Kızlar ben akintim oluyor diye sürekli günlük ped takıyordum gerçi hiç takmadigim gün olmamistit bekarliktan beri Ama hamilelikte günde bir kaç kez değiştirmek zorunda kalıyordum sonra bi ara bıraktım takmayı peçete koydum inanmazsiniz akıntım eski haline geri döndü normalleşti diyorum acaba bu günlük pedlerde zararlı maddeler var ve vücudumuz o zararlı şeylere karşı ekstra bi koruma mi sağlıyor bence olabilir çünkü günlük ped takınca iki katına çıkıyor akıntı ama takmayinca gayet normal
Sizdede oluyor mu hiç böyle birşey fark eden var mi
Ayyy ne guzel yaAyakta hissetmiyorum da sırt üstü yatıyorum elimi karnimin üzerinde biraz gezdiriyorum ve sonra elim karnimda bekliyorum bazen hissediyorum ama her zaman değil. .
Bi kere yaptım badem kadar cikinti oldu geçti. .
Daha sonra bi kere daha yaptım suyunun içinde kaydı hissettim. .
Ben de sık sık ic çamaşırımı değiştirmeyi tercih ediyorum.. Günlük ped hava almayı engelliyor olabilir diye kullanmıyorum.. Korkuyorum bir sıkıntı olur diyeKızlar ben akintim oluyor diye sürekli günlük ped takıyordum gerçi hiç takmadigim gün olmamistit bekarliktan beri Ama hamilelikte günde bir kaç kez değiştirmek zorunda kalıyordum sonra bi ara bıraktım takmayı peçete koydum inanmazsiniz akıntım eski haline geri döndü normalleşti diyorum acaba bu günlük pedlerde zararlı maddeler var ve vücudumuz o zararlı şeylere karşı ekstra bi koruma mi sağlıyor bence olabilir çünkü günlük ped takınca iki katına çıkıyor akıntı ama takmayinca gayet normal
Sizdede oluyor mu hiç böyle birşey fark eden var mi
Benim de akintim çok var..
Hafta sonu evdeydim Ped takmadim akintim oldu ama azdı sonra dışarı cikacaktim Ped taktım da çıktım eve geldiğimde o Ped baya bi tahriş etmişti kızarıklık şişme falan bende bıraktım artık kullanamayacagim şimdi biraz daha rahatım. . Iç camasirimi günde 3 defa falan degistiriyorum
Ne yaparsak yapalım bu akıntı iltihap hamilrlikte gecmeyecek zaten hamilelik daha çok tetikledi
Aynen kızlar bende artık evde olduğum müddetçe günde 2-3-4 kez değiştiriyorum ama dışarı çıkarken mecbur kullanacagmBen de sık sık ic çamaşırımı değiştirmeyi tercih ediyorum.. Günlük ped hava almayı engelliyor olabilir diye kullanmıyorum.. Korkuyorum bir sıkıntı olur diyeuzun suredir de kullanmadım bu yuzden.. Bence çamaşırlarımızı ütüleyip kullanmak ve sık değiştirmek daha sağlıklı
Tam olarak Nasıl canım-anlamadımBen karbonatli suyla yikadim gundr 3 4 kez ve gecti akintim filanda olmuyor cok rahat ettim karbonatla
Afiyet olsun yarasin canımKizlar cok sukur yemegimizi yediksorunsuz bi sekilde keske her aksam boyle olsa
Bir litre suya 2 tatli kasigi dolu dolu karbonat koyup calkaliyorum sonra normal temizligimi yaptiktan sonra en son bu suyla duruluyorum ne akinti ne kasinma ne koku tertemiz hem ciltte kalan kimyasalida temizlemis oluyorTam olarak Nasıl canım-anlamadım
Arkadaşlar günaydın Nasıl bir baş ağrısı ise dün geceden beri, uyudum uyandım halen geçmedivar mı yaşayan
Bende kullanıyodum metpamid. Diğer bulantı ilaçlarına göre sanırım daha hafif. Ama yinede iyi gelmişti bana devam et kullanmaya benceAranizda metpamid kullanan var mi?3 gundur aliyorum ama hic bisey yiyemiyorum demin 3 tane kiraz yedim onu bile cikardim aninda 2 gundur mideme hic bisey girmedi kullandigi bir bulanti ilaci ise yarayan var mi?
Kizlar geldik dr dan :) dediki erkege benziyo. Benimde oglusum oluyo galibaaaaa : ))
Ben de sık sık ic çamaşırımı değiştirmeyi tercih ediyorum.. Günlük ped hava almayı engelliyor olabilir diye kullanmıyorum.. Korkuyorum bir sıkıntı olur diyeuzun suredir de kullanmadım bu yuzden.. Bence çamaşırlarımızı ütüleyip kullanmak ve sık değiştirmek daha sağlıklı
Arkadaşlar günaydın Nasıl bir baş ağrısı ise dün geceden beri, uyudum uyandım halen geçmedivar mı yaşayan
Günaydın arkadaşlar bugün doktora tekrar gitmek durumunda kalacam
Bu enfeksiyon adım attırmıyor bana
canım aksam bende cok kötü oldum doktoru aradım monurol kullan tek doz dedi gece onu içtim rahatlattı diğer hamileliğimde de kullanmıştım. bence sende doktorunla bi görüş . kasmaktan bacaklarım tutmuyor hala .Allah şifa versin sanada.Günaydın arkadaşlar bugün doktora tekrar gitmek durumunda kalacam
canım günde en az 3 lt su iç idrarını bekletme benim böbreklerimde taş var o yüzden sık sık yaşarım idrar yolu enfeksiyonunu bol su içmekten başka çare yokGünaydın arkadaşlar bugün doktora tekrar gitmek durumunda kalacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?