Tatlım panik yapma daha çok küçük görememe ihtimali var tabiki. Hele ikili sonucun bi gelsin sakin ol. Benimde oğlumda hamileliğimi ağalayarak geçirtmişleri maşallah paşalar gibi doğduKızlar merhaba benim de ikinci gebeliğim oğlum henüz 16 aylık ve ben 12 hafta 2 günlük gebeyim bugün kontrole gittim Dr burun kemiğini göremedim dedi ende kalınlığı 2.5 mm çıktı ve ikili test yaptırdı sonuç haftaya çıkacak dedi çok moralim bozuldu burun kemiği olamaması down sendromunun en büyük belirtilerinden biridir dedi başına böyle bir durum gelen var mı?
Hayırlı olsun tatlım. Bebeğe enerji depolayıp gitmen harika olmuş. Hadi bakalım hayırlısı artıkGünaydın güzeller güzeli hamişler,
Rahatsızlığı olanlar, Allah şifalar versin hepimize. Cinsiyet öğrenenler hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsinler inşallah.
Bugün kontrolum vardı. İkili test değerlerim iyi geldi çok şükür, riskli değil. 14+2 sata göre. Pambığımın cinsiyeti kesinleştiDoktor 15 gün önce erkek tahmininde bulunmuştu, bugün kesinleşti. Oğluş geliyor AzRASILAM Canım müsait olduğunda ekleyebilir misin?
Bu arada bebek göstermedi diyen arkadaşlara ufak bir tavsiyem olacak. Ben geçen gittiğimde kahvaltımı yapıp 1 dilim de sarelle li ekmek yiyip, üzerine bol su içmiştim. Bebiş zıplıyordu resmenBugün de kahvaltımı yaptım, ufak bir parça Mesir macunu yedim (A101 den almıştım) üzerine bol su içtim. Bebiş her pozisyonda 360 derece tur atıp poz verdi resmen. Önü arkası, kafa üstü amuda kalkmalar, ayağıyla tekmeler, iki elini bize göstermeler (sanki el salladı). Coştu çocuk vallahi. Şekerli baharatlı tabi sık yemek iyi birşey değil ama ucundan yiyipte kontrole gitmenizi tavsiye ederim
Herkese kocaman sevgiler
Teşekkürler canım yapıcamBir litre suya 2 tatli kasigi dolu dolu karbonat koyup calkaliyorum sonra normal temizligimi yaptiktan sonra en son bu suyla duruluyorum ne akinti ne kasinma ne koku tertemiz hem ciltte kalan kimyasalida temizlemis oluyor
Bu haftada burun kemiği görünmesi lazımmış inşallah dediğin gibi sağlıklı olır eşim benden berbat halde ona güçlü görüneceğim diye takmıyor gibi yapıyorum ama boğazım düğüm düğümTatlım panik yapma daha çok küçük görememe ihtimali var tabiki. Hele ikili sonucun bi gelsin sakin ol. Benimde oğlumda hamileliğimi ağalayarak geçirtmişleri maşallah paşalar gibi doğdu
canım benim eltim yeni doğum yaptı 2 ay oluyor doğana kadar down sendromlu dediler ama maşallah sapasağlam doğdu onun için şimdiden kendini de bebeğini de strese sokma testin sonucunu bekle inş bebeğin sağlıklı olucak dualarımız seninle..Bu haftada burun kemiği görünmesi lazımmış inşallah dediğin gibi sağlıklı olır eşim benden berbat halde ona güçlü görüneceğim diye takmıyor gibi yapıyorum ama boğazım düğüm düğüm
Cevabın için çok teşekkür ederim Can'ım. Demek normal bir durum telaş yapmaya gerek yok öyleyse. Çalıştığım için kendimi işe vermekte zorlanıyorum evde olsam tüm gün uyurdumsana da acil şifalar dilerim cnm
