- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
süt içiyor musun cnm süt te çok şişkinlik yapıyor13. Haftaya başladım. 56 kiloyla hamilelige başlamıştı 55 e dustum. Şimdi 55.5 um.
Sabahları pek göbeğim olmuyor ama akşam çok sis oluyor gibisim. Hala çok gazın var.
Süt içemiyorum ama şişkinlik var.süt içiyor musun cnm süt te çok şişkinlik yapıyor
kefir iç canım o zaman kabızlık ve şişkinliğe birebirrSüt içemiyorum ama şişkinlik var.
Cokk tewekkur ederim canim :* bidahakine cekersiniz inwAllahtebrik ederim canım allah sağlık sıhhat versinbiz video çekmeye çalışırken foto modunda unutmuşuz teli
Ben de türkçe isimlerden yanayım kızıma gökçe koydum mesela caiz olup olmadığını da araştırdım tabi. Illa Kuran da olacak diye diretmiyorumAynen canım isim çok önemli ve karar vermek çok zor.. bende sevmiyorum ecrin, elisa, buğlem, tuana tarzı isimleri kuranda var hemde değişik kimsede yok diye koyuyor insanlar ama ben sevmiyorum ben zeynep, ömer, ali, ayşe tarzı klasikçiyim biraz :)))
ikiside çok güzelmişErdem ve Kayra ama karar vermedik canım sence?
Merhabalar bu sene heycan sırası bizdeSelam kızlar, bende 2015 aralık annesiyim.. Geçen yıl bu zamanlar biz de de kızmı erkek mi olacak telaşı vardı. Rabbim hepinize saglıklı doğum nasip etsin
Arkadaşlar hareketleri hisseden var mı ben dün saat 4 ten itibaren ciddi manada hissediyorum ikinci Bebek olacak belki ondan mı bu kadar erken hissettim bilmiyorum. Ayakta ya da otururken değil de yan yatarken hissediyorum
canım bence kayra çok güzel anket açsana ikisine bakalım hangisi daha çok oy alıcakErdem ve Kayra ama karar vermedik canım sence?
banada oyle geldi hayirlisi olsun bitanem seninkisi bellimi ?? benim oglum var keske saglikli bi kizim olsa hos basim gozum ustune hayirlisi olsunPipi mı o :)) ben erkek diyorum ama gerçekten pipi gibi bise var
Selamlar arkadaşlar,
Rutin gebelik kan tahlillerinde cmv igg ve cmv igm yaptiran varmi?
Canim bende hissediyorum. Doktorlar imkansiz diyor ama ben hissediyorum cunku gazim yok. Bebekten baska bisey olmaz. Tam kasıklarimda hissediyorumArkadaşlar hareketleri hisseden var mı ben dün saat 4 ten itibaren ciddi manada hissediyorum ikinci Bebek olacak belki ondan mı bu kadar erken hissettim bilmiyorum. Ayakta ya da otururken değil de yan yatarken hissediyorum
bende 57 kiloyla başladım şuanda 57. 5 im sabahları tartılıyorum ac karnına gün içinde karnım cok şişiyor ssabah daha az 14. haftaya giricem bende :)13. Haftaya başladım. 56 kiloyla hamilelige başlamıştı 55 e dustum. Şimdi 55.5 um.
Sabahları pek göbeğim olmuyor ama akşam çok sis oluyor gibisim. Hala çok gazın var.
Anladım canım sadece aklımızdaki isimler di daha son dakikaya kadar ne isimler bulurum diyorum erdem ismi de güzel geliyor doruk var fena değil son Haftalara yaklaşalım Allahın izniyle o zaman kesinleştiririz doktor bile 30.haftaya kadar alışveriş falan yapmayın dedi bende öyle düşünüyorum.elma_sekerim01 Canım Kayra'yı ben de düşünüyorum fakat internette edindiğim bilgiye göre iyilik anlamının dışında, eskiden Tanrı anlamı taşıyormuş Kayra. İsim sitelerinde dinen Kayra, Sanem gibi isimler caiz değil. Bir din adamının röportajını okudum, Kayra ismi koymayın diyor. O sebeple tedirgin ve kararsız kaldım tabi cinsiyeti erkekse bebeğimin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?