- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
Bence öyle bi şansın varsa baktır :) çok güzel oluyo öğrenmek. Ki haftan uygun öğrenmeyeGünaydın kızlar. Bana doktor ikili test normal çıktı bir ay sonra gel demişti ama cinsiyet konusunu merak ediyorum. Başka bir hastaneye gidip baktırsammı sizce
Sevgili anneler
Bebegimin kalbi 8.hafta da durmus gittigim 3 doktorda ayni seyi soyledi bi kac gun icinde sonlandiricaz biz cinsiyet tahmini beklerken boyle bi haberle sok olduk. hepinizi tanidigim icin cok mutlu oldum bundan sonraki sureclerinizi saglikli olarak gecirmenizi nasip etsin Rabbim benim bebegimin omru bu kadarmis.
AzRASILAM canim beni listeden cikarabilirsin.
Günaydın kızlar 3. kez rüyamda bebeğimi görüyorum hemde erkek olarak, çok net gördüm yine yüzünü.
doktor kıza benziyor demişti. bilinçaltımın bana oyunu heralde..
ben de rüyamda oğlum olduğunu gördüm ve adını yusuf koydum.. hala şokundayım
ben de çok net gördüm, sabah şokla uyandım acaba bana bısey mı anlatmak istiyor ben kız değilim erkeğim mi diyor diye saçma düşüncelere girdim :)
ben de rüyamda oğlum olduğunu gördüm ve adını yusuf koydum.. hala şokundayım
Ben de gördüm bebişi,ben de çok net gördüm, sabah şokla uyandım acaba bana bısey mı anlatmak istiyor ben kız değilim erkeğim mi diyor diye saçma düşüncelere girdim :)
ay eşimin kardeşinin adı yusuf yani bana bir mesaj verip de adımı yusuf koy diyorsa da koymucam bilsin yani
Ben de gördüm bebişi,doğum anını gördüm,gece düşünerek uyudum bi de,doğurdum,emzirdim,ayyy heyecan yaptım yine doğum deyince,Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar,bol dua edelim
günaydın canım benim nasılsın bakalım bugünGünaydın güzel hamişler
günaydın canm ,aynı dertten muzdaribiz,rennie verdi dr,yanıma almadım işe gelirken ama felaket yanma bulantı var bi azalsa da hep beraber sakinleşsekGünaydın güzel anne adayları
Benim mide yanmam felaket bir hal aldı gece uyutmuyor o derece
aynen canım ben de çok kilo almak istemiyorum senin hesap çok güzel olmuş umarım öyle sonuçlanır:)Bir buçuk kilo aldım. Zaten fazla almak istemiyodum ilk üç ay, memnunum. Gelen 4 ay birer, son iki ay ikişer alsam süper olur.
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz sağlıklı sıhhatli olduğunu görürsün inş bebişinin Allah kolaylık versin sıra bize de geliyorGünaydın güzel anneler:) bugün bizim 2 li test günümüz. İnşallah her şey yolundadır, dualarınızı esirgemeyin lütfen. Bugüne kadar hiç cinsiyet düşünmedim bugün doktora sormayı düşünüyorum. Görünürse ne ala görünmezse kısmet bir sonraki kontrole
Inşallah. Teşekkür ederim. Oğlumda 48le başladım 59 la bitti biraz zayıftım o zaman. Ilk 7 ay birer son iki ay ikişer almıştım çok iyi geldi. Özel bişey de yapmadım. Kilosuda iyi doğdu. Hamilelikten önce 3 kilo verip 51 ile başladım şimdi. idareli kullanıyorum verdiklerimi :) bulantı yüzden idareten yiyorum aslında. Fazla kilo bebeğede bizede yaramıyor...aynen canım ben de çok kilo almak istemiyorum senin hesap çok güzel olmuş umarım öyle sonuçlanır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?