Ah tatlım benim çok iyi anlıyorum seni. İnan 9 ay hamileliğin 6 ayı ağladım ben. Doğuma girerken çıkarken hep kafam bulanıktı çok şükür rabbim sağlıcakla verdi yavrumuzu bize. Boşuna evham yapma senin strese girmemen lazım. İnan doktordan doktora bile farkediyor bu durum. İçin rahat etmiyorsa başka bir doktora git derim benBu haftada burun kemiği görünmesi lazımmış inşallah dediğin gibi sağlıklı olır eşim benden berbat halde ona güçlü görüneceğim diye takmıyor gibi yapıyorum ama boğazım düğüm düğüm
Sizde de mi aynı sıkıntı görünmüştü ? Eskişehir'de yaşıyorum en iyi hastane de en iyi hekime gidiyorum zaten başka bir hekime gitmem neyi değiştirecek bilmiyorum sadece sonucu bekleyeceğim... Dua edin nolur öyle bir evlada sahip olmak değil öyle özel bir evladın isteklerine cevap veremeyecek olmaktan korkuyorum insanlarımızın bakışlarının acımasızlığının eğer öyle olursa evladımın canını yakmasından korkuyorum...Ah tatlım benim çok iyi anlıyorum seni. İnan 9 ay hamileliğin 6 ayı ağladım ben. Doğuma girerken çıkarken hep kafam bulanıktı çok şükür rabbim sağlıcakla verdi yavrumuzu bize. Boşuna evham yapma senin strese girmemen lazım. İnan doktordan doktora bile farkediyor bu durum. İçin rahat etmiyorsa başka bir doktora git derim ben
Oyy çok sevindim canım maaşallah minnaklara:)Günaydın güzeller güzeli hamişler,
Rahatsızlığı olanlar, Allah şifalar versin hepimize. Cinsiyet öğrenenler hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsinler inşallah.
Bugün kontrolum vardı. İkili test değerlerim iyi geldi çok şükür, riskli değil. 14+2 sata göre. Pambığımın cinsiyeti kesinleştiDoktor 15 gün önce erkek tahmininde bulunmuştu, bugün kesinleşti. Oğluş geliyor AzRASILAM Canım müsait olduğunda ekleyebilir misin?
Bu arada bebek göstermedi diyen arkadaşlara ufak bir tavsiyem olacak. Ben geçen gittiğimde kahvaltımı yapıp 1 dilim de sarelle li ekmek yiyip, üzerine bol su içmiştim. Bebiş zıplıyordu resmenBugün de kahvaltımı yaptım, ufak bir parça Mesir macunu yedim (A101 den almıştım) üzerine bol su içtim. Bebiş her pozisyonda 360 derece tur atıp poz verdi resmen. Önü arkası, kafa üstü amuda kalkmalar, ayağıyla tekmeler, iki elini bize göstermeler (sanki el salladı). Coştu çocuk vallahi. Şekerli baharatlı tabi sık yemek iyi birşey değil ama ucundan yiyipte kontrole gitmenizi tavsiye ederim
Herkese kocaman sevgiler
Canım ben 8.30 gibi kahvaltı yapıyorum 11.30 gibi ara öğün 5 badem 2 ceviz yiyorum 13.30 da öğle yemeği ev yapımı çorba yayla, mercimek, tarhana oluyor genelde yanında yoğurt yada salatakızlar gündüzleri ara öğün yapıyor musunuz ne zaman yapıyorsunuz ve ne yiyorsunuz ara öğünlerde paylaşabilir misiniz:)
Korkma tatlım inan araştır göreceksin hamilelerin bir çoğu aynı korkuyo yaşıyor bir şekilde hepimize öyle yada böyle şüpheli durumlar yaşatıyorlar. Bazısı ense kalınlığından bazısı kan değerinden bazısı burun kemiğinden sadece dua ve sabırSizde de mi aynı sıkıntı görünmüştü ? Eskişehir'de yaşıyorum en iyi hastane de en iyi hekime gidiyorum zaten başka bir hekime gitmem neyi değiştirecek bilmiyorum sadece sonucu bekleyeceğim... Dua edin nolur öyle bir evlada sahip olmak değil öyle özel bir evladın isteklerine cevap veremeyecek olmaktan korkuyorum insanlarımızın bakışlarının acımasızlığının eğer öyle olursa evladımın canını yakmasından korkuyorum...
