2016 Aralık Anneleri

Dün tam 12 haftalik olduk. Merhaba ikinci trimester. Bizim bu hafta ikili test var bakalim insallah her sey iyi cikar. Her testten önce biraz endiseleniyorum. Bu aralar mide agrim cok oluyor, sanirim sizlerde de var. Heralde bu zamanlar icin normal. Bulanti pek olmadi bende ama su an agri yasiyorum. Bir de bugün ilk defa hamile kotu aldim iki tane. Magazada denedim nasil rahatmis! Keske daha önce alsaymisim. Ben kilo almadim henüz, hatta 1 kilo verdim ilginc bir sekilde ama göbegim zorluyor. Hatta bir keresinde pantolon baski yapti sonra biraz agrim oldu, cok korktum ama bir sey olmamistir dimi?

Disaridan yemek yemek mi istemiyorsun yoksa yorguunluktan dolayi mi cesaretin yok? Eger ikincisiyse güzel bir seyler siparis etseniz? Tebrikler bu arada

Bende hiç kilo almadım hatta karnımda şiş değil ama bayağı zamandır normal pantollardan saral geliyordu hatta evde giydiğim beli tam olan şeylerde bile darlaniyordum gevsetince bi rahatlık geliyordu bende herşeyi keyfime göre değiştirdim bana uymayanları attım bir köşeye tomurcugumdan önemli degil
Bir kereden Birşey olmaz sıkı sıkı olmadığı sürece sonuçta içimizde onun kendine özel bir evi var

Disaridan yemek yemek mi istemiyorsun yoksa yorguunluktan dolayi mi cesaretin yok? Eger ikincisiyse güzel bir seyler siparis etseniz? Tebrikler bu arada

Toxo ve hepatit a negatif olduğundan dışarıdan bir şey yemeye korkar oldum. Bir de zaten fazla bir şey yiyemeyeceğim için dışarılarda kötü olurum gittiğimize değmez diye düşündüm. Ama eşime söyleyebilirim ben zaten maksimum çorba içerim. Doğru diyorsun canım, sağ olasın :)

o zaman arkadaşım dışarıdan eve birşeyler söyleyin. en mantıklısı bu görünüyor:) bir de masada mum yaktın mı tamamdır bu iş

Arkadaslar aranizda omega 3 kullanan varmi gunde kac tablet iciyosunuz
ben internette çok sağlam olmayan kaynaklardan hamilelikte kullanmanın bebeğe zararlı olduğunu zeka geriliği yaptığını okumuştum. doktoruma sordum hayır öyle bir şey yok kullanabilirsin dedi ama yine de benim içime sinmedi kullanmak

maşallah benimde baştan beri 1 hafta geriden gidiyor inşallah bende tam gittigini gorebilirim cok üzülüyorum bu duruma
sizin hamilelik tüp mu dogal mi
Kızlar soda içiyor musunuz ?
midem kötü olunca içiyorum yani hergün içiyorum
kizlar bu haftada mide yanmasi başladı

:)) Ben de cogu pantolonumu attim valla. Bir esofman almistim onunla geziyordum, stil, tarz falan hak getire Iste bugün aldiklarimi giyerim artik. Insallah rahattirlar yerlerinde

Ya ben yedim baya disaridan daha dikkatli olmam lazim galiba. Sen dogru yapiyosun. Size iyi eglenceler

Cnm allah sabır versin.. çok zor bi durum
Çok üzüldüm

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun
Dışardan bişeyler sipariş etseniz canım

Biz de arayı 11 hafta da kapattık hatta kontrol günü tam 11 di Ultrasonda 11+1 çıktı. .
bebisler arayı er ya da geç kapatıyor. ..

Benim bebeğim hiç oynamiyordu sabit yatiyordu doktor bi sorun yok dedi kalp atışını dinletti..
sabah 9 du saat sanırım hala uyuyordu bebisim. .

10+5 ve bugun muayenemizde kiz oldugunu ogrendik

Maşallah ne güzel. .
çok erken ama ogrenmissiniz. .
benim mümkün mü görünmesi. .
o kadar çok gazim var ki gaz bulutunun ortasında zor görünüyor bebeğim. ..

kızlar arada kasık ağrısı olanınız var mı ben 1-2 saatten beri yaşıyorum ara ara sol kasığımı çok hafif sancı girip çıkıyor

Bnm hep ağrıyor. .
yürürken ayakta yatarken farketmiyor. .
ben hamilelikten önce spor ve diyetle 6 kilo vermiştim. .
kayinvalidem sen sporla sikilastin şimdi de rahim genislemeye çalışıyor ağrı olması normal dedi. .
Bende ki ağrının nedeni bu olabilir. .haklı sayılır. ..

Maşallah ..
Tam günü gününe olmuş annesi. .
Insan ister istemez geriden gelince telaslaniyor. .

Kızlar bir sorum olacak, doktoruma balık yağı hapını sordum . Haftada 2 gün balık yiyorsan gerekli değil Dedi. Ben zaten ilaç içemeyen birisiyim. Bundan sonra düzenli olarak tüketmeye çalışacağım. Siz kullanıyor musunuz omega 3 için ilaç

Canım ikili testin normal çıkmasına sevindim bizimde 2 haziran randevumuz şimdiden heyecan sardı, bu dediğini bende sormayı düşünüyorum ben et balık tavuk yiyemiyorum tiskinti oldu galiba ilaca başlatır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…