Merhaba kızlar
Daha önce yazmıştım bebeğimde ödem olduğunu bu yüzden ense kalınlığı yüksek çıkmıştı
Bugün bir prof a gittik.Oda doğruladı ödem varmış hatta biraz daha artmış ama diğer doktor gibi kesin konuşmadı şuan çok küçük direkt sana kistik higroma die teşhis koyamam ikili test sonucun önemli ona bakalım gerekirse amniyosentez yapılır beklicez görcez ödem kendinden kaybolabilir dedi
Moralim azda olsa düZeldi bizedr dua edermsiniz ödemimiz geçsin
Kızlar bir şey soracağım, gebelikte sakatat yenmemeli diye bir şey duymuştum da. Tava ciğeri yememizde bir sıkıntı olur mu acaba
Merhaba arkadaşlar
Bugün başka bir uzman doktora daha gittim tekrardan 3lü için kan verdim
Ultrasonda baktı ben gayet sağlıklı anomali olmayan bir bebek görüyorum dedi
Yalnız bu 3lü test Sonucu iyi gelse dahi tıp riskli yi baz alır dedi onun için amniyosentez öneririm dedi
%1 kaybetme riskin de var bil dedi
Kızlar kafam iyi değil adapte olamıyorum
İnşallah hayırlı sonuçlarla döndüğümde
Listeye çeki düzen verir
Cinsiyetleri ve yazılmamış eksik arkadaşları yazarım kusura bakmayın lütfen
Duâ edin sonucum iyi çıksın
Canım inşallah ikilide bişey çıkmaz ve ödemde kaybolur giderMerhaba kızlar
Daha önce yazmıştım bebeğimde ödem olduğunu bu yüzden ense kalınlığı yüksek çıkmıştı
Bugün bir prof a gittik.Oda doğruladı ödem varmış hatta biraz daha artmış ama diğer doktor gibi kesin konuşmadı şuan çok küçük direkt sana kistik higroma die teşhis koyamam ikili test sonucun önemli ona bakalım gerekirse amniyosentez yapılır beklicez görcez ödem kendinden kaybolabilir dedi
Amin canımelma_sekerim01
Canm daha erken diyo surekli doktorum burdaki arkadaslar coktan ogrendi
Arkadasimla ayni donem dogumumuz oda bugun ogrendi yarin onun dr una gitcem insallah ogrenirim
AzRASILAM
Insallah canm senin icinde dua etcem saglikla al yavrusunu kucagina insallah
Icini ferah tut
Kızım var 11 yaşında zararı olmaz faydası olurCanim amniyosentezi hic kafana takma. Artik teknikler o kadar ilerledi ve uygulamalar siklasti ki dusuk tehlikesi olmucaz kadar az kaldi. Doktoruna guven, allaha emanet bunu atlatacaksin. Amniyosentezden sonra sakin kendini yorma ozellikle ilk 24 saat mutlaka yatip dinlen. Evde kucuk cocugun varsa akrabalarindan yardim al mutlaka.
Gözünaydın o zaman canım :)Kızlar merhaba doktorum yüzde 90 kiz dedi ama nedense inanamıyorum:) başka bir doktora daha mı gitsem şöyle 4 boyutlu da daha net anlaşılmaz mi :)
Birazcık yedim canım istediği için. O kadardan zarar çıkmaz heralde. Yine de teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cnmCiger kesinlikle yememen gerekiyor canim. Cigerde bebege zararli olan yuksek miktarda A vitamini var.
Canim hakkinizda hayirlisi olsun rabbim gonlunuze gore versin insallah.kızlar hepimiz hamileyiz, hamilelerin duası kabul olurmuş
sizden dua bekliyorum, çok şükür bi sağlık vs. sorunu yok
ama beni gerçekten bunaltan, çaresiz bırakan bi durum bu
tayin bekliyoruz ve olmuyor, hep hayırlısını istiyorum allahtan ama olduğum yerde çok sıkıntılıyım
yine umutlanmıştım ama olmucak galiba..hamileliğin de etkisiyle heralde artık çok sinirlerim bozuluyor,
işyerinde kimseye görünmeden ağlamaktan da yoruldum...
Allah'tan bebeğim var, bi ona tutunuyorum. anlatamıyorum belki ama çok bunaldım..
Merhaba arkadaşlar
Bugün başka bir uzman doktora daha gittim tekrardan 3lü için kan verdim
Ultrasonda baktı ben gayet sağlıklı anomali olmayan bir bebek görüyorum dedi
Yalnız bu 3lü test Sonucu iyi gelse dahi tıp riskli yi baz alır dedi onun için amniyosentez öneririm dedi
%1 kaybetme riskin de var bil dedi
Kızlar kafam iyi değil adapte olamıyorum
İnşallah hayırlı sonuçlarla döndüğümde
Listeye çeki düzen verir
Cinsiyetleri ve yazılmamış eksik arkadaşları yazarım kusura bakmayın lütfen
Duâ edin sonucum iyi çıksın
Merhaba kızlar
Ayy bende yedim 1 kez ciger hemde baya.umarim bi zarari olamamistir.bunu dr bi danisiyim.bilgi verdiginiz icin tesekkurlerCiger kesinlikle yememen gerekiyor canim. Cigerde bebege zararli olan yuksek miktarda A vitamini var.
Canım gebelikte lökosit biraz daha yüksek çıkabilir demişti doktor ama oranını bilmiyorm İdrar yolu enfeksiyonu toz bir ilaçla geçiyorKızlar kasıklarımda ara ara batmalar oluyor bugün doktora sordum idrar ve kan ver Dedi. İdrarda 10-12 lökosit ve 15-20 epitel hücre, az miktarda bakteri çıktı. Doktora henüz gösteremedim. Daha önce enfeksiyon geçiren var mı? Antibiyotiksiz geçer mi
anlamadım canım neden öyle dedin.pdr12345 yalnış birşey mi söyledim?
ay sorma canım dün gece uyuyamadım valla valilik hamilelere 2 gun ıdarı ızın verıldı aydındaki memurlara işyerimdede memur olmama ragmen kullanıyorum dıye afralar tafralar ya strese soktular bugun beniBu arada hava sıcak diyen arkadaşlarım
Haklısınız elbette
Ama Adana 52 derece bugün :)
Yandık bittik daha temmuz ağustos eylül ekim var
Düşünmek bile istemiyorum
İçimizdeki ıstıcılar da çalışmaya başlamış :) benim ilk hamilelğim temmuzda başlayıp nisanda bitmişti bence çok idealdi
Bu aylar çok sıkıntılıymış meğersem
canım benimde oluyor akıntım ama sarı kotu kokulu degıl kotu kokulu olunca enfeksıyon olabilir bı dr sor ıstersen gecmıs olsunkixlar yardim edin lutfen sari sari yesile donuk akintim var kem peynir gibi hamile kaldigimdan beri var ve kotu kokuyor bana sik sik gunluk ped ve ic camasiri degisitoreum ve cok terliyorum ustune bide altima isiyomusum gibi his oluyor ic camasirim cok islak oluyor biri karbonatli su ile yikayin demisti lutfen soyleyin ne yapmaliyim
gittim dr temiz dio ama inan bazi gunler cok fena kokuoo utaniyorum acaba baskalarinada kokuyormudur die esime surekli nasil kokuyorum diorum o da parfum cicek gibi cok hos dio ama ben cok rahatsizimm..canım benimde oluyor akıntım ama sarı kotu kokulu degıl kotu kokulu olunca enfeksıyon olabilir bı dr sor ıstersen gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?