öğlen sadece çorba mı canım herhangi bir sebze veya et yemeği yemiyor musun salatanın ya da yoğurdun yanınaOyy çok sevindim canım maaşallah minnaklara:)
Canım ben 8.30 gibi kahvaltı yapıyorum 11.30 gibi ara öğün 5 badem 2 ceviz yiyorum 13.30 da öğle yemeği ev yapımı çorba yayla, mercimek, tarhana oluyor genelde yanında yoğurt yada salata
Akşam da bir gün protein li bi gün sebze şeklinde besleniyorum
Sabahları mutlaka 1 haşlanmış yumurta tüketiyorum canım
Yatmadan da 1 bardak süt tamamdır:)
Takmayın kafanıza bende oglumda yasadım ense kalınlıgı 3 cıkmıstı. Amniyosentez yaptırmıstım.sonoc iyi cıktı coksükür.bende eskişehirdeyim hangi dr gidiyorsunuz..Sizde de mi aynı sıkıntı görünmüştü ? Eskişehir'de yaşıyorum en iyi hastane de en iyi hekime gidiyorum zaten başka bir hekime gitmem neyi değiştirecek bilmiyorum sadece sonucu bekleyeceğim... Dua edin nolur öyle bir evlada sahip olmak değil öyle özel bir evladın isteklerine cevap veremeyecek olmaktan korkuyorum insanlarımızın bakışlarının acımasızlığının eğer öyle olursa evladımın canını yakmasından korkuyorum...
Yok canım yemiyorum ev yapımı vitaminli çorba 2 dilim ekmek yoğurt yada salata şeklinde yiyorumöğlen sadece çorba mı canım herhangi bir sebze veya et yemeği yemiyor musun salatanın ya da yoğurdun yanına
kızlar gündüzleri ara öğün yapıyor musunuz ne zaman yapıyorsunuz ve ne yiyorsunuz ara öğünlerde paylaşabilir misiniz:)
geçmiş olsun canım öncelikle ilaç içmemek en doğrusu dayanabileceğimiz kadar dayanalım ikili teste gittiğinde genelde bir tahminde bulunuldu burada herkese öncelikle sağlıklı güzel haberler alman dileğiyle ..
Parol ya da minoset içilebilir dayanilmayan agrilarda demisti dr.um.Günaydın hanımlar
Dün benimde dayanılmaz bir baş ağrım oldu o kadar dayanamadım ki bi ağrı kesici içmek zorunda kaldım ki ben bulantı hapı bile içememeye özen gösteriyordum şuan acayip bir vicdan azabı çekiyorum.
Hanımlar günaydın ikili testte beta hcg degerine bakılarak cinsiyet tahmini yapılıyormuş hcg değerinde 50 nin altı erkek üstü kız diyorlar.fakat 3 k kuralı diye bi şeyden bahsediliyor. Yani "K"anamaniz olduysa," K"usmaniz olduysa ya da "K"ız bebek bekliyorsaniz hcg degeri 50 nin üstünde çıkarmış. Yorumlarınızı bekliyorum
Parol aldım bende cnm bağladım ama buz uygulamadim ama cidden dayanılmaz di dedigin gibi gozlerimi acamadim olan oldu artık zatenTeşekkür ederim inşallah.
Parol ya da minoset içilebilir dayanilmayan agrilarda demisti dr.um.
Daha once ki hamileligimde de kullandim mecburen çünkü gözlerimi açamıyordum.
Once bagliyorum gecmezse buz uyguluyorum o da gecirmezse ilac içiyorum mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?