2016 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anne adayları
Benim mide yanmam felaket bir hal aldı gece uyutmuyor o derece
Aile hekimi yarım çay kaşığı karbonatı suya karıştır iç çok hızlı keser ilaçtan etkili dedi. Ben çok faydasını görüyorum. Bulantı durumunu bilmiyorum ama tavsiye ederim.

bir üzüntü daha
Allah yardımcın olsun canım üzülme demek kolay ama meleğin şefaatçi
İnşallah tekrar kalır bize de haber verirsin

çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allahım sabır versin sağlıklı sıhhatli bebişlerin olur inşallah

Allah sabır versin herşeyde bir hayır vardır demekten başka elimizden bir şey gelmiyor aLLAH HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLISIYLA TEKRAR NASİP ETSİN İNŞ

Allah sabır versin, meleğin cennette karşılasın seni. Sağlıkla yakın zamanda yeniden nasib etsin inşallah...

Canım çok üzgünüm Allah yeni güzellikler versin sana.

çok üzüldüm hayal_masal Rabbim kolaylık versin yüreğine ferahlık versin inşallah.
bende çok bekledim çok yıllar umutlandım 7 yıl bekledim olmadı.
Rabbim bekletmesin en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallah.

Herkese günaydın kızlar , doktordan geliyorum yeni bir kanama alanım oluşmuş bebeğim iyi durumdaymış yeni kanama alanı 89mm * 29 mm büyüklüğünde arkada duvarda dedi diğer kanama alanım rahim ağzına yakın yerdeydi zaten öyle işte Allahım emanetini korur inşallah bizim elimizden bişey gelmez takdir Allahın

bugün üzücü geçiyor..
Rabbim sabır versin en kısa zamanda yeniden nasip etsin canım..

evet funda hanıma gidiyorum. pazartesi tekrar gideceğiz kontrole. iyim sürekli dua ediyorum bebeğim düzelsin Allahım onu sağlıkla bana kavuştursun diye. sizdemi funda hanıma gidiyorsunuz

nasılsınız? kontrole gittiniz mi? sağlık durumunuz nasıl merak ettim umarım herşey yolundadır.. tekrar geçmiş olsun..

çok üzüldüm.. Allah tekrar ve sağlıklı bir şekilde yaşamak nasip etsin hamileliği inşallah size .. geçmiş olsun

Günaydın kızlar 3. kez rüyamda bebeğimi görüyorum hemde erkek olarak, çok net gördüm yine yüzünü.
doktor kıza benziyor demişti. bilinçaltımın bana oyunu heralde..

bana da önce kıza benziyor demişti.. sonra bir anda ben şuan hiçbişey dememiş olayım çünkü görmeden bişey diyemem dedi.. ben kız istiyorum ama kesin konuşmadı sözünü geri aldı şimdi arada kaldım.. bu hafta tekrar gidicem kan sonuçlarımla birlikte bakalım be diyecek ..

bugun de başka bir doktorum var ona gideceğim.. bakalım hayırlısı :)

Rabbim sabır versin. İçim cız etti iletilerinizi okuduğumda. Döndüm tekrar tekrar okudum. Cennette yavrularınız bekliyor olacak inş. Rabbim metanet versin. Ne denir ki..

Canım Allahım sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsin çok üzüldüm

Allahım iyilikler versin canım bebeğini sana bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…