Canimmm ya iyi tarafi dan bakalim en azindan o ozendiyimiz hamilelerden olacaksin ve bende verenlerdenim54 55le hamileydim 5 kg verdim henuz alma falan oldu. Yuzum falan coktu bildiginiz
Sizde ne denir bilemiyorum canim ama benim doktorum kismis ve ceviz ye dedi bide bizim burda havuc ve elma sikilip icilir oda kan yapar en onemli de yumurta protein oldugu icin kan yapan hucreleri besler kişmiş yazarsan google belki resminden ne oldugunu anlarsin turkcesini bilmiyorum ben asli uzum kurusu beyaz ve siyah olurBen 3 kilo verdim 3 ayda maalesef halden de düşürdü beni yiyememek kanımı da düşürdü şimdi fırsat buldukça çekirdekli kara üzüm yiyorum kanım 11 den 10 a düşmüş doktor daha da düşürme dedi elimde olsa keşke ...yarın da pekmez alcam iyi bi yerden. Başka ne kan yapar ??
Canim bende oyleydim 12 haftanin ilk gunu bi kustum bi daha hic olmadi 2 haftacik daha sabretBen 4 kilo verdim şimdiye kadar, daha 6. haftada bulantılarım başladı ve her geçen gün artıyor hayattan soğudum resmenyürüyüş iyi geliyordu ama havalar çok kötü onu da yapamıyorum annemlerin pisirdigini biraz yiyebiliyorum ama benim yapmam tam bir işkence..inşallah yakında azalır..buraya bile nadiren bakabiliyorum ama yazmaya gücüm olmuyor
Evet canım her sabah yumurta tüketmeye dikkat ediyorum çekirdekli kara üzüm yiyorum dün halis özel bi pekmez geldi kan yapıcı kaşık kaşık içiyorumSizde ne denir bilemiyorum canim ama benim doktorum kismis ve ceviz ye dedi bide bizim burda havuc ve elma sikilip icilir oda kan yapar en onemli de yumurta protein oldugu icin kan yapan hucreleri besler kişmiş yazarsan google belki resminden ne oldugunu anlarsin turkcesini bilmiyorum ben asli uzum kurusu beyaz ve siyah olur
Aynı durumdayız ben 5 ay da 96 dan 83 e düştüm sporlar diyetler çok dikkat ettim ve diyetteyken hamile kaldım bu seferde mide küçüldüğü ve iştah hamilelikten dolayı olmadığı için bi 3 kilo daha verdim 80 kilo 173 boyum ve çevreden kilo alacaksın dediklerinde siz mi alacaksınız alırım tabi kim almamış hamileliğinde bebeğimle benim sağlığım iyi olsun da kime ne benim kilomdan diyorum doğumdan sonra veririm sende önemseme çevrede boş konuşanları bebişlerimiz ve bizim sağlığımız önemli olan burda başka bişey değil...Bu arada kizlar ben kendimi yaziyim 1.68 boyla 68 kiloydum aslimda daha once daha kiloluydum 76 larda falan ama hamile kalmadan 1 ay once zayifladim 68 oldum artik alistimi bedenim yemeyince vermeye nedir artik yesem bile kistugum icin yine verdim su an 65 kiloyum daha almadim yani ama bu haftalardan sonra daha dikkatliyim yemeye icmeme bildiyim ve okudugum kadariyla sadece 3 ay depolarimizdan beslendiler artik ne yersek onu alacaklar bu yuzden vitamin agirlikli azda olsa sik sik yemeye basladim kilo almasamda etrafimdakilar sen daha dur bundan sonra alican kiloyu su kadar alacan bu kadar alacan kafamin etini yiyolar bir turlu anlatamadim her kiwi farklidir neyse uzun oldu iste benim kide boyle kizlar su an tam konsantre pazartesiyi bekliyorum bebisi gormek icin ve su cinsiyet olayi icin :)
ay canım iki çeşit uygulama var ben de bunu yükleyemedim,adı ne geçiyor bunun yaaa
bd tarihlerimiz de aynı,kilon da boyun da gayet iyi,acaba sana kilo yorumu yapan yaşam koçları kendi hayatlarında,doğumlarında vs nasılmışşşşBu arada kizlar ben kendimi yaziyim 1.68 boyla 68 kiloydum aslimda daha once daha kiloluydum 76 larda falan ama hamile kalmadan 1 ay once zayifladim 68 oldum artik alistimi bedenim yemeyince vermeye nedir artik yesem bile kistugum icin yine verdim su an 65 kiloyum daha almadim yani ama bu haftalardan sonra daha dikkatliyim yemeye icmeme bildiyim ve okudugum kadariyla sadece 3 ay depolarimizdan beslendiler artik ne yersek onu alacaklar bu yuzden vitamin agirlikli azda olsa sik sik yemeye basladim kilo almasamda etrafimdakilar sen daha dur bundan sonra alican kiloyu su kadar alacan bu kadar alacan kafamin etini yiyolar bir turlu anlatamadim her kiwi farklidir neyse uzun oldu iste benim kide boyle kizlar su an tam konsantre pazartesiyi bekliyorum bebisi gormek icin ve su cinsiyet olayi icin :)
canım benim selam nasılsın ? T _tea_ yı gören duyan var mı ne zamandır kayıplardaEvet canım her sabah yumurta tüketmeye dikkat ediyorum çekirdekli kara üzüm yiyorum dün halis özel bi pekmez geldi kan yapıcı kaşık kaşık içiyorum
Sen nerde yaşıyorsun?
