2016 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun canım. Çabucak iyileşir inşallah.

kızlar sivilce sorunu yaşayanınız var mı benim yüzümdekiler biraz azaldı ama göğüs bölgemde çok yoğun bi şekilde devam ediyor az v yakalı bluz giysem de yine de belli var mı acaba benim gibi olan (
Benimde yuzumdenxikmiyoe artik gogsumde cikiyor en fazla 2 gune kalmadan gidiyor.Biraz yagli yenirse cikiyor farkettim :)

Perdurable, canım benim ki kadar yoktur senin göbüş :)

Kizlar gunaydin benim göbegim simdilik boyle bir an once cıksın biz 2015 mart anneleriyle arada bir paylasirdik boyle burdada devam edelim

Güzel fikir senin önceki çocuktan dolayı o kadar erken büyümüş herhalde canım yada önceden göbek mi vardı
Maşallah
Bende paylasayim hemen
açılın yaaaaa ben geliyorum

Aslında bişey diyim mi göstermiyor diyen doktorlar anlamıyor çünkü peritanolaga gittiğimde adam bebeği 360 dereceden inceledi beyninden poposunu omuiligine kadar demekki bakmayı bilmiyorlar

olabilir çünkü adam çok net söyledi biz sormadan direkt kendi erkek dedi. kendi dr muza sölemedik bunu hiç bilmiyrmuşuz gibi sorduk hakkını yemiyim tabi ama hareketsizdi çok çabaladı dönmedi oda erkek gibi deyince dedk sanırım perinatologun sölediği tuttu :)

Kizlar gunaydin benim göbegim simdilik boyle bir an once cıksın biz 2015 mart anneleriyle arada bir paylasirdik boyle burdada devam edelim
o keltoşunu yirim laaaa,kafası görünüyo bi tek
Bu da ben ve benim minnosum sadece ortada o çıkıntı olan yer sizinde mi öyle yoksa yaygın bir şekilde mi oluyor Eki Görüntüle 1847764

AzRASILAM benimde ekler misin doktor bugün erkek dedi

Çok geçmiş olsun canım. Çabucak iyileşir inşallah.

Canim 15 haftalik mi onceki hamileliginden foto mu ?

Kızlar benimki halen göbek ama bildiğiniz 9 aylık bir göbek
bu göbekten bebek nasıl gözükecek bilmiyorum
sanırım benim son 2 ayıma kadar hamileliğimiz gizlesem çok rahat gizleyebilirdim

Bu bildiğin bebek

maşallah maşallah

Oyyyy masallah kiz ayni ikiz tasiyorsun gibi cabuk cikmis gobegin masallah bizimkiler sana yetisemez kiz

Canım bu 15 haftalık halin miii

Ayy benimki düze yakın ya neden öyle kafam karıştı şimdi bak
valla canlar bu ptesi günkü halim,arkadaşlarım yine hemen çıktı mı göbüş diye sordular ben de çektim e bira zyakın çekim ama şu an böyle.parmak kadar bebek,gerisi göbek,59 kiloda hamile kaldım,şu an ne bilmiyorum ama çıkmaya çok meyilli bir karnım var zaten,eee boy da bir bıççııığ daha önce demiştim,varın gerisini siz düşünün,onca kilo ile 3 kiloluk bebeişimiz oldu, o yüzden göbek bizi yanıltıyor canlarım.daha da göbeğim çıktı diyen olmaz herhalde,yada ölçü ayşenin göbeği kadar oldu mu falan olur nihahahahahahaha maşallah hepimize

Maşallahh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…