- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
Bugün bizim ilk evlilik yıl dönümümüz, Bir sürü hayaller kurmuştum ama çok bitkinim yataktan çıkamadım kaç saattir
Dışarıda yemeye cesaretim yok, evde kendim yapayım dedim ona da gücüm yokbana Bi akıl verin ya
ne güzelGünaydın kızlar 3. kez rüyamda bebeğimi görüyorum hemde erkek olarak, çok net gördüm yine yüzünü.
doktor kıza benziyor demişti. bilinçaltımın bana oyunu heralde..
evet özellikle sabahları boş mideye çok iyi geliyo yumuşatıyo resmen ben çok faydasını gördüm ama böle bi sakınca duyunca da korktum açıkçasıcanım ben de hemen hemen hergün hurma tüketiyorum faydalı diye kasılma olayını hiç duymamıştım
Bende hiç kilo almadım hatta karnımda şiş değil ama bayağı zamandır normal pantollardan saral geliyordu hatta evde giydiğim beli tam olan şeylerde bile darlaniyordum gevsetince bi rahatlık geliyordu bende herşeyi keyfime göre değiştirdim bana uymayanları attım bir köşeye tomurcugumdan önemli degilDün tam 12 haftalik olduk. Merhaba ikinci trimester.Bizim bu hafta ikili test var bakalim insallah her sey iyi cikar. Her testten önce biraz endiseleniyorum. Bu aralar mide agrim cok oluyor, sanirim sizlerde de var. Heralde bu zamanlar icin normal. Bulanti pek olmadi bende ama su an agri yasiyorum. Bir de bugün ilk defa hamile kotu aldim iki tane. Magazada denedim nasil rahatmis! Keske daha önce alsaymisim. Ben kilo almadim henüz, hatta 1 kilo verdim ilginc bir sekilde ama göbegim zorluyor. Hatta bir keresinde pantolon baski yapti sonra biraz agrim oldu, cok korktum ama bir sey olmamistir dimi?
Disaridan yemek yemek mi istemiyorsun yoksa yorguunluktan dolayi mi cesaretin yok? Eger ikincisiyse güzel bir seyler siparis etseniz? Tebrikler bu arada
o zaman arkadaşım dışarıdan eve birşeyler söyleyin. en mantıklısı bu görünüyor:) bir de masada mum yaktın mı tamamdır bu işBugün bizim ilk evlilik yıl dönümümüz, Bir sürü hayaller kurmuştum ama çok bitkinim yataktan çıkamadım kaç saattir
Dışarıda yemeye cesaretim yok, evde kendim yapayım dedim ona da gücüm yokbana Bi akıl verin ya
ben internette çok sağlam olmayan kaynaklardan hamilelikte kullanmanın bebeğe zararlı olduğunu zeka geriliği yaptığını okumuştum. doktoruma sordum hayır öyle bir şey yok kullanabilirsin dedi ama yine de benim içime sinmedi kullanmakArkadaslar aranizda omega 3 kullanan varmi gunde kac tablet iciyosunuz
ben her gün içiyorum içinde kalsiyum da varKızlar soda içiyor musunuz ?
o zaman arkadaşım dışarıdan eve birşeyler söyleyin. en mantıklısı bu görünüyor:) bir de masada mum yaktın mı tamamdır bu iş
maşallahkızlar bugun gittigimde ultrasonda 1 hafta gerıden gelen bebiş 11+2 tam gunune uymus artık kocamandı ellerı ayakları bellıydı bu benimmi flan dedim suan 2 lı test ıcın erken ama boyun kalınlıgı zatn ınce haftayada boyle olur dedi 1cm gbi dedi yenıden kan testı flan ıcın cagırdı rahatladm bendecok sukur
midem kötü olunca içiyorum yani hergün içiyorumKızlar soda içiyor musunuz ?
Hurma son ay serbest Can'ım rahmi de kasılma yapar ilk aylar binde bir ye
Bende hiç kilo almadım hatta karnımda şiş değil ama bayağı zamandır normal pantollardan saral geliyordu hatta evde giydiğim beli tam olan şeylerde bile darlaniyordum gevsetince bi rahatlık geliyordu bende herşeyi keyfime göre değiştirdim bana uymayanları attım bir köşeye tomurcugumdan önemli degil
Bir kereden Birşey olmaz sıkı sıkı olmadığı sürece sonuçta içimizde onun kendine özel bir evi var
Toxo ve hepatit a negatif olduğundan dışarıdan bir şey yemeye korkar oldum. Bir de zaten fazla bir şey yiyemeyeceğim için dışarılarda kötü olurum gittiğimize değmez diye düşündüm. Ama eşime söyleyebilirim ben zaten maksimum çorba içerim. Doğru diyorsun canım, sağ olasın :)
merhaba güzel anneler
ben bugün aranızdan ayrılıyorum. bebeğim dayanamadı kalbi durdu. yarın kürtaj oluyorum. buraya kadarmış dilerim ben son olurum. sizler sağlıkla mutlu bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
AzRASILAM canim beni listeden cikarabilirsin.
başka sağlıklı gebeliklerimizde buluşmak üzere
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunBugün bizim ilk evlilik yıl dönümümüz, Bir sürü hayaller kurmuştum ama çok bitkinim yataktan çıkamadım kaç saattir
Benimki de geçen haftaya kadar 3 gün geriden geliyordu. Ama hep 3 gün geriden geliyordu. Doktorum orantılı büyüyor Dedi bence senin de sorun yoktur. Geçen hafta miniğim atak yaptı ve sat a uyumlu çıktı :) hiç belli olmaz yani. 11. Haftada kapattık arayı Şükürler olsun
Ben bugün 2li test için kan verdim. 60 mm ense kalınlığı da 1,22 . Buyumuş iyice.. Ellerini sürekli oynatıyor sürekli... Kızmış büyük ihtimal ama yine de birşey demedim farz et bu hafta için dedi ben çok sevindim ama eşim ilk çocuk olmasına rağmen erkek diye hissediyodu bozuldu biraz.. Ona da kızıcam akşama sen benim kızımı sevmiyomusun diyer !! Şaka bi yana sağlığı iyiydi çok şukur boyu abartı uzamış doktor uzun boylu iri bi kız dedi.. Yarmagul gibi ay çok güldüm bugün kızlar yaa..
10+5 ve bugun muayenemizde kiz oldugunu ogrendik
kızlar arada kasık ağrısı olanınız var mı ben 1-2 saatten beri yaşıyorum ara ara sol kasığımı çok hafif sancı girip çıkıyor
kızlar bugun gittigimde ultrasonda 1 hafta gerıden gelen bebiş 11+2 tam gunune uymus artık kocamandı ellerı ayakları bellıydı bu benimmi flan dedim suan 2 lı test ıcın erken ama boyun kalınlıgı zatn ınce haftayada boyle olur dedi 1cm gbi dedi yenıden kan testı flan ıcın cagırdı rahatladm bendecok sukur
Canım ikili testin normal çıkmasına sevindim bizimde 2 haziran randevumuz şimdiden heyecan sardı, bu dediğini bende sormayı düşünüyorum ben et balık tavuk yiyemiyorum tiskinti oldu galiba ilaca başlatır diye düşünüyorumKızlar bir sorum olacak, doktoruma balık yağı hapını sordum . Haftada 2 gün balık yiyorsan gerekli değil Dedi. Ben zaten ilaç içemeyen birisiyim. Bundan sonra düzenli olarak tüketmeye çalışacağım. Siz kullanıyor musunuz omega 3 için ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?