2016 Aralık Anneleri

kızlar bugun gittigimde ultrasonda 1 hafta gerıden gelen bebiş 11+2 tam gunune uymus artık kocamandı ellerı ayakları bellıydı bu benimmi flan dedim suan 2 lı test ıcın erken ama boyun kalınlıgı zatn ınce haftayada boyle olur dedi 1cm gbi dedi yenıden kan testı flan ıcın cagırdı rahatladm bende cok sukur

kızlar ne güzel 2 li testleri yaptırdınız maşallah güzel güzel haberlerle gelin hep ben sürekli arkadan geldiğim için beklemek çok zor oluyor bu cumartesı gidicem doktora 15 gündür görmüyorum iyi midir değil midir endişelerim hiç bitmiyor gidincede daha 11. haftanın başlarında olucaz 2li test için gün belirlicez. inşallah bende güzel haberlerle gelirim

sevsah07 Canım bana da çok iyi geliyor, soğuk soğuk, asitli içimi ferahlatıyor maden suyu. Sade maden suyunu günde 1 içmek, mineral aldığın için çok faydalıymış. Ayrıca ilerleyen aylarda hamilelik kramplarına da çok iyi geliyormuş.

Bu arada kızlar bu ufak kasık batmaları, hafif kramplar bende de var. Özellikle son 1 haftadır. Bir de bir yerde okumuştum, rahim büyüdükçe sertleşip, zamanla yukarı doğru hareket edermiş. Ben o sertliği hissediyorum artık. Karnım da bir tuhaf oldu. Sanki sağ tarafı daha şiş, sol daha inik gibi

canım ben de hemen hemen hergün hurma tüketiyorum faydalı diye kasılma olayını hiç duymamıştım

Canım hurmayı bende çok severim ama yemiyorum hiç, kuzenim aşırı tüketir, ikince bebeğine hamile, doktoru kesinlikle hamilelik süresince yeme demiş. Bende kontrole gittiğimde sormayı düşünüyorum kendi doktoruma.

Merhaba güzel anneler,

ben bir süredir evde degildim, internetim cok kisitliydi yazamadim. Herkes iyidir umarim. hayal_masal ve arnavut_biberi arkadaslar haberlerinizi okudum cok üzüldüm ama lütfen bundan sonrasi icin olumlu düsünmeye calisin. Ne desek bos su an biliyorum. Insallah en kisa sürede toparlanir, saglikli gebelikler yasarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…