2016 Aralık Anneleri

günaydın hanımlar,herkese hayırı günler,kendini iyi hissetmeyenlere acil şifalar,azracım ihmal etme inşallah çabucak kurtulursun canım, bu arada migrenim var dr şiddetli başağrısı yaşarsan acile gel iğne yaptır dedi,geçmiş olsun

Arkadaşlar günaydın Nasıl bir baş ağrısı ise dün geceden beri, uyudum uyandım halen geçmedi var mı yaşayan

Günaydın arkadaşlar bugün doktora tekrar gitmek durumunda kalacam
Bu enfeksiyon adım attırmıyor bana

Cevabın için çok teşekkür ederim Can'ım. Demek normal bir durum telaş yapmaya gerek yok öyleyse. Çalıştığım için kendimi işe vermekte zorlanıyorum evde olsam tüm gün uyurdum sana da acil şifalar dilerim cnm

canım günlük pedlerin zararlı olduğu bikaç yıl önce konu olmuştu ama sonradan unutuldu ben çok kullanmıyorum çünkü zaten hava almayı engelliyor günlük pedler çok tercih etme derim peçete en güzeli gerekli görürsen peçete kullan ..

Günaydın kızlar gece kabustu bana bugün
Kusarken boğazım yırtıldı kanama oldu korkudan 1 saat uyumadım sonra geçti çok şükür 5 den sonra kuş gibi uyumuşum izmirde yağmur yağdı gece temiz havayı içime çele çele yatmışım , şimdi güzel bi kahvaltı da yaptık miniğimle:) oh mis
Ne güzel herkes cinsiyetleri öğreniyor ben erkeğe alıştım bakalım değişirse de üzülmem evlat sonuçta, bebeğim solda dün eşim karnıma elini koydu sol taraf bayağı kabarık orda benim fıstığım
Bu arada 30 haziran a randevu aldım AFP testini sordum aç ve tok fark etmiyormuş

geçmiş olsun canım kusarken çok zorlamamak gerekiyor bende kusarken cok zorluyordum kendimi hem boğazım hem midem cok ağrıyordu .. gözüm değmesin bir kaç gündür ne öğürme ne kusma bulantı cok hafif birşeyler yiyince geçiyor.. az kaldı hamileliğin altın dönemine gireceğiz inşallah

Sağol canım benim evet ortada ki 3 ay en güzel dönemiymiş hamileliğin rahat geçermiş bende duydum çok şükür halimize yinede canım

Saol canim bende 2 aydir yumurta yogurt yiyemiyorum. Artik yavas yavas insallah

Günaydın arkadaşlar, herkes cok iyidir insallah.
Dün aksam baş agrisindan çok kötü oldum.
Yattigimda bile gecmedi bagladim sıkıca biraz iyi geldi.ilac icmedim.
Bu sabah iyiyim Allaha Şükür.
Daha önceki hamileligimde de yasamistim bas agrisi.
Yarin ikili testim var hayirlisiyla insallah.belki bana da cinsiyet tahminin de bulunur

geçmiş olsun canım öncelikle ilaç içmemek en doğrusu dayanabileceğimiz kadar dayanalım ikili teste gittiğinde genelde bir tahminde bulunuldu burada herkese öncelikle sağlıklı güzel haberler alman dileğiyle ..

Günaydın güzeller güzeli hamişler,
Rahatsızlığı olanlar, Allah şifalar versin hepimize. Cinsiyet öğrenenler hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsinler inşallah.

Bugün kontrolum vardı. İkili test değerlerim iyi geldi çok şükür, riskli değil. 14+2 sata göre. Pambığımın cinsiyeti kesinleşti Doktor 15 gün önce erkek tahmininde bulunmuştu, bugün kesinleşti. Oğluş geliyor AzRASILAM Canım müsait olduğunda ekleyebilir misin?

Bu arada bebek göstermedi diyen arkadaşlara ufak bir tavsiyem olacak. Ben geçen gittiğimde kahvaltımı yapıp 1 dilim de sarelle li ekmek yiyip, üzerine bol su içmiştim. Bebiş zıplıyordu resmen Bugün de kahvaltımı yaptım, ufak bir parça Mesir macunu yedim (A101 den almıştım) üzerine bol su içtim. Bebiş her pozisyonda 360 derece tur atıp poz verdi resmen. Önü arkası, kafa üstü amuda kalkmalar, ayağıyla tekmeler, iki elini bize göstermeler (sanki el salladı). Coştu çocuk vallahi. Şekerli baharatlı tabi sık yemek iyi birşey değil ama ucundan yiyipte kontrole gitmenizi tavsiye ederim
Herkese kocaman sevgiler

hay allah yani tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar diliyorum.
Teşekkür edierim cnmm Allah razı olsun
ondan verdi canım şimdi geldim akşam içilecekmiş ağrım var
bebek iyi çok şükür ona sevindim
canım günde en az 3 lt su iç idrarını bekletme benim böbreklerimde taş var o yüzden sık sık yaşarım idrar yolu enfeksiyonunu bol su içmekten başka çare yok
ben epeydir yaşamıyordum
unutmuşum ne illet bişi olduğunu
ramazan diye oda da içemiyordum
artık özür diledim içecem wallahi

canııım çok sağol

ekliyorum canım gözün aydın :) her yerden sonuçtan cinsiyetten :)

Günaydın herkese...
Canım hiçbir şey yapmak istemiyor sadece uyumak istiyorum. Kızıma hamileyken tek basimaydim eşim gorevdeydi okul öğlene kadardı öğlen eve gelip yemeği yiyip yatardim ohh miss ama şimdi sağolsun kızım hiç uyutmuyor ilk hamileliği olanlar keyfini çıkarın valla bol bol yatıp dinlenin benim yerime de lütfen

Günaydın hanımlar
Dün benimde dayanılmaz bir baş ağrım oldu o kadar dayanamadım ki bi ağrı kesici içmek zorunda kaldım ki ben bulantı hapı bile içememeye özen gösteriyordum şuan acayip bir vicdan azabı çekiyorum.

oyy maşallah hayırlı olsun canım.. ben 2 hafta sonra öğrencem şimdiden randevu aldım nasıl dolu bu doktor da
Evet canim baris ole. 3 hafta onceden bos yer yok malesef. Daha erken ama erkege benziyo dedi. Degisirsede kalirsada artik :) . Pazar donuyorum zaten ordaki dr da bi bakar bakalim o ne dicek. Eger kiz gibi falan derse epey karisir kafam.

Kızlar merhaba benim de ikinci gebeliğim oğlum henüz 16 aylık ve ben 12 hafta 2 günlük gebeyim bugün kontrole gittim Dr burun kemiğini göremedim dedi ende kalınlığı 2.5 mm çıktı ve ikili test yaptırdı sonuç haftaya çıkacak dedi çok moralim bozuldu burun kemiği olamaması down sendromunun en büyük belirtilerinden biridir dedi başına böyle bir durum gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…