2016 Aralık Anneleri

günaydın herkese mümkün olduğunca dünden bugüne yazdıklarınızı okumaya çalıştım hiçbir şey kaçırmak istemiyorum
şuan işteyim ve inanılmaz bir baş ağrım var...
haftasonundan beri ağrıyordu ama bugün dayanılmaz oldu sizce sebebi nedir ?
benim gibi iki üç gün üst üste başağrısı çeken var mı?

kızlar günlük pedler de çok sağlıklı değil onlar da aşırı terleme ve koku yapabilir kullanmamk en iyisi veya sadece dışarı çıkarken kullanılsa daha iyi olur sanki geçmiş olsun geçer ama sıkıntı yapmayın .

benim 1 hafta boyunca her gün ağrıdı şuanda hafif var alıştım artık
hormonlarla ilgili sanırım, doktora sordum normal dedi
zaten her şeye normal diyolar
benim gibi migren geçmişin varsa kaçısın yok

Ben gece 12 de tutturdum turşu suyu eşim gitti 1 de getirdi bulmuş yarım bardak içtim yattım ne yanii yarım bardak için mi cadde cadde gezdim diyor uyumuşum:))
olsun yarım bardak yarım bardaktir

Bende de olmuştu bu ara azaldı hamilelikte oluyor baş ağrısı

kızlar ilk sayfadaki çizelgeye kendimi nasıl ekleyebilirim?
AzRASILAM arkadaşımız ekliyor ancak bu aralar gebeligiyle ilgili endişeli zamanlar geçiriyor atlatinca sizi de ekleyecektir

Aynen canım eşim erik almış çok yumuşaktı onları da buzlu erik suyu yaptım süper oldu gerçekten..
Ben gece 12 de tutturdum turşu suyu eşim gitti 1 de getirdi bulmuş yarım bardak içtim yattım ne yanii yarım bardak için mi cadde cadde gezdim diyor uyumuşum:))
Çok iyi etmişsin canım afiyet şifa olsun,aşermeyi bilmiyorum,keşke olsa da eşime az nazlansam,ilk gebelikte sadece soğuk bir şey istiyorum dedim ,o da dondurma almıştı mart gibiydi,yarım bardak değil bir yudum da olsa o turşu suyu alınacak

Merhaba kızlar, aranıza yeni katılıyorum, tahmini doğum tarihim 25.12.2016.. İkinci çocuğum olacak inşallah..
hoş geldin arkadaşım,ikinciyi bekleyenler artıyor,benim de melis adında bir kızım var hamdolsun ,nerde yaşıyorsun,çalışıyor musun

günaydın canım,benim de migrenim var,ama stres,açlık,susuzluk ,uykusuzluk,sıcak çok etkiliyor,masaj yap-yaptır,açık havaya çık,güneşten uzak dur

Hoşbuldum :) Çınar adında 5 yaşında bir oğlum var, Ankara'da yaşıyorum, kamuda çalışıyorum, 37 yaşındayım, kan pıhtılaşması için tedbir amaçlı coraspin ve clexan kullanıyorum.. Melis ismini çok severim, doğacak bebeğim için de Melis ya da Defne arasında kaldım, sanırım Defne koyacağım, senin bebişin cinsiyet belli oldu mu?

canım ben de ankaradayım nerede çalışıyorsun benim ilk gebeliğim Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin:)

ben de gaziantepte yaşıyorum,kamuda çalışıyorum,kızım 22 aylık,sanırım bu da kız dedi dr,bakalım ,sağlıcakla doğsunlar inşallah da ,cadılar ikiydi üç olur eşime kolaylıklar diliyorum,işi zor gerçektennn

canım test sonucun gayet güzel çıkmış maşallah darısı bekleyen tüm annilerimize olsun hep güzel haberler almak nasip olsun :)

Amin canım Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Doktorun sekreteri dönüş yaparız size test sonucu iyi görünüyor dedi ama ben pek bişi anlamıyorum değerlerden :)

Kızlar doktor folio verdi folik asit nasıl kullanicam onu ilk defa kullanicam da :) eczaneden ben almadim esim aldi onunda teli kapali soramaiyorum bilgim yok nasil kullanacagma dair :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…