2016 Aralık Anneleri

Ben de türkçe isimlerden yanayım kızıma gökçe koydum mesela caiz olup olmadığını da araştırdım tabi. Illa Kuran da olacak diye diretmiyorum

Erdem ve Kayra ama karar vermedik canım sence?
ikiside çok güzelmiş

Selam kızlar, bende 2015 aralık annesiyim.. Geçen yıl bu zamanlar biz de de kızmı erkek mi olacak telaşı vardı. Rabbim hepinize saglıklı doğum nasip etsin
Merhabalar bu sene heycan sırası bizde
seneye de biz yazarız 2017ye

Arkadaşlar hareketleri hisseden var mı ben dün saat 4 ten itibaren ciddi manada hissediyorum ikinci Bebek olacak belki ondan mı bu kadar erken hissettim bilmiyorum. Ayakta ya da otururken değil de yan yatarken hissediyorum

13. haftamda sormuştum doktoruma
mümkün değil demişti

Kızlar isim konuşulmuş benim erkek olsa belliydi ama kız olursa inanın bilmiyorum
İsim çok önemli şimdi bir çok eften püften isimleri kuranda geçiyor diye veriyorlar
ama önemli olan kuranı kerimde geçmesi değil anlamının güzel olması bence

elma_sekerim01 Canım Kayra'yı ben de düşünüyorum fakat internette edindiğim bilgiye göre iyilik anlamının dışında, eskiden Tanrı anlamı taşıyormuş Kayra. İsim sitelerinde dinen Kayra, Sanem gibi isimler caiz değil. Bir din adamının röportajını okudum, Kayra ismi koymayın diyor. O sebeple tedirgin ve kararsız kaldım tabi cinsiyeti erkekse bebeğimin.

@elifnill Selçuk Bey benim 2 doktorumdan biri canım. Ben çok memnun kalmıştım ilk muayenemde. Sorularıma sabırla cevap verdi, ultrasonda bayağı inceledi filân. Doğum ücretleri de sezaryen ve normal doğum farkı yok; 1.300,00 TL.

Merhaba arkadaşlar
dün kontrolumuz vardı yine.
bizim bebis uyuyordu heralde hiç pas vermedi bize
bizim baştan iki kese vardı 8. haftada ikizlerimin biri kaybolmustu. boş kese halen duruyor öyle de dururmus zaten dr um öyle diyor ama boş kesenin altında iki tane kanama alanı gördü dr. aktif değilmiş daha önce olmuş. dün sabah hafif bi acik kahve akinti gelmişti su gibi. o da kanama alanindan kaynakliymis. şimdi evde dinleniyorum işe gitmedim.
dr plesenta yerlesirken olabiliyor dedi yinede dinlen dedi.

Arkadaşlar hareketleri hisseden var mı ben dün saat 4 ten itibaren ciddi manada hissediyorum ikinci Bebek olacak belki ondan mı bu kadar erken hissettim bilmiyorum. Ayakta ya da otururken değil de yan yatarken hissediyorum
Canim bende hissediyorum. Doktorlar imkansiz diyor ama ben hissediyorum cunku gazim yok. Bebekten baska bisey olmaz. Tam kasıklarimda hissediyorum

13. Haftaya başladım. 56 kiloyla hamilelige başlamıştı 55 e dustum. Şimdi 55.5 um.
Sabahları pek göbeğim olmuyor ama akşam çok sis oluyor gibisim. Hala çok gazın var.
bende 57 kiloyla başladım şuanda 57. 5 im sabahları tartılıyorum ac karnına gün içinde karnım cok şişiyor ssabah daha az 14. haftaya giricem bende :)

Anladım canım sadece aklımızdaki isimler di daha son dakikaya kadar ne isimler bulurum diyorum erdem ismi de güzel geliyor doruk var fena değil son Haftalara yaklaşalım Allahın izniyle o zaman kesinleştiririz doktor bile 30.haftaya kadar alışveriş falan yapmayın dedi bende öyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…