- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Arkadaşlar günaydın Nasıl bir baş ağrısı ise dün geceden beri, uyudum uyandım halen geçmedivar mı yaşayan
Günaydın arkadaşlar bugün doktora tekrar gitmek durumunda kalacam
Bu enfeksiyon adım attırmıyor bana
günaydın ark.ım dün diil ama bir gün önce ben aynı şeyden muzdarıptim . öğlen başladı hafif hafif akşam devamdedim yatınca geçer yattım sahura kaltığımda hala zonkluyordu hayır olur inş. dedim sabah kalktım hala haff ağrı gibi bişe böle bir ağırlık vardı inat ettim ilaçta içmedim zaten bir dünya içiyoruz sabah biraz vakit geçince işe gelene kadar düzeldi cnm sonra nette araştırdım. bu döenmlerde böle baş ağrıları normalmış hamişken vücutta dolaşan kan hacminin artmasıyla meydana gelen hormonal değişiklikler baş ağrısına neden olurmuş sonra rahatladm , sende merak etme acil şifalar dilerim.
2 gündür filan sol alt daha şiş sanki yeni yeni fark ediyorum canımCanım karnını aç bak ne taraftaysa o taraf daha şiş belli oluyor zaten
canım tebrikler hayırlı olsun bu sene erkek senesi kesin :))Hadi hayırlı olsun
Sonuç ne çıktı
Cevabın için çok teşekkür ederim Can'ım. Demek normal bir durum telaş yapmaya gerek yok öyleyse. Çalıştığım için kendimi işe vermekte zorlanıyorum evde olsam tüm gün uyurdumgünaydın ark.ım dün diil ama bir gün önce ben aynı şeyden muzdarıptim . öğlen başladı hafif hafif akşam devamdedim yatınca geçer yattım sahura kaltığımda hala zonkluyordu hayır olur inş. dedim sabah kalktım hala haff ağrı gibi bişe böle bir ağırlık vardı inat ettim ilaçta içmedim zaten bir dünya içiyoruz sabah biraz vakit geçince işe gelene kadar düzeldi cnm sonra nette araştırdım. bu döenmlerde böle baş ağrıları normalmış hamişken vücutta dolaşan kan hacminin artmasıyla meydana gelen hormonal değişiklikler baş ağrısına neden olurmuş sonra rahatladm , sende merak etme acil şifalar dilerim.
canım günlük pedlerin zararlı olduğu bikaç yıl önce konu olmuştu ama sonradan unutuldu ben çok kullanmıyorum çünkü zaten hava almayı engelliyor günlük pedler çok tercih etme derim peçete en güzeli gerekli görürsen peçete kullan ..Kızlar ben akintim oluyor diye sürekli günlük ped takıyordum gerçi hiç takmadigim gün olmamistit bekarliktan beri Ama hamilelikte günde bir kaç kez değiştirmek zorunda kalıyordum sonra bi ara bıraktım takmayı peçete koydum inanmazsiniz akıntım eski haline geri döndü normalleşti diyorum acaba bu günlük pedlerde zararlı maddeler var ve vücudumuz o zararlı şeylere karşı ekstra bi koruma mi sağlıyor bence olabilir çünkü günlük ped takınca iki katına çıkıyor akıntı ama takmayinca gayet normal
Sizdede oluyor mu hiç böyle birşey fark eden var mi
Günaydın kızlar gece kabustu bana bugün
Kusarken boğazım yırtıldı kanama oldu korkudan 1 saat uyumadım sonra geçti çok şükür 5 den sonra kuş gibi uyumuşum izmirde yağmur yağdı gece temiz havayı içime çele çele yatmışım , şimdi güzel bi kahvaltı da yaptık miniğimle:) oh mis
Ne güzel herkes cinsiyetleri öğreniyor ben erkeğe alıştım bakalım değişirse de üzülmem evlat sonuçta, bebeğim solda dün eşim karnıma elini koydu sol taraf bayağı kabarık orda benim fıstığım
Bu arada 30 haziran a randevu aldım AFP testini sordum aç ve tok fark etmiyormuş
süpersinnnnnnMaşallah kuzucuga bende birşey yok dahalik
Bu dönemde hissedilmesi imkansız diyorlar ama ben inanmıyorum hem gaz olsa bile biz bebis sanalim ne var ne olur yani hemen çıkıyor diyorlar ya şimdi hissetmen imakansiz diye onlara şimdiden cevap vermiş olayım dedim
Sağol canım benim evet ortada ki 3 ay en güzel dönemiymiş hamileliğin rahat geçermiş bende duydum çok şükür halimize yinede canımgeçmiş olsun canım kusarken çok zorlamamak gerekiyor bende kusarken cok zorluyordum kendimi hem boğazım hem midem cok ağrıyordu .. gözüm değmesin bir kaç gündür ne öğürme ne kusma bulantı cok hafif birşeyler yiyince geçiyor.. az kaldı hamileliğin altın dönemine gireceğiz inşallah
Saol canim bende 2 aydir yumurta yogurt yiyemiyorum. Artik yavas yavas insallahAfiyet olsun yarasin canım
Bende yaklaşık bir aydir yoğurt yumurta yiyemiyordum çok uzuluyordum birkacgundur ikisinide yiyebiliyorum allaha şükür var ya içimde bir coşku bir sevinç
Sıra peynir et tavuk balık ta inşallah onlarida zamanla yiyebileceğim
geçmiş olsun canım öncelikle ilaç içmemek en doğrusu dayanabileceğimiz kadar dayanalım ikili teste gittiğinde genelde bir tahminde bulunuldu burada herkese öncelikle sağlıklı güzel haberler alman dileğiyle ..Günaydın arkadaşlar, herkes cok iyidir insallah.
