Günaydın arkadaşlar
dedigin nasil birsey bilmiyorum ama bende simdi uyuyamiyorum.korku degil de sıkıntılı ruya gordum sonra wc falan derken bir turlu uyuyamadim.dualar okudum sonra sıkıntidan foruma bakayim dedim, senin yazini gordumGünaydın arkadaşlar
Yaşlılar bilmez eski kafa deriz ama hamileleri al basar derler 2 gündür geceleri korkuyla uyanıyorum
Sonrasında uyumam çok güç oluyor
Var mı sizde de
Cinsiyet tahminim hic yok malesef rabbim hayirlisini nasib etsin canim insallah testlerinde sorunsuz cikar.
Aramiza hosgeldin.hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.
Canim ne guzel gormussun bebegini uzun uzun.gozunaydin testinde sorun ettigin gibi degmis.insallah degerinde duser iyice bu dahaki testte.
Evet canım gördüm çok şükür,1 ay önce 11 miş değerim 1 ay sonra 86 olmuş hamilelikle ilgili çıkmış belli kendime yediklerime daha dikkat etmem gerekiyor birde bol bol su içmem , inşallah düzene girer bi dahaki testte Rabbim sağlıklısıyla hamilelik nasip etsin , eskiler ne yapsın hiç böyle yokmuş testler falan cinsiyet öğrenme direk doğurcağı zaman hastaneye gidiyorlarmış
Canim kendini kotu dusunupte uzme rabbimin izni ile keseyi gormussunuz insallah bu kontrolunde bebegidd gorursunuz gec dollenmedir belkide.
Hayirlisi ile saglikla kucagina alirsin insallah.
Canim benimde sag boyun kismimdaki kemigim cok kotu 2 gundur ozellikle bugun cok artti.dr gittinmi acaba sen?gecmezse pazartesi bende gidicem sanirim.
Gozunaydin canim insallah testlerinde guzel sonuclar alirsin.cinsiyet tahminim yok ama bi kizin varmis ayni cinsiyetler daha iyi anlasiyo arkadas oluyolar sanki birbirine diye dusunuyorum.hayirlisi ile saglikla gelir insallah.
Gozunaydin canim.insallah sagliklada gelir dunyaya minisin.
Önemli olan sağlıkHaklısın canım olsun ne mutlu yinede iki kız annesi olmak ne güzel olur:)
Ben açıkcası bugünden sonra cinsiyet zaten pek umrumda değildi hiç önemli olmadığını anladım sağlıklı olalım bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım tek isteğim bu, çünkü benim psikolojim çok hassasmış bende hamile kalmadan önce böyle değildim halbuki ultrasonda sağlıklı gelişimi iyi gibi hep güzel şeyler duydum o test hemen etkiledi daha doktora göstermeden panik yaptım inşallah zor bi hamilelik dönemi geçirmem
Senin daha önce ki hamileliğinde kan sonuçlarında aksaklık çıkmışmıydı hgb sürekli sabitmiydi düşme olmuşmuydu canım
Çiğ ete dokununca geçme ihtimalimi varmışHem sebzeler hem evcil hayvanlar canım meyve sebzeleri sirkeli su da bekletiyordum zaten daha dikkatli olmaya başladım bir de çiğ etme eldivenle dokunuyorum artık :)
Teşekkür ederim canımmCinsiyet tahminim hic yok malesef rabbim hayirlisini nasib etsin canim insallah testlerinde sorunsuz cikar.
Aramiza hosgeldin.hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.
Canim ne guzel gormussun bebegini uzun uzun.gozunaydin testinde sorun ettigin gibi degmis.insallah degerinde duser iyice bu dahaki testte.
Canim kendini kotu dusunupte uzme rabbimin izni ile keseyi gormussunuz insallah bu kontrolunde bebegidd gorursunuz gec dollenmedir belkide.
Hayirlisi ile saglikla kucagina alirsin insallah.
Canim benimde sag boyun kismimdaki kemigim cok kotu 2 gundur ozellikle bugun cok artti.dr gittinmi acaba sen?gecmezse pazartesi bende gidicem sanirim.
Gozunaydin canim insallah testlerinde guzel sonuclar alirsin.cinsiyet tahminim yok ama bi kizin varmis ayni cinsiyetler daha iyi anlasiyo arkadas oluyolar sanki birbirine diye dusunuyorum.hayirlisi ile saglikla gelir insallah.
Gozunaydin canim.insallah sagliklada gelir dunyaya minisin.
Tabiki öyle sağol cnmmAzRASILAM canım kızmı geliyor hayırlısı olur inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda cinsiyet kız erkek fark etmez
Ben de geldim arkadaşlar. Ankarada olanlar doktor olarak kime gidiyorsunuz.
Bana da dün dr %70kız dedi 12 haftalıkkenşimdi doktordan geldim. bebeğim çok iyiymiş ikili test yaptırdım ve de kızım olacak diye beklerken yavrum oğlan çıktı.çok şaşırdım cinsiyet öğrenen var mı acaba 3 aylıkken belli olması normal mi bilemedim
Bana da dün dr %70kız dedi 12 haftalıkken
Erkek bebek 12.haftada belli olur derler
Bende erken öğrenenlerdenim
senin adına sevindim ben hep ilk bebeğimin kız olmasını istemiştim ama geçen ay rüyamda erkek olduğunu gördüm bide bizim ailede hiç erkek yok eşim de tek erkek evlat belkide o yüzden kız olur diye bekliyordumBana da dün dr %70kız dedi 12 haftalıkken
Erkek bebek 12.haftada belli olur derler
Bende erken öğrenenlerdenim
Oy oy cnm çok teşekkür ederimcanım nasılsın hamıslık nasıl gıdıyor bız ıyıyız sukur teyzesı senı merak ettık bı bakalım dedık :)
herkesın mubarek kandılı mubarek olsun ....
Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla versin inşallahsenin adına sevindim ben hep ilk bebeğimin kız olmasını istemiştim ama geçen ay rüyamda erkek olduğunu gördüm bide bizim ailede hiç erkek yok eşim de tek erkek evlat belkide o yüzden kız olur diye bekliyordum
Maşallah gözünaydınArkadaşlar merhaba, öncelikle Kandil'iniz mübarek olsun. Bugün kontrolümüz vardı. Bebeğimiz 11+1 olmuş :) her şey yolunda çok şükür. Nasıl mutluyum Nasıl anlatamam
Sağol cnmm SenindeBerat Kandil'iniz mübarek olsun, gününüz güzel olsun sevgili anne adayları :)
Sağol cnmm SenindeKandiliniz mübarek olsun kızlar
Mutlu haberKandiliniz mubarek olsun kizlar . 12 haftaya girenler bulantilar ne alemde gecen varmi yada azalan
Kandiliniz mubarek olsun kizlar . 12 haftaya girenler bulantilar ne alemde gecen varmi yada azalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?