- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
Allahın izniyle birşey olmaz canımBebek büyük artık bişey olmaz dimi kızlar olsa daha erken haftalarda olurdu dimi kanamali alan görmedi doktor 2 doktora gittim bişey demediler tekrar başlarsa gel dediler ağrım falan yok ama çok korkuyorum 4. Tup bebek denememde oldu bu bebek
İçini ferah tut canım inşallah bişey olmucak yalnız çalışıyorsan izin al şöyle bacaklarını uzat bol bol dinlenBebek büyük artık bişey olmaz dimi kızlar olsa daha erken haftalarda olurdu dimi kanamali alan görmedi doktor 2 doktora gittim bişey demediler tekrar başlarsa gel dediler ağrım falan yok ama çok korkuyorum 4. Tup bebek denememde oldu bu bebek
Canım en önemlisi sakin olup, endişe etme ki, bebişini de rahatlatmış ol. Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz merak etme. Bu tip kanamalar, lekelenmeler olabiliyor dedi doktorum. Yine de olabilir. Orada büyüyen bir oluşum var. Çok normal. Bol bol dinlen ve çok su iç olur mu canım. Benim o kanamadan sonra bir daha kanamam olmadı. Senin de olmayacaktır inşallah.Bebek büyük artık bişey olmaz dimi kızlar olsa daha erken haftalarda olurdu dimi kanamali alan görmedi doktor 2 doktora gittim bişey demediler tekrar başlarsa gel dediler ağrım falan yok ama çok korkuyorum 4. Tup bebek denememde oldu bu bebek
Arkadaşlar çok zor günler geçiriyorum kendimi hiç bu kadar bitik hissetmemiştim bir yandan diyorum ki iyiki yalnızım bir tanıdığım kimse yok yanımda bu hallerimi görmüyor bir yandan da diyorum keşke annem yanımda olsa
Evet mide bulan tim falan yok allaha şükür ama iki haftadan fazlar enerjim 10 üzerinden 2-3 hiç birşey yapmak istemiyorum yatmak dışında
Şiddetli baş ağrılarım başladı hal can yok
Evim kaç gündür toz dünyasına dönmüştü bugün kendimi biraz daha iyi hissediyordum supurdum sadece ve pert iki saat uyudum halen kendime gelemedim yemek yemeyi unutuyorum birşey yiyesim gelmiyor fazla unutmaya başladım düşünün kalktım yataktan tv izliyorum bir yandan da düşünüyorum nerede yatmistim ben diye aklıma gelmiyor
Öyle ışte biraz içimi dökmek istedim hayırlı geceler herkese.
Günaydın annecikler.
Geceden beri fena kusuyorum bugün de işe gidemedim. Hamile kaldığımdan beri bu kaçıncı raporum bilmiyorum, milli eğitim artık beni soruşturmaya alacak valla :/
13+4 üm ama hala bulantılar geçmiyor. Sonuna kadar devam edecek korkusu sardı beni.
Bebeğime ve sağlığıma bişey olmasın da Allah kerim ne yapalım çekeceğiz...
Hepinize sağlık diliyorum
kızlar ben akşam kurufasulye koymuştum haşlansın diye ocağın altını açık unutup evden çıktık 1,5 saat sonra döndüğümüzde eşim dediki evde yanık kokuyor bişey mi unuttun deyince aklıma o an geldi yoksa ben leylaaa...Aynı şeyleri bende yaşıyorum
Mide bulantım yok çok şükür ama elimi kolumı kaldıracak halim yok birde çalışınca çok zor oluyor
Yemek bile yapamıyorum halsizlikten ve dediğin gibi unutkanlık hat safhada
Dün ocağı açık bırakmışım kim bilir ne kadar yandı öyle eşim farketti
Canım sonuna kadar devam etmez bulantılar, hiç merak etme, geçecek az kaldı. Hiç bulantısı olmayan benim bile bu haftalarda midem kötü, ekşiyor, yanıyor, reflü yapıyor. Sanırım bu hafta bebişle alakalı olarak bunları görüyoruz. Çok geçmiş olsun. İşte de, yasal hakkın ne kadar varsa kullanırsın, kimse bu nedenle soruşturma açmaz zaten sana. Ayrıca sağlık bu, elinde bir sürü kanıtın var, keyfiye değil ya, dert etme.Günaydın annecikler.
Geceden beri fena kusuyorum bugün de işe gidemedim. Hamile kaldığımdan beri bu kaçıncı raporum bilmiyorum, milli eğitim artık beni soruşturmaya alacak valla :/
13+4 üm ama hala bulantılar geçmiyor. Sonuna kadar devam edecek korkusu sardı beni.
Bebeğime ve sağlığıma bişey olmasın da Allah kerim ne yapalım çekeceğiz...
Hepinize sağlık diliyorum
Dün çok güzel bir şey oldu. İşten dönerken metrobüste hamile olduğumu anlayıp yer verdiler bana ilk defaÇok ama çok sevindim bu duruma
Valla bu hafta özellikle ufacıkda olsa belli oluyo. Olmasada artık öne doğru iterim yer verinler diye hahahaaay karnın belli mi ki öyle anlaşılıyo mu. ne güzell. özellikle metrobüste yer verilmesi ayrı bi güzel :)
Canım inşallah... Çok sağolCanım sonuna kadar devam etmez bulantılar, hiç merak etme, geçecek az kaldı. Hiç bulantısı olmayan benim bile bu haftalarda midem kötü, ekşiyor, yanıyor, reflü yapıyor. Sanırım bu hafta bebişle alakalı olarak bunları görüyoruz. Çok geçmiş olsun. İşte de, yasal hakkın ne kadar varsa kullanırsın, kimse bu nedenle soruşturma açmaz zaten sana. Ayrıca sağlık bu, elinde bir sürü kanıtın var, keyfiye değil ya, dert etme.
Geçecek bu sıkıntılı günlerde Allah'ın izniyle, az kaldı.
canım tuvalet sorununu çözmek istiyorsan hergün mutlaka en az 2 lt su içmen lazım bir de kefiri hergün düzenli tüket aoç ninkini alıyorum ben çok şükür işe yarıyor tavsiye ederim kesinlikle..günaydın güzel annelerhalsizlik başa bela işten eve gidip sabaha kadar aralıksız uyuyorum bende tek sıkıntım su içememek kefirde denedim ama hala tuvalet sorunu yaşıyorum. bebişlerimiz iyi olsunda artık mide yanmasıdır bulantıdır katlanırız
vural15 burda başka arkadaşlarımızda da oldu kanama ama çok şükür olabilecek şeylermiş canım içini ferah tut
Malesef zor Can'ım. Çok sağol. Hepimize sağlık versin rabbimgünaydınlar
geçmiş olsun canım. yat dinlen rapor en doğal hakkımız meb soruşturma açmaz sen rahat ol :)
40 gün rapor hakkına dikkat et sadece. bolca da dinlen
çok şükür benim mide bulantılarım azaldı ama sizi böyle görünce üzülüyorum, çok zor çünkü biliyorum
Kızlar ikili test sonucum çıkmış henüz doktora gösteremedim. Yorumlayabilen yardımcı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?