2016 Aralık Anneleri

kızlar bnm dr 9-15 haziran arası gel 3 lü testte yapalım dedi
2li de bir sıkıntı çıkmazsa 3lü yapılır diye biliyorum ama niye ihtiyaç duydu
13 temmuzda da detaylı ultrason

bitterrcikk Canım hayırlı olsun, sonuçların risklerin çok çok düşük olduğunu gösteriyor. Bence gayet iyi. Darısı başımıza :) benim de 3 haziran da ikili test, hayırlısı olsun

Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin :)

catuke canım çok sağol, darısı senin, hepimizin başına, rabbim sağlık versin.

AzRASILAM canım sağolasın, hepimiz sağlıkla geçirelim sağlıkla kavuşalım onlara. Üçlü testten olayın da, bence hepsine bakıyo doktorların çoğu. Benimki de isteyecek çünkü söylemişti her türlü 3lüye de bakacam diye

bende bu uygulamayı kullanıyorum kızlar başka tavsiye ettiğiniz uygulamalar var mı?
canım iphone kullanıyorsan, "Sprout Hamilelik" ve Hamilelik Rehberi (serkan oral) bu ikisini de tavsiye ederim. Sprout 15 gün sonra deneme süresi bitiyor, 10 tl vermeyeyim boşuna diye ben bazen silip tekrar yüklüyorum

canım iphone kullanıyorsan, "Sprout Hamilelik" ve Hamilelik Rehberi (serkan oral) bu ikisini de tavsiye ederim. Sprout 15 gün sonra deneme süresi bitiyor, 10 tl vermeyeyim boşuna diye ben bazen silip tekrar yüklüyorum

Telefonum android ama aynı uygulamaysa indirdim şimdi sağol canım mavi bir kare içinde bebek yüzü var logosunda bakiyim nasılmış

Muhtemelen aynı canım, bebeğim menüsünde bebeğin 3 boyutlu görüntüsünü falan görebiliyorsun. DOktorunuz diyor ki de de haftaya özel yazılar var.

Evet uygulama çok güzelmiş gerçekten direk karşıma 3 boyutlu görüntü geldi haftasını yazınca teşekkür ederim. İsmini bile girdim Allah nasip ederse kız da olsa erkekte olsa Deniz düşünüyoruz

Güle güle kullan canım, geçmiş haftalara bakarsan, bazı haftalarda sesli 360 derece görüntüsü oluyor. Onlar çok hoşuma gidiyor benim :) Bir de eğer benim gibi uygulamayı satın almak istemezsen, tekrar silip yüklediğinde yine full versiyon oluyor.
Ne güzel isim Deniz. İsmiyle sağlıkla büyüsün ve dünyaya gelsin inşallah annesi.

maşallah bence de güzel çıkmış canım,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bence hiç bir sıkıntı yok canım
kaç gibi dr bakacak
fb-hcg teorisine göre de kız cinsiyetli :)

kızlar bnm dr 9-15 haziran arası gel 3 lü testte yapalım dedi
2li de bir sıkıntı çıkmazsa 3lü yapılır diye biliyorum ama niye ihtiyaç duydu
13 temmuzda da detaylı ultrason
bakalım bu hcg teorisi tutacak mııı ?sen tüm testleri yaptır canım,kan şekre,aklımızda kalmasın,zararsız,sorunsuz inşallah

Kızlar gece yazdığım konunun ardından telefonumdaki hamilelik programı bugün için bunu yazmış tam üstüne iyi geldi Eki Görüntüle 1840190
ay canım iki çeşit uygulama var ben de bunu yükleyemedim,adı ne geçiyor bunun yaaa

Ayyy aynen canim ya bende hep o incecik hamilelerden olmak istemiwimdir aksi olursa 9 ay boyunca sadece doguma gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…