2016 Aralık Anneleri

Benim de akintim çok var..
Hafta sonu evdeydim Ped takmadim akintim oldu ama azdı sonra dışarı cikacaktim Ped taktım da çıktım eve geldiğimde o Ped baya bi tahriş etmişti kızarıklık şişme falan bende bıraktım artık kullanamayacagim şimdi biraz daha rahatım. . Iç camasirimi günde 3 defa falan degistiriyorum
Ne yaparsak yapalım bu akıntı iltihap hamilrlikte gecmeyecek zaten hamilelik daha çok tetikledi

Ayyy ne guzel ya nazar değmesin Nasıl bir his cok merak ediyorum ben de sabırsızlanıyorum.. Ben bagirsak hareketlerim, keseyi besleyen damarların pıt pıtları ve rahim kasılmalarım disinda birşey hissetmiyorum

Ben de sık sık ic çamaşırımı değiştirmeyi tercih ediyorum.. Günlük ped hava almayı engelliyor olabilir diye kullanmıyorum.. Korkuyorum bir sıkıntı olur diye uzun suredir de kullanmadım bu yuzden.. Bence çamaşırlarımızı ütüleyip kullanmak ve sık değiştirmek daha sağlıklı

Aynen kızlar bende artık evde olduğum müddetçe günde 2-3-4 kez değiştiriyorum ama dışarı çıkarken mecbur kullanacagm
Ama ben hava alma durumunu hiç dusunememistim haklısın o konuda da.

Kizlar cok sukur yemegimizi yedik sorunsuz bi sekilde keske her aksam boyle olsa
Afiyet olsun yarasin canım
Bende yaklaşık bir aydir yoğurt yumurta yiyemiyordum çok uzuluyordum birkacgundur ikisinide yiyebiliyorum allaha şükür var ya içimde bir coşku bir sevinç
Sıra peynir et tavuk balık ta inşallah onlarida zamanla yiyebileceğim

Aranizda metpamid kullanan var mi?3 gundur aliyorum ama hic bisey yiyemiyorum demin 3 tane kiraz yedim onu bile cikardim aninda 2 gundur mideme hic bisey girmedi kullandigi bir bulanti ilaci ise yarayan var mi?
Bende kullanıyodum metpamid. Diğer bulantı ilaçlarına göre sanırım daha hafif. Ama yinede iyi gelmişti bana devam et kullanmaya bence

bi dr hamile arkadaşıma ped takacaksan bile mutlaka üstüne peçete koy demiş pamuklu bişi olsun demiş çamasışrlardada pamuklu olmayabilir. ondan dolayı tuv.kağıdı felan koymasını söylemişti .

Arkadaşlar günaydın Nasıl bir baş ağrısı ise dün geceden beri, uyudum uyandım halen geçmedi var mı yaşayan

günaydın ark.ım dün diil ama bir gün önce ben aynı şeyden muzdarıptim . öğlen başladı hafif hafif akşam devamdedim yatınca geçer yattım sahura kaltığımda hala zonkluyordu hayır olur inş. dedim sabah kalktım hala haff ağrı gibi bişe böle bir ağırlık vardı inat ettim ilaçta içmedim zaten bir dünya içiyoruz sabah biraz vakit geçince işe gelene kadar düzeldi cnm sonra nette araştırdım. bu döenmlerde böle baş ağrıları normalmış hamişken vücutta dolaşan kan hacminin artmasıyla meydana gelen hormonal değişiklikler baş ağrısına neden olurmuş sonra rahatladm , sende merak etme acil şifalar dilerim.

Günaydın arkadaşlar bugün doktora tekrar gitmek durumunda kalacam
Bu enfeksiyon adım attırmıyor bana
canım aksam bende cok kötü oldum doktoru aradım monurol kullan tek doz dedi gece onu içtim rahatlattı diğer hamileliğimde de kullanmıştım. bence sende doktorunla bi görüş . kasmaktan bacaklarım tutmuyor hala .Allah şifa versin sanada.

Günaydın arkadaşlar bugün doktora tekrar gitmek durumunda kalacam
Bu enfeksiyon adım attırmıyor bana
canım günde en az 3 lt su iç idrarını bekletme benim böbreklerimde taş var o yüzden sık sık yaşarım idrar yolu enfeksiyonunu bol su içmekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…