2016 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anne adayları
Benim mide yanmam felaket bir hal aldı gece uyutmuyor o derece
bulantilarim azaliyor derken simdide mide yanmasi basladi.uyutmuyor,yatirmiyor,oturtmuyor Allah yardimcimiz olsun.15 haftalik civari bebeklerin vucudu koruyucu tuyle kaplaniyormus mide eksimesi ondan oluyormus.sanirim bizimkiler erken tuylendi

umarim hazir oldugunda saglikli bir evladin olur insallah.Allah yardimcin olsun

hayal_masal canım çok üzüldüm, ne yapalım herşey Allahtan.Elimizden birşey gelmiyor. Allahım sana hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder. Umudunu yitirme arkadaşım.

inşallah hayırlısıyla kötü birşey olmaz canım. içini ferah tut. Bebişlerimizi Allah bize bağışlasın inşallah.

Günaydın kızlar. Bana doktor ikili test normal çıktı bir ay sonra gel demişti ama cinsiyet konusunu merak ediyorum. Başka bir hastaneye gidip baktırsammı sizce
canım istiyorsan git baktır ben de merak ettim şimdi:) benim de 27 haziranda randevum. artık ozaman kesin belli olur cinsiyeti:)

şu haftalarda biraz tahmin yapılıyor. bazı doktorlar söylemiyor bile yanılma ihtimalinden dolayı.
bizimkiler hiç değilse bişey demiş. 16. haftamı bekliyorum bakalım kız erkek farketmez benım için. sadece merakımdan öğrenmek istiyorum :)

Ah kıyamam,her duyduğumda burkuluyorum canım,Rabbim gönlünüzden geçen zamanda sağlıcakla nasip etsin inşallah

Canimm çok üzüldüm inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebis nasip etsin rabbim

Aile hekimi yarım çay kaşığı karbonatı suya karıştır iç çok hızlı keser ilaçtan etkili dedi. Ben çok faydasını görüyorum. Bulantı durumunu bilmiyorum ama tavsiye ederim.
Canım bulantım var ama mide yanması bi tık öteye geçti deneyeceğim teşekkürler

bulantilarim azaliyor derken simdide mide yanmasi basladi.uyutmuyor,yatirmiyor,oturtmuyor Allah yardimcimiz olsun.15 haftalik civari bebeklerin vucudu koruyucu tuyle kaplaniyormus mide eksimesi ondan oluyormus.sanirim bizimkiler erken tuylendi
Aynı durumdayım bulantılar azaldı ama bu mide yanması mahvetti beni amin cnm inşallah çabuk geçer

günaydın canım benim nasılsın bakalım bugün

günaydın canm ,aynı dertten muzdaribiz,rennie verdi dr,yanıma almadım işe gelirken ama felaket yanma bulantı var bi azalsa da hep beraber sakinleşsek
Canım inşallah geçecek şu 13 hafta bitsin diye bekliyorm genelde bitiyor diyorlar

Canım ancak okudum ve çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah hayırlı bir gebelik yaşarsın en güzel zamanda

Merhaba hanimlarr cok uzucu haberler gelmis.Rabbim sabir versin ve hersey gonlunuzce olsun insallh en kisa zamanda Rabbim alanda o verende o Baska aci yasatmasin insallah.
Cok gecmis olsun. Ve hastalarada acil sifalar versin.
Benim mide bulantilarim hala devam ediyorum gec basladi erken bitse keske hic bisey yiyemiyorum dogru duzgun eşim gelip yemek yapiyor saolsun .
Bir an once gecsin insallah bulantilar yanmalar.
Rabbim hepimize guc kuvvet versin. Hersey gonlumuzce olsun Rabbim aci yasatmasin insallah şu hafta bi an once gecsin ayin 6.si gelsin bnde gidim bebegimi görim insallah saglik durumu iyidir . Neyse kizlar iyi bir gun gecirmeniz dilegiyle.

Kızlar benimde bulantılarım kesildi bi anda, en başından beri çok yoktu ama yine de sabahları oluyordu. Bi anda acıkıyorum, sanki hiç bir şey yememiş gibi. Dün gece saat 11 gibi 1 kase tarhana çorbası 3-4 tane de kornişon turşu yedim öyle uyudum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…