benimkide kurtlu peynir gibi simdi farkettim dogum gunleride aynı inşallah
Erdem ve Kayra ama karar vermedik canım sence?bence de canım bu haftalar çok erken kesin konuşmamak lazım o yüzdeler çok değişebiliyor.bu arada isim ne düşündünüz ben merak ettim :))
Canım karışmak bana düşmez ama kayra ismini pek onermiyorlar yine bi arastir istersenErdem ve Kayra ama karar vermedik canım sence?
doktor bize de erkek deyince ben kayra yı düşünmüştüm ne güzel bir tesadüf olmuş bu :))Erdem ve Kayra ama karar vermedik canım sence?
canım neden önermiyorlar ki ?Canım karışmak bana düşmez ama kayra ismini pek onermiyorlar yine bi arastir istersen
Öylemi tamam canım araştırayımCanım karışmak bana düşmez ama kayra ismini pek onermiyorlar yine bi arastir istersen
Yaaa:) ne güzel ben baktım güzel anlamı da ama arkadaş önermiyolar demişdoktor bize de erkek deyince ben kayra yı düşünmüştüm ne güzel bir tesadüf olmuş bu :))
Nedenini tam acikalayamayabilirim ancak eski inanislarda tanrisal bir anlam olduğu için onermiyorlarcanım neden önermiyorlar ki ?
Özellikle anlamı da hoşuma gitti canım teşekkür ederim bakalım daha araştırıcam o zamana kadar bi sürü isim ler gelir geçer benden:)
Bende kan kustum yemek borusundaki yirtilmadan kaynaklaniyormus sadece gaviscon verdiler ve gecti ama mide bulantim ve kusmam kesinlikle bitmiyor gecmiyorMalesef dun bende mahvoldum akssam iki kere gittim. Ve sabahin korunde yine gittim daha dun bile agarmamisti ustelik kan glio bide.
Allah yardimci olsun . Bu testler %100 doğruluga sahip değil. İnsallah peranatog güzel haber verir.Kızlar günaydın
Sizlere maalesef güzel haberlerim yok.
İkinciye yaptırdığım testte risk 1:149 çıktı.
Amniyosentez yaptıracağım.
Doktorumuz prenataloğa yönlendirdi bizi.
Pazartesi günü Lemi ibrahimoğlu na gideceğiz.
Ne olur dua edin bizim için.
Aynen canım isim çok önemli ve karar vermek çok zor.. bende sevmiyorum ecrin, elisa, buğlem, tuana tarzı isimleri kuranda var hemde değişik kimsede yok diye koyuyor insanlar ama ben sevmiyorum ben zeynep, ömer, ali, ayşe tarzı klasikçiyim biraz :)))Isim çok sıkıntılı bir süreç illâ Kuran da olacak diye bir düşüncem yok benim
Kuzenim kızına buğlem ismini koydu cenneti müjdeleyen melek anlamı diye ben araştırdım öyle bir anlamı yokmuş aslında uyarmak istedim ama nüfus cüzdanını çıkartmışlar sesini cikaramadim. Evladin anne bana üzerinde ki haklardan biri de isim hakkiymis onun için iyi düşünmek lazımoğlum olursa ismi belli ama kızım olursa bakalım bi kaç seçenek var
geçmiş olsun.. benim de hiç yoktu bulantım geçen hafta başladı resmen herşey kokuyor öğürüp geziyorum valla işyerinde amaaan çok zormuş.. Allah kolaylık versin size de..Bende kan kustum yemek borusundaki yirtilmadan kaynaklaniyormus sadece gaviscon verdiler ve gecti ama mide bulantim ve kusmam kesinlikle bitmiyor gecmiyor
Sadece gaviscon mu banada ilk oldugunda onu verdi. Ama bende ekstra olarak bide baski var bogazimda bi baski hissediyorum. Bogazli bady giymis gibi oda bulanti tetikliyo.Bende kan kustum yemek borusundaki yirtilmadan kaynaklaniyormus sadece gaviscon verdiler ve gecti ama mide bulantim ve kusmam kesinlikle bitmiyor gecmiyor
13. Haftaya başladım. 56 kiloyla hamilelige başlamıştı 55 e dustum. Şimdi 55.5 um.kaç kilo aldınız kızlar ben 14. haftaya gircem 2,5 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?