Bende sordum söylemediiiii :) sen bi daha ne zaman gidicen dra ben 18 hazirandaAmin canım benim doktorum da söylemedi ben sordum adamın günahını almayım :)
Aynen ilk olduğu için önemi yok sağlıklı olmaları en güzel şey.
Banada dedi daha erken hissetmezsin diye yok bende pırpır bişeler oluyodu ama değilmiş meğer :)Canım ben adını kıpırkıpır :) koydum ultrasonda ki hareketleri için
Birşeyler hissediyorum ama doktora sordum daha hissetmezsin dedi
Öylemi al işte örnek , insan hevesleniyor sonra yok değilmiş ilk çocuk bizim için fark etmiyor ama oğlu olan yada kızı olan tam tersi isticektir onlarda daha zor doğru çıkmazsa.Aynen Bana once 11. Haftada kıza benziyor ama neyse bu haftada hiçbişey dememiş olalım demişti..
Valla canım perşembe 1 hafta oluyor ikili sonucunu göstercem ama o gün bakcağını sanmıyorum zaten 13+4olcak baksada benim bayramdan sonraya kalabilir bakalım ne gün gel dicek artık senin ikili yapıldı mı?Bende sordum söylemediiiii :) sen bi daha ne zaman gidicen dra ben 18 haziranda
cok guzelmıs bende bugun aydın merkeze gdıp bebek magazalarını dolastm bebek arabasına karar verdimBebişime ilk aldığım oyun minderi oldu kızlar
Bana da bakın güzel teyzeler nub dan anlayan tatlı annelerim bir yorumda ben alayım
Evet canım oğlum var kız olsun isterim Rabbim en iyisini bilir tabiki saglikli olsunda ağzın bal yesin tatlım teşekkürler yorum içinBence kesinlikle kız gibi ya nub görüntüsü olan çok foto baktım inşallah kızdır, sanırım oğlun var senin de :) aynı benim gibi
Evet canım oğlum var kız olsun isterim Rabbim en iyisini bilir tabiki saglikli olsunda ağzın bal yesin tatlım teşekkürler yorum için
İnşallah canım amin bu mübarek gündeAminn başta sağlıklı sıhhatli ,sonra hayırlı bir kız evlat bize de nasip olsun inşallahhh
Allah yardımcın olsun canım. Zordur çoğu zaman onlarla kalmak hele de bu haldeyken biz... İnşallah insaf eder anlayışlı olurlar biraz.Günaydın güzel anne adayları, iki gündür yollardayız, 1100 km yol geldik, eşimin memleketine. Yol beni çok yordu, kustum durdum yine, düzgün bir şey yiyemediğim için. Yoldan gelince yine kustum kayınvalidem naz yaptığımı söyleyince çok üzüldüm, bu durumu ancak çeken biliyor gerçekten, gücüme gitti ağladım
Neyse ki şimdi laboratuvardan aradılar, ikili test sonucum gayet iyiymiş çok şükür, içim rahatladı. Evde bir tek ben oruçlu değilim, mutfağa da giremiyorum, kimseye de bir şey diyemem bana şunu yapın bunu yapın diye, inşallah çok sıkıntıya düşmeden atlatırım buradaki günlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?