2016 Aralık Anneleri

kızlar sivilce sorunu yaşayanınız var mı benim yüzümdekiler biraz azaldı ama göğüs bölgemde çok yoğun bi şekilde devam ediyor az v yakalı bluz giysem de yine de belli var mı acaba benim gibi olan (

ben ben
yüzümde vardı şimdi onlar geçti. göğüs bölgemde minik minik sivilceler var. defne sabunuyla yıkadım biraz kırmızılıklar söndü. ergenlikte doğru dürüst sivilcem yoktu ama şimdi hormonlardan dolayı sanırım..

zaten biraz büyüsün bi karnım olcak galiba. diğer taraflara pek almam gibi geliyor.
daha 1.5 kilo aldım ama nereye aldım bilmiyorum minicik bi göbek var ona gitti heralde :)
Bende 5 kilo vermişim ama enterasan karnım baya şiş karnımdan gitmemiş hiç yada bebek büyüyor artık en son 49 kiloydum

zaten biraz büyüsün bi karnım olcak galiba. diğer taraflara pek almam gibi geliyor.
daha 1.5 kilo aldım ama nereye aldım bilmiyorum minicik bi göbek var ona gitti heralde :)
Gayet iyi 1,5 kilo alman.benim hiç bulantı yiyememe kusma olmadı ama 1 kilo vermişim anlamadım :)

Bende 5 kilo vermişim ama enterasan karnım baya şiş karnımdan gitmemiş hiç yada bebek büyüyor artık en son 49 kiloydum

ben de 45tim 46.5 oldum :) bebek büyüyor. önceleri karnım yoktu yemek yiyince su içince çıkıyodu, belli oluyodu.
şimdi sabah kalkıorum karnım açken bile belli oluyo :)

Gayet iyi 1,5 kilo alman.benim hiç bulantı yiyememe kusma olmadı ama 1 kilo vermişim anlamadım :)

çok şükür kilo vermedim. ben de bulantı çok yaşadım yemek yiyemedim ama kayıpsız atlattım.
doktora sordum ben çok zayıfım nolcak dedim. sen ne ki 39 kiloyla gelen oluyo dedi. kilo çok önemli değil, önemli olan beslenmene dikkat etmen. :)

Benimki 53 çıkmış kız olduğunu 2 doktorda söyledi kesin dediler net gösteriyor bizimki
Ben geçen hafta ikili test için kan vermiştim nt ölcülmemis o yüzden dün tekrar çağırdılar tekrar kan verdim. Geçen hafta ki hcg değeri 42, değere göre cinsiyet tahmin i mi vardi.benim ki de mi kız

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bugün 13+2 günlük olduk oğlumla 12+4 günlük iken cinsiyeti öğrendik miniğim hiç yormadı bizi hemen açtı darısı öğrenmek isteyip öğrenemeyenlere ikili test yaptırdım sonuçlar haftaya çıkacak inşallah güzel haberleri alırız. sağlıkla hepimizin kucağına bebişlerini almasını dilerim. söylemeden geçemeyeceğim bu sene erkek senesi

Dikkat ediyorum canım ya çok iştahla yiyemiyorum ama yine de vitamin olan herşeyden yiyorum

kızlar sivilce sorunu yaşayanınız var mı benim yüzümdekiler biraz azaldı ama göğüs bölgemde çok yoğun bi şekilde devam ediyor az v yakalı bluz giysem de yine de belli var mı acaba benim gibi olan (

Ben varım canım. Sivilceler baya, zaten normalde de yağlı bir cildim vardı, hamilelikle birlikte iyice bozuldu.

canım benim eltim 2 ay önce orda doğum yaptı sezeryan oldu çok memnun kaldı hiçbir sıkıntı yaşamadı doktorun da iyiyse hiç değiştirme derim
Tanıdığım diğer doktor hastaneden gitti bülent hoca randevu almıyo diğer bayan hocada 2 ay olmuş geleli onun hakkında bi bilgim yok öyle kaldım ya be yapacağımı bilmiyorum

kızlar bu hamilelik günlüğünü imza alanına nasıl ekliyoruz? tıklayın yazan yere tıkladım olmadı siz nasıl yaptınız?
Canim profiline tikliyorsun kisisel bilgilerine giriyorsun ortalarda bir yerde muhtemel dogum yapacagin tarihi yaziyoruz . Boyle iste

Kizlar gunaydin benim göbegim simdilik boyle bir an once cıksın biz 2015 mart anneleriyle arada bir paylasirdik boyle burdada devam edelim
Güzel fikir senin önceki çocuktan dolayı o kadar erken büyümüş herhalde canım yada önceden göbek mi vardı
Maşallah
Bende paylasayim hemen

bende anlayamadim çünkü göbeğim ciddi sisti birkac haftadir demek progesterondanmis.hele aksamlari 5 aylik kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…