- 7 Haziran 2016
- 209
- 182
- 53
Canım tuzu kes minimuma indirKızlar herkese günaydın. Benim ilk hamileliğimde olduğum gibi ellerim ayaklarım hafif şişmeye başladı. Rahat ayakkabılar giymem gerekiyor. Dar yüzüklerim hafif sıkıyor. sizdede varmı
canım senin sat 11 mart mı 1 mart mı ?1 kilo almışım bende.
Canım tuzu kes minimuma indir
canım senin sat 11 mart mı 1 mart mı ?
Listeye ekledim
Doktor bir tahminde bulunmadı bizde istemedik tahmin. Kesinlesmeden söylemeyin dedik. Azıcık da tehdit ettik eğer yanlış çıkarsa aldığımız kıyafetlerin parasını sizden alırız diye gözü korktu ben tahminde bulunmayayim en iyisi dedikontrolum 1 temmuz da o zaman öğrenirim umarım
tmm cnm 16 aralık d.tarihli arkadaşların 11 mart genelde ondan sordum1 mart canım
Kızlar trendyol da anne ve bebekler için her şey diye bir butik açılmış.Alışveriş yapmasanız bile alınacaklar listesi hazırlamakta oldukça yararlı olur bakın bence
tmm cnm 16 aralık d.tarihli arkadaşların 11 mart genelde ondan sordum
seninki geç döllenme saanırım
Cok gecmis olsunKan kusuyorum yemek borum yirtilmis kusmaktanacilde yasamaya basladim artik resmen
Benim 3-4 gun azaldi, dun tekrar basladi 14 haftam bitmek uzere ...Kizlar gunaydin bise sormak istiyorum. Simdi malum artk eskisi gibi degiliz bulantilar %80 e yakin azaldi. En azindan kusmuyoruz artik herseyi canimiz isteyerek yiyemesekde. Smdi sunu daniscam size. Azaldi ya bulantilae bu tamamen gecceceginimi gosteriyo. Yoksa bole azalip bu sekilde 9 ay suren varmi aramizda. Yada azaldiysa gececek diyen varmi?
CANIM BEN akropol hastanesinden Bülent bey e gidiyorum duymuşsundur kesin
3,5 kg gorunuyordum (14 haftada)kaç kilo aldınız kızlar ben 14. haftaya gircem 2,5 aldım
ben kan hapını aç karnına vitaminide tok karnına 3-4 saat arayla içiyorum canımkızlarrr doktor bana decavit,gyno ferra sanol, devit verdi. folik asitinde bitene kadar onada devam et dedi. oda 18 tane kaldı. ben bunları sabah bir şeyler yiyip hepsini arka arkaya içiyorum bir zararı olur mu bilginiz var mı farklı saatlerde mi içmeliyim
banada feramat verdi 2 gündür içiyorum ve 2 gündür midem bulanıyo eşim diyo ilk 3 bile böle olmadın ferro sanolu ameliyattan sonra vermişti oda yaptı bende bulantıKızlar doktor bana gyno ferro sanol diye kan hapı verdi demir+folikasit+vitamin b12 var içinde daha baslamadim kullanan varmı aranızda bulantı yapıyor mu acaba
banada gebeliğin ilk muayenesinde yapmıştıEvet bana doktorum hamileyken yapti Smear testini. Bebege bir zarari olmadigini soyledi.
kızçem bunları daha erken saatlerde yazarmısın geç yazınca görmüyorum ben :)Bu gece dört rekat namaz kılan kişi kabir azabı görmez Allah onun büyük gunahlarini siler.teravih kılana üç büyük mescidde namaz kılmış sevabi verilir.yasin ebubekir hazretlerinin ruhuna okunur.ALI İMRAN süresinin yüzelli dördüncü ayetini 27 kere okuyanın ne muradi varsa kabul olur.dualarınızi beklerim:)
benimde 2-3 gündür ara ara kasık bel ve rahim ağrım oluyo ama sanırım normalmişte korkuyo insan genede@vural15 canim agrisi olan senmiydin
Benim de kasiklarda agrim var şuan hafif öyle abartilacak gibi değil ama normalde olmayan bir agri
başka bir agrim yok
Ve şuan adet dongumun olduğu tarihteyim o nedenle sıkıntı etmiyorum gecen ay da ayni şekilde olmuştu bu ayda boyle acaba seninde mi öyle
benimdeeeee 1haftadur yüzük takmıyorum canımKızlar herkese günaydın. Benim ilk hamileliğimde olduğum gibi ellerim ayaklarım hafif şişmeye başladı. Rahat ayakkabılar giymem gerekiyor. Dar yüzüklerim hafif sıkıyor. sizdede varmı
evet güzeldir ama bu aralar coook sıcak geliyor söke esıyor ya sökede daha rahatızBen aslen aydinliyim da o yüzden sordum. .
Aydın merkezde evim var. .
Aydın tam yasanilacak çok güzel bi şehir. .
Kızlar günaydın
Sizlere maalesef güzel haberlerim yok.
İkinciye yaptırdığım testte risk 1:149 çıktı.
Amniyosentez yaptıracağım.
Doktorumuz prenataloğa yönlendirdi bizi.
Pazartesi günü Lemi ibrahimoğlu na gideceğiz.
Ne olur dua edin bizim için.
Canım Rabbim şifa versin inşallah amn sonucun çok güzel çıkacak dualarım seninleKızlar günaydın
canım dualarımız seninle Allah bu mübarek günlerde yar ve yardımcın olsunKızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?