2016 Aralık Anneleri

Önemli olan sağlık
Yok cnm onda kanla bir sıkıntı yaşamadım
Yalnız sıvıeksikliği var dedilerdi

Hem sebzeler hem evcil hayvanlar canım meyve sebzeleri sirkeli su da bekletiyordum zaten daha dikkatli olmaya başladım bir de çiğ etme eldivenle dokunuyorum artık :)
Çiğ ete dokununca geçme ihtimalimi varmış

Teşekkür ederim canımm
Sizin de haberlerinizi bekliyorum

AzRASILAM canım kızmı geliyor hayırlısı olur inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda cinsiyet kız erkek fark etmez
Tabiki öyle sağol cnmm

Dün doktorum çok kusman ve bulantın yoksa vitamin yazıcam dedi. Bulantılarım arada oluyor ama kusmam yok dedim. Elevit yazdı. Birde ben hiç et yiyemiyorum oldum olası dedim. 15.haftadan sonra omega 3 veririm şimdi vermiyorum, yiyemediğin şeyler için kendini çok zorlama faydasını göremezsin öyle dedi.

Bana da dün dr %70kız dedi 12 haftalıkken
Erkek bebek 12.haftada belli olur derler
Bende erken öğrenenlerdenim

canım nasılsın hamıslık nasıl gıdıyor bız ıyıyız sukur teyzesı senı merak ettık bı bakalım dedık :)

herkesın mubarek kandılı mubarek olsun ....

senin adına sevindim ben hep ilk bebeğimin kız olmasını istemiştim ama geçen ay rüyamda erkek olduğunu gördüm bide bizim ailede hiç erkek yok eşim de tek erkek evlat belkide o yüzden kız olur diye bekliyordum

canım nasılsın hamıslık nasıl gıdıyor bız ıyıyız sukur teyzesı senı merak ettık bı bakalım dedık :)

herkesın mubarek kandılı mubarek olsun ....
Oy oy cnm çok teşekkür ederim
Çok şükür iyiyiz sen nasılsın
Sizin cinsiyet belşi olmuştur neyin olacak :)

Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla versin inşallah
Arkadaşlar merhaba, öncelikle Kandil'iniz mübarek olsun. Bugün kontrolümüz vardı. Bebeğimiz 11+1 olmuş :) her şey yolunda çok şükür. Nasıl mutluyum Nasıl anlatamam
Maşallah gözünaydın

Berat Kandil'iniz mübarek olsun, gününüz güzel olsun sevgili anne adayları :)
Sağol cnmm Seninde

Kandiliniz mübarek olsun kızlar
Sağol cnmm Seninde

Kandiliniz mubarek olsun kizlar . 12 haftaya girenler bulantilar ne alemde gecen varmi yada azalan
Mutlu haber
Ciddi oranda azalma oldu halsizlik geçti
Hiç yok diyemem ama çok daha iyiyim 1 kaç hafta öncesine bakarak canım

Kandiliniz mubarek olsun kizlar . 12 haftaya girenler bulantilar ne alemde gecen varmi yada azalan

Bizim seninle aynı tarih sanırım SAT, doğum tarihlerimiz aynı görünüyor çünkü. 10+3 olmama rağmen çok şükür bi kaç gündür azaldı bulantım, eskisi gibi çok kusmuyorum da artık, bir kez kusuyorum günde çok şükür. Sen Nasıl oldun canım? Biraz olsun rahatlamışsındır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…