Kokulara karşı aşırı hassas olduğun için yoğun bir şekilde hissetmen, merak etme sorun yoktur inşallah, bende de akıntı oluyor bazen, temizliğine dikkat et sen yinede ped yerine bence sık sık çamaşırını değiştir bide ütüle öyle giy çamaşırınıgittim dr temiz dio ama inan bazi gunler cok fena kokuoo utaniyorum acaba baskalarinada kokuyormudur die esime surekli nasil kokuyorum diorum o da parfum cicek gibi cok hos dio ama ben cok rahatsizimm..
Canım hayırlısı i isteyerek dua et. Olmazsa da onda da bi Hayır vardır üzme canını.Bende aynı sıkıntıları yaşadım. Hayirlisi neresiyse orası olsun dedim her zaman. Çok şükür 2 yıl önce tayinimiz çıktı istediğimiz yere. Önce eşimin çıktı sonra bende es durumundan gittim.allaha şükürler olsun ki hersey o kadar yolunda ilerledi ki herseyin bir zamani varmış. Biz boşuna planlar yapıp kendimizi yıpratıoruz aslında.senin için hayırlısı olsun. Allah gönlündekini versin inşallah. .kızlar hepimiz hamileyiz, hamilelerin duası kabul olurmuş
sizden dua bekliyorum, çok şükür bi sağlık vs. sorunu yok
ama beni gerçekten bunaltan, çaresiz bırakan bi durum bu
tayin bekliyoruz ve olmuyor, hep hayırlısını istiyorum allahtan ama olduğum yerde çok sıkıntılıyım
yine umutlanmıştım ama olmucak galiba..hamileliğin de etkisiyle heralde artık çok sinirlerim bozuluyor,
işyerinde kimseye görünmeden ağlamaktan da yoruldum...
Allah'tan bebeğim var, bi ona tutunuyorum. anlatamıyorum belki ama çok bunaldım..
Elevit kullanıyorum. Onun içinde birçok vitamin var sanırım.Selam.anneler hangi vitamin ve ilacları kullanıyorsunuz acaba d vitamini kullanan var mı
7 ay söylemedi mi . Doktorun baya garanticiymis sanırım. Kızım da 17. Hafta da kesin olarak kız olduğunu söylemişti doktor. Kızım devamli bacaklarını açıp oturduğu için cok rahat görmüştü sanırım.Bugun gene gittim gecen hafta soylemedi dr cinsiyetini
Erkenmis suan yasli benim doktorum
Yeni nesil drlar gibi sans oyununa dokemem yuzde su yuzde bukadar diye net gormeden aslada cinsiyet soylemem dedi .
Bu hafta ici baska bi dr a daha gitcemm
Kizimdada ayni dr a gittim 7 ay soylemedi artik gina geldi
7 ay söylemedi mi . Doktorun baya garanticiymis sanırım. Kızım da 17. Hafta da kesin olarak kız olduğunu söylemişti doktor. Kızım devamli bacaklarını açıp oturduğu için cok rahat görmüştü sanırım.
Evet canım bence de bekleme o kadar başka doktora git öğren bir an önce . Benim 17. Hafta da öğrenmenin bir nedeni de 11. Hafta gidip sonrakinde 17. Haftada gidebilmistim.daha erken gidebilseydim öğrenebilirim belki deMalesef ama bukez beklemicem insallah baska bi dr a gidicem yarin gorebilirde bu meraktan kurtulurum.
Kizimda hic merak yoktu.
