2016 Aralık Anneleri

Valla canım nuba göre eğimi kız. Ama doktor bu boy ölçüşemem:) ama cidden şaşırırım:)
Sağlıklı olsunlar da benim de hislerim kuvvetli kız hissediyorum doktor erkeğe benziyor dedi şaşırdım hislerimde hiç yanılmadım çünki inşallah bu sefer de yanılmam ama oğlumda olsa benden mutlusu olmaz canım ilk çocuk çünki.

Aynen canım. Ben de kız isterim ama oğlana benziyo dedi oğlum olacağı için de çok mutluyum:)

Değiştir canım başından savıyo galiba doktorun.
Yok cok ilgili aslinda ama bugun amwliyata incekmis daha siradada hasta cok diye ole yapti. Zaten memleketteyim ben. Istanbula dndugumde dr baska. Ama cok memnunum bundan normalde doguma tekrar buraya gelcem. Burda dogurcam annemin yaninda.

Günaydin, Mutlu pazarlar
Nubtan anlayan teyzeleri yorum yapabilir mi 11 +6 dün ki ultrason resmimiz

Eklentiler

• 2016-06-05-09-47-17-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 98
  • 2016-06-05-09-48-02-1.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 95
  • 2016-06-05-09-47-17-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 90
Günaydin, Mutlu pazarlar
Nubtan anlayan teyzeleri yorum yapabilir mi 11 +6 dün ki ultrason resmimiz
Nubdan çok anlamıyorum ama içime erkek doğdu hayırlsı bakalım

Günaydın yarın mübarek ramazan
Ayların en güzelinin hikmeti bambaşka
Büyük ihtimalle oruç tutamayacağız ama Rabbim hamilelilere ne güzel yardım sağlamış farz kılmamış daha sonra tutun demiş

yorumun icin tesekkurler canim,
oruc tutamiyoruz ama ramazan o kadar mubarek bir ay ki bos gecirmeyelim bol bol salavat dua Kur`an ile mesgul oluruz insallah bizim ibadet sevabimiz daha fazla :) rabbime sukurler olsun

Evet Can'ım. Kemik yapısı ve pipi ye göre tahmin içimden ve belirtiler oglumdaki gibi göğüz ucu kararmamda basladı elhamdulillah sağlıkla gelsin de bende dün abisinin küçük kıyafetleri çıkardım ortaya sevdim erkek ihtimali üzerine hayırlısı Hakkı'mızda

Elhamdulillah müslümanız

Sağlıkla gelsinler dünyaya annesi önemli olan o tabi benim göğüs uçlarım pembe şimdilik bakalım bendeki bütün belirtiler kız gösteriyor ama nasip annem oğlunu kaybetmiş doğduktan sonra hep oğlum olsun istiyor eğer oğlum olursa deli olur ama herzaman Rabbimden hayırlısını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…