2016 Aralık Anneleri

anladım onda zayıfmışsın cidden bende 63.5 ile hamile kaldım ama bu hızımız iyi diyorsan sevindim senin tecruben var ben bilemiyorum da 66 oldum şimdi

Sen benden iyi tutmussun ablam yok ben tutamiyorum bünyem alismadi daha ilk gun bayilcak gibi oldum tansiyonum falan düştü yedim bende. Ramazan geregi oyle attim. Allah tutanlara dahada kolaylik versin. Ben dayanabilsem tutarimda cocuk her türlü beslenir ama direnç yok

Sen benden iyi tutmussun ablam yok ben tutamiyorum bünyem alismadi daha ilk gun bayilcak gibi oldum tansiyonum falan düştü yedim bende. Ramazan geregi oyle attim. Allah tutanlara dahada kolaylik versin. Ben dayanabilsem tutarimda cocuk her türlü beslenir ama direnç yok

Bi dene ablam inseallah tutabiliyosan Rabbim kolayligini verir. Benim mantarda var peynir kesigi gibi bol su icmem lazım o yuzden her yonden zor.

benimde 10 haftalıkken lekelenmem oldu. düşük önleyici iğne vurdular bir doz günde 3 adette progestan kullanıyorum. 6 gündür . hafif hafif kahverengiye döndü neredeyse bitti lekelenmem ama bel ağrım oluyor. doktor korkmamı gerektirecek birşey olmadığını rahim genişlediği için ağrılarımın olabileceğini söylemişti. kanama olmadıkca ağrılar normal. ben 10 günde bir bazende haftada 1 gidiyorum doktora insan bebeği görünce biraz rahatlıyor

Peki sana tahmin yaptı mı canım değerler
Benziyor ya sana ne tahmin geldi merak ettim.
Doktor bir tahminde bulunmadı bizde istemedik tahmin. Kesinlesmeden söylemeyin dedik. Azıcık da tehdit ettik eğer yanlış çıkarsa aldığımız kıyafetlerin parasını sizden alırız diye gözü korktu ben tahminde bulunmayayim en iyisi dedi kontrolum 1 temmuz da o zaman öğrenirim umarım

@jtaime020626 Canım insan tatmadığını tatmak istiyor tabiki. Önce hayırlı evlât dileyelim, sağlıkla kucağımıza alalım ama sen kız, ben erkek haberi alırız inşAllah. :)
bnde sen gibiyim cnm ilki kız
erkek lsun istiyorum tabii gönlümden geçen ama kısmette ne varsa tabii :)

AzRASILAM Benim içime erkek doğdu bebişin. :)
:) inşallah benim yarın belli olacak
bana kız doğuyor benki
inşallah senn ki erkekdir

kesinlikle ultrason :)

@jtaime020626 Hahahahaha beni güldürdün! Eşim de aynısını söylüyor. Bu da kızda eğer, artık 3.'ye diye. :):):) Rabbim ne derse o olur, biz isteyelim de.
aynısını dedi
erkekelrin düşünce yapısı aynı demekki
kaç kilo aldınız kızlar ben 14. haftaya gircem 2,5 aldım
ben 1,5 du
birde akşam tartılacam bakalım

iyi akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar merek ettim hcg değerine gore cinsiyet tahmini yapmışsınız benimde 152.2 tahmini olan varmi
40-50 üzeri olan kızmış cnm rivayete göre

Benimde 12 hafta 6 kilo verdim
üzülme canım sen hiç birşey yiyemiyorsun gayet normal
bekle kocaman göbek şiş şiş dolaşacağın zamanlarda olacak

Hayirli cumalar kizlar. Dun doktora gitim.ikili test icin kan verdim.ultrasonda enseye ve burun kemigine bakti sorun yok dedi.herhangi bir rakam vermedi mm cm olarak. Bir de baya sarsti oynadi karnimla bebek pozisyon degissin diye degismeyince alttan bakti. Normal ultrasonla bakildi.ben 4 boyutlu ultrasonla yapiliyor diye duymustum yanlis mi biliyorum?

Günaydın ikili testimin sonuçları iyi çıktı çok şükür.
bizimki yine atlayıp zıplıyodu doktor bile dedi ne kadar hareketli bi bebek diye. maşallah yavruma :)
elini kolunu heryerine bakıp gösterdi. minik parmaklarını bile gördüm
hadi bi cinsiyet bakalım dediği anda bi durdu inat etti hareket etmedi :)
öksürdüm, vurduk, rahatsız ettik inatla hareket etmedi, sanki o kadar oynayan zıplayan o değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…