2016 Aralık Anneleri

Benim gorumcemin cinsiyetle ilgili çok ilginç bir anısı var kızlar. Sıkıntılı bir hamilelik dönemi geçirmişti surekli kanamasi oldu öyle az biraz da değil yatak yorgan batacak kadar. Doktorlar kesin düşer dedi ama bebeği düşmedi çok şükür bu süreçte birden fazla doktora gitti ve hepsi erkek dedi 9 ay boyunca erkek dediler gorumcem doğuma girdi çıktıktan sonra ay hadi hayırlı olsun filan arıyoruz isim ne düşünüyorsunuz vs bu öğrendik ki bebek kız biz şok olduk tabi doktor bile doğumda şaşırmış biz buna erkek dememismiydik diye.
Inşallah böyle bir şok yasamayiz bizler

Isim çok sıkıntılı bir süreç illâ Kuran da olacak diye bir düşüncem yok benim
Kuzenim kızına buğlem ismini koydu cenneti müjdeleyen melek anlamı diye ben araştırdım öyle bir anlamı yokmuş aslında uyarmak istedim ama nüfus cüzdanını çıkartmışlar sesini cikaramadim. Evladin anne bana üzerinde ki haklardan biri de isim hakkiymis onun için iyi düşünmek lazım oğlum olursa ismi belli ama kızım olursa bakalım bi kaç seçenek var

Allah yardimci olsun . Bu testler %100 doğruluga sahip değil. İnsallah peranatog güzel haber verir.

Kayra Tanrinin lutfu demek ve pek cok hristiyan arkadasimin kizinin ve oglunun ismi kayra.Tanrinin lutfu derken hediye anlaminda degilde bize verilen lutuf iman ve imanli olabilmek.Tam turkcesini anlatamiyorum ama ozetle bu.
Erkek ismi Aksel de cok populer bu ara.

Aynen canım isim çok önemli ve karar vermek çok zor.. bende sevmiyorum ecrin, elisa, buğlem, tuana tarzı isimleri kuranda var hemde değişik kimsede yok diye koyuyor insanlar ama ben sevmiyorum ben zeynep, ömer, ali, ayşe tarzı klasikçiyim biraz :)))

Bende kan kustum yemek borusundaki yirtilmadan kaynaklaniyormus sadece gaviscon verdiler ve gecti ama mide bulantim ve kusmam kesinlikle bitmiyor gecmiyor
geçmiş olsun.. benim de hiç yoktu bulantım geçen hafta başladı resmen herşey kokuyor öğürüp geziyorum valla işyerinde amaaan çok zormuş.. Allah kolaylık versin size de..

Bende kan kustum yemek borusundaki yirtilmadan kaynaklaniyormus sadece gaviscon verdiler ve gecti ama mide bulantim ve kusmam kesinlikle bitmiyor gecmiyor
Sadece gaviscon mu banada ilk oldugunda onu verdi. Ama bende ekstra olarak bide baski var bogazimda bi baski hissediyorum. Bogazli bady giymis gibi oda bulanti tetikliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…