- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
Kıyamaam neden öyle birşey oldu kı yaa bu Zaman'larda stres üzüntü olmaması en ıyısi Can'ım kendını bırakma güçlü ol eşler arasında olur öyle seylerGünaydın annişler:)
Dün gece çok kötü bi gece geçirdim eşimle bozuştuk gece boyunca sinirden ağlamaktan kasığıma bugüne kadar olmayan tek bir noktaya farklı bi ağrı girdi. Çok korkuyorum bebeğime bişey olmuş mudur diye kendi kendimi yedim bitirdim. Kanama yok.Çok ağır bir ağrı değildi ama barizdi. Bugün de uyandım psikolojik midir nedir sanki midem bulanmıyorçok korkuyorum kızlar ya iş çıkışı hemen doktora gitmeyi düşünüyorum
Sağolasın canım. Ya annem rahatsız biraz üstüne de eşimle öyle olunca yıprattım kendimi. Bulantı kesinlikle normalde olmaması çok iyi ama bugün birden kesilince korktumKıyamaam neden öyle birşey oldu kı yaa bu Zaman'larda stres üzüntü olmaması en ıyısi Can'ım kendını bırakma güçlü ol eşler arasında olur öyle seyler
Doktora gıt hayırlısıyla bırseyı yoktur bebegının kanaman falan yokmuş hem
Kusma olmamasıda bence güzel birşey
Cok gecmis olsunGünaydın annişler:)
Dün gece çok kötü bi gece geçirdim eşimle bozuştuk gece boyunca sinirden ağlamaktan kasığıma bugüne kadar olmayan tek bir noktaya farklı bi ağrı girdi. Çok korkuyorum bebeğime bişey olmuş mudur diye kendi kendimi yedim bitirdim. Kanama yok.Çok ağır bir ağrı değildi ama barizdi. Bugün de uyandım psikolojik midir nedir sanki midem bulanmıyorçok korkuyorum kızlar ya iş çıkışı hemen doktora gitmeyi düşünüyorum
Rabbim sifa versin insallah kolayca atlatirGünaydın arkadaşlar
annem anjiyo olacak dualarınızı bekliyorum hamilesiniz dualarınız daha makbul
Günaydın arkadaşlar
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin İnşallahGünaydın arkadaşlar
Canım çok üzüldüm ama içini ferah tutmaya çalış.Kötü şeyler düşünmemeye bak,ne olursa olsun herşey Allahtan. Allahın izniyle güzel haberler alırsın.
Teşekkür ederim inşallah bişey yoktur. Gidicem bugün bakalımCok gecmis olsun
Stress nedeniyle ağrı oluşmuş olabilir.mide bulantisi da artik hafifliyordur belki.
Icinin rahat etmesi için bir dr.a görün istersen
Arkadaşlar sizle çok merak ettiğim bir durum Hakkı'nda konuşmak istiyorum
Şimdi ikili test yaptırmak isteyenler ve istemeyenler vardır aramızda
İkilitest tam olarak nedir sadece çoçuğun engelli olduğunu anlamak için yapılan bir testmidir?
Ve
Bu testi yaptırmak isteyenler neden yaptırmak istiyor ?
Yaptırmak istemeyenler neden yaptırmak istemiyor ?
Cevaplarınızı bekliyoruum
Ben biraz ikilemde kaldım sizlerden yardım bekliyorum bu konu Hakkı'nda düşünceleriniz nelerdir
kızım 2,5 yaşında. yaş aralıgının iyi olacagını düşündüm.Çok büyük de olunca daha çok kıskançlık da olabiliyormuş.ilk çocuğun ne kadarlık cnm? kız mı erkek mi?
benimdee çok bulanıyor.yerken sorun yok ama sonra çıkarıyorum..aç aç dolanıyorum.birde işe gidince çok çokk zorlanıyorum.yarın doktora gidip serum isticem.inşallah kesin çözüm olurbulantıların kötü olursa gel serum takalım demişti
Günaydın arkadaşlar
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallaaah
Gunaydin arkadaslar
Allah sifa versin hayirlisiyla atlatir insallah
Allah şifa versin canım,çabucak atlatır inşallah
Allahım sağlıklı sıhhatli atlatmayı nasip etsin. Güzel sonuçlarla çıkar inşallah arkadaşım.
Allah yardımcınız olsun canım
Can'ım allah tez zamanda annenın şifasını versin
Ama korkmana gerek yok anjiyo olduktan sonra hastalar eskisinden çok daha ıyı oluyorlar
Rabbim sifa versin insallah kolayca atlatir
Çok çok geçmiş olsun Rabb'im şifa versin en kısa zamanda...
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin İnşallah
AzRASILAM Allah şifa versin inşallah
AzRASILAM gecmiş olsun acil şifalar
Günaydınlar :) Öğlen oldu ama anca işleri hallettik :)
Allah acil şifalar versin inşallah
Açlık şekerTeşekkür ederim Canım bugün aradım ulaşamadım randevu için yarın tekrar arayacağım Onur beyi sorayım madem ılk
Bide ben istanbuldayken doktorum tahliller istemişti orada zamanım olmadı yaptırmak için şimdi o tahlilleri asm de yaptırıp öyle gideyım doktora diyorum ama acaba gidecegım doktor Belkı başka tahlillerde ister mi ki yaaa
İki turlu tahlil yaptırmaya gıtmek istemiyorum sabah aç kalmak benim için çok zor
Senın doktor hangı tahlilleri ıstedı acaba
Aaaa cinsiyet hemen belli oldu muKızlarrr doktordan geliyorum bebeğimi gördüm sevinç mutluluk şaşkınlık hepsi bir arada maşallah içerde oynayıp duruyor bugün 10+6 dayız ve boyumuz 4 cm cinsiyetimizde büyük ihtimal oğlann
Sağol Canım. Yaa çok güzel bir duygu öyle izlemek onu hareket ederken ilk dedi doktor daha erken belli olmaz sonra baktı dedi bu büyük ihtimal oğlann :)Aaaa cinsiyet hemen belli oldu mu
Gözün aydın canım ya çok sevindim bak şimdi merak ettim cuma benimde kontrolum var mı 10+4 olsam cinsiyetide öğrencem mi acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?