Bana da erkeğe benziyor dedi ama sonra kız diyeceklermis gibi geliyor. Kızım öğrendiğinden beri kardeşim kız olacak diyor. 16. Haftadan sonra neylesir.kızım i 17 haftalikken öğrenmistik kesin olarakVar canım bana erkeğe benziyor dedi ama emin değilim dedi bakalım bende çok merak ediyorum emin şekilde ne zaman belli olcak:)
Banada sonradan kız bu dicek gibi geliyo :))Bana da erkeğe benziyor dedi ama sonra kız diyeceklermis gibi geliyor. Kızım öğrendiğinden beri kardeşim kız olacak diyor. 16. Haftadan sonra neylesir.kızım i 17 haftalikken öğrenmistik kesin olarak
Kizlar bugun benim dogum gunuminsallah pazartesi gunu bebegimin cinsiyetini ogrenirsem en buyuk hediye o olacak benim icin bakalim eşim ne alacak bana
Günaydınn :) Aralık annelerinden cinsiyet öğrenen yada tahmin edilenler var mı, ben çok merak ediyorumm
Bence kız gibiGünaydin, Mutlu pazarlar
Nubtan anlayan teyzeleri yorum yapabilir mi 11 +6 dün ki ultrason resmimiz
Merhaba canım,-loresima- Merhaba. Canım. Doktorun önerdiği fitilin markası nedir?
Bazen ben de öyle düşünüyorum aslında daha erken.. Bana da erkek dedi hatta emin konuştu ama belli olmaz.. Genelde 16. haftada belli olur diyorlar..bekleyicez artık ilm çocuk zaten fark etmez ama insan emin olmak istiyor..Banada sonradan kız bu dicek gibi geliyo :))
Sağlıklı olsunlar fark etmez canım
Aynen canım bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah bencede doktorlar bu haftalarda tahmin yapmamalı değişebiliyor çünki..Bazen ben de öyle düşünüyorum aslında daha erken.. Bana da erkek dedi hatta emin konuştu ama belli olmaz.. Genelde 16. haftada belli olur diyorlar..bekleyicez artık ilm çocuk zaten fark etmez ama insan emin olmak istiyor..
benim drumda nerdeyse 15 dk muayene etti cinsiyet için tahminde bile bulunmadı 14.-16. Haftalarda belli olur öncesinde söylenenler tahmindir ve yanılma payı vardır deyip tahminde bile bulunmadı.. Tahminde bulunan doktorlar genital çıkıntıya göre kız yada erkeğe benziyo diyomuş erkepin kemik yapısı farklı lafının doğruluk payı yokmuş... Sonuçta ilk çocuğu olanlar için ne kızımız var ne oğlumuz rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah30 sn mi oo gerçekten bakmış bakmamış arası bizimki nerdeyse 10 dk baktı dolu dolu herşeyde bi Hayır vardır canım biliyorum insan çok merak ediyor bana bile kesin bişey söylemedi ben bile meraktayım kesin ne diye..
Amin canım benim doktorum da söylemedi ben sordum adamın günahını almayım :)benim drumda nerdeyse 15 dk muayene etti cinsiyet için tahminde bile bulunmadı 14.-16. Haftalarda belli olur öncesinde söylenenler tahmindir ve yanılma payı vardır deyip tahminde bile bulunmadı.. Tahminde bulunan doktorlar genital çıkıntıya göre kız yada erkeğe benziyo diyomuş erkepin kemik yapısı farklı lafının doğruluk payı yokmuş... Sonuçta ilk çocuğu olanlar için ne kızımız var ne oğlumuz rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım ben adını kıpırkıpır :) koydum ultrasonda ki hareketleri içinAzRASILAM canım sen hareketlerini hissetmeye başladınmı bugün kıpır kıpır yazmışsın okudum alıntıda yaptım ama yok olmuş
Aynen Bana once 11. Haftada kıza benziyor ama neyse bu haftada hiçbişey dememiş olalım demişti..Aynen canım bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah bencede doktorlar bu haftalarda tahmin yapmamalı değişebiliyor çünki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?