2016 Aralık Anneleri

Bana da bakın güzel teyzeler nub dan anlayan tatlı annelerim bir yorumda ben alayım

Eklentiler

• 20160604_154501-min.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 81
Var canım bana erkeğe benziyor dedi ama emin değilim dedi bakalım bende çok merak ediyorum emin şekilde ne zaman belli olcak:)
Bana da erkeğe benziyor dedi ama sonra kız diyeceklermis gibi geliyor. Kızım öğrendiğinden beri kardeşim kız olacak diyor. 16. Haftadan sonra neylesir.kızım i 17 haftalikken öğrenmistik kesin olarak

Bana da erkeğe benziyor dedi ama sonra kız diyeceklermis gibi geliyor. Kızım öğrendiğinden beri kardeşim kız olacak diyor. 16. Haftadan sonra neylesir.kızım i 17 haftalikken öğrenmistik kesin olarak
Banada sonradan kız bu dicek gibi geliyo :))
Sağlıklı olsunlar fark etmez canım

Kizlar bugun benim dogum gunum insallah pazartesi gunu bebegimin cinsiyetini ogrenirsem en buyuk hediye o olacak benim icin bakalim eşim ne alacak bana

doğum günün kutlu olsun. yarında eşimin doğum günü. kızlar eşime Bebeğimizden gelmiş gibi bişeyler yapmak istiyorum. fikri olan var mi

biz bu yolda çok uğraştık 7 yil sonra geldi yavrumuz güzel bi slayt mi hazirlasam bu geçen zamanla ilgili ultrason fotolari falan.
birde bebegimizden gelmis gibi bi hediye ne olabilir sizce

Banada sonradan kız bu dicek gibi geliyo :))
Sağlıklı olsunlar fark etmez canım
Bazen ben de öyle düşünüyorum aslında daha erken.. Bana da erkek dedi hatta emin konuştu ama belli olmaz.. Genelde 16. haftada belli olur diyorlar..bekleyicez artık ilm çocuk zaten fark etmez ama insan emin olmak istiyor..

Aynen canım bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah bencede doktorlar bu haftalarda tahmin yapmamalı değişebiliyor çünki..

Merhaba bizde sali gunu 11 haftalik oluyoruz ama benim hamileligim korkunc geciyor cok bulantim var su bile icemiyorum.folic asidi alamiyorum aldigim gunler 5katina cikiyor bulantim.eridim tukendim

benim drumda nerdeyse 15 dk muayene etti cinsiyet için tahminde bile bulunmadı 14.-16. Haftalarda belli olur öncesinde söylenenler tahmindir ve yanılma payı vardır deyip tahminde bile bulunmadı.. Tahminde bulunan doktorlar genital çıkıntıya göre kız yada erkeğe benziyo diyomuş erkepin kemik yapısı farklı lafının doğruluk payı yokmuş... Sonuçta ilk çocuğu olanlar için ne kızımız var ne oğlumuz rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canım benim doktorum da söylemedi ben sordum adamın günahını almayım :)
Aynen ilk olduğu için önemi yok sağlıklı olmaları en güzel şey.

Kizlar merhaba bugün ramazandan önce son gün
Yarin oruç tutacaklar varmi aramizda ben doktoruma sormustum oda sen tutmadan birşey diyemeyiz dedi kendini nasil hissettiğinde bagli eğer kendini çok kotu hissediyorsan tutmazsin iyisen tutarsin dedi bebeğe bir zarari olmaz dedi bende yarin kendimi deneyecegim bakalim hayirlisi inşallah rahatça tutabilirim en azından bir gün tutar birgün tutmam öyle dengelerim belki bebisin ihtiyaci olursa da diye düşünüyorum siz nasil düşünüyorsunuz hic tutmayacakmisiniz ne yapacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…