- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Valla canım bazı arkadaşlar başka şeyler söylemiş bilemedim galiba son Haftalara doğru karar vericemcanım bence kayra çok güzel anket açsana ikisine bakalım hangisi daha çok oy alıcak
Selamlar arkadaşlar,
Rutin gebelik kan tahlillerinde cmv igg ve cmv igm yaptiran varmi?
Selamlar arkadaşlar,
evet ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde dr a gittiğimde yaptırmam için verdiği bir ton testin içinde bunlarda vardı .
ben en başta 8-9.haftalardı sanırım yaptırmıştım.. tam kan testi ile birlikte
banada oyle geldi hayirlisi olsun bitanem seninkisi bellimi ?? benim oglum var keske saglikli bi kizim olsa hos basim gozum ustune hayirlisi olsun
benim de yapıldı canımSelamlar arkadaşlar,
ben yurtdisindayimya soylemezler taki bebek 19/20 haftalik olana dek belki daha bile gec oglumda 6 ayliktim soylediler... hayirlisi ama her eve bi kiz lazim ya... saglikli olsunlarda bugun yine gidicem icim kipirkipir down sendromu varmi diye bakilcak allah korusun tabikide ama sart bu testi yaptirmak dedi doktorum.. korkuyorum her ultrasona gittigimde icimde kelebekler ucusuooo..AAAhh ah, benim de bir oğlum var :) ve bizde ailecek kız istiyoruz, ben istiyorum bir kız evladım olsun artık hayırlısı olsun tabi ki yeter ki başta sağlıklı olsunlar :) daha belli değil benim 13+4 de gitcem ayın 30 unda, inşallah net görür söyler :) paylaşırım burada
Evet benimde oyle orasi tahris oldugu icin kan geliyo zaten.acile medical parka gittim gaviscon verdi sabahta ege uni ye gittim yani egenin en buyuk hastanesi onlarda baska bisey onermediSadece gaviscon mu banada ilk oldugunda onu verdi. Ama bende ekstra olarak bide baski var bogazimda bi baski hissediyorum. Bogazli bady giymis gibi oda bulanti tetikliyo.
Kızlar günaydın
Sizlere maalesef güzel haberlerim yok.
İkinciye yaptırdığım testte risk 1:149 çıktı.
Amniyosentez yaptıracağım.
Doktorumuz prenataloğa yönlendirdi bizi.
Pazartesi günü Lemi ibrahimoğlu na gideceğiz.
Ne olur dua edin bizim için.
13. Haftaya başladım. 56 kiloyla hamilelige başlamıştı 55 e dustum. Şimdi 55.5 um.
Sabahları pek göbeğim olmuyor ama akşam çok sis oluyor gibisim. Hala çok gazın var.
Anladim . Ben smdi baski var diyince ultrasonla falan bakarlar muhtemelen . Istiyorum bakilmasini. Ay olck gecmedi surekli bi baski hissi boynum havada geziyorum ya. Bole bse gormedimEvet benimde oyle orasi tahris oldugu icin kan geliyo zaten.acile medical parka gittim gaviscon verdi sabahta ege uni ye gittim yani egenin en buyuk hastanesi onlarda baska bisey onermedi
Cinsiyetle alakası yok canım doktor değil çevremden de duyuyorum bi kaç parça şeyler istisna olabilir ama 7.aya kadar alışveriş yapma derler hep.bende 6.aydan sonra başlarım Allahım o günleri nasip etsin sağlıkla inşallahelma_sekerim01 Canım neden 30. haftaya kadar alışveriş yapma dedi? Ultrasonda her şey göründükten sonra cinsiyeti değişecek değil ya.
Canim sen bugun 13+1 sin ayin 15 de dogum ihtimali yaziyor bende bugun 13+3 benim dogumda 22 aralik diyor nasil oluyor anlamadimBen bugün 13+1 im
Kilom 55.9 :))
2 kilo aldım
Bu ay sonuna kadar böyle kalırsam süper olur..
Internette Gebelikte kilo cetveli var ordan hafta hafta kilomu takip ediyorum
Harmony testi sıkıntılı çıkarsa amniyosentez yapıyorlar gibi duydum ben de şu pazartesi bi olsaCanim benimde riskim 1/990 cikti. Ben amniyosentez yerine once Harmony test yaptirdim, sonucunu bekliyorum. Istersen bu secenegide doktoruna sor. Turkiye'de Gelab yapiyormus bu testi. Kolundan sadece iki tup kan aliyorlar, bebegin DNA'sini inceliyorlar. %99 dogru sonuc veriyormus.
Bu durum cok can sikici biliyorum, bende yasiyorum, ama iyi dusunmeye calis inancini koru. Insallah bebeklerimiz sapasaglam cikacak. Bizi habersiz birakma.
Harmony testi sıkıntılı çıkarsa amniyosentez yapıyorlar gibi duydum ben de şu pazartesi bi olsa
Bende bugun hissetmeye basladim sanki yer degistiriyo gibiydi:))))Canim bende hissediyorum. Doktorlar imkansiz diyor ama ben hissediyorum cunku gazim yok. Bebekten baska bisey olmaz. Tam kasıklarimda hissediyorum
Artık ilaç gormek istemiyorum ya zaten insanın normalde bulantısı var bide ilaç doktoruna şöyle değiştirsin canimben kan hapını aç karnına vitaminide tok karnına 3-4 saat arayla içiyorum canım
banada feramat verdi 2 gündür içiyorum ve 2 gündür midem bulanıyo eşim diyo ilk 3 bile böle olmadın ferro sanolu ameliyattan sonra vermişti oda yaptı bende bulantı
banada gebeliğin ilk muayenesinde yapmıştı
a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?