2016 Aralık Anneleri

Ben maalesef balık yiyemiyorum o yüzden hamilelikten önce de kullandığım gibi omega 3 efa daily e devam ediyorum...

Anladim canim ben doktora balik yiyemiyorum dedim hicbisey demeden yazdi zararli olsaydi yazmazdi sanirim

Teşekkür ederim cnm, ende kalınlığı iyi inşallah kan testinden de hayırlı sonuçlar alırız. Darısı başına diyelim. Ben et, tavuk yeni yeni başladım yemeye. Balık da bu aydan itibaren mecburen yiyeceğim

Benim de uyurken giydiğim eski small beden bi pijamamın lastiği zorlsmıştı Ağrı'm olmuştu. Moralim çok bozuldu. Lastiğini kestim hemen sabah. İnternetten araştırdım rahim elastikiyeti varmış, korunuyor yani. Korkmamalıyız:)

Merhaba kızlar, çok yoğun bir günün ardından kızımı uyutum anca girebildim foruma. Bugün hem kızımın 21 ay kontrolü vardı hem de minik'imin ikili test randevusu vardı. Ultrason sonuçları gayet iyi çıktı çok şükür, 5.9 cm olmuş minik. Haftasıyla da uyumlu çıktı. Bir de kan verdim Ankaraya düzen laba gidecek. Sonucunu haftaya alacağım inşallah. Umarım herkes iyidir, geçmişi şimdi okuyacağım.

Inşallah amin canım
Ne güzel başlamışsın yemeğe
Ya az önce hamile olduğumu unuttum düdüklüde yemek vardı aniden kalktım çok hızlıca bebeğim e bişey olmışmudur diye kendime kızıp duruyorum inşallah iyidir meleğim ya affetsin beni daha dikkatli olcam

Canım şimdiden çok geçmiş olsun. Allahım bu acını unutturacak sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah en kısa zamanda.

Kızlar omega 3 konuşulmuş. Ben ilk hamileliğimde kullanmıştım günde 1 tane. Bugün doktoruma sordum, imom omega diye bir multivitamin var. Elevit yerine olu alayım mı dedim. Hayır yine ayrı ayrı al dedi ve marinecap marka tavsiye etti.

Bu arada kısa bir not: hamilelikte omega 3 bebeğin zeka gelişimi için tavsiye ediliyor. Ancak aldığınız omega 3 balığın ciğerinden olmayacak. Çünkü o zaman fazla miktarda A vitamini içerir ki hamilelikte sakıncalıdır. Ben o nedenle doktorumun tavsiye ettiği markayı kullanıyorum.

Aslında midem pek almıyor şu an balığı ama bende ilaç yutma sorunu var, midem daha çok bulanıyor ilacı görünce. Yok cnm bir şey olmaz merak etme. Onlar içerde gayet korunaklı bir şekilde

Arkadaşlar çok zor günler geçiriyorum kendimi hiç bu kadar bitik hissetmemiştim bir yandan diyorum ki iyiki yalnızım bir tanıdığım kimse yok yanımda bu hallerimi görmüyor bir yandan da diyorum keşke annem yanımda olsa
Evet mide bulan tim falan yok allaha şükür ama iki haftadan fazlar enerjim 10 üzerinden 2-3 hiç birşey yapmak istemiyorum yatmak dışında
Şiddetli baş ağrılarım başladı hal can yok
Evim kaç gündür toz dünyasına dönmüştü bugün kendimi biraz daha iyi hissediyordum supurdum sadece ve pert iki saat uyudum halen kendime gelemedim yemek yemeyi unutuyorum birşey yiyesim gelmiyor fazla unutmaya başladım düşünün kalktım yataktan tv izliyorum bir yandan da düşünüyorum nerede yatmistim ben diye aklıma gelmiyor
Öyle ışte biraz içimi dökmek istedim hayırlı geceler herkese.

