anladım onda zayıfmışsın cidden bende 63.5 ile hamile kaldım ama bu hızımız iyi diyorsan sevindim senin tecruben var ben bilemiyorum da 66 oldum şimdiDaha çok almıştım 53 kiloyla kalmıştım onda 80 le doğuma gittim çok çok hızlı aldım kiloyu hamile kalır kalmaz arttı, her tartıya çıktığımda farklı kilo :) şimdi maalesef 62 ile kaldım o kötü oldu
Canim sen hergun tutabiliyorsun herhalde maşallah ben ilk iki gün tuttum ama ikinci gün aksama dogru çok zorlandim bende uçuncu gün tutamadim aksine isal oldum bugünde vücudum isalden sonra kendini toparlasin diye bekledim nasipse yarin tutacagim
Bundan sonrada bir gün tutup birgün tutmayacagim öyle niyetliyimde durum ne gösterir bakalim
Canim sen hergun tutabiliyorsun herhalde maşallah ben ilk iki gün tuttum ama ikinci gün aksama dogru çok zorlandim bende uçuncu gün tutamadim aksine isal oldum bugünde vücudum isalden sonra kendini toparlasin diye bekledim nasipse yarin tutacagim
Bundan sonrada bir gün tutup birgün tutmayacagim öyle niyetliyimde durum ne gösterir bakalim
Aaa sevindim canım çünkü zaten midem bulanıyor hala kusmalara devam bide o artirirsa yandımben 2 gündür içiyorum bulantı yapmadı canım
Ay canım iyi barı sevindim çünkü ben hala kusmaya bulantiya devamCanim ben kullanıyorum hic bir bulanti yapmiyor gerçi benim nornaldede bulanmiyor tek sıkıntısi büyük olması yutarken zor oluyor
yok yok canım korkma benimde bulantılarım geçeli 1-2 hafta oldu ve ilaç hiç bulantı yapmadı bi arkadaiında dediği gibi çok büyük olduğu için zor yutuluyor o kadarAaa sevindim canım çünkü zaten midem bulanıyor hala kusmalara devam bide o artirirsa yandım
benimde 10 haftalıkken lekelenmem oldu. düşük önleyici iğne vurdular bir doz günde 3 adette progestan kullanıyorum. 6 gündür . hafif hafif kahverengiye döndü neredeyse bitti lekelenmem ama bel ağrım oluyor. doktor korkmamı gerektirecek birşey olmadığını rahim genişlediği için ağrılarımın olabileceğini söylemişti. kanama olmadıkca ağrılar normal. ben 10 günde bir bazende haftada 1 gidiyorum doktora insan bebeği görünce biraz rahatlıyorKızlar lekelenmeli olanlara sesleniyorum kasık ağrınız bel ağrınız var mı çok korkuyorum 12 haftalığım lekelenmem olmuştu hafta sonu progestan kullanıyorum adet sancisi gibi ağrılarım oluyor sizede oluyor mu yardım edin. .
Doktor bir tahminde bulunmadı bizde istemedik tahmin. Kesinlesmeden söylemeyin dedik. Azıcık da tehdit ettik eğer yanlış çıkarsa aldığımız kıyafetlerin parasını sizden alırız diye gözü korktu ben tahminde bulunmayayim en iyisi dediPeki sana tahmin yaptı mı canım değerler
Benziyor ya sana ne tahmin geldi merak ettim.
bnde sen gibiyim cnm ilki kız@jtaime020626 Canım insan tatmadığını tatmak istiyor tabiki. Önce hayırlı evlât dileyelim, sağlıkla kucağımıza alalım ama sen kız, ben erkek haberi alırız inşAllah. :)
:) inşallah benim yarın belli olacakAzRASILAM Benim içime erkek doğdu bebişin. :)
kesinlikle ultrason :)@elma_sekerim01 Bunlar hem eğlence, hem merak giderme, hem avunma tabiki. Ben açıkçası bu tür teorilerin doğruluğuna inanmıyorum. Doğru yanıtı veren birşey varsa o da zamanında yapılan ultrason sanırım. Hihihi :):)
aynısını dedi@jtaime020626 Hahahahaha beni güldürdün! Eşim de aynısını söylüyor. Bu da kızda eğer, artık 3.'ye diye. :):):) Rabbim ne derse o olur, biz isteyelim de.
ben 1,5 dukaç kilo aldınız kızlar ben 14. haftaya gircem 2,5 aldım
40-50 üzeri olan kızmış cnm rivayete göreiyi akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar merek ettim hcg değerine gore cinsiyet tahmini yapmışsınız benimde 152.2 tahmini olan varmi
üzülme canım sen hiç birşey yiyemiyorsun gayet normalBenimde 12 hafta 6 kilo verdim
çok vermişsin tatlım ya ama bu haftadan sonra mide bulantılarından rahatlarsınBenimde 12 hafta 6 kilo verdim
Benim yarın kontrolüm var inşallah kesinleşir artık ona göre battaniye falan ördüreyim malum kış bebeğiGünaydın annişler cinsiyetleri kesinleşen varmı?
kaç kilo aldınız kızlar ben 14. haftaya gircem 2,5 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?