çok sağol canım,eve gidince yükleyeyimEki Görüntüle 1840331
benimki bu uygulama canım
Teşekkür ederim canım çok şükürbd tarihlerimiz de aynı,kilon da boyun da gayet iyi,acaba sana kilo yorumu yapan yaşam koçları kendi hayatlarında,doğumlarında vs nasılmışşşşilk hamileliğimde 25-26 kilo aldım,sanırım yine alacağim,kimseyi sallama ya
canım benim selam nasılsın ? T _tea_ yı gören duyan var mı ne zamandır kayıplardaşu pekmez bal falan ben de yiyeyim,ah canım benim eşim tam bir marazlı,bir yılda bir portakal yemez,ona baka baka meyve yemeyi unutuyom,neyseki melisim var,meyve tabağı hazırlıyorum,kızımla oyalanıyoruz,omegayı sorayım bu gittiğimde,gerçi evde eşimin yarım bıraktığı balık yağı da var,acaba onu da kullansam mııı
Merhaba canlar nasılsınız. Siteye arada uğrayıp son bikaç sayfayı okuyup çıkıyorum. O kadar isteksizim ki herşeye. Progestan ve proluton kullananlara sorucaktım ben de herkes böylemi diye. Hiç bişeye enerjim isteğim yok. Öylece bakıtom etrafa boş boş. Allahtan annem yanımda da çocukla ilgileniyor. Bebeğimi memeden kesmek zorunda kaldım bi de kanamadan dolayı. Öyle zor oldu ki benim için. O da zorlandı. Şimdi versem hiç yadırgamadan yapışacak biliyorum. Offf çok sıkıntılıyım. Kanama bölgesi hala duruyo rahimde öylece bi değişiklik yok ama kanamam da yok. Bebek hala geriden geliyor hafta olarak doktor normal diyor üzülme takma diyorum kendime ama arada aklıma kötü şeyler geliyor. Okula gidicek halim yok rapor aldım bir ay dersler sınavlar öylece kaldı. Onun vicdan azabı ayrı. Çok mızmızlandım biliyorum ama gerçekten çok kötüyüm. Eşim de annem de çok yardımcı ama anlamıyorlar hissetiklerimi. Hormon diyorum ilaçlar diyorum ama ilkinde hiç böyle değildim. Anlamıyorum ben bile kendimi. Neyse çok uzattım. Siz bari iyi olun kızlar. Öptüm birbir hepinizi.
