- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
Teşekkür ederim Canım bugün aradım ulaşamadım randevu için yarın tekrar arayacağım Onur beyi sorayım madem ılkIzmir egepol de onur Yücel bey e gidiyorum Ayşegül, Şükran ve dilek hmm var ama ben 2 bayan onur bey hakkında konuşurken karar verdim çok güzel yorum yapıyorlardı kapısında bu doktor hakkında Gökalp bey en iyisi tabi ama randevu almak mümkün değil çok yoğun.
Günaydın cnm kanama lekelenme vs yok ise birşey olmamıştır ama bir daha kendini bu kadar strese Sokmamaya çalış için rahat etmiyor ise de bir doktora git istersen ama stres olmasak bile ara ara kasik ağrısı bende de oluyor rahim genişliyor normal dedi doktorum geçmiş olsun tekrarGünaydın annişler:)
Dün gece çok kötü bi gece geçirdim eşimle bozuştuk gece boyunca sinirden ağlamaktan kasığıma bugüne kadar olmayan tek bir noktaya farklı bi ağrı girdi. Çok korkuyorum bebeğime bişey olmuş mudur diye kendi kendimi yedim bitirdim. Kanama yok.Çok ağır bir ağrı değildi ama barizdi. Bugün de uyandım psikolojik midir nedir sanki midem bulanmıyorçok korkuyorum kızlar ya iş çıkışı hemen doktora gitmeyi düşünüyorum
Sağol canım. Rahim genişlemesi olduğunu düşündüğüm ara ara olan bi ağrı var, ondan değildi bu. Tek bir noktaya saplanmış farklı bi sancı oldu. Bilemiyorum Allah yardım etsin umarım bebeğim iyidir çok korkuyorumGünaydın cnm kanama lekelenme vs yok ise birşey olmamıştır ama bir daha kendini bu kadar strese Sokmamaya çalış için rahat etmiyor ise de bir doktora git istersen ama stres olmasak bile ara ara kasik ağrısı bende de oluyor rahim genişliyor normal dedi doktorum geçmiş olsun tekrar
Benim de geçti mide bulantım bende korkuyorun açıkcası ;(Günaydın annişler:)
Dün gece çok kötü bi gece geçirdim eşimle bozuştuk gece boyunca sinirden ağlamaktan kasığıma bugüne kadar olmayan tek bir noktaya farklı bi ağrı girdi. Çok korkuyorum bebeğime bişey olmuş mudur diye kendi kendimi yedim bitirdim. Kanama yok.Çok ağır bir ağrı değildi ama barizdi. Bugün de uyandım psikolojik midir nedir sanki midem bulanmıyorçok korkuyorum kızlar ya iş çıkışı hemen doktora gitmeyi düşünüyorum
Sadece oysa korkma. Bazen geçip tekrar başlayabiliyor. İçin rahat olsun. Kontrol be zaman? Haftan kaç?Benim de geçti mide bulantım bende korkuyorun açıkcası ;(
Canım çok üzüldüm ama içini ferah tutmaya çalış.Kötü şeyler düşünmemeye bak,ne olursa olsun herşey Allahtan. Allahın izniyle güzel haberler alırsın.Merhabalar herkese
Arkadaşlar perşembe günü kontrolum vardı bebeklerim ikizdi ama maalesef kontrolde sadece 1 bebeğim göründü diger bebegim kaybolmuş kesesi var kendisi yok cok Üzgünüm. ...
kalan bebeğimin de 8+4 olması gerekirken 7+5 çıktı iki hafta sonraya kontrolum var bir anda hersey ters gitmeye başladı cok moralim bozuk.
Bebeğim 1.42 cm çıktı dr küçük dedi sizlerin nasıl bebekleriniz. benim sat 13 mart
Evet sadrce o çok şüküt. Bir an önce büyüSadece oysa korkma. Bazen geçip tekrar başlayabiliyor. İçin rahat olsun. Kontrol be zaman? Haftan kaç?
9.hafta bugün. Iki hafta sonra randevum. Bir an önce büyüseler de hissedip iyi olduklarını anlasam istiyorumSadece oysa korkma. Bazen geçip tekrar başlayabiliyor. İçin rahat olsun. Kontrol be zaman? Haftan kaç?
Aynen... Umarım iyilerdir ve sağlıkla devam ederiz hayırlısıyla doğururuzEvet sadrce o çok şüküt. Bir an önce büyü
9.hafta bugün. Iki hafta sonra randevum. Bir an önce büyüseler de hissedip iyi olduklarını anlasam istiyorum
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallaaahGünaydın arkadaşlar
annem anjiyo olacak dualarınızı bekliyorum hamilesiniz dualarınız daha makbul
AmiiimmiiiiiiinnnnnAynen... Umarım iyilerdir ve sağlıkla devam ederiz hayırlısıyla doğururuz
Allah sifa versin hayirlisiyla atlatir insallahGünaydın arkadaşlar
Allah şifa versin canım,çabucak atlatır inşallahGünaydın arkadaşlar
Allahım sağlıklı sıhhatli atlatmayı nasip etsin. Güzel sonuçlarla çıkar inşallah arkadaşım.Günaydın arkadaşlar
Allah yardımcınız olsun canımGünaydın arkadaşlar
Can'ım allah tez zamanda annenın şifasını versinGünaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?