2016 Aralık Anneleri

günaydın kızlar.
hayırlı cumalar.
kilolardan bahsedilmiş ben ilk hamileliğimde 27 kilo almıştım. şimdi 59 ile hamile kaldım şu anda 56,5 kiloyum akşam gene midem resmen beni delirtti 2 saat boyunca insan kusman be bulantı çeker mi gece 1 ile 3 arası lavaboda geçirdim. ilk hamileliğimde 1 kez kustuğumu bile bilmiyorum. 3,5 aylık olduk bakalım ne zaman geçecek. RABBİM kolaylık verir inşallah artık hepimize kusmanın be mide bulantısının ne demek ne kadar zor bişey olduğunu anladım.

güzelmiş
Hayırlısı o zaman canım bende o aralar gitcem bakalım

Kızlar trendyol da anne ve bebekler için her şey diye bir butik açılmış.Alışveriş yapmasanız bile alınacaklar listesi hazırlamakta oldukça yararlı olur bakın bence

çok güzelmiş ya ben alınabilecek bunları buldum aklımda olsun:)

emzirme minderi
pişik kremi
yeni doğan tırnak bakım seti
öpme beni yazılı önlük:))
palmers sıkılaştırıcı yağ
mustela çatlak bakım yağı
bübchen bebek sabunu
friendly organik çamaşır deterjanı

Benim 3-4 gun azaldi, dun tekrar basladi 14 haftam bitmek uzere ...

Kızlar günaydın
Sizlere maalesef güzel haberlerim yok.
İkinciye yaptırdığım testte risk 1:149 çıktı.
Amniyosentez yaptıracağım.
Doktorumuz prenataloğa yönlendirdi bizi.
Pazartesi günü Lemi ibrahimoğlu na gideceğiz.
Ne olur dua edin bizim için.

ben kan hapını aç karnına vitaminide tok karnına 3-4 saat arayla içiyorum canım

Kızlar doktor bana gyno ferro sanol diye kan hapı verdi demir+folikasit+vitamin b12 var içinde daha baslamadim kullanan varmı aranızda bulantı yapıyor mu acaba
banada feramat verdi 2 gündür içiyorum ve 2 gündür midem bulanıyo eşim diyo ilk 3 bile böle olmadın ferro sanolu ameliyattan sonra vermişti oda yaptı bende bulantı

Evet bana doktorum hamileyken yapti Smear testini. Bebege bir zarari olmadigini soyledi.
banada gebeliğin ilk muayenesinde yapmıştı

kızçem bunları daha erken saatlerde yazarmısın geç yazınca görmüyorum ben :)

benimde 2-3 gündür ara ara kasık bel ve rahim ağrım oluyo ama sanırım normalmişte korkuyo insan genede

Kızlar herkese günaydın. Benim ilk hamileliğimde olduğum gibi ellerim ayaklarım hafif şişmeye başladı. Rahat ayakkabılar giymem gerekiyor. Dar yüzüklerim hafif sıkıyor. sizdede varmı
benimdeeeee 1haftadur yüzük takmıyorum canım

Allah yardımcın olsun canım.. inşallah bişey çıkmayacak gönlünüzü ferah tutun.

Canım Rabbim şifa versin inşallah amn sonucun çok güzel çıkacak dualarım seninle

canım dualarımız seninle Allah bu mübarek günlerde yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…