Sonuçların gayet iyi canım. Hepsi düşük oranlarda çıkmış.Kızlar ikili test sonucum çıkmış henüz doktora gösteremedim. Yorumlayabilen yardımcı olur mu
Ben migren hastasıyım 4 gün önce şiddetli atak geçirdim canım minoset plus içebilirsin dedi hiç bir sakıncası yokmuş bana hafif gelio kesmio tabi serum ve iğneyle kendime geldimkızlar baş ağrısı çektiğinizde ne yapıyorsunuz. 1 tane parol içtim baya da uyudum hafifletti ama geçmedi. işyerindeyim şuan
Progestan Başlı başına uyutucu mayıştırıcı bi ilaç bende ilk bebeğimde ilk 4 ay içtim sürekli uyudum geriden gelmesi doğal çünkü rahim aynı zamanda kanama alanını onarıo korkma sakın 2 hafta önden gitmeye başlamıştı ve erken doğum Yaptım sonraMerhaba canlar nasılsınız. Siteye arada uğrayıp son bikaç sayfayı okuyup çıkıyorum. O kadar isteksizim ki herşeye. Progestan ve proluton kullananlara sorucaktım ben de herkes böylemi diye. Hiç bişeye enerjim isteğim yok. Öylece bakıtom etrafa boş boş. Allahtan annem yanımda da çocukla ilgileniyor. Bebeğimi memeden kesmek zorunda kaldım bi de kanamadan dolayı. Öyle zor oldu ki benim için. O da zorlandı. Şimdi versem hiç yadırgamadan yapışacak biliyorum. Offf çok sıkıntılıyım. Kanama bölgesi hala duruyo rahimde öylece bi değişiklik yok ama kanamam da yok. Bebek hala geriden geliyor hafta olarak doktor normal diyor üzülme takma diyorum kendime ama arada aklıma kötü şeyler geliyor. Okula gidicek halim yok rapor aldım bir ay dersler sınavlar öylece kaldı. Onun vicdan azabı ayrı. Çok mızmızlandım biliyorum ama gerçekten çok kötüyüm. Eşim de annem de çok yardımcı ama anlamıyorlar hissetiklerimi. Hormon diyorum ilaçlar diyorum ama ilkinde hiç böyle değildim. Anlamıyorum ben bile kendimi. Neyse çok uzattım. Siz bari iyi olun kızlar. Öptüm birbir hepinizi.
kızlar baş ağrısı çektiğinizde ne yapıyorsunuz. 1 tane parol içtim baya da uyudum hafifletti ama geçmedi. işyerindeyim şuan
CANIM benim,bunlar hepimizin yaşadığı şeyler,üstelik işe de gidemediğin için kötü hissediyorsun,bak haftasonları öyle bitkin oluyoruz,haftaiçi o gücü nasıl bulup çalıştığımıza şaşırıyoruz.o yüzden bol bol dua et,açık havaya çık,sevdiğin şeyleri yapmaya çalış,ilk hamilelikte ve lohusalıkta psikiyatrdan,psikologdan çikmadım,o yüzden kendini yalnız hissetme,Allah cümlemizin yardımcısı olsunMerhaba canlar nasılsınız. Siteye arada uğrayıp son bikaç sayfayı okuyup çıkıyorum. O kadar isteksizim ki herşeye. Progestan ve proluton kullananlara sorucaktım ben de herkes böylemi diye. Hiç bişeye enerjim isteğim yok. Öylece bakıtom etrafa boş boş. Allahtan annem yanımda da çocukla ilgileniyor. Bebeğimi memeden kesmek zorunda kaldım bi de kanamadan dolayı. Öyle zor oldu ki benim için. O da zorlandı. Şimdi versem hiç yadırgamadan yapışacak biliyorum. Offf çok sıkıntılıyım. Kanama bölgesi hala duruyo rahimde öylece bi değişiklik yok ama kanamam da yok. Bebek hala geriden geliyor hafta olarak doktor normal diyor üzülme takma diyorum kendime ama arada aklıma kötü şeyler geliyor. Okula gidicek halim yok rapor aldım bir ay dersler sınavlar öylece kaldı. Onun vicdan azabı ayrı. Çok mızmızlandım biliyorum ama gerçekten çok kötüyüm. Eşim de annem de çok yardımcı ama anlamıyorlar hissetiklerimi. Hormon diyorum ilaçlar diyorum ama ilkinde hiç böyle değildim. Anlamıyorum ben bile kendimi. Neyse çok uzattım. Siz bari iyi olun kızlar. Öptüm birbir hepinizi.
Canım bulantarrr seni anlıyorum günlerce agladigimi biliyorum çok zor ki hala yaşıyorum ama biz çıkartıyoruz diye birşey yemiyoruz ama hata yapıyoruz açken daha çok bulanıyor çünkü ben çok bulantım olunca tost yiyorum kuru midenin suyunu alıyor en azındanKizlar midem bulaniyor ne yapabilirim pufffcok sıkıldım artik. Sabahtan berli bişey yemedim cikaririm korkusuyla. Sadece 2 dilim tatli yedim. Cok bitkinim evin işi oyle duruyor. Dun sabahtan kalma bulasik var ne yapacam ben ne yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?