- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Öyle canım cinsiyeti öğrenince yaz bakalım bende merak ettim senin miniğinin cinsiyetini:)elma_sekerim01 Bunlar hem eğlence, hem merak giderme, hem avunma tabiki. Ben açıkçası bu tür teorilerin doğruluğuna inanmıyorum. Doğru yanıtı veren birşey varsa o da zamanında yapılan ultrason sanırım. Hihihi :):)
Canim bende 62 kilo ile kaldim 65 im simdi ama almis olablrm son hafta bende aksamlari siskinlik gerginlik oluyor bir de migde bulantim hala devam ediyor 14 haftadaym senin gibi...ben 59 kiloyla başladım 4 kilo aldım şimdiden.. :) dikkat ediyorum aslında ama yine de almışım kiloları.. ama acayip şişkinlik var.. bu hafta da yeni bişey başladı bende sağa sola ağrı ve sertleşmeye başladı karnım.. hazmedemiyorum hiçbişeyi..
buı durumda olan var mı kızlar? şişkinlik, sertlik, böyle taa göbeğimin üstüne kadar..
Insallah canim insallahjtaime020626 Canım insan tatmadığını tatmak istiyor tabiki. Önce hayırlı evlât dileyelim, sağlıkla kucağımıza alalım ama sen kız, ben erkek haberi alırız inşAllah. :)
Benim muhtemelen temmuz başı bayram gelmeden gidicem daha çok var bana canımelma sekeriimm Kontrolüm 2 hafta sonra canım. Tam 16 haftalık oluyor. Önce öğrenirsen sen de haber ver.
Ee ne yapalim oyle olacak artik 3.de tutmazsa bitti artik yok Rabbim ne verirse ona ragziyizjtaime020626 Hahahahaha beni güldürdün! Eşim de aynısını söylüyor. Bu da kızda eğer, artık 3.'ye diye. :):):) Rabbim ne derse o olur, biz isteyelim de.
kizlar 12 haftaliktim ben bu resimde ufaklikkta 13 haftalikti doktorum bi hafta onde dedi bekliyorum yorumlarinizi:)
kaç kilo aldınız kızlar ben 14. haftaya gircem 2,5 aldım
aynı gidiyoruz o zaman ilk çocuk mu seninde benim ilk. o yüzden toplamda kaç alacağımı kestiremiyorum11 hafta 2.4 kg
aynı gidiyoruz o zaman ilk çocuk mu seninde benim ilk. o yüzden toplamda kaç alacağımı kestiremiyorum
diğerinde de başında böyle mi almıştın yoksa daha mı çok almıştın acaba.Benim 3.5yaşında oğlum var, 27 kilo aldım ilkinde o yüzden korkuyorum ama şimdilik aşırı değil gibi geliyor bana ya ,bünye meselesi biraz galiba
diğerinde de başında böyle mi almıştın yoksa daha mı çok almıştın acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?