- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
cinsiyeti ne seninkinin ve ne kadarlık buradaKızlarr dün becerememiştim resmi atmayı, şimdi oldu sanırım.
Sizler de bakın fikir olsun, cinsiyetlerini öğrenmeyenlere.
cinsiyeti ne seninkinin ve ne kadarlık burada
Allah yardımcın olsun cnm, gönlünü ferah tutmaya calis.. Mutlu haberlerle dönersin insallah dua edelimKızlar günaydın
Sizlere maalesef güzel haberlerim yok.
İkinciye yaptırdığım testte risk 1:149 çıktı.
Amniyosentez yaptıracağım.
Doktorumuz prenataloğa yönlendirdi bizi.
Pazartesi günü Lemi ibrahimoğlu na gideceğiz.
Ne olur dua edin bizim için.
Canım tüm dualarımız seninleKızlar günaydın
ultrson cihazına bayıldım çok net ve güzelmişKızlarr dün becerememiştim resmi atmayı, şimdi oldu sanırım.
Maşşallah canım gözün aydın :)buda benimki 12+2 kız gibi dedi doktorum
Canım kıza benzettimKızlarr dün becerememiştim resmi atmayı, şimdi oldu sanırım.
3 kilo aldımkaç kilo aldınız kızlar ben 14. haftaya gircem 2,5 aldım
Benimde özellikle akşamları hele yemekten sonra koca bir göbeğim oluyor midemden karnıma kadarSelamlar kızlar
Karın şişkinliği ve gerginliğinden bahsedilmiş, bende de var. Patlayacak bomba gibi oluyorum:)
kafa çalışıyor bu miniklerde eski doktorumun dediği gibi bunlar folik asit çocuğuGünaydın ikili testimin sonuçları iyi çıktı çok şükür.
bizimki yine atlayıp zıplıyodu doktor bile dedi ne kadar hareketli bi bebek diye. maşallah yavruma :)
elini kolunu heryerine bakıp gösterdi. minik parmaklarını bile gördüm
hadi bi cinsiyet bakalım dediği anda bi durdu inat etti hareket etmedi :)
öksürdüm, vurduk, rahatsız ettik inatla hareket etmedi, sanki o kadar oynayan zıplayan o değildi
benimde çok hoşuma gitti bir de ürünler seçmece çok faydalandımçok güzelmiş ya ben alınabilecek bunları buldum aklımda olsun:)
emzirme minderi
pişik kremi
yeni doğan tırnak bakım seti
öpme beni yazılı önlük:))
palmers sıkılaştırıcı yağ
mustela çatlak bakım yağı
bübchen bebek sabunu
friendly organik çamaşır deterjanı
benimde aynı bir hafta kadar çok iyiydim iki gündür perişanım umudumu yinede yitirmek istemiyorumBenim 3-4 gun azaldi, dun tekrar basladi 14 haftam bitmek uzere ...
Dualarım seninle inşallah her şey güzel olacak merak etme.Kızlar günaydın
Canım kıza benzettim
Maşallah canım ultrason da çok netmişCinsiyetimiz erkek canım, belli oldu dün.
Kızlar doktora boyu, ağırlığı, kalp atış hızı falan kaç dedim. Bunlar magazinsel şeyler yahu takılmayın bunlara bu kadar dedi. İnternette okuyorsunuz şu kadar mm boyu olmalı, şu kadar gr ağırlığı olmalı diye, kafanızı takıyorsunuz dedi.
Her bebeğin genetik yapısı, gelişimi farklıdır dedi. Bende başka bir şey soramadım hiç :)
hem de nasıl daha doğmadan neler yapıyolarkafa çalışıyor bu miniklerde eski doktorumun dediği gibi bunlar folik asit çocuğu
Malesef dun bende mahvoldum akssam iki kere gittim. Ve sabahin korunde yine gittim daha dun bile agarmamisti ustelik kan glio bide.Benim 3-4 gun azaldi, dun tekrar basladi 14 haftam bitmek uzere ...
bence de canım bu haftalar çok erken kesin konuşmamak lazım o yüzdeler çok değişebiliyor.bu arada isim ne düşündünüz ben merak ettim :))Ya bu haftalarda yorum yapılması yanlış emin olmadan 12.haftaları kastediyorum yanılma payları çok var bence.başka sitede okudum erkek diyip de kız çıkanlar yada kız deyip de erkek çıkanlar kaynıyor , ben kendimi erkeğe alıştırdım eşimle isim bile bulduk değişirse üzülmem ilk çocuk nasıl sa ama çok minikler daha , Doktorum kemik yapısı ve yatış pozisyonundan erkek demiş bizimki ne dün sordum
benimkide kurtlu peynir gibi simdi farkettim dogum gunleride aynı inşallahhem de nasıl daha doğmadan neler yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?