2016 Aralık Anneleri

Aynen Bana once 11. Haftada kıza benziyor ama neyse bu haftada hiçbişey dememiş olalım demişti..
Öylemi al işte örnek , insan hevesleniyor sonra yok değilmiş ilk çocuk bizim için fark etmiyor ama oğlu olan yada kızı olan tam tersi isticektir onlarda daha zor doğru çıkmazsa.

Bende sordum söylemediiiii :) sen bi daha ne zaman gidicen dra ben 18 haziranda
Valla canım perşembe 1 hafta oluyor ikili sonucunu göstercem ama o gün bakcağını sanmıyorum zaten 13+4olcak baksada benim bayramdan sonraya kalabilir bakalım ne gün gel dicek artık senin ikili yapıldı mı?

kizlar merhaba nasilsiniz ? migde bulantilarim.azalmaya basladi cok.sukur bu aralar daha iyiyim cuma kontrolumuz var nerdeyse bir ay oldu goremedim yavrumuu cok.heycanliyim cinsiyetinide cok merak ediyorum cuma gunu 10+5 olcam cinsiyetini ogrenme.ihtimalim.varmiii kii. catliyacagim meraktan

Bebişime ilk aldığım oyun minderi oldu kızlar
cok guzelmıs bende bugun aydın merkeze gdıp bebek magazalarını dolastm bebek arabasına karar verdim oyun halısına baktm resmlerini cektm internette yarı yarıya daha ucuz buldum kızlar kesınlıkle arastıma yapmadan magazadan almayın hemen bu arada oruc tutmayı deneyecek olanlar için yazıyorm benım aclıkla bır problemım yoktur severım oruc tutmayıda ama bıraz gec yemek yesem hemen mide bulantısı kusma bas donmesı cok kotu oluyorum tansıyon seker dusuyor o yuzden doktor risk yok dese bile bence kendinize etkilerini dusunun derim

Bence kesinlikle kız gibi ya nub görüntüsü olan çok foto baktım inşallah kızdır, sanırım oğlun var senin de :) aynı benim gibi
Evet canım oğlum var kız olsun isterim Rabbim en iyisini bilir tabiki saglikli olsunda ağzın bal yesin tatlım teşekkürler yorum için

Kizlar ya bi turlu resim atamadim ama bi tarif edin. Neresine bakiyim. Nasi bise var ne yone bakmali. Bnde merak ediyorum

Günaydın güzel anne adayları, iki gündür yollardayız, 1100 km yol geldik, eşimin memleketine. Yol beni çok yordu, kustum durdum yine, düzgün bir şey yiyemediğim için. Yoldan gelince yine kustum kayınvalidem naz yaptığımı söyleyince çok üzüldüm, bu durumu ancak çeken biliyor gerçekten, gücüme gitti ağladım

Neyse ki şimdi laboratuvardan aradılar, ikili test sonucum gayet iyiymiş çok şükür, içim rahatladı. Evde bir tek ben oruçlu değilim, mutfağa da giremiyorum, kimseye de bir şey diyemem bana şunu yapın bunu yapın diye, inşallah çok sıkıntıya düşmeden atlatırım buradaki günlerimi

Allah yardımcın olsun canım. Zordur çoğu zaman onlarla kalmak hele de bu haldeyken biz... İnşallah insaf eder anlayışlı olurlar biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…