Bende 5. Haftadan beri yataktan kalkmadan zofran içiyorum bağımlı gibi oldum yoksa bütün gün kusarimBen her gun sabah yatakdan kalkmadan iciyorum. Ne yazikki
kızlar sivilce sorunu yaşayanınız var mı benim yüzümdekiler biraz azaldı ama göğüs bölgemde çok yoğun bi şekilde devam ediyor az v yakalı bluz giysem de yine de belli var mı acaba benim gibi olan(
Bende 5 kilo vermişim ama enterasan karnım baya şiş karnımdan gitmemiş hiç yada bebek büyüyor artık en son 49 kiloydumzaten biraz büyüsün bi karnım olcak galiba. diğer taraflara pek almam gibi geliyor.
daha 1.5 kilo aldım ama nereye aldım bilmiyorum minicik bi göbek var ona gitti heralde :)
Gayet iyi 1,5 kilo alman.benim hiç bulantı yiyememe kusma olmadı ama 1 kilo vermişim anlamadım :)zaten biraz büyüsün bi karnım olcak galiba. diğer taraflara pek almam gibi geliyor.
daha 1.5 kilo aldım ama nereye aldım bilmiyorum minicik bi göbek var ona gitti heralde :)
Bende 5 kilo vermişim ama enterasan karnım baya şiş karnımdan gitmemiş hiç yada bebek büyüyor artık en son 49 kiloydum
Gayet iyi 1,5 kilo alman.benim hiç bulantı yiyememe kusma olmadı ama 1 kilo vermişim anlamadım :)
Ben geçen hafta ikili test için kan vermiştim nt ölcülmemis o yüzden dün tekrar çağırdılar tekrar kan verdim. Geçen hafta ki hcg değeri 42, değere göre cinsiyet tahmin i mi vardi.benim ki de mi kızBenimki 53 çıkmış kız olduğunu 2 doktorda söyledi kesin dediler net gösteriyor bizimki
Dikkat ediyorum canım ya çok iştahla yiyemiyorum ama yine de vitamin olan herşeyden yiyorumben de 45tim 46.5 oldum :) bebek büyüyor. önceleri karnım yoktu yemek yiyince su içince çıkıyodu, belli oluyodu.
şimdi sabah kalkıorum karnım açken bile belli oluyo :)
çok şükür kilo vermedim. ben de bulantı çok yaşadım yemek yiyemedim ama kayıpsız atlattım.
doktora sordum ben çok zayıfım nolcak dedim. sen ne ki 39 kiloyla gelen oluyo dedi. kilo çok önemli değil, önemli olan beslenmene dikkat etmen. :)
Kiz benimkide 52.4 cikti erkek dediler ama kesin degil . 7 temmuzda netlesecekBenimki 53 çıkmış kız olduğunu 2 doktorda söyledi kesin dediler net gösteriyor bizimki
kızlar sivilce sorunu yaşayanınız var mı benim yüzümdekiler biraz azaldı ama göğüs bölgemde çok yoğun bi şekilde devam ediyor az v yakalı bluz giysem de yine de belli var mı acaba benim gibi olan(
Tanıdığım diğer doktor hastaneden gitti bülent hoca randevu almıyo diğer bayan hocada 2 ay olmuş geleli onun hakkında bi bilgim yok öyle kaldım ya be yapacağımı bilmiyorumcanım benim eltim 2 ay önce orda doğum yaptı sezeryan oldu çok memnun kaldı hiçbir sıkıntı yaşamadı doktorun da iyiyse hiç değiştirme derim
Canim profiline tikliyorsun kisisel bilgilerine giriyorsun ortalarda bir yerde muhtemel dogum yapacagin tarihi yaziyoruz . Boyle istekızlar bu hamilelik günlüğünü imza alanına nasıl ekliyoruz? tıklayın yazan yere tıkladım olmadı siz nasıl yaptınız?
Güzel fikirKizlar gunaydinbenim göbegim simdilik boyle bir an once cıksın biz 2015 mart anneleriyle arada bir paylasirdik boyle burdada devam edelim
Biraz göbek vardi zaten canim. Daha hic bisey yemedim yani bu boş gobegimin haliGüzel fikirsenin önceki çocuktan dolayı o kadar erken büyümüş herhalde canım yada önceden göbek mi vardı
Maşallah
Bende paylasayim hemen
bende anlayamadim çünkü göbeğim ciddi sisti birkac haftadir demek progesterondanmis.hele aksamlari 5 aylik kadar oluyorEVET ben ikinciyi kutuya geçtiğimde pantolonlarım olmadı dr .a sordum rahim duvarını kalınlaştırdığından ve bağırsaklarda da hava yaptığından genişlersn dedi yanlara doğru normal bu kokrma dedi .üstüne 3. kutuyuda içince benm göbek erken çıktı kiloda verdm almadm ona rağmen. :)
Canim profiline tikliyorsun kisisel bilgilerine giriyorsun ortalarda bir yerde muhtemel dogum yapacagin tarihi yaziyoruz . Boyle iste
Oldu evetoldu sanırımteşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?