2016 Aralık Anneleri

gittim dr temiz dio ama inan bazi gunler cok fena kokuoo utaniyorum acaba baskalarinada kokuyormudur die esime surekli nasil kokuyorum diorum o da parfum cicek gibi cok hos dio ama ben cok rahatsizimm..
Kokulara karşı aşırı hassas olduğun için yoğun bir şekilde hissetmen, merak etme sorun yoktur inşallah, bende de akıntı oluyor bazen, temizliğine dikkat et sen yinede ped yerine bence sık sık çamaşırını değiştir bide ütüle öyle giy çamaşırını

Canım hayırlısı i isteyerek dua et. Olmazsa da onda da bi Hayır vardır üzme canını.Bende aynı sıkıntıları yaşadım. Hayirlisi neresiyse orası olsun dedim her zaman. Çok şükür 2 yıl önce tayinimiz çıktı istediğimiz yere. Önce eşimin çıktı sonra bende es durumundan gittim.allaha şükürler olsun ki hersey o kadar yolunda ilerledi ki herseyin bir zamani varmış. Biz boşuna planlar yapıp kendimizi yıpratıoruz aslında.senin için hayırlısı olsun. Allah gönlündekini versin inşallah. .

7 ay söylemedi mi . Doktorun baya garanticiymis sanırım. Kızım da 17. Hafta da kesin olarak kız olduğunu söylemişti doktor. Kızım devamli bacaklarını açıp oturduğu için cok rahat görmüştü sanırım.

Malesef ama bukez beklemicem insallah baska bi dr a gidicem yarin gorebilirde bu meraktan kurtulurum.
Kizimda hic merak yoktu.
Bunda gonulden gecen bebis varya catliyorum resmen

Malesef ama bukez beklemicem insallah baska bi dr a gidicem yarin gorebilirde bu meraktan kurtulurum.
Kizimda hic merak yoktu.
Bunda gonulden gecen bebis varya catliyorum resmen
Evet canım bence de bekleme o kadar başka doktora git öğren bir an önce . Benim 17. Hafta da öğrenmenin bir nedeni de 11. Hafta gidip sonrakinde 17. Haftada gidebilmistim.daha erken gidebilseydim öğrenebilirim belki de

Evet canım bence de bekleme o kadar başka doktora git öğren bir an önce . Benim 17. Hafta da öğrenmenin bir nedeni de 11. Hafta gidip sonrakinde 17. Haftada gidebilmistim.daha erken gidebilseydim öğrenebilirim belki de

Suanki bonibonun cinsiyetini ogrenebildinizmi

Allah yardımcın olsun arkadasım.. Dr oyle dediyse doğrudur bak ben de sevindim.. Ben tüm hamilelere dua ediyorum.. Senin icin de ederim.. Hayırlı haberler vereceğine inanıyorum.. Guzel düşünmeye çalış..

Ben de 10.haftada harmony test yaptirmayi düşünüyorum. Ihtimalden ziyade tani koymasi daha iyi. Ihtimalde isin yoksa dusun dur acaba diye. Bu testlerde var ya da yok diorlar. 2000 lirayi bulacak bizim de. Izmir'de yapılacak. Bu cuma doktorla da gorusup karar verecegiz. Sizi doktorunuz mu yonlendirdi? Kendiniz mi karar verdiniz? 38 yasindayim bu arada

canım inşallah bu günlerin hürmetine testlerin çok güzel çıkar üzülme iyi düşün güzel düşünmeye çalış ikili tarama testin güzel çıktı buda öyle olacaktır dualarımız seninle

Inşallah canım gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun , ben de 17 haftalıkken gitmiş olucam kesin belli olur galiba bende çok merak ediyorum

Allah gonlunuzden geceni saglikla hayirla versin

Aslinda ailemizde bi rahatsizlik yok
Yasim 27 sadece bana daha garanti geldi.
Druma sordum oda memnun oldu aslinda maddi acidan karsilanabilir bisey olsa herkese yaptir diye diretirim dedi.
Kendisinin yonlendirmesiyle vip servisile evime hemsire geldi 1 tup kan verdim 7 gun sonrada druma mail gitti.
Bir sorun yok cok sukur suan sadece cinsiyet telasim var o test senin bu test benm kosturmuyorum

Inşallah canım gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun , ben de 17 haftalıkken gitmiş olucam kesin belli olur galiba bende çok merak ediyorum

Gunaydin allah razi olsn
Tum annelerin dileklerini rabbim hayirla saglikla versin.
Kizim var ablasi bide yakisikli bi oglusum olsa diyorum kismet olursa.
Buarada kahvalti dedin acikmama sebep oldun
Afiyet bal seker olsun banibona

Gunaydin allah razi olsn
Tum annelerin dileklerini rabbim hayirla saglikla versin.
Kizim var ablasi bide yakisikli bi oglusum olsa diyorum kismet olursa.
Buarada kahvalti dedin acikmama sebep oldun
Afiyet bal seker olsun banibona
Teşekkür ederiz teyzesi , sitede afiyetler olsun, o zaman sağlıklı yakışıklı bir oğlun olur inşallahh:)

Kızlar kendimde bi enerji hissediyorum 1 haftadır bu sıcak havalara rağmen neden acaba diye düşünürken buldum sizede söylemek istiyorum geçen gün youtube da gezinirken ev yapımı limonata tarifi öğrendim tesadüf ve hemen yaptım inanın çok enerji veriyor eşim deseniz bayıldıı tek kelimeyle 1 portakal 2 limon ve 1 su bardağı şeker 1.5 litre sudan yapılıyor tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…