Kızlar cinsiyeti kesinleşen arkadaşlar 7 haftalık usg fotonuzda bebek kesenin sağı na mı soluna mı yakın bakıp söyler misiniz bi ara bu yöntem de yanılma yokmuş merak ettim sağ kız sol erkek miş
Aynen canım ya ilk zamanlar hiiç merak etmiyordum ama son 1 haftadır rüyalarıma giriyor ilk çocuk zaten ikiside beni çok mutlu ediyor ama merak yok mu işte:)
Aynen canım ya ilk zamanlar hiiç merak etmiyordum ama son 1 haftadır rüyalarıma giriyor ilk çocuk zaten ikiside beni çok mutlu ediyor ama merak yok mu işte:)
Kızlar cinsiyeti kesinleşen arkadaşlar 7 haftalık usg fotonuzda bebek kesenin sağı na mı soluna mı yakın bakıp söyler misiniz bi ara bu yöntem de yanılma yokmuş merak ettim sağ kız sol erkek miş
Masallah kizlar bebisler buyumus kendini belli etmisler
Bende gobek vardi ama daha bi buyuyup yuvarlak sekil aldi.hamile gobegi oldu tam.
2011 nisan annesiyim ordada eklerdik gobus fotolarimizi.bende cekip ekliyim birazdan
Kizlar ya ben bugun 14+2 olduk ama bu takvim 13 hafta diyor hala . Acaba dogum tarihini mi degistirsem . Benim gibi 14 haftalik olan varmi bnde takvimi ona gore ayarlim
Kizlar ya ben bugun 14+2 olduk ama bu takvim 13 hafta diyor hala . Acaba dogum tarihini mi degistirsem . Benim gibi 14 haftalik olan varmi bnde takvimi ona gore ayarlim
Ayniiii yiz tatlim. Bende 5 haftaya kadar iyidim 5 hafta dedi ben yataga bi dustum serumlar hastaneler . En son memlekete annemin yanina geldim 2 aydir burdayim daha yeni toparlanmaya baskadim burdada hadtanede yattm bi suru serum yedim. Bende 2 aydir zofer iciyorum. Onceleri sabah aksamdi . Smdi sadece sabah yatakdan kalkmadan iciyorum 1 saat daha yatip kalkiyorum. Ayni senun gbi bagimli oldum sanki icmesem aksama kdr kuscam gibi gelio ama bi gun icmemeyi denicem aksami nasi biraktiysam bunuda birakmaliyim nereye kadar ilac