2016 Aralık Anneleri

Tatlım panik yapma daha çok küçük görememe ihtimali var tabiki. Hele ikili sonucun bi gelsin sakin ol. Benimde oğlumda hamileliğimi ağalayarak geçirtmişleri maşallah paşalar gibi doğdu

Hayırlı olsun tatlım. Bebeğe enerji depolayıp gitmen harika olmuş. Hadi bakalım hayırlısı artık

Tatlım panik yapma daha çok küçük görememe ihtimali var tabiki. Hele ikili sonucun bi gelsin sakin ol. Benimde oğlumda hamileliğimi ağalayarak geçirtmişleri maşallah paşalar gibi doğdu
Bu haftada burun kemiği görünmesi lazımmış inşallah dediğin gibi sağlıklı olır eşim benden berbat halde ona güçlü görüneceğim diye takmıyor gibi yapıyorum ama boğazım düğüm düğüm

Hanımlar günaydın ikili testte beta hcg degerine bakılarak cinsiyet tahmini yapılıyormuş hcg değerinde 50 nin altı erkek üstü kız diyorlar.fakat 3 k kuralı diye bi şeyden bahsediliyor. Yani "K"anamaniz olduysa," K"usmaniz olduysa ya da "K"ız bebek bekliyorsaniz hcg degeri 50 nin üstünde çıkarmış. Yorumlarınızı bekliyorum

canım benim eltim yeni doğum yaptı 2 ay oluyor doğana kadar down sendromlu dediler ama maşallah sapasağlam doğdu onun için şimdiden kendini de bebeğini de strese sokma testin sonucunu bekle inş bebeğin sağlıklı olucak dualarımız seninle..

EVET EVET telaşa gerek yok herkeste olan olabilecek bir durum çok zorluyorsa minoset içebilirsin dedi dr .
sennde aklında bulunsun biliyorsundur ama birde başa sürülen naneli bir yağ varmış belki bliyrsundur o yağlarda iyi geliyormuş hani varsa evde onuda sürebilirsin.
işte zor oluyor kimse halinden pek anlamıyor maalesef bendede aynı durum var dün akşamı zor yaptım . allah yarıdmcın olsun geçer inş. tez vakitte.

Ah tatlım benim çok iyi anlıyorum seni. İnan 9 ay hamileliğin 6 ayı ağladım ben. Doğuma girerken çıkarken hep kafam bulanıktı çok şükür rabbim sağlıcakla verdi yavrumuzu bize. Boşuna evham yapma senin strese girmemen lazım. İnan doktordan doktora bile farkediyor bu durum. İçin rahat etmiyorsa başka bir doktora git derim ben

Sizde de mi aynı sıkıntı görünmüştü ? Eskişehir'de yaşıyorum en iyi hastane de en iyi hekime gidiyorum zaten başka bir hekime gitmem neyi değiştirecek bilmiyorum sadece sonucu bekleyeceğim... Dua edin nolur öyle bir evlada sahip olmak değil öyle özel bir evladın isteklerine cevap veremeyecek olmaktan korkuyorum insanlarımızın bakışlarının acımasızlığının eğer öyle olursa evladımın canını yakmasından korkuyorum...

Oyy çok sevindim canım maaşallah minnaklara:)

kızlar gündüzleri ara öğün yapıyor musunuz ne zaman yapıyorsunuz ve ne yiyorsunuz ara öğünlerde paylaşabilir misiniz:)
Canım ben 8.30 gibi kahvaltı yapıyorum 11.30 gibi ara öğün 5 badem 2 ceviz yiyorum 13.30 da öğle yemeği ev yapımı çorba yayla, mercimek, tarhana oluyor genelde yanında yoğurt yada salata
Akşam da bir gün protein li bi gün sebze şeklinde besleniyorum
Sabahları mutlaka 1 haşlanmış yumurta tüketiyorum canım
Yatmadan da 1 bardak süt tamamdır:)

Korkma tatlım inan araştır göreceksin hamilelerin bir çoğu aynı korkuyo yaşıyor bir şekilde hepimize öyle yada böyle şüpheli durumlar yaşatıyorlar. Bazısı ense kalınlığından bazısı kan değerinden bazısı burun kemiğinden sadece dua ve sabır

öğlen sadece çorba mı canım herhangi bir sebze veya et yemeği yemiyor musun salatanın ya da yoğurdun yanına

Takmayın kafanıza bende oglumda yasadım ense kalınlıgı 3 cıkmıstı. Amniyosentez yaptırmıstım.sonoc iyi cıktı coksükür.bende eskişehirdeyim hangi dr gidiyorsunuz..

öğlen sadece çorba mı canım herhangi bir sebze veya et yemeği yemiyor musun salatanın ya da yoğurdun yanına
Yok canım yemiyorum ev yapımı vitaminli çorba 2 dilim ekmek yoğurt yada salata şeklinde yiyorum
Tabi bu çorba içtiğim zaman çünki tıkla basa duyuyorum midem küçüldü diyetten çıktığım için , bazı günler sebze genelde enginar ve salata yoğurt şeklinde yiyorum 2 gün çorba ise 1 gün sebze ama akşamı mutlaka protein tüketiyorum

kızlar gündüzleri ara öğün yapıyor musunuz ne zaman yapıyorsunuz ve ne yiyorsunuz ara öğünlerde paylaşabilir misiniz:)

ara öğünmü oda neki ben daha ana öğünlerimi yiyemiyorum resmen aç geziyorum oruç tutsam yeri okadar aç miğdem gurulduroyr tansyonum düşüp bayılıyorum ama yemek yiyemiyorum . nolcak benm bu halim

Teşekkür ederim inşallah.
Parol ya da minoset içilebilir dayanilmayan agrilarda demisti dr.um.
Daha once ki hamileligimde de kullandim mecburen çünkü gözlerimi açamıyordum.
Once bagliyorum gecmezse buz uyguluyorum o da gecirmezse ilac içiyorum mecburen

benm hcg değerim 83,5 çıktı ama dr erkeğe benziyor dedi iki kafta sonra gittiğimde netleşir sanırım. dolayısı ile ben o tezi çürütenlerdenm

K kirmizi_beyaz canım bende yeni öğrendim arkadaşım yeni söyledi onunda ense kalınlığı ve kan sonucu riskli çıkmış neler yaşamış ne kadar sıkılmış ama o kadar tatlı oğlu var ki sağlıklı dilerim sorunsuz güzel haberler al.

Parol aldım bende cnm bağladım ama buz uygulamadim ama cidden dayanılmaz di dedigin gibi gozlerimi acamadim olan oldu artık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…