2016 Aralık Anneleri

Boyle kiz benimde ust taraf daha fazla cikmamis bide kilon yoktur ya seninkisi ortada cikmis buyuyor artik göbusler
Biran önce belli olsun istiyorum ama sonradan çok büyük karnım olmasın istiyorum catlamayayim istiyorum ne çok şey istiyorum 71 kiloyum inşallah fazla almam
Hepimiz manken gibi hamilelik donemimizi bitirelim sadece karnı oluyor ya onların doguruncada hemen eski haline dönüyorlar

bende bi değişiklik yok göbeğim azcık çıktı ama hamilelikten mi 2 kilo mu aldım ondan mı bilmiyorum, normalde de 49 kilo olduğum için 1 kilo bile alsam göbeğim çıkardı:)

Benimki 53 çıkmış kız olduğunu 2 doktorda söyledi kesin dediler net gösteriyor bizimki

2 li test için gittiğimiz prenetoloji uzmanı erkek dedi ama kendi dr muz göstermiyor iki hafta sonra geldiğinde net söleyleriz ama erkeğe benzettim dedi. hayırlısı bakalım . ilk bebek kız çok istedik ama erkek diyorlar hayırlıs il ehepsi sağlıklı shhatli akıllı gelsinlerdehepsi başımız üstüne.

Ayy hadi insallah canim. Bnde 71 kiloyum 78 idim 71 e indim. buyusunlerde kendilerini belli etsinler

Perinatologun söylediğine güven onlar anlıyor çünkü diğerlerinin ki tahmin emin olamıyorlar. .

Aslında bişey diyim mi göstermiyor diyen doktorlar anlamıyor çünkü peritanolaga gittiğimde adam bebeği 360 dereceden inceledi beyninden poposunu omuiligine kadar demekki bakmayı bilmiyorlar

Aslında bişey diyim mi göstermiyor diyen doktorlar anlamıyor çünkü peritanolaga gittiğimde adam bebeği 360 dereeden inceledi beyninden poposunu omuiligine kadar demekki bakmayı bilmiyorlar
Aynen canim benim doktorum da basta gostermiyordu ultrason cihazini oyle guzel kullandi ki bebek iki bacagi havada popusunu bacak arasini gosterdi ben bile gordum boslugu goremeyenler bakmayi bilmiyor ama gorupte soylememesini anlarim degisedebilir çünkü

Demek yalnız değilim internette öyle şeyler okudum ki kalp yetmezliğinden tutun kapakçığa kadar felaket tellalı her ne kadar doktorum yasaklasa da Google da hastalık aramamı dayanamıyorum bakıyorum yine
TV de bile haber yaptılar bunu googladan hastalık arattırmak da bir hastalıkmış ve insanı hastalık hastası yapıyormuş sen sonuçta hamilelikten yaşıyorsun bunları dinleme kendini o kadar ve kendi doktorunla paylaş bunları o zaten seni doğru şekilde yönlendirecektir canım..

ayrıntılı ultrason için erken değil mi ?
bizim 20.haftamda da

Beni de eklermisin AzRASILAM sat 21 mart yaş 29 ikinci çocuk kırıkkale beklenen doğum tarihi 27aralik
tmm cnm hoşgeldin ekleyim birazdan

İkili test hcg değerleriniz neydi kizlar
bnm 27,5 kız tez çürüdü

83,5 du dr erkeğe benziyor dedi .
tez bir kez daha çürüdü

AzRASILAM benimde ekler misin doktor bugün erkek dedi
tabii cnm hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…