Dün aksam baş agrisindan çok kötü oldum.
Yattigimda bile gecmedi bagladim sıkıca biraz iyi geldi.ilac icmedim.
Bu sabah iyiyim Allaha Şükür.
Daha önceki hamileligimde de yasamistim bas agrisi.
Yarin ikili testim var hayirlisiyla insallah.belki bana da cinsiyet tahminin de bulunur
Teşekkür edierim cnmm Allah razı olsunhay allah yani tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar diliyorum.
ondan verdi canım şimdi geldim akşam içilecekmiş ağrım varcanım aksam bende cok kötü oldum doktoru aradım monurol kullan tek doz dedi gece onu içtim rahatlattı diğer hamileliğimde de kullanmıştım. bence sende doktorunla bi görüş . kasmaktan bacaklarım tutmuyor hala .Allah şifa versin sanada.
ben epeydir yaşamıyordumcanım günde en az 3 lt su iç idrarını bekletme benim böbreklerimde taş var o yüzden sık sık yaşarım idrar yolu enfeksiyonunu bol su içmekten başka çare yok
günaydın hanımlar,herkese hayırı günler,kendini iyi hissetmeyenlere acil şifalar,azracım ihmal etme inşallah çabucak kurtulursun canım, bu arada migrenim var dr şiddetli başağrısı yaşarsan acile gel iğne yaptır dedi,geçmiş olsun
ekliyorum canım gözün aydın :) her yerden sonuçtan cinsiyetten :)Günaydın güzeller güzeli hamişler,
Rahatsızlığı olanlar, Allah şifalar versin hepimize. Cinsiyet öğrenenler hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsinler inşallah.
Bugün kontrolum vardı. İkili test değerlerim iyi geldi çok şükür, riskli değil. 14+2 sata göre. Pambığımın cinsiyeti kesinleştiDoktor 15 gün önce erkek tahmininde bulunmuştu, bugün kesinleşti. Oğluş geliyor AzRASILAM Canım müsait olduğunda ekleyebilir misin?
Bu arada bebek göstermedi diyen arkadaşlara ufak bir tavsiyem olacak. Ben geçen gittiğimde kahvaltımı yapıp 1 dilim de sarelle li ekmek yiyip, üzerine bol su içmiştim. Bebiş zıplıyordu resmenBugün de kahvaltımı yaptım, ufak bir parça Mesir macunu yedim (A101 den almıştım) üzerine bol su içtim. Bebiş her pozisyonda 360 derece tur atıp poz verdi resmen. Önü arkası, kafa üstü amuda kalkmalar, ayağıyla tekmeler, iki elini bize göstermeler (sanki el salladı). Coştu çocuk vallahi. Şekerli baharatlı tabi sık yemek iyi birşey değil ama ucundan yiyipte kontrole gitmenizi tavsiye ederim
Herkese kocaman sevgiler
Evet canim baris ole. 3 hafta onceden bos yer yok malesef. Daha erken ama erkege benziyo dedi. Degisirsede kalirsada artik :) . Pazar donuyorum zaten ordaki dr da bi bakar bakalim o ne dicek. Eger kiz gibi falan derse epey karisir kafam.oyy maşallah hayırlı olsun canım.. ben 2 hafta sonra öğrencem şimdiden randevu aldım nasıl dolu bu doktor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?