Kizlar midem bulaniyor ne yapabilirim pufffcok sıkıldım artik. Sabahtan berli bişey yemedim cikaririm korkusuyla. Sadece 2 dilim tatli yedim. Cok bitkinim evin işi oyle duruyor. Dun sabahtan kalma bulasik var ne yapacam ben ne yiyecem
başağrısı bende de çok oluyor malesef 13. haftalarda musallat oluyormuş gebelikte genelde bana erken geldi ama hiç ağrı kesici içmedim arkadaşım mentollü bir krem gönderdi onu da hiç kullanmadım öyyyle çekiyorum anlıcan
çok geçmiş olsun kızlar bende 1 aydır hiç olmuyodu daha çok stresten oluyo. dün salak gibi yıkandıktan sonra ıslak saçla yattım sanırım ondan oldu.. akşama kadar bekliyim geçmezse ve çekemeyecek gibi olursam dediklerinizi aklımda tutucam. 1 kere daha ağrımıştı o zaman kayınvalidem başımı sıkıca tülbentle sardı gerçekten iyi gelmişti. siz de bir deneyin bir sonraki ağrınızdaBen migren hastasıyım 4 gün önce şiddetli atak geçirdim canım minoset plus içebilirsin dedi hiç bir sakıncası yokmuş bana hafif gelio kesmio tabi serum ve iğneyle kendime geldim
Valla bende verdim aman nazar etmeyim kendime cok sukur iki gundur hem yiyorum hemde bulanti hapimj bire dusurdum.aksamlari gerek duymuyorum kusmuyorumda artik. Meger bende bole yazcakmisim saskinim umarim bole devam eder bende ewime doner kendimi idare ederim yavas yavas . Gozle gorulur epey bi ilerleme var bende yani .nazar etmeyelim aman masallah.Canimmm ya iyi tarafi dan bakalim en azindan o ozendiyimiz hamilelerden olacaksin ve bende verenlerdenim
Canim tatli bulanti artirir bilgin olsun. Valla ben kalktim anneme geldim ole duzene girdiki shersey. Burdaki arkadaslar bilirler neler yasadim bende daha 2 gundur allahima yuzbun kere sukur iyim yiyorum ilaci falan teke dusurdum artik . Ama tatli bulandirir bak ben sabah 7 de gozumu acar acmaz bulanti ilacimi aliorum ondan 1 saat snra kahvalti iki saatte birde yemek ucu degil ama iste hosaftir elmadir surekli biseler gonderiyorum aksamda midemin aldigi kadar yemek sonra uyku. Biliyorum cok zor seni en iyi anlayanlardanim. Ben diyordum artik hayir gecmicek bole gitcek ama mucize gibi yavas yavas gidiyor. Allah saglik sifa vrsin. Ama tatli ucu onermiyo dr. Bulanti varkenKizlar midem bulaniyor ne yapabilirim pufffcok sıkıldım artik. Sabahtan berli bişey yemedim cikaririm korkusuyla. Sadece 2 dilim tatli yedim. Cok bitkinim evin işi oyle duruyor. Dun sabahtan kalma bulasik var ne yapacam ben ne yiyecem
Ooo maşallah maşallah çok sevindimValla bende verdim aman nazar etmeyim kendime cok sukur iki gundur hem yiyorum hemde bulanti hapimj bire dusurdum.aksamlari gerek duymuyorum kusmuyorumda artik. Meger bende bole yazcakmisim saskinim umarim bole devam eder bende ewime doner kendimi idare ederim yavas yavas . Gozle gorulur epey bi ilerleme var bende yani .nazar etmeyelim aman masallah.
Canım hoşgeldinarkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım belki konu daha önce geçti fakat şuan tecrübeli anne adaylarından yaralanmaya çok ihtiyacım var. nolur bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
ben 11+4 günlük hamileyim hamile kalamdan 1 ay önce yapılan tetslerde hiç sorun yokken tesadüfen aile hekiminin yaptığı karaciğer enzim testlerim çok yüksek çıktı max. 35 olması gereken ALT değerim 221 AST değerim ise 89 .
