ferah tutmaya çalış.Kötü şeyler düşünmemeye bak,ne olursa olsun herşey Allahtan. Allahın izniyle güzel haberler alırsın.

cok teşekkür ederim.
yarın başka bir dr a daha gidicem inşallah bebeğimin gelişimi iyidir.
9+1 iz bugün ...Bebeğinizin boyutlari 8+4 de kac mm di arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz

Bildiğim kadarıyla ikili tarama testinde bebeğin down sendromlu olup olmadığına bakılıyor, anneden kan alınıp bazı değerlere bakılıyormuş. Ama bu testin %100 sonuç vermediğini söyledi doktorum, bebeğin böyle bir risk taşıyıp taşımadığı kontrol ediliyor ve tabi ki anne karnında müdahale imkanı yokmuş. İkili taramada risk görülen gebelerde net sonuç alabilmek için amniosentez yapılıyormuş. Çıkan sonuçlara göre ya hamileliğine devam edeceksin yada sonlandıracaksın seçim anneye kalıyor.

Ben yaptırmak istemediğimi söyledim doktoruma sadece ense kalınlığına bakılacak kontrole gittiğimizde bebeğimi kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum.

İkili tarama testini yaptırıp bebeğin down sendromlu olacağı söylenip geri kalan hamileliklerini stres ve üzüntü içinde geçiren bir kaç kişi tanıyorum ve bebekleri çok sağlıklı ve tam aksi durumda var taramalarda hiç sıkıntı çıkmayıp bebeği down sendromlu olan anneler.

Takdir Rabbim'indir hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eder inşallah.

kızım 2,5 yaşında. yaş aralıgının iyi olacagını düşündüm.Çok büyük de olunca daha çok kıskançlık da olabiliyormuş.

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallaaah

Gunaydin arkadaslar

Allah sifa versin hayirlisiyla atlatir insallah

Allah şifa versin canım,çabucak atlatır inşallah

Allahım sağlıklı sıhhatli atlatmayı nasip etsin. Güzel sonuçlarla çıkar inşallah arkadaşım.

Allah yardımcınız olsun canım

Can'ım allah tez zamanda annenın şifasını versin
Ama korkmana gerek yok anjiyo olduktan sonra hastalar eskisinden çok daha ıyı oluyorlar

Rabbim sifa versin insallah kolayca atlatir

Çok çok geçmiş olsun Rabb'im şifa versin en kısa zamanda...

Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin İnşallah

AzRASILAM Allah şifa versin inşallah

Günaydın herkese
AzRASILAM çok geçmiş olsun Allah şifa versin

AzRASILAM gecmiş olsun acil şifalar

Günaydınlar :) Öğlen oldu ama anca işleri hallettik :)

Allah acil şifalar versin inşallah

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Rabbim tüm hastalara şifa versin

Açlık şeker
Hgb ayrıntılı kan
TSH
Tokluk şeker
Böbrek ve ciğer fonksiyonlarına bakıldı canım
Bi kötü yanı var hastanenin ilaç için bişey sorcam doktoru geç sekreteriyle bile konuşturmuyorlar telesekreter deki bayan sorup sana iletiyor

Kızlarrr doktordan geliyorum bebeğimi gördüm sevinç mutluluk şaşkınlık hepsi bir arada maşallah içerde oynayıp duruyor bugün 10+6 dayız ve boyumuz 4 cm cinsiyetimizde büyük ihtimal oğlann
Aaaa cinsiyet hemen belli oldu mu
Gözün aydın canım ya çok sevindim bak şimdi merak ettim cuma benimde kontrolum var mı 10+4 olsam cinsiyetide öğrencem mi acaba :))

Aaaa cinsiyet hemen belli oldu mu
Gözün aydın canım ya çok sevindim bak şimdi merak ettim cuma benimde kontrolum var mı 10+4 olsam cinsiyetide öğrencem mi acaba :))
Sağol Canım. Yaa çok güzel bir duygu öyle izlemek onu hareket ederken ilk dedi doktor daha erken belli olmaz sonra baktı dedi bu büyük ihtimal oğlann :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…