2016 Aralık Anneleri

Allah yardımcın olsun cnm, gönlünü ferah tutmaya calis.. Mutlu haberlerle dönersin insallah dua edelim

Canım tüm dualarımız seninle
Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah

Kızlarr dün becerememiştim resmi atmayı, şimdi oldu sanırım.
Sizler de bakın fikir olsun, cinsiyetlerini öğrenmeyenlere.
ultrson cihazına bayıldım çok net ve güzelmiş
bebiş maşallah çok çok güzel ve net :)

buda benimki 12+2 kız gibi dedi doktorum
Maşşallah canım gözün aydın :)

gizkan canım hiç korkma. Ablamın bebeğine ikili testte mongol bu dedi doktor. Ablam öldü bitti, amniyosentez önerdi. Yaptırdık. Risk çıkmadı. Oğlu şimdi ilk okula gidiyor ve çoook zeki çoook yetenekli:)
Lütfen pozitif ol ve bi anne olarak elinden gelen serinkanlılığı ve güçlülüğü göster bebeğin için. Amniyosentez sonrası yanında mutlaka kardeşin annen vs olsun bi kaç gün yatmalısın.
Allah yanında olsun canım

Kızlar doktora boyu, ağırlığı, kalp atış hızı falan kaç dedim. Bunlar magazinsel şeyler yahu takılmayın bunlara bu kadar dedi. İnternette okuyorsunuz şu kadar mm boyu olmalı, şu kadar gr ağırlığı olmalı diye, kafanızı takıyorsunuz dedi.
Her bebeğin genetik yapısı, gelişimi farklıdır dedi. Bende başka bir şey soramadım hiç :)

kaç kilo aldınız kızlar ben 14. haftaya gircem 2,5 aldım
3 kilo aldım

Selamlar kızlar
Karın şişkinliği ve gerginliğinden bahsedilmiş, bende de var. Patlayacak bomba gibi oluyorum:)
Benimde özellikle akşamları hele yemekten sonra koca bir göbeğim oluyor midemden karnıma kadar

kafa çalışıyor bu miniklerde eski doktorumun dediği gibi bunlar folik asit çocuğu

benimde çok hoşuma gitti bir de ürünler seçmece çok faydalandım

Benim 3-4 gun azaldi, dun tekrar basladi 14 haftam bitmek uzere ...
benimde aynı bir hafta kadar çok iyiydim iki gündür perişanım umudumu yinede yitirmek istemiyorum

Dualarım seninle inşallah her şey güzel olacak merak etme.

Ya bu haftalarda yorum yapılması yanlış emin olmadan 12.haftaları kastediyorum yanılma payları çok var bence.başka sitede okudum erkek diyip de kız çıkanlar yada kız deyip de erkek çıkanlar kaynıyor , ben kendimi erkeğe alıştırdım eşimle isim bile bulduk değişirse üzülmem ilk çocuk nasıl sa ama çok minikler daha , Doktorum kemik yapısı ve yatış pozisyonundan erkek demiş bizimki ne dün sordum

güzel cvpmış gerçekten

bence de canım bu haftalar çok erken kesin konuşmamak lazım o yüzdeler çok değişebiliyor.bu arada isim ne düşündünüz ben merak ettim :))

Kizlar gunaydin bise sorcam bu kusmayla birlikte kan gelmesi icin dr giden oldu mu nasi bi islem yapiliyor.

Kizlar nasilsiniz ? iyisinizdir insallah ne zamandir giremedim...ben cok.kotu bir gece gecirdim kendime cok kizginim ve üzgunum dun.gece esimin.arkdaslariyla disardaydik iftara. daha sonra sahil.tarafina.cay icmeye gittik 2.3 kadar.deniz.kenarinda oturduk ustum.kalindi ama.ayaklarim.malesef buzz olmustu yandim dedim.ve oylede oldu.aksam.karin.agirisi ishal.uyuyamadim.hem korkudan.hemde sinirden suan daha iyiyim cok.sukur ishalim kesildi ama karin agrik hala devam ediyor 3 de randevumuz var kac haftadir bu ani bekliyodum eziyet ettim kendime suan insallah birsey olmamistir.bebisime.ve iyidir zaten bu ara cok.hassasim boylede olunca kendimi.cok.sucladim ince corap giydigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…