Kızlar bir sorum olacak, doktoruma balık yağı hapını sordum . Haftada 2 gün balık yiyorsan gerekli değil Dedi. Ben zaten ilaç içemeyen birisiyim. Bundan sonra düzenli olarak tüketmeye çalışacağım. Siz kullanıyor musunuz omega 3 için ilaç
Anladim canim ben doktora balik yiyemiyorum dedim hicbisey demeden yazdi zararli olsaydi yazmazdi sanirimben internette çok sağlam olmayan kaynaklardan hamilelikte kullanmanın bebeğe zararlı olduğunu zeka geriliği yaptığını okumuştum. doktoruma sordum hayır öyle bir şey yok kullanabilirsin dedi ama yine de benim içime sinmedi kullanmak
Teşekkür ederim cnm, ende kalınlığı iyi inşallah kan testinden de hayırlı sonuçlar alırız. Darısı başına diyelim. Ben et, tavuk yeni yeni başladım yemeye. Balık da bu aydan itibaren mecburen yiyeceğimCanım ikili testin normal çıkmasına sevindim bizimde 2 haziran randevumuz şimdiden heyecan sardı, bu dediğini bende sormayı düşünüyorum ben et balık tavuk yiyemiyorum tiskinti oldu galiba ilaca başlatır diye düşünüyorum
Benim de uyurken giydiğim eski small beden bi pijamamın lastiği zorlsmıştı Ağrı'm olmuştu. Moralim çok bozuldu. Lastiğini kestim hemen sabah. İnternetten araştırdım rahim elastikiyeti varmış, korunuyor yani. Korkmamalıyız:)Dün tam 12 haftalik olduk. Merhaba ikinci trimester.Bizim bu hafta ikili test var bakalim insallah her sey iyi cikar. Her testten önce biraz endiseleniyorum. Bu aralar mide agrim cok oluyor, sanirim sizlerde de var. Heralde bu zamanlar icin normal. Bulanti pek olmadi bende ama su an agri yasiyorum. Bir de bugün ilk defa hamile kotu aldim iki tane. Magazada denedim nasil rahatmis! Keske daha önce alsaymisim. Ben kilo almadim henüz, hatta 1 kilo verdim ilginc bir sekilde ama göbegim zorluyor. Hatta bir keresinde pantolon baski yapti sonra biraz agrim oldu, cok korktum ama bir sey olmamistir dimi?
Inşallah amin canımTeşekkür ederim cnm, ende kalınlığı iyi inşallah kan testinden de hayırlı sonuçlar alırız. Darısı başına diyelim. Ben et, tavuk yeni yeni başladım yemeye. Balık da bu aydan itibaren mecburen yiyeceğim
Canım şimdiden çok geçmiş olsun. Allahım bu acını unutturacak sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah en kısa zamanda.merhaba güzel anneler
ben bugün aranızdan ayrılıyorum. bebeğim dayanamadı kalbi durdu. yarın kürtaj oluyorum. buraya kadarmış dilerim ben son olurum. sizler sağlıkla mutlu bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
AzRASILAM canim beni listeden cikarabilirsin.
başka sağlıklı gebeliklerimizde buluşmak üzere
Aslında midem pek almıyor şu an balığı ama bende ilaç yutma sorunu var, midem daha çok bulanıyor ilacı görünce. Yok cnm bir şey olmaz merak etme. Onlar içerde gayet korunaklı bir şekildeInşallah amin canım
Ne güzel başlamışsın yemeğe
Ya az önce hamile olduğumu unuttum düdüklüde yemek vardı aniden kalktım çok hızlıca bebeğim e bişey olmışmudur diye kendime kızıp duruyorum inşallah iyidir meleğim ya affetsin beni daha dikkatli olcam
Kızlar 11 haftalik hamileyim 2 gun once kanamam oldu iğne yaptılar bebek iyi deyip yolladilar kanama yaşayıp atlatan var mı aranızda riskli haftalar geçti derken nerden çıktı bu kanama. İlk gebeligimde kalbi durdugundan düşük olmustu
Canım günaydın, evet kanama olabiliyor. Benim de olmuştu, başka arkadaşların da olmuştu bu haftalarda. Doktorlar genelde aynı uygulamayı yapıyor. İğne vuruluyor, istirahat öneriliyor. Doktor usg de kontrol ediyor. Eğer kanama kese, bebek dışında bir yerdeyse ya da görünmüyorsa evde istirahat öneriliyor. Elbetteki çok zor bunu yaşayıp endişe etmemek ama yüreğini ferah tut canım. Kahverengi lekelenmelerde zaten korkma, daha kan rengine yakınsa da, doktoruna görünmeyi ihmal etme yeterli.Kızlar 11 haftalik hamileyim 2 gun once kanamam oldu iğne yaptılar bebek iyi deyip yolladilar kanama yaşayıp atlatan var mı aranızda riskli haftalar geçti derken nerden çıktı bu kanama. İlk gebeligimde kalbi durdugundan düşük olmustu
Ben sabah kalktıgimda 5 6 damla wc ye damladı ben artık düşük riski azaldı diye seviniyordum 10 hafta bitti diye ultrasonda gördüm hareket ediyor kalbi atıyor kanama neden olmuş dedim bilemeyiz dedi doktor 2 hafta sonra çağırdı bidaha nasıl bekliycez 2 hafta ya bişey olursa psikolojik olarak bulantım azalmış gibi hissediyorum bişeyi oldu Açaba diye. Şu kalp dinleme cihazi ndan bende Alacam galbaCanım benim geçen hafta kahverengi lekelenmelerim oldu tam kanama sayılmaz ama bende çok tedirgin olmuştum Bebek sağlıklı görülüyor dedi doktor ama yine de progestan iğnesi yaptılar bana da ondan sonra da hapını kullanıyorum şimdi lekelenme yok çok şükür .. Korkma ama bol bol dinlenmeni tavsiye ederim çok fazla ayakta durma ağır kaldırma..
Bebek büyük artık bişey olmaz dimi kızlar olsa daha erken haftalarda olurdu dimi kanamali alan görmedi doktor 2 doktora gittim bişey demediler tekrar başlarsa gel dediler ağrım falan yok ama çok korkuyorum 4. Tup bebek denememde oldu bu bebekCanım günaydın, evet kanama olabiliyor. Benim de olmuştu, başka arkadaşların da olmuştu bu haftalarda. Doktorlar genelde aynı uygulamayı yapıyor. İğne vuruluyor, istirahat öneriliyor. Doktor usg de kontrol ediyor. Eğer kanama kese, bebek dışında bir yerdeyse ya da görünmüyorsa evde istirahat öneriliyor. Elbetteki çok zor bunu yaşayıp endişe etmemek ama yüreğini ferah tut canım. Kahverengi lekelenmelerde zaten korkma, daha kan rengine yakınsa da, doktoruna görünmeyi ihmal etme yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?