2016 Aralık Anneleri

elma_sekerim01 canım teşekkür ederim bilgiler için
Ben bu ay doğuya gideceğim zaten neresi dahalik belli değil o yuzde n buradaki doktor beni takip etmeyecek sadece sonuçları gosterecegim
Sağlık ocağına gittim bugün orada diğer yapılması gereken sağlık ocağında yapılan tüm tahlilleri aldı çarşamba sonucu alıp doktora gideceğim bakalım hangi doktor rastgelirse ona göre randevu alacağım
Hayırlısı bakalım

Benim bilgilerimde bu şekilde canım
O yüzden dusunmuyorum yaptırmayı bosyere kasmaya gerek yok
Sonuçta o suandada yaşıyor ve onu aldırmak gibi bir niyetim yok rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
Ne yaşamamız gerekiyorsa onu yasayacagiz

Güzel annişler,
Göbeğiniz çıkmaya başladı mı? Kastettiğim gazdan dolayı olan değil. Sanki son 1 haftadır, böyle 2 kat halinde yanlarda değil orta kısımda bir göbeğim oluştu. Kilom, başlangıç kilomla aynı. 11. Haftada çıkmaya başlayabilir mi bu göbek?

Sağol Canım benim benim tek kız kardeşim var yigenlerde hep kız pipiye pek alışık değiliz ama bakalım ogrenicez artık erkek alt almayı falan hayırlısı ile olsunlarda açılışı ben yaptım

Bnm de senin gibi göbek altı orta kısım şiş. .
Yavaş yavaş büyüme olacak sanırım. .
Ortadaki olan şişlik Karina doğru yükselmeye başlayacak ileriki haftalarda. ..

Arkadaşlar bir şey sorucam sizlere :)

Eşimle birlikte adaya bisiklet turuna çıkmak istıiyoruz ama benim bisiklet kullanmam da bir sakınca var mı bilemiyorum.
doktor kontrolume daha çok var ve doktorumun henüz bende numarası yok rica etsem bi kaç gün içinde kontrole gidecek olan annişler doktorlarından bilgi alabilir mi?

Aynen Canım bizimde ilk tabiki fark etmez sağlıklı olsun diyoruz ama insan gerçekten merak ediyor benim aşırı bulantim var belki okumuşsundur ama öyle daha birseye asermedim merak ediyorum gerçekten neye asericem diye

Bnm de senin gibi göbek altı orta kısım şiş. .
Yavaş yavaş büyüme olacak sanırım. .
Ortadaki olan şişlik Karina doğru yükselmeye başlayacak ileriki haftalarda. ..
Doğrudur canım. Erken mi diye düşündüm bu karın büyümesi. İlk hamilelik olunca yaşayarak öğreniyorum :)
Yanlarda kalınlaşma olmayınca, bende bebişin bölgesi diye düşündüm. Ee rahim greyfurt kadar olmuş, pambık da incire yakınlamış, normal o vakit

Canım ben hamileliğimden öncede, sık sık bisiklete binerdim. Doktoruma sordum, önermedi. Gerekçesi de bisiklet selesinden, yaptığın hareketinden falan değil. Sen şu an farkında olmayabilirsin ama, bisiklete bindiğinde başın dönebilir, dengeni sağlayamayıp düşebilirsin, düşmen de bebek için riskli dedi. Eğer 3 tekerlekli bisiklet falan varsa, senin için daha iyi olabilir. Kararını sen ver canım.

Eşim ikili bisiklet kiralarız ben sürerim sen gezersin dedi ama ben kendim bisiklet kullanmayı özledim uzun zamandır sürmedim :) Artık ya yürüyüş yapıcaz yada o sürcek ben gezicemm

Eşim ikili bisiklet kiralarız ben sürerim sen gezersin dedi ama ben kendim bisiklet kullanmayı özledim uzun zamandır sürmedim :) Artık ya yürüyüş yapıcaz yada o sürcek ben gezicemm
Ben de özledim inan ki. Eşim her hafta sonu bisiklet turlarına katılıyor. İçim gidiyor. Ama ne yalan söyleyeyim, bazen birden başım dönüyor benim, hele efor sarfedip az da olsa terlediysem, vücut sıcaklığım arttıysa. O nedenle, sen kendine güveniyorsan bile, yine de benim dr un dediğini bi düşün canım. O arkası sepetli 3 tekerlekli bisikletlerden varsa adada, başın dönse bile riskin az olur. Ya da biraz daha sabredelim, yürüyüşle yetinelim dediğin gibi

Ben normalde beli kalın ve mideli bi insandım şimdi öne doğru sivriliyo karnım canım baya baya çıktı diyebilirim ama sabahları daha az oluyo gece yatarken maşallah 4 aylık gibi oluyorum :))

ctesi bende doktordaydım 10+5 ama cinsiyetle ilgili konu bile açmadı dr bakalım hafta sonra gittiğimde ne dicek

Rica ederim canm
Hayırlısı o zaman canım inşallah sağlıkla alırız miniklerimizi kucaklarımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…