bu nedemek, böyle bir durum neyin göstergesi yaşayan varmı . düzelme oldumu . bebeğe bişi olurmu
moralim çok bozuk nette neler okudum .okudukçada çöktüm.dr a cuma günü gidicem ozaman kadar bana yardımcı olurmusunuz . tşk.ler
Kizlar midem bulaniyor ne yapabilirim pufffcok sıkıldım artik. Sabahtan berli bişey yemedim cikaririm korkusuyla. Sadece 2 dilim tatli yedim. Cok bitkinim evin işi oyle duruyor. Dun sabahtan kalma bulasik var ne yapacam ben ne yiyecem
Sorma sorma :)) biz sok . Kusum kusum kusan eda gitti sanki :) gene temkinliyim yatiyorumda yavas yavas sirayla :)Ooo maşallah maşallah çok sevindim
kizlar benim annemde 15dk uzaktaki birak ghelmeyi gelde mangal ye dioo sanki ben yiyebiliyorum gelmiosan yat dinlen bidaha kine gelirsin cok et yapmaayalim dioo deli edicek beni erkek kardesim 25 yasinda ve babamda daha arayip tebrik bile etmedi... ben ne yapiom inanin aile degil kan bagi degil komsum arkadasim sagolsuyn cok yardimcilar ki esime bi laf etmem herseyime deli gibi kosturur dun isten geldim benden once gelmis yemek yapmis yerleri siliodu egilipte dizinde cok kirlenmis biraz toplayim dedi kiyamam ya ADAM alismis temizlige karisi deli gibi temizlerken simdi bisi yapamioo tabiicanim ben annemi 15 yıl önce kaybettim zaten ama olsaydi şuan deli olurdu yanlız birakmazdi diye düşünüyorum. senin adina da üzüldüm .Sen yine maşallah işlerini baya bi hallediyorsun . ben çalışıyorum 8-5 işim masabasi ama işte de doğru düzgün çalışamiyorm evdede hicbir is yapamıyorum. Tüp bebek oldugi için ekstra dikkat ediyorum ki zaten öyle olmasa da dermanim yok hiç yok. inşallah geçecek bunlarda yeterki iyi olsunlar.
yukarıda da anlattim hiçbişey yapamıyorum hicccc. yemek falan hak getire zaten yapamıyorum da yapsam da yiyemiyom zaten
teşekkür ederim canim cok cok sagol. şuan abim eşi ve yeğenlerim geliyorlar yoldalar yengem bakar bir iki gün sağolsun cok iyi gelecekler bana .
Canim ne yesem cikiyor canim hersey istiyor doya doya yiyim ama yok olmuyor .doya doya su icsem cok ozledim midem patlayana kadar su icmeyiCanım bulantarrr seni anlıyorum günlerce agladigimi biliyorum çok zor ki hala yaşıyorum ama biz çıkartıyoruz diye birşey yemiyoruz ama hata yapıyoruz açken daha çok bulanıyor çünkü ben çok bulantım olunca tost yiyorum kuru midenin suyunu alıyor en azından
Canim sabahlari hic bisey istemiyor canim cubuk kraker bile yedim yok olmuyorcanım kayınvalidem bana sabahları yulaflı bisküvi ye o midenin suyunu alır sonra kahvaltı yap dedi. yarın denicem. sen de bi denesen? sonuçta bebek bi şekilde beslenir diyoruz ama yemeye de çalış canım benim yoksa güçten daha çok düşersin bir de ihtiyacın olan proteinleri besinleri alman daha iyi olur minimum olsa bile
Anladim canim insallh benimkide hemen gecer cok yoruldum. Rabbim guc kuvvet versin hepimize. Dört gozle bekliyorum gecsin diyeCanim tatli bulanti artirir bilgin olsun. Valla ben kalktim anneme geldim ole duzene girdiki shersey. Burdaki arkadaslar bilirler neler yasadim bende daha 2 gundur allahima yuzbun kere sukur iyim yiyorum ilaci falan teke dusurdum artik . Ama tatli bulandirir bak ben sabah 7 de gozumu acar acmaz bulanti ilacimi aliorum ondan 1 saat snra kahvalti iki saatte birde yemek ucu degil ama iste hosaftir elmadir surekli biseler gonderiyorum aksamda midemin aldigi kadar yemek sonra uyku. Biliyorum cok zor seni en iyi anlayanlardanim. Ben diyordum artik hayir gecmicek bole gitcek ama mucize gibi yavas yavas gidiyor. Allah saglik sifa vrsin. Ama tatli ucu onermiyo dr. Bulanti varken
Rabbim guc kuvvet versin bize insallh bir an once gecer . Ben ogluma hamileyken bu kadar dusmemistim bunda cok yorgunum cok halsizimbitkinlik bende de son sfhada artık nefrett ettim..hayatla bağlarım kopmuş gibiyim....
Diorum ya canim en cok cekenlerdenim kollarimi gorsen artik yer bulamiolar delik tesik morluk icinde. Serum almaktan. Inan hafifledi. Bulanti ilacini sabah aksam aliodum ve aksam 3 den sonra falan mumkun degil bise yemiodum yesem aksam perisan oluyodum o saate kdr biraz iyi o saatte ne var ne yok gidiyodu. Ama iki gundur zaten iyi oldugumu anliorum hem hapi aksam almama gerek kalmio hemde abartmadan normal sekilde yemek yiyorum. Cikmiyo . Bebis heralde vazgecti direnmektn dediki banada bise gelmio yesin bari dedi :)Anladim canim insallh benimkide hemen gecer cok yoruldum. Rabbim guc kuvvet versin hepimize. Dört gozle bekliyorum gecsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?