50 den büyük olunca mı kızdıbence hiç bir sıkıntı yok canım
kaç gibi dr bakacak
fb-hcg teorisine göre de kız cinsiyetli :)
Kızlar gece yazdığım konunun ardından telefonumdaki hamilelik programı bugün için bunu yazmış tam üstüne iyi geldiEki Görüntüle 1840190
canım iphone kullanıyorsan, "Sprout Hamilelik" ve Hamilelik Rehberi (serkan oral) bu ikisini de tavsiye ederim. Sprout 15 gün sonra deneme süresi bitiyor, 10 tl vermeyeyim boşuna diye ben bazen silip tekrar yüklüyorumbende bu uygulamayı kullanıyorumkızlar başka tavsiye ettiğiniz uygulamalar var mı?
canım iphone kullanıyorsan, "Sprout Hamilelik" ve Hamilelik Rehberi (serkan oral) bu ikisini de tavsiye ederim. Sprout 15 gün sonra deneme süresi bitiyor, 10 tl vermeyeyim boşuna diye ben bazen silip tekrar yüklüyorum
Muhtemelen aynı canım, bebeğim menüsünde bebeğin 3 boyutlu görüntüsünü falan görebiliyorsun. DOktorunuz diyor ki de de haftaya özel yazılar var.Telefonum android ama aynı uygulamaysa indirdim şimdi sağol canım mavi bir kare içinde bebek yüzü var logosunda bakiyim nasılmış
Muhtemelen aynı canım, bebeğim menüsünde bebeğin 3 boyutlu görüntüsünü falan görebiliyorsun. DOktorunuz diyor ki de de haftaya özel yazılar var.
Güle güle kullan canım, geçmiş haftalara bakarsan, bazı haftalarda sesli 360 derece görüntüsü oluyor. Onlar çok hoşuma gidiyor benim :) Bir de eğer benim gibi uygulamayı satın almak istemezsen, tekrar silip yüklediğinde yine full versiyon oluyor.Evet uygulama çok güzelmiş gerçekten direk karşıma 3 boyutlu görüntü geldi haftasını yazıncateşekkür ederim. İsmini bile girdim Allah nasip ederse kız da olsa erkekte olsa Deniz düşünüyoruz
Iyiymis boyle devam ederse sadece 9 kilo alirsin )Ben her ay 1 kg. Aldım:) şu an 3 kilo fazlayla devam etmekteyim :)
bence hiç bir sıkıntı yok canım
kaç gibi dr bakacak
fb-hcg teorisine göre de kız cinsiyetli :)
bakalım bu hcg teorisi tutacak mııı ?sen tüm testleri yaptır canım,kan şekre,aklımızda kalmasın,zararsız,sorunsuz inşallahkızlar bnm dr 9-15 haziran arası gel 3 lü testte yapalım dedi
2li de bir sıkıntı çıkmazsa 3lü yapılır diye biliyorum ama niye ihtiyaç duydu
13 temmuzda da detaylı ultrason
ay canım iki çeşit uygulama var ben de bunu yükleyemedim,adı ne geçiyor bunun yaaaKızlar gece yazdığım konunun ardından telefonumdaki hamilelik programı bugün için bunu yazmış tam üstüne iyi geldiEki Görüntüle 1840190
Ayy insAllahAyy inş. öğreniriz o gün:)
Aynen cok guzel olurBir buçuk kilo aldım. Zaten fazla almak istemiyodum ilk üç ay, memnunum. Gelen 4 ay birer, son iki ay ikişer alsam süper olur.
Ayyy aynen canim ya bende hep o incecik hamilelerden olmak istemiwimdir aksi olursa 9 ay boyunca sadece doguma gidecegimValla canım 1.76 boyla 71 kiloyla hamile kaldım halen ayniyim ama iştahım yerindeydi ama tatlıya karşı ilgim çok azaldı bide yaptıklarımın tadı hiç olmuyor sanki elim bozuldu ama eşim ve yiyenler aynı diyorlar bilmiyorum beni mi kandırıyorlar
İnşallah fazla kilo almam o kadar ozeniyorumki incecik bacaklarla 9 aylık hamilelere
İnşallah hepimizin sadece karnı çıkar ekstra kilo almayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?