bulantilarim azaliyor derken simdide mide yanmasi basladi.uyutmuyor,yatirmiyor,oturtmuyor Allah yardimcimiz olsun.15 haftalik civari bebeklerin vucudu koruyucu tuyle kaplaniyormus mide eksimesi ondan oluyormus.sanirim bizimkiler erken tuylendiGünaydın güzel anne adayları
Benim mide yanmam felaket bir hal aldı gece uyutmuyor o derece
umarim hazir oldugunda saglikli bir evladin olur insallah.Allah yardimcin olsunmerhaba güzel anneler
ben bugün aranızdan ayrılıyorum. bebeğim dayanamadı kalbi durdu. yarın kürtaj oluyorum. buraya kadarmış dilerim ben son olurum. sizler sağlıkla mutlu bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
AzRASILAM canim beni listeden cikarabilirsin.
başka sağlıklı gebeliklerimizde buluşmak üzere
bana önce kıza benziyor gibi dedi sonra sözümü geri aldım dedi şimdilik hiçbirşey söylememiş olalım. haftaya bidaha bakalım gelişsin biraz daha dedi.. :) ben de çok merak içindeyim..günaydın kızlar. cinsiyetini öğrenen var mıı
karbonat normal markette satilandanmi ingiliz karbonatimiBir de 3-4 yudum soğuk süt de iyi geliyor bana. Ancak karbonat daha etkili, uzun süreli
inşallah hayırlısıyla kötü birşey olmaz canım. içini ferah tut. Bebişlerimizi Allah bize bağışlasın inşallah.Herkese günaydın kızlar , doktordan geliyorum yeni bir kanama alanım oluşmuş bebeğim iyi durumdaymış yeni kanama alanı 89mm * 29 mm büyüklüğünde arkada duvarda dedi diğer kanama alanım rahim ağzına yakın yerdeydi zaten öyle işte Allahım emanetini korur inşallah bizim elimizden bişey gelmez takdir Allahın
canım istiyorsan git baktır ben de merak ettim şimdi:) benim de 27 haziranda randevum. artık ozaman kesin belli olur cinsiyeti:)Günaydın kızlar. Bana doktor ikili test normal çıktı bir ay sonra gel demişti ama cinsiyet konusunu merak ediyorum. Başka bir hastaneye gidip baktırsammı sizce
bana da önce kıza benziyor demişti.. sonra bir anda ben şuan hiçbişey dememiş olayım çünkü görmeden bişey diyemem dedi..ben kız istiyorum ama kesin konuşmadı sözünü geri aldı şimdi arada kaldım.. bu hafta tekrar gidicem kan sonuçlarımla birlikte bakalım be diyecek ..
bugun de başka bir doktorum var ona gideceğim.. bakalım hayırlısı :)
Ah kıyamam,her duyduğumda burkuluyorum canım,Rabbim gönlünüzden geçen zamanda sağlıcakla nasip etsin inşallahmerhaba güzel anneler
ben bugün aranızdan ayrılıyorum. bebeğim dayanamadı kalbi durdu. yarın kürtaj oluyorum. buraya kadarmış dilerim ben son olurum. sizler sağlıkla mutlu bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Canimm çok üzüldüm inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebis nasip etsin rabbimmerhaba güzel anneler
Canım bulantım var ama mide yanması bi tık öteye geçti deneyeceğim teşekkürlerAile hekimi yarım çay kaşığı karbonatı suya karıştır iç çok hızlı keser ilaçtan etkili dedi. Ben çok faydasını görüyorum. Bulantı durumunu bilmiyorum ama tavsiye ederim.
Aynı durumdayım bulantılar azaldı ama bu mide yanması mahvetti beni amin cnm inşallah çabuk geçerbulantilarim azaliyor derken simdide mide yanmasi basladi.uyutmuyor,yatirmiyor,oturtmuyor Allah yardimcimiz olsun.15 haftalik civari bebeklerin vucudu koruyucu tuyle kaplaniyormus mide eksimesi ondan oluyormus.sanirim bizimkiler erken tuylendi
Canım inşallah geçecek şu 13 hafta bitsin diye bekliyorm genelde bitiyor diyorlargünaydın canım benim nasılsın bakalım bugün
günaydın canm ,aynı dertten muzdaribiz,rennie verdi dr,yanıma almadım işe gelirken ama felaket yanma bulantı var bi azalsa da hep beraber sakinleşsek
Canım ancak okudum ve çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah hayırlı bir gebelik yaşarsın en güzel zamandamerhaba güzel anneler
Normal karbonat. Hamur işlerine kullandığımızkarbonat normal markette satilandanmi ingiliz karbonatimi
Ben gözden kaçırdım sanırımNormal karbonat. Hamur işlerine kullandığımız
Test değil mide yanması için, yarım çay kaşığı karbonatı biraz suya karıştırıp içmek çok iyi geliyor. AILE hekimi söylemiştideBen gözden kaçırdım sanırımtest nasıl uygulanıyor acaba zahmet olmazsa yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?