- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Maden suyu gerçekten iyi gelmiyor banada ozellıkle bazı akşamları midem yediğim yemekleri öylece ıcınde tutuyor hazmetmeyi unutuyor bır bardak kadar ıcıyorum rahatlıyorum gazada ıyı geliyorGünaydın kızlar, hayırlı pazarlar.
Çalışan bir kadın olarak beni kimse pazar sabahı 7,30 da kaldıramazdı. Şimdi kendiliğimden kalkıyorum anlamadım ben bu işi. Gerçi gecede en geç 21,30 da uyumuş oluyorum
6-7. haftadayken canım deli gibi vienetta istiyordu. Her gün yiyordum. Sonra bıçak gibi kesildi canım hiç dondurma çekmiyor. Şimdi de böyle içime hararet basıyor, su falan kafi gelmiyor. Son 2 haftadır hergün soğuk sade maden suyu içiyorum. Sanki asitli öyle iyi geliyor ki, özellikle akşam yemeğinden yarım saat sonra falan. Dedim zararı var mıdır, Allah tan farkında olmadan faydalı birşey yapıyormuşum. Vücudun kaybettiği mineralleri tekrar kazanmasını sağlıyormuş. İlerleyen aylar için de, hamilelik kramplarına çok iyi geliyormuş. Tabi meyveli olanları değil, katkısız doğal olanları içmeliymişiz. Bir de günde 1 tane yeterli, herşeyin azı kararBilginiz olsun, belki size de benim gibi iyi gelir
Hepinizi kocaman öptüm
Canım çok sevindim. Gözün aydın. Maşallah diyeyim kocamanKizlar yazilanlari okuyamadimm.bugun 11 haftalik olduk daha dogrusu doktorumun deyisiyle 11 hafta bitti 12 den gun aliyoruz.:) bugun kontrolumuz vardi hamdolsin hersey yolundaymisense kalinligi normal zeka testi istermisin dedi yok dedim ahdim var cunku yapmayacam diye oyle iste hepin
Gözünüz aydın ikili testin normal çıkmasına sevindim o zaman Diğer 4lü falan teste gerek kalmıyor demi normal çıkınca, birde zeka testi ni ilk defa duydumKizlar yazilanlari okuyamadimm.bugun 11 haftalik olduk daha dogrusu doktorumun deyisiyle 11 hafta bitti 12 den gun aliyoruz.:) bugun kontrolumuz vardi hamdolsin hersey yolundaymisense kalinligi normal zeka testi istermisin dedi yok dedim ahdim var cunku yapmayacam diye oyle iste hepin
Cok tesekkur ederim canimm hepimizin bebekleri sagkicakla dogar zeka testi dedigi ikili tarama halk dilinde oyle deniyor halbuki bilmiyor bir kadun dogumcu kadar bilgimiz var benim kardesim tekne kazintisi annemin tarama riskli cikmisti 6 ay nasil gecti unutamam o yuzden ahdim varCanım çok sevindim. Gözün aydın. Maşallah diyeyim kocamanDarısı, böyle güzel haberler bizlerin de başına olsun.
İkili testi yani ense kalınlığını biliyorum, kısmetse 10 gün sonra benim de yapılacak ama zeka testi nasıl yapılıyormuş canım? Nasıl anlıyorlar zeytin tanesinin zekasını acaba
Yeni araştıran,her bilgiye kolay ulaşabilen okuyan nesil olarak, teknik terimler normal geliyor bizeCok tesekkur ederim canimm hepimizin bebekleri sagkicakla dogar zeka testi dedigi ikili tarama halk dilinde oyle deniyor halbuki bilmiyor bir kadun dogumcu kadar bilgimiz var benim kardesim tekne kazintisi annemin tarama riskli cikmisti 6 ay nasil gecti unutamam o yuzden ahdim var
canım bende her öğlen 1 şişe içiyorum birde hararet için suya limon sıkıyorum ben çok iyi geliyo ama dün drds tansiyonum 10-6 geldi :))Günaydın kızlar, hayırlı pazarlar.
Çalışan bir kadın olarak beni kimse pazar sabahı 7,30 da kaldıramazdı. Şimdi kendiliğimden kalkıyorum anlamadım ben bu işi. Gerçi gecede en geç 21,30 da uyumuş oluyorum
6-7. haftadayken canım deli gibi vienetta istiyordu. Her gün yiyordum. Sonra bıçak gibi kesildi canım hiç dondurma çekmiyor. Şimdi de böyle içime hararet basıyor, su falan kafi gelmiyor. Son 2 haftadır hergün soğuk sade maden suyu içiyorum. Sanki asitli öyle iyi geliyor ki, özellikle akşam yemeğinden yarım saat sonra falan. Dedim zararı var mıdır, Allah tan farkında olmadan faydalı birşey yapıyormuşum. Vücudun kaybettiği mineralleri tekrar kazanmasını sağlıyormuş. İlerleyen aylar için de, hamilelik kramplarına çok iyi geliyormuş. Tabi meyveli olanları değil, katkısız doğal olanları içmeliymişiz. Bir de günde 1 tane yeterli, herşeyin azı kararBilginiz olsun, belki size de benim gibi iyi gelir
Hepinizi kocaman öptüm
canım sana tavsiye bardaktan değil şişeden iç bardaktayken farklı bi gaz salgılıyo faydadan çok zararı oluyoMaden suyu gerçekten iyi gelmiyor banada ozellıkle bazı akşamları midem yediğim yemekleri öylece ıcınde tutuyor hazmetmeyi unutuyor bır bardak kadar ıcıyorum rahatlıyorum gazada ıyı geliyor
Bak bende bilmeden iyi birşey yapıyormuşum hep şişeden içerim bardaktan hiç sevmemcanım bende her öğlen 1 şişe içiyorum birde hararet için suya limon sıkıyorum ben çok iyi geliyo ama dün drds tansiyonum 10-6 geldi :))
canım sana tavsiye bardaktan değil şişeden iç bardaktayken farklı bi gaz salgılıyo faydadan çok zararı oluyo
Yok bardaktan içmiyorum ama şişmenin hepsini içemiyorum o yüzden bır bardak kadar dedim ölçü mayetindecanım bende her öğlen 1 şişe içiyorum birde hararet için suya limon sıkıyorum ben çok iyi geliyo ama dün drds tansiyonum 10-6 geldi :))
canım sana tavsiye bardaktan değil şişeden iç bardaktayken farklı bi gaz salgılıyo faydadan çok zararı oluyo
Hoşgeldiniz hayırlı olsun bebeğin :) o kadar maydanoz hiçbişey yapmaz korkma. Ben yemeklerin içinde hep yiyorum. Fazlaya kaçmamak önemli. Bi salatada veya dönerde falan çok varsa ayrıştırıyorum ama illa ki yeniyorBen de aranıza yeni katıldım kısmetse 14 Aralıkta aramıza katılacak bebeğimiz.
Hamileyken maydanoz yiyen var mı? Ben bugün kısırda yedim içime dert oldu...
Izmir egepol de onur Yücel bey e gidiyorum Ayşegül, Şükran ve dilek hmm var ama ben 2 bayan onur bey hakkında konuşurken karar verdim çok güzel yorum yapıyorlardı kapısında bu doktor hakkında Gökalp bey en iyisi tabi ama randevu almak mümkün değil çok yoğun.Kızlar bıde burda egepole gıden arkadaşlar vardı onerdığınız veya gıttıgınız doktor hangısı ben bayan bu doktor ıstıyorum ama bayana randevu bulmakta zor oluyor
Maasallah ne güzel , o pıt pıtları ben de diyorum en kısa zamanda inşaallahevet cnm ikiz.. ne kadar büyük bir mucize.. maşallahhh.. ben bugün duydum kalp atışlarını çok şükür!!
Merhaba canım hoşgeldin. Ben de ikizlere hamileyim canım ama henüz bebekleri goremedik. Yarın kontrolum var inşallah gorunurler artik. Diğer bebişin geriden geliyordur belki hemen üzülme. Benim ikinci kese 2 hafta sonra göründü.Merhabalar herkese
Arkadaşlar perşembe günü kontrolum vardı bebeklerim ikizdi ama maalesef kontrolde sadece 1 bebeğim göründü diger bebegim kaybolmuş kesesi var kendisi yok cok Üzgünüm. ...
kalan bebeğimin de 8+4 olması gerekirken 7+5 çıktı iki hafta sonraya kontrolum var bir anda hersey ters gitmeye başladı cok moralim bozuk.
Bebeğim 1.42 cm çıktı dr küçük dedi sizlerin nasıl bebekleriniz. benim sat 13 mart
Teşekkür ederim içim rahatladıHoşgeldiniz hayırlı olsun bebeğin :) o kadar maydanoz hiçbişey yapmaz korkma. Ben yemeklerin içinde hep yiyorum. Fazlaya kaçmamak önemli. Bi salatada veya dönerde falan çok varsa ayrıştırıyorum ama illa ki yeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?