Gözünaydın cnmmKızlar kontrolden geldim 9+5 olmuşuz, geç döllenmeydi benim. Kalp atışımız 168 çıktı, 2,9 cm'cik kıpır kıpırAman kiloya dikkat et nolur dedi doktorum, benden önceki bayan 6 kilo aldım 3 haftada deyince doktorum korkmuş :)
Kızlar meyveyi öğle aralarında yemeye çalış akşamları çok şekerli şeyler ve akşamları aşırı meyve yememeye dikkat et dedi sizlere de söyleyivereyim
Bn çok anlamıyorum nubdan amaBenimkine bişey demedi ama 10+5 deki görüntüsünü biraz ben de kıza benzettim.
İnşallahMaaşallah :)) tatlı minnaklarımız bir doğsaydııı
Çok sağol canım benim desteğin için çok doğru şimdiye kadar yaptığım en büyük hata internetteki kötü yorumları okumak oldu.2 hafta sonra ikili test yapılırken tekrarlancak bakalım bu test yine o süreçte bol su ve düzenli beslenmeye çalışıcam.Geçmiş olsun canım. Elimizde değil endişe ediyoruz ama doktorum demişti bana. Artık internette gördüğün olumsuz yazılara, yorumlara takılmak yok. Her vücud ve her hamilelik farklıdır, kendi içinde değerlendirilir. Okuduğun birşey için endişe etme demişti. Çok da haklıymış bak çok şükür doktorun çok önemsememiş. Kafana takmamaya çalış lütfen, kendini boşa üzme olur mu?
Masallah canim cok sevindimEvet kızlar Zeytinle dr dan geldik
Normalde 11+2 olamlıydı bana göre 11+5
Ultrason 12 hafta dedi tam
Yine keseyi sordum ortada dedi :)
Kalp atışı 169muş
Cinsiyet tahmini yaptı rica minnet emin değilim ama dedi sizde yapın bakalım
Çok tatlıydı kıpır kıpır maşallah
İkili test için kan verdik haftaya çıkacak sonuç ense kalınlığı gayet iyi boyu 5cm 28mm
Nubdan anlayanlar varsa tahmin bekliyorum :)
Sağol cnmmMasallah canim cok sevindim
Hepimizinkine maşallah :)
Amiiiiin inşallah
Ultrason Sıkıntısız ama ikili test Sonucu haftaya bugün dedilerAzRASILAM haydi gözün aydın :) inşallah biz de görürüz o günleri. kızlar ikili test ultrason incelemesi herkesin sorunsuz mu geçti ?
Evet kızlar Zeytinle dr dan geldik
Kalp atışı 169muş
İkili test için kan verdik haftaya çıkacak sonuç ense kalınlığı gayet iyi boyu 5cm 28mm
AzRASILAM haydi gözün aydın :) inşallah biz de görürüz o günleri. kızlar ikili test ultrason incelemesi herkesin sorunsuz mu geçti ?
ayyy bana da öle dedi iş den arkadaşlar yok değil psikolojik dedim.. çünkü öğürmekle kalmıyor arada kusuyorum da... rol yapıom sanıolar heralde@mutlusey eşinin seni anlamayışı karşısında ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım, benim 20 senelik en yakın dostum, nikah şahidim de bunlar psikolojik, düşünmesen olmaz dediğinde bile çok kırıldım. Senin Bi de eşin demiş. Başına gelmeyen asla anlamaz, sen sakın üzme kendini.
Bir şey yemek için kendini zorlarsan daha çok kusar bu sefer kendinden kaybedersin demişti benim doktorum, ilk üç ay sen hiç bir şey yemesen bile o senden beslenir, sen ölmeyecek kadar yesen bile olur demişti. Sen de kendini aman şunu yiyeyim diye zorlama sakın, ne kadar ne istiyorsan ondan ye.
Çok şükür ben biraz daha iyiyim, darısı hepinizin başına, inşallah benim gibi olan arkadaşlarımın hepsi bulantısınız günleri çok yakında görür. moralim düzeldi resmen. Son günlerde artık iyice tükenmiştim hamile değil de hasta gibi hissediyordum, çok şükür şimdi iyiceyim:) kalben söylüyorum Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin
sağol canım sabahtan güzel başladım ama tahlil sonucuna bakıp vesvese yapmasaydım zehir etmicektim bugünü ,sonuçta çaresi vardır herşeyin ama o an insan ruhi bunalıma giriyor psikolojim de hamilelikle birlikte çok hassas olduçok geçmiş olsun ve gözün aydın canım inş herşey güzel olacak olumlu düşünmeye çalışalım
Benim içime kız doğuyordu gönlümden erkek geçiyorduCinsiyetler teker teker dokulmeye basladi ogrenen ve sonuclari iyi cikan butun annislerin gozu aydindarisi ogrenemeyenlerin basina
Keske bana da kiz dese doktorum haftaya ama nedense ogrendigim gunden beri hep icime erkek doguyo
Eli ayağıı kıpır kıpırdı hatta pişman olduk neden video çekmedik diyeGözün aydin :) Cok tatlilar simdiden dimi :)
Eli de görünüyo sanki
Bugündü cnmBizim senle cok yakin canim, en son kontrolün ne zamandi?
Canım bnm 11 yaşında bir kızım varAzRASILAM Canım tebrik ederim kız demiş çok sevindim oğlun vardı galiba bu da kız olurssa ne güzel,bende çok güzel başlamıştım güne baktı doktor güzel normal herşey yolunda dedi ama bir sürü tesst istedi 5 tüp kan 2 ayrı idrar verdim kan sonuçlarının bir kısmı çıktı henüz daha 3 gün sonra ve 1 hafta sonra çıkcaklar da var biraz diranetli olmam lazım, inşallah herşey güzel olur da bebeklerimizi kucağımıza alırız şu tahlil sonuçları en büyük korkum oldu ,mutlaka bikaç tane anormal çıkcak bi ton testten Rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin
Benim içime kız doğuyordu gönlümden erkek geçiyordu
Eli azası düzgün olsunda :)
Eli ayağıı kıpır kıpırdı hatta pişman olduk neden video çekmedik diye
Bir kaç gündür karnımın altında bir hareketlilik var sanmıyorum gazdır diyorum
Daha erken ama ne bilim bugün kıpırr kıpır görünce bir hoş oldum :)
Bugündü cnm
En son gittiğimde 3 hafta önce cumaydı 8+2 demişti ama son adet tarihine göre 8+5 olmalıydı
Bugün tam 3 hafta sonra 11+2 olamlıydı tam 12 haftalık olmuş maşallah
Ense kalınlığı gayet iyi
5cm 18mm olmuş
İkili test için kan verdim haftaya bugün çıkacak inşallah
13 temmuzda da detaylı usg randevusu aldım
Canım bnm 11 yaşında bir kızım var
Allah biliyor gönlümde olan erkekti insan olmayanı ister ama kızı da duyunca sevndm.
Kız çocuğu farklı bir şey
Sebzeler miydi o yoksa evcil Hayvanlar mıydıAllah ailesine bağışlasın meleğinizi inşallah :) benim de kalbime hep kız doğuyor hayırlısı sağlıklısı olsun ne olursa başım gözüm üstüne diyorum...benden de bu hafta istedi 5 tüp kan verdim idrar şükür iyi hepsi de yalnızca toksoplazma virüsüne karşı bağışıklığım yokmuş dikkat etmem gerekiyor...
Haklısın canım olsun ne mutlu yinede iki kız annesi olmak ne güzel olur:)Benim içime kız doğuyordu gönlümden erkek geçiyordu
Eli azası düzgün olsunda :)
Eli ayağıı kıpır kıpırdı hatta pişman olduk neden video çekmedik diye
Bir kaç gündür karnımın altında bir hareketlilik var sanmıyorum gazdır diyorum
Daha erken ama ne bilim bugün kıpırr kıpır görünce bir hoş oldum :)
Bugündü cnm
En son gittiğimde 3 hafta önce cumaydı 8+2 demişti ama son adet tarihine göre 8+5 olmalıydı
Bugün tam 3 hafta sonra 11+2 olamlıydı tam 12 haftalık olmuş maşallah
Ense kalınlığı gayet iyi
5cm 18mm olmuş
İkili test için kan verdim haftaya bugün çıkacak inşallah
13 temmuzda da detaylı usg randevusu aldım
Canım bnm 11 yaşında bir kızım var
Allah biliyor gönlümde olan erkekti insan olmayanı ister ama kızı da duyunca sevndm.
Kız çocuğu farklı bir şey
Sebzeler miydi o yoksa evcil Hayvanlar mıydı
Aman cnm kimse olaun istemez hele sen hiç olsun istemezsin
Dikkat et madem bağışıklığın yok
Cinsiyet tahminim hic yok malesef rabbim hayirlisini nasib etsin canim insallah testlerinde sorunsuz cikar.Kızlar günaydın biz ikili testimizi yaptırdık sonuçları bekliyoruz. Bebeğimiz aşağıda cinsiyeti henüz göremedik bakın bakalım yorumlarınız neler
kızlar merhaba
sat 17.03.2016
İstanbul
yaş 30
nasip olursa ilk çocuğum olacak benide eklerseniz sevinirim.
Kızlar şimdi geldik doktordan Bebeğimi gördüm Allahım ne güzel duygu , eşim bile ağladı çok kollarını ayaklarını hareket ettiryodu 5 tüp kan verdim idrar verdim pazartesi sonucu göstercem bakalım 3 dk hemen hemen karnımda tuttu bayağı baktı size de böyle uzun mu bakmıştı doktorunuz birde kalbi dakikada 169 atıyormuş meleğimin, Allahım hepimizin meleklerini korusun
Merhaba arkadaslar,
Biz carsamba gunu kontrolde hala birsey goremedik. Kese buyumus icinde yelk kesesi var onceki kontrolde yoktu ama bebek yok. 8. Haftada olmasi gerekiyor, doktor bisey diyemeyiz henuz dedi haftaya birdaha bakicaklar. Kendimi cok kotu hissediyorum, bu durumu yasayanlar varmi. Internetde okuduguma gore gorunmuyorda olabilirmis, yada yelk kesesinim arkasinda olabilirmis ama sadece bir ihtimal bunlar..
Evet cok etkiliyor, sag kolum bir de. Tamam aksatmadan uygulayayim ben de, cok tesekkürler
Evet kızlar Zeytinle dr dan geldik
Kalp atışı 169muş
Kızlar kontrolden geldim 9+5 olmuşuz, geç döllenmeydi benim. Kalp atışımız 168 çıktı, 2,9 cm'cik kıpır kıpırAman kiloya dikkat et nolur dedi doktorum, benden önceki bayan 6 kilo aldım 3 haftada deyince doktorum korkmuş :)
Kızlar meyveyi öğle aralarında yemeye çalış akşamları çok şekerli şeyler ve akşamları aşırı meyve yememeye dikkat et dedi sizlere de söyleyivereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?