Bunda gonulden gecen bebis varya catliyorum resmen
Evet canım bence de bekleme o kadar başka doktora git öğren bir an önce . Benim 17. Hafta da öğrenmenin bir nedeni de 11. Hafta gidip sonrakinde 17. Haftada gidebilmistim.daha erken gidebilseydim öğrenebilirim belki de
11. Haftada henüz çok erken ama erkeğe benziyor dedi doktor.12. Hafta da ikili test ici baska bir doktora gittim o hicbir sey soylemedi.kızım ve ben kız hissediyoruz bakalım haftaya tekrar kontrole gideceğim o zaman kesinleşir heralde.Suanki bonibonun cinsiyetini ogrenebildinizmi
Allah yardımcın olsun arkadasım.. Dr oyle dediyse doğrudur bak ben de sevindim.. Ben tüm hamilelere dua ediyorum.. Senin icin de ederim.. Hayırlı haberler vereceğine inanıyorum.. Guzel düşünmeye çalış..Merhaba kızlar
Daha önce yazmıştım bebeğimde ödem olduğunu bu yüzden ense kalınlığı yüksek çıkmıştı
Bugün bir prof a gittik.Oda doğruladı ödem varmış hatta biraz daha artmış ama diğer doktor gibi kesin konuşmadı şuan çok küçük direkt sana kistik higroma die teşhis koyamam ikili test sonucun önemli ona bakalım gerekirse amniyosentez yapılır beklicez görcez ödem kendinden kaybolabilir dedi
Moralim azda olsa düZeldi bizedr dua edermsiniz ödemimiz geçsin
Ben de 10.haftada harmony test yaptirmayi düşünüyorum. Ihtimalden ziyade tani koymasi daha iyi. Ihtimalde isin yoksa dusun dur acaba diye. Bu testlerde var ya da yok diorlar. 2000 lirayi bulacak bizim de. Izmir'de yapılacak. Bu cuma doktorla da gorusup karar verecegiz. Sizi doktorunuz mu yonlendirdi? Kendiniz mi karar verdiniz? 38 yasindayim bu aradaAzRASILAM
Ben ozel bi labratuarda 1 tup kan vererek yaptirdim kanimi ingiltereye gonderdiler 7 gun sonrada sonuclari druma mail attilar.
Tum dna taramasi 2.500 lira verdim
Kizimdada beni boyle seylerle korkuttu drlar esimle boyle bi karar alip hepsine baktirdik tek seferde.
Drum ozel bi durum olmadikca gitmeme bile gerek olmadigini soyledi hic bi testide yapmicam dogum olana kadar sonuclar guzel ciktigi icin
canım inşallah bu günlerin hürmetine testlerin çok güzel çıkar üzülme iyi düşün güzel düşünmeye çalış ikili tarama testin güzel çıktı buda öyle olacaktır dualarımız seninleMerhaba arkadaşlar
Bugün başka bir uzman doktora daha gittim tekrardan 3lü için kan verdim
Ultrasonda baktı ben gayet sağlıklı anomali olmayan bir bebek görüyorum dedi
Yalnız bu 3lü test Sonucu iyi gelse dahi tıp riskli yi baz alır dedi onun için amniyosentez öneririm dedi
%1 kaybetme riskin de var bil dedi
Kızlar kafam iyi değil adapte olamıyorum
İnşallah hayırlı sonuçlarla döndüğümde
Listeye çeki düzen verir
Cinsiyetleri ve yazılmamış eksik arkadaşları yazarım kusura bakmayın lütfen
Duâ edin sonucum iyi çıksın
Inşallah canım gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun , ben de 17 haftalıkken gitmiş olucam kesin belli olur galiba bende çok merak ediyorumelma_sekerim01
Canm daha erken diyo surekli doktorum burdaki arkadaslar coktan ogrendi
Arkadasimla ayni donem dogumumuz oda bugun ogrendi yarin onun dr una gitcem insallah ogrenirim
AzRASILAM
Insallah canm senin icinde dua etcem saglikla al yavrusunu kucagina insallah
Icini ferah tut
11. Haftada henüz çok erken ama erkeğe benziyor dedi doktor.12. Hafta da ikili test ici baska bir doktora gittim o hicbir sey soylemedi.kızım ve ben kız hissediyoruz bakalım haftaya tekrar kontrole gideceğim o zaman kesinleşir heralde.
Ben de 10.haftada harmony test yaptirmayi düşünüyorum. Ihtimalden ziyade tani koymasi daha iyi. Ihtimalde isin yoksa dusun dur acaba diye. Bu testlerde var ya da yok diorlar. 2000 lirayi bulacak bizim de. Izmir'de yapılacak. Bu cuma doktorla da gorusup karar verecegiz. Sizi doktorunuz mu yonlendirdi? Kendiniz mi karar verdiniz? 38 yasindayim bu arada
Inşallah canım gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun , ben de 17 haftalıkken gitmiş olucam kesin belli olur galiba bende çok merak ediyorum
Teşekkür ederiz teyzesi , sitede afiyetler olsun, o zaman sağlıklı yakışıklı bir oğlun olur inşallahh:)Gunaydin allah razi olsn
Tum annelerin dileklerini rabbim hayirla saglikla versin.
Kizim var ablasi bide yakisikli bi oglusum olsa diyorum kismet olursa.
Buarada kahvalti dedin acikmama sebep oldun
Afiyet bal seker olsun banibona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?