2016 Aralık Anneleri

Benimde sol da hissediyorum canım ama kesede sağ da sol da durumu başka, bu arada resimdeki kız senin mi çok tatlı maaşallah

Evet teyzesi benim çok teşekkürler 2 yaşında şuan:)

Valla onu bilmiyorum hiç sadece hep soluma koyduğu an cihazı görünüyor bebek canım birden merak sardı bana da bakalım biraz daha bekliycez artık

Kızlarrr oğlusuma hiçbir isim begenemiyorum yaaa sizin aklınızda var isimler

Nası isimler den hoşlanıyorsunz bilmem ama ben çok yeni moda anlamsız isimler den yana değilim, Efe, Ömer, ali, Melih, Tuğra, Alperen, Kağan, Kerem, Yiğit, Seyit,BatuHan .. Erkek daha çok aslında kiz ismi zor geliyor bana da :)

Canim hayirli haberleri en kisa zamanda alirsin insallah.

Hayırlı olsun :) ne kadar erken tahmin etmiş doktorunuz ya, aramızda bir gün var sadece,ne zaman öğrendiniz, bende 14.hafta bitince gitcem inşallah öğrenirim
Teşekkür ederim bugün öğrendim ama ben perinatoloğa gittiğim için bu kadar çabuk öğrendim onlar daha iyi anlıyor ama bazı kadın doğumcularda erkenden söyleyebiliyor sağlıkla gönlünüzdeki olsun sizin de

Selam güzel annecikler

Bu akşam bi arjadaşım için evde yaptığımız bi kına gecesine katıldım. Oynayamadığım için video ve fotoları ben çektim. Üstten çekince videoları biraz kolumu dolayısıyla vücudumu yükseltmiş oldum, gerçi hiç ağrı olmadı ama. Şimdi eve geldim üstümü değişirken bi baktım iç çamaşırmın neredeyse yarısı ıslak, tüm alt diyebilirim, peçete koymuştum o tamamen ıslak zaten. Koku falan yok renk de yok. Yani doktorum en son normal akıntı demişti ama bu kadarını ilk kez yaşadım. İçim içimi yiyor bebeğin sıvısı olabilir mi ya

Yok canım mutlaka bi tarafa daha yakındır usg varsa elinde 7.haftada bak bakalım
Hep ortada baktım bnde cnm

Test derdinden söylemeyi unuttum
% 100 erkek bebeğimiz
4 yaşında oğlum var kısmetse bir tane daha geliyor
Maşallah listede adınız varsa ekleyim
Günaydın cnm
Telaş etme ara doktoruna bir sor ama bende de var
Uzun zamandır hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…