Merhaba kizlar ben tup bebek annesi olacagim insallah 13 haftaya girdik benim gunum gunumu tutmuyor genelde.Daha cok aksamlari migde bulantisi yasiyorum .Allah herkesin bebegini saglikla kucagina almasini nasip etsin insallah.Hepimiz belli basli sikintilardan geciyoruz.Annemin bana verdigi emegi daha iyi anlamaya basladim simdiden.Allah hepimizin hamileligini kolaylastirsin zorlastirmasin .Cinsiyeti ogrenmeme daha 3 hafta var benim saglikli olsun da hic onemli degil. Anladim ki hamilelik endise duymaktan daha dogmamis bebegimiz icin annelik duygusu tasiyip onun icin yasamaktan baska birsey degilmis.Unutmamak gerek ki bu dunyadaki en guzel sinavimizdayiz.

Herkese sevgiler

Günaydınnn

Kızlar mide bulantım hiç yok ama felaket halsiz hissediyorum kendimi. Hep uyumak istiyorum. Son 1 haftadır özellikle sabah kalkıp işe gelmek işkence gibi yataktan çıkasım gelmiyor.
Omega 3 için doktorum 15. haftadan sonra kullanmaya başla dedi bana. Et ve balık yemiyorum oldum olası dedim. Omega 3 en azından balık ihtiyacını karşılar dedi.
Dün kendime spor bi hamile pantolonu aldım, aslında kilo almadım ama pantolonlarım göbeğimi sıkıyor yinede. Ayy ne rahatmış o pantolonlar öyle. Dünyalar varmış dedim giyince. Birde geniş elbise aldım hafta sonu düğünde giymek için.

Günaydın canlar,herkes için iyi bir gün olur inşallah bulantı,yanma devam,sabah aç demiri alıyorum,artık magnezumu da getirdim yanımda onu da içeceğim bakalım,diş etlerim de çok fena sanki diş fırçalamamışım da diş çektirmişim,inşallah çabuk zamanda hepimizin şikayetleri azalır da sağlıcakla geçiririz

Kızlar 11 haftalik hamileyim 2 gun once kanamam oldu iğne yaptılar bebek iyi deyip yolladilar kanama yaşayıp atlatan var mı aranızda riskli haftalar geçti derken nerden çıktı bu kanama. İlk gebeligimde kalbi durdugundan düşük olmustu

Canım benim geçen hafta kahverengi lekelenmelerim oldu tam kanama sayılmaz ama bende çok tedirgin olmuştum Bebek sağlıklı görülüyor dedi doktor ama yine de progestan iğnesi yaptılar bana da ondan sonra da hapını kullanıyorum şimdi lekelenme yok çok şükür .. Korkma ama bol bol dinlenmeni tavsiye ederim çok fazla ayakta durma ağır kaldırma..

Canım günaydın, evet kanama olabiliyor. Benim de olmuştu, başka arkadaşların da olmuştu bu haftalarda. Doktorlar genelde aynı uygulamayı yapıyor. İğne vuruluyor, istirahat öneriliyor. Doktor usg de kontrol ediyor. Eğer kanama kese, bebek dışında bir yerdeyse ya da görünmüyorsa evde istirahat öneriliyor. Elbetteki çok zor bunu yaşayıp endişe etmemek ama yüreğini ferah tut canım. Kahverengi lekelenmelerde zaten korkma, daha kan rengine yakınsa da, doktoruna görünmeyi ihmal etme yeterli.

Ben sabah kalktıgimda 5 6 damla wc ye damladı ben artık düşük riski azaldı diye seviniyordum 10 hafta bitti diye ultrasonda gördüm hareket ediyor kalbi atıyor kanama neden olmuş dedim bilemeyiz dedi doktor 2 hafta sonra çağırdı bidaha nasıl bekliycez 2 hafta ya bişey olursa psikolojik olarak bulantım azalmış gibi hissediyorum bişeyi oldu Açaba diye. Şu kalp dinleme cihazi ndan bende Alacam galba

Bebek büyük artık bişey olmaz dimi kızlar olsa daha erken haftalarda olurdu dimi kanamali alan görmedi doktor 2 doktora gittim bişey demediler tekrar başlarsa gel dediler ağrım falan yok ama çok korkuyorum 4. Tup bebek denememde oldu bu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…