ben ciğeri hamileliğimin başında bir kere yemiştim ama bu şekilde zararlı olduğunu bilmiyordum inşallah yanlış yapmamışımdır aklıma takıldı şimdiCiger kesinlikle yememen gerekiyor canim. Cigerde bebege zararli olan yuksek miktarda A vitamini var.
kızlar günlük pedler de çok sağlıklı değil onlar da aşırı terleme ve koku yapabilir kullanmamk en iyisi veya sadece dışarı çıkarken kullanılsa daha iyi olur sanki geçmiş olsun geçer ama sıkıntı yapmayın .Kokulara karşı aşırı hassas olduğun için yoğun bir şekilde hissetmen, merak etme sorun yoktur inşallah, bende de akıntı oluyor bazen, temizliğine dikkat et sen yinede ped yerine bence sık sık çamaşırını değiştir bide ütüle öyle giy çamaşırını
günaydın herkese mümkün olduğunca dünden bugüne yazdıklarınızı okumaya çalıştım hiçbir şey kaçırmak istemiyorum
şuan işteyim ve inanılmaz bir baş ağrım var...
haftasonundan beri ağrıyordu ama bugün dayanılmaz oldu sizce sebebi nedir ?
benim gibi iki üç gün üst üste başağrısı çeken var mı?
Ben gece 12 de tutturdum turşu suyu eşim gitti 1 de getirdi bulmuş yarım bardak içtim yattım ne yanii yarım bardak için mi cadde cadde gezdim diyor uyumuşum:))
Bende de olmuştu bu ara azaldı hamilelikte oluyor baş ağrısıgünaydın herkese mümkün olduğunca dünden bugüne yazdıklarınızı okumaya çalıştım hiçbir şey kaçırmak istemiyorum
kızlar ilk sayfadaki çizelgeye kendimi nasıl ekleyebilirim?
Aynen canım eşim erik almış çok yumuşaktı onları da buzlu erik suyu yaptım süper oldu gerçekten..
Ben gece 12 de tutturdum turşu suyu eşim gitti 1 de getirdi bulmuş yarım bardak içtim yattım ne yanii yarım bardak için mi cadde cadde gezdim diyor uyumuşum:))
Çok iyi etmişsin canım afiyet şifa olsun,aşermeyi bilmiyorum,keşke olsa da eşime az nazlansam,ilk gebelikte sadece soğuk bir şey istiyorum dedim ,o da dondurma almıştı mart gibiydi,yarım bardak değil bir yudum da olsa o turşu suyu alınacakBende dut surubu yapıyorum çok iyi geliyor serinletiyor ama limonatayi da deneyelim eşimi arayayim bakalım bulabilecek mi portakal. Adam dicek ne çok şey istiyorsun. Hiç isteklerim bitmiyorama ne yapayım ilk hamileligimde kimseye nazlanamadim eşim gorevdeydi ben tek basima hiç tanımadığım bir memlekette hamilelik geçirmiştim şimdi azıcık nazlanmak hakkım değil mi
hoş geldin arkadaşım,ikinciyi bekleyenler artıyor,benim de melis adında bir kızım var hamdolsunMerhaba kızlar, aranıza yeni katılıyorum, tahmini doğum tarihim 25.12.2016.. İkinci çocuğum olacak inşallah..
günaydın canım,benim de migrenim var,ama stres,açlık,susuzluk ,uykusuzluk,sıcak çok etkiliyor,masaj yap-yaptır,açık havaya çık,güneşten uzak durgünaydın herkese mümkün olduğunca dünden bugüne yazdıklarınızı okumaya çalıştım hiçbir şey kaçırmak istemiyorum
olsun yarım bardak yarım bardaktir
Bende de olmuştu bu ara azaldı hamilelikte oluyor baş ağrısı
AzRASILAM arkadaşımız ekliyor ancak bu aralar gebeligiyle ilgili endişeli zamanlar geçiriyor atlatinca sizi de ekleyecektir
Ins cnm cok tesskkur ederimAllah bu mübarek günlerde yüzümüze baksın canım inşallah bebeğindeki sıkıntı da kaybolacak sağlıklı sıhhatli olacak dualarımız sizlerle...
hs35 canım inşallah çok çok güzel haberlerle gel Rabbim yavrunu sana bağışlasın
Çok iyi etmişsin canım afiyet şifa olsun,aşermeyi bilmiyorum,keşke olsa da eşime az nazlansam,ilk gebelikte sadece soğuk bir şey istiyorum dedim ,o da dondurma almıştı mart gibiydi,yarım bardak değil bir yudum da olsa o turşu suyu alınacak
hoş geldin arkadaşım,ikinciyi bekleyenler artıyor,benim de melis adında bir kızım var hamdolsun,nerde yaşıyorsun,çalışıyor musun
günaydın canım,benim de migrenim var,ama stres,açlık,susuzluk ,uykusuzluk,sıcak çok etkiliyor,masaj yap-yaptır,açık havaya çık,güneşten uzak dur
canım ben de ankaradayım nerede çalışıyorsun benim ilk gebeliğim Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin:)Hoşbuldum :) Çınar adında 5 yaşında bir oğlum var, Ankara'da yaşıyorum, kamuda çalışıyorum, 37 yaşındayım, kan pıhtılaşması için tedbir amaçlı coraspin ve clexan kullanıyorum.. Melis ismini çok severim, doğacak bebeğim için de Melis ya da Defne arasında kaldım, sanırım Defne koyacağım, senin bebişin cinsiyet belli oldu mu?
canım test sonucun gayet güzel çıkmış maşallah darısı bekleyen tüm annilerimize olsun hep güzel haberler almak nasip olsun :)Kızlar 2'li test sonucumu aldım ama doktor doğumdaymış görüşemedim.
ben de gaziantepte yaşıyorum,kamuda çalışıyorum,kızım 22 aylık,sanırım bu da kız dedi dr,bakalım ,sağlıcakla doğsunlar inşallah da ,cadılar ikiydi üç olurHoşbuldum :) Çınar adında 5 yaşında bir oğlum var, Ankara'da yaşıyorum, kamuda çalışıyorum, 37 yaşındayım, kan pıhtılaşması için tedbir amaçlı coraspin ve clexan kullanıyorum.. Melis ismini çok severim, doğacak bebeğim için de Melis ya da Defne arasında kaldım, sanırım Defne koyacağım, senin bebişin cinsiyet belli oldu mu?
canım test sonucun gayet güzel çıkmış maşallah darısı bekleyen tüm annilerimize olsun hep güzel haberler almak nasip olsun :)
ben sabahları kahvaltıdan önce alıyorum.bazen de tok karına alıyorumKızlar doktor folio verdi folik asit nasıl kullanicam onu ilk defa kullanicam da :) eczaneden ben almadim esim aldi onunda teli kapali soramaiyorum bilgim yok nasil kullanacagma dair :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?