2016 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun Rabbim tez Zaman'da iyileştirsin inşallah

cok düşüncesizce davranmışlar bızde de herkes 8 de ki mesaiye 8 30- 8 40 da gelir dün bizim müdür yrd diyorki sen 8.20 gibi geliyorsun onları saysak kullanmaman lazım dedi bende hamilelikte zaten mesai 8 saat yerine 7.30 saat ben istiyormuyum yarım saatimi ayrıca herkes geç geliyor herkes benden sonra geliyor bana mı sadece laf edıyorsunuz diyince bozuldu kaldı bılmıyormus 7.5 saat mesai olayını o ne ya dedi resmi gazeteye acıp bakın dedim birşey diyemedi sonradan ogrendımkı duyanlar zaten gıtmemıs engellıler hamıleler flan bende hata nıye gdıyorsam yerı gelıyor doktorum 10 gun ıstirahat etmen lazm der 3 guncuk rapor alırım tanıston dusuklugunden bayılacak gbı oldugumu bılırım ızın alıp gtmedm yani ama iyilik yapmicaksın hak neyse o ezdirmiceksin

Cok gecmis olsun Allah beklesin

Amin canim .insallah Rabbim hic kimseye yasatmasin

Ben de tup bebek oldugum icin ohss gecirdim ilk haftamdan beri yuz ustu yatamadim hep saga veya sola yattim.
Merhabalar. Bende de spontan gelişmiş ohss mevcut. 2 aylık hamile olduğumdan bu yana devam ediyor. Doktorum kendiliğinden geçecek diyor. Ancak halen geçmedi. sizinki yok oldu mu acaba? Doktorunuzun tavsiyesi var mı?

maalesef bendede aynı sorun oldu cnm . hamileikