- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım Allah razı olsun eşim geldi apar topar gittik sonucu göstermeye elim ayağım titriyodu internette çok kötü yazılar okudum o yüzden oldum böyle bir daha tövbe.canım karaciğer enzim değerleri ast alt yüksekliği normalde karaciğerdeki bir sıkıntıyı ifade ediyor. ama 86 çok yüksek bir değer değil bildiğim kadarıyla ve de hamilelik söz konusu belki geçici bir değişikliktir yani hormonlar değişiyor falan sonuçta sıkma canını doktor ne diyecek bakalım haber ver muhakkak
Geçmiş olsun canım. Elimizde değil endişe ediyoruz ama doktorum demişti bana. Artık internette gördüğün olumsuz yazılara, yorumlara takılmak yok. Her vücud ve her hamilelik farklıdır, kendi içinde değerlendirilir. Okuduğun birşey için endişe etme demişti. Çok da haklıymış bak çok şükür doktorun çok önemsememiş. Kafana takmamaya çalış lütfen, kendini boşa üzme olur mu?Canım Allah razı olsun eşim geldi apar topar gittik sonucu göstermeye elim ayağım titriyodu internette çok kötü yazılar okudum o yüzden oldum böyle bir daha tövbe.
Girdik yanına başladı demirin iyi , SGPT alt biraz yüksek ama çok önemli değil dedi bi oh çektim enginar ye dedi hgb 10 çıkmış Akdeniz anemisi var beslenmene özen gösterin pekmez ye dedi bol bol su iç karaciğer enzimi düşer bol su içince dedi 2 hafta sonra yine bakalım bu değere dedi korkmana gerek yok dedi çok şükür canım öyle geçti
Canım Allah razı olsun eşim geldi apar topar gittik sonucu göstermeye elim ayağım titriyodu internette çok kötü yazılar okudum o yüzden oldum böyle bir daha tövbe.
Girdik yanına başladı demirin iyi , SGPT alt biraz yüksek ama çok önemli değil dedi bi oh çektim enginar ye dedi hgb 10 çıkmış Akdeniz anemisi var beslenmene özen gösterin pekmez ye dedi bol bol su iç karaciğer enzimi düşer bol su içince dedi 2 hafta sonra yine bakalım bu değere dedi korkmana gerek yok dedi çok şükür canım öyle geçti
haklisin canim ya hayirlisi olsun beni annem hep ayirdi kardesimden erkek ya bende sasar beserim ddiye cok korkuyorum asla ondan istemedim ikinci cocuk ki kiyaslama yapmiyayim diye esim tek cocuk ki cok istedi iki uc olsun diye oglumda istiyor simdilik insallah fikri degismez:) simdiden ortada karnim bile yokken deli oluo gelio konusuo karnimla opuoo kokluoo herseyimi veririm diyoo insallah boyle kalir his kiskanmadi simdilik insallah kiskanmazda oluncaOlanda hayır vardır. Kucağına alınca iyi ki gelmiş diyeceksin :) benim de iki buçuk yaşında bir oğlum var. Sürpriz olmuştu hamileliğim başta telaşlanmiştim ama doğunca keşke hiç beklemeseydim dedim.
Şimdi ikinci hamileliğim. (Isteyerek hamile kalmama rağmen düşük Vs. Kabusları ben de görüyorum) İkinci daha kolay, üçüncü daha da kolay diyorlar. :) Bakalım nasıl olacak. Şimdi tek çocuk oldukları için bütün dünyaları biziz. Küçükler biraz hareketlensın birbirlerine arkadaş olurlar.tabi sorumluluk artacak daha çok dikkat etmek gerekecek ama Allah kolaylığını verir inşallah.
Hayırlsıı olsun kız erkek merak edilir ama evlat evlattır doğunca çok sevilir :)AzRASILAM doktora göre değişiyor, temkinli olanlar çok geç haftalara kadar renk vermiyor:) açıkçası ben sormadım bu doktor birden söyledi. Geçen sene bi arkadaşıma 12. Haftada tahmin yapmıştı ve dediği gibi doğdu çocuk. Erken söylemeye alışık bi doktor. İnşallah öğrenirsin :) önce sağlık
Uluşatınmı dicektim ulaşmışsınUlaşmaya çalışıyorum canım ya nasıl moralim bozuldu anlatamam yemekteymiş
Ben sana demedimmi canım internete bakma bile bir dahaCanım Allah razı olsun eşim geldi apar topar gittik sonucu göstermeye elim ayağım titriyodu internette çok kötü yazılar okudum o yüzden oldum böyle bir daha tövbe.
Oyyyy maşallahEvet kızlar Zeytinle dr dan geldik
Normalde 11+2 olamlıydı bana göre 11+5
Ultrason 12 hafta dedi tam
Yine keseyi sordum ortada dedi :)
Kalp atışı 169muş
Cinsiyet tahmini yaptı rica minnet emin değilim ama dedi sizde yapın bakalım
Çok tatlıydı kıpır kıpır maşallah
İkili test için kan verdik haftaya çıkacak sonuç ense kalınlığı gayet iyi boyu 5cm 28mm
Nubdan anlayanlar varsa tahmin bekliyorum :)
Evet kızlar Zeytinle dr dan geldik
Kalp atışı 169muş
İkili test için kan verdik haftaya çıkacak sonuç ense kalınlığı gayet iyi boyu 5cm 28mm
Kesenin içine bak sağ tarafta kafası var :)kızlar birşey söylcem gülmeyin ben bu ultrason sonuclarında bebeği hiç anlayamıyorum
Teşekkür ederim canımm amiin cümlesi
Oyyyy maşallahBen nubdan falan hic anlamıyorum sağlıkla büyüsün kuzucuk
Kalp atışı 169muş
Kalp atışı 169muş
Kesenin içine bak sağ tarafta kafası var :)
Dr %70 kız dedikese fasulye kız mı acepp
Bende onu araştırıyorumNub olayını biraz araştırdım ama seninkinde nub tam göremedim canım
Benimde gönlümden geçen senin bilmendi ama dr %70 kız emin değilim dedi yinede :)Bildim di dmii? :))
Bende öyle duymuştum bu köşegen kafa bir kız çıktıBen var ya kafasından anlıyorumm .. eğer doğruysa düz alınlı köşeli kafalı ve çeneli olursa erkek; yuvarlak kafalı ve eğer yuvarlak çeneli ise kızmış.. :)
çok geçmiş olsun ve gözün aydın canım inş herşey güzel olacak olumlu düşünmeye çalışalımCanım Allah razı olsun eşim geldi apar topar gittik sonucu göstermeye elim ayağım titriyodu internette çok kötü yazılar okudum o yüzden oldum böyle bir daha tövbe.
Dr %70 kız dedi
Bacak arasına baktı bişi yok :)
Bende onu araştırıyorum
Evet nubluk bir poz değil bu :)
Ama doktor tam bacak arasını gösterdi :)
Benimde gönlümden geçen senin bilmendi ama dr %70 kız emin değilim dedi yinede :)
Bende öyle duymuştum bu köşegen kafa bir kız çıktı
Dr %70 kız dedi
Bacak arasına baktı bişi yok :)
Bende onu araştırıyorum
Evet nubluk bir poz değil bu :)
Ama doktor tam bacak arasını gösterdi :)
Benimde gönlümden geçen senin bilmendi ama dr %70 kız emin değilim dedi yinede :)
Bende öyle duymuştum bu köşegen kafa bir kız çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?