2016 Aralık Anneleri

Canim hakkinizda hayirlisi olsun rabbim gonlunuze gore versin insallah.

amin canım inşallah, çok sağol

hep öyle dua ediyorum canım ama bazen o kadar bunaldığımı hissediyorum ki..ben şu an bulunduğum yere eş tayiniyle geldim zaten.. ama hiç sevemedim, alışamadım. şimdi memleketimize gitmek istiyoruz ama eşimin tayini çıkmıyor. bu sefer heveslenmiştim çocugumun şansına olur diye yine olmuyor..dediğin gibi her şeyin zamanı vardı elbet. sadece o zamana kadar sabretmek çok zor..

portakal nasıl bulcaz
acaba portakalsız yapsak nası olur

Günaydın canlar, herkese güzel haberler alacağı bir gün diliyorum, tayin haberi bekleyenler,dr kontrolüne gidecekler,limonata içecekler ben de kıştan yıkayıp bütün halde buzluğa atıyorum portakal limonu,yazın çıkarıp rendeleyip yapıyorum,hazırda olan meyve de varsa (mürdüm eriği,şeftali vs)kaynatıp şerbet yapıyorum,o da güzel deneyebilirisiniz,bu arada belki birilerinin tayini de buraya çıkar,çooookkk sıcak antep yanıyor gerçi yürünmüyor

olduğum yerdeki marketlerde yok ki
belki daha büyük marketlerde vardır bakmak lazım
canım çekti eve gidince hemen yapayım :)
Evet canım kesin vardır yap mutlaka enerji veriyor
Tarif şöyle 1 portakal ve 2 limonu kabuklarından pijama şeklinde soy ve küp küp kes blender a at 1 su bardağı şekeri at ve çalıştır iyice parçalandıktan sonra 1.5 litre suya dok ve iyice karıştır 10 dk kadar sonra ince bi süzgün varsa bi sürahiye süzdür tortuları da sık ve at işte bu kadar:)

Allah yardımcın olsun arkadasım.. Dr oyle dediyse doğrudur bak ben de sevindim.. Ben tüm hamilelere dua ediyorum.. Senin icin de ederim.. Hayırlı haberler vereceğine inanıyorum.. Guzel düşünmeye çalış..

Allah razı olsun cnm inş hayırlı haberlerimi paylaşacağım günler gelecek

Günaydın herkese; sabah büyük bir neşeyle uyandık kızımla beraber keyifle kahvaltı hazırlarken ne olduğunu anlamadan birden gözüm karardı tansiyonum düştü hemen telefonu nereye koydugumu hatırlamaya çalıştım eşimi arayabildim çok şükür yığılıp kaldım kızım anne kalk tost yap diyor yavrum acıkmış eşim geldi de çok şükür karnımızı doyurduk
Manisa da da idari izin varmış dün müdürüm bana söylememiş o kadar agirlasmamisim henüz doktor ya kendisi karar vermiş sinir oldum okula gidince birinden öğrendim idarî izin olduğunu bugün evdeyim çok şükür yarın da arayıp ben gelemiyorum diyeceğim bir gün borcu var bana dün eve nasıl geldigimi bilmiyorum zaten tansiyonum düşük hamilelikte iyice düşüyor bir de buna sıcak eklenince 8-3tansiyonla ayakta kalmaya çalışıyorum. Adam kendi hüküm veriyor gelirsiniz ne olacak diye

Aynen canım eşim erik almış çok yumuşaktı onları da buzlu erik suyu yaptım süper oldu gerçekten..

Bende dut surubu yapıyorum çok iyi geliyor serinletiyor ama limonatayi da deneyelim eşimi arayayim bakalım bulabilecek mi portakal. Adam dicek ne çok şey istiyorsun. Hiç isteklerim bitmiyor ama ne yapayım ilk hamileligimde kimseye nazlanamadim eşim gorevdeydi ben tek basima hiç tanımadığım bir memlekette hamilelik geçirmiştim şimdi azıcık nazlanmak hakkım değil mi

Bence de canım nazlan tabi:)
Dut şurubu güzel fikir
Şimdi yaz meyvelerini değerlendirmek en güzeli doğal doğal miss

Ben gece 12 de tutturdum turşu suyu eşim gitti 1 de getirdi bulmuş yarım bardak içtim yattım ne yanii yarım bardak için mi cadde cadde gezdim diyor uyumuşum:))

Allah bu mübarek günlerde yüzümüze baksın canım inşallah bebeğindeki sıkıntı da kaybolacak sağlıklı sıhhatli olacak dualarımız sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…