- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Değiştir canım başından savıyo galiba doktorun.Valla kizdim bugun. Diger sefer son muayene olarak gelcem dedim tamam dedi. 10 gune tekrar gtcem sonuclara o zaman bakcak dogru duzgun.
Sağlıklı olsunlar da benim de hislerim kuvvetli kız hissediyorum doktor erkeğe benziyor dedi şaşırdım hislerimde hiç yanılmadım çünki inşallah bu sefer de yanılmam ama oğlumda olsa benden mutlusu olmaz canım ilk çocuk çünki.Valla canım nuba göre eğimi kız. Ama doktor bu boy ölçüşemem:) ama cidden şaşırırım:)
Çok güzelmiş meleğin Güle oynaya kullansın inşallahBebişime ilk aldığım oyun minderi oldu kızlar
Aynen canım. Ben de kız isterim ama oğlana benziyo dedi oğlum olacağı için de çok mutluyum:)Sağlıklı olsunlar da benim de hislerim kuvvetli kız hissediyorum doktor erkeğe benziyor dedi şaşırdım hislerimde hiç yanılmadım çünki inşallah bu sefer de yanılmam ama oğlumda olsa benden mutlusu olmaz canım ilk çocuk çünki.
Allah önce sağlıklı ve hayırlı sonra da kalbimize göre versin inşallah canım beklicez bakalım daha kesin öğrenmek için.Aynen canım. Ben de kız isterim ama oğlana benziyo dedi oğlum olacağı için de çok mutluyum:)
Yok cok ilgili aslinda ama bugun amwliyata incekmis daha siradada hasta cok diye ole yapti. Zaten memleketteyim ben. Istanbula dndugumde dr baska. Ama cok memnunum bundan normalde doguma tekrar buraya gelcem. Burda dogurcam annemin yaninda.Değiştir canım başından savıyo galiba doktorun.
Kiz bence :))Günaydin, Mutlu pazarlar
Nubtan anlayan teyzeleri yorum yapabilir mi 11 +6 dün ki ultrason resmimiz
Nubdan çok anlamıyorum ama içime erkek doğdu hayırlsı bakalımGünaydin, Mutlu pazarlar
Nubtan anlayan teyzeleri yorum yapabilir mi 11 +6 dün ki ultrason resmimiz
Canim tesekkur ederim, nuba gore mi yoksa icine mi dogdu :)Kiz bence :))
yorumun icin tesekkurler canim,Nubdan çok anlamıyorum ama içime erkek doğdu hayırlsı bakalım
Günaydın yarın mübarek ramazan
Ayların en güzelinin hikmeti bambaşka
Büyük ihtimalle oruç tutamayacağız ama Rabbim hamilelilere ne güzel yardım sağlamış farz kılmamış daha sonra tutun demiş
Var canım bana erkeğe benziyor dedi ama emin değilim dedi bakalım bende çok merak ediyorum emin şekilde ne zaman belli olcak:)Günaydınn :) Aralık annelerinden cinsiyet öğrenen yada tahmin edilenler var mı, ben çok merak ediyorumm
Evet Can'ım. Kemik yapısı ve pipi ye göre tahmin içimden ve belirtiler oglumdaki gibi göğüz ucu kararmamda basladı elhamdulillah sağlıkla gelsin de bende dün abisinin küçük kıyafetleri çıkardım ortaya sevdim erkek ihtimali üzerine hayırlısı Hakkı'mızdaCanım çok sevindim ne mutlu:)
Benimde ikili normal çıkarsa 3lü 4lü test istemicem inşallah güzel çıkar sonıçlarımız
Bu haftalarda ki tahminlerin yarısı tutmuyor canım en iyisi 16.17.haftaları beklemek
Bu arada ben pipi görüp tahmin yaptıklarını zannediyordumdemekki kemik yapısına bakarak tahmin yapılıyor
Elhamdulillah müslümanızNubdan çok anlamıyorum ama içime erkek doğdu hayırlsı bakalım
Günaydın yarın mübarek ramazan
Ayların en güzelinin hikmeti bambaşka
Büyük ihtimalle oruç tutamayacağız ama Rabbim hamilelilere ne güzel yardım sağlamış farz kılmamış daha sonra tutun demiş
Sağlıkla gelsinler dünyaya annesi önemli olan o tabi benim göğüs uçlarım pembe şimdilik bakalım bendeki bütün belirtiler kız gösteriyor ama nasip annem oğlunu kaybetmiş doğduktan sonra hep oğlum olsun istiyor eğer oğlum olursa deli olur ama herzaman Rabbimden hayırlısını istiyorumEvet Can'ım. Kemik yapısı ve pipi ye göre tahmin içimden ve belirtiler oglumdaki gibi göğüz ucu kararmamda basladı elhamdulillah sağlıkla gelsin de bende dün abisinin küçük kıyafetleri çıkardım ortaya sevdim erkek ihtimali üzerine hayırlısı Hakkı'mızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?