Çok geçmiş olsun canım. Çabucak iyileşir inşallah.Günaydın canlar,herkese sağlıklı huzurlu bir gün inşallahkaç gündür geçmeyip daha da arttığı için kızımı dün akşam acile götürdük gaita tahlili falan yaptırdık,bir sürü de ilaç yazdı işte,belki ben de baksam aynı şey olacak ,bakımına dikat etmek lazım ah çalışan annelerin çocukları
Benimde yuzumdenxikmiyoe artik gogsumde cikiyor en fazla 2 gune kalmadan gidiyor.Biraz yagli yenirse cikiyor farkettim :)kızlar sivilce sorunu yaşayanınız var mı benim yüzümdekiler biraz azaldı ama göğüs bölgemde çok yoğun bi şekilde devam ediyor az v yakalı bluz giysem de yine de belli var mı acaba benim gibi olan(
Perdurable, canım benim ki kadar yoktur senin göbüş :)
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bugün 13+2 günlük olduk oğlumla12+4 günlük iken cinsiyeti öğrendik miniğim hiç yormadı bizi hemen açtı darısı öğrenmek isteyip öğrenemeyenlere ikili test yaptırdım sonuçlar haftaya çıkacak inşallah güzel haberleri alırız. sağlıkla hepimizin kucağına bebişlerini almasını dilerim. söylemeden geçemeyeceğim bu sene erkek senesi
Kizlar gunaydinbenim göbegim simdilik boyle bir an once cıksın biz 2015 mart anneleriyle arada bir paylasirdik boyle burdada devam edelim
açılın yaaaaa ben geliyorumGüzel fikirsenin önceki çocuktan dolayı o kadar erken büyümüş herhalde canım yada önceden göbek mi vardı
Maşallah
Bende paylasayim hemen
Perinatologun söylediğine güven onlar anlıyor çünkü diğerlerinin ki tahmin emin olamıyorlar. .
Aslında bişey diyim mi göstermiyor diyen doktorlar anlamıyor çünkü peritanolaga gittiğimde adam bebeği 360 dereceden inceledi beyninden poposunu omuiligine kadar demekki bakmayı bilmiyorlar
Canim 15 haftalik mi onceki hamileliginden foto mu ?
Oyyyy masallah kiz ayni ikiz tasiyorsun gibi cabuk cikmis gobegin masallah
Canım bu 15 haftalık halin miii
Ayy benimki düze yakın ya neden öyle kafam karıştı şimdi bakCanım bu 15 haftalık halin miii
o keltoşunu yirim laaaa,kafası görünüyo bi tekKizlar gunaydinbenim göbegim simdilik boyle bir an once cıksın biz 2015 mart anneleriyle arada bir paylasirdik boyle burdada devam edelim
Bu da ben ve benim minnosum sadece ortada o çıkıntı olan yer sizinde mi öyle yoksa yaygın bir şekilde mi oluyor Eki Görüntüle 1847764
AzRASILAM benimde ekler misin doktor bugün erkek dedi
Çok geçmiş olsun canım. Çabucak iyileşir inşallah.
Canim 15 haftalik mi onceki hamileliginden foto mu ?
Kızlar benimki halen göbek ama bildiğiniz 9 aylık bir göbek
bu göbekten bebek nasıl gözükecek bilmiyorum
sanırım benim son 2 ayıma kadar hamileliğimiz gizlesem çok rahat gizleyebilirdim
Bu bildiğin bebek
maşallah maşallah
Oyyyy masallah kiz ayni ikiz tasiyorsun gibi cabuk cikmis gobegin masallahbizimkiler sana yetisemez kiz
Canım bu 15 haftalık halin miii
valla canlar bu ptesi günkü halim,arkadaşlarım yine hemen çıktı mı göbüş diye sordular ben de çektim e bira zyakın çekim ama şu an böyle.parmak kadar bebek,gerisi göbek,59 kiloda hamile kaldım,şu an ne bilmiyorum ama çıkmaya çok meyilli bir karnım var zaten,eee boy da bir bıççııığ daha önce demiştim,varın gerisini siz düşünün,onca kilo ile 3 kiloluk bebeişimiz oldu, o yüzden göbek bizi yanıltıyor canlarım.daha da göbeğim çıktı diyen olmaz herhalde,yada ölçü ayşenin göbeği kadar oldu mu falan olur nihahahahahahahaAyy benimki düze yakın ya neden öyle kafam karıştı şimdi bak
canım normal olan seninki emin olAyy benimki düze yakın ya neden öyle kafam karıştı şimdi bak
Maşallahh canımo keltoşunu yirim laaaa,kafası görünüyo bi tek
valla canlar bu ptesi günkü halim,arkadaşlarım yine hemen çıktı mı göbüş diye sordular ben de çektim e bira zyakın çekim ama şu an böyle.parmak kadar bebek,gerisi göbek,59 kiloda hamile kaldım,şu an ne bilmiyorum ama çıkmaya çok meyilli bir karnım var zaten,eee boy da bir bıççııığ daha önce demiştim,varın gerisini siz düşünün,onca kilo ile 3 kiloluk bebeişimiz oldu, o yüzden göbek bizi yanıltıyor canlarım.daha da göbeğim çıktı diyen olmaz herhalde,yada ölçü ayşenin göbeği kadar oldu mu falan olur nihahahahahahahamaşallah hepimize
bende akşamları böyle şişiyorum
Canım listede hiç yoksun
Benim içim geniş annem gibi canımcanım normal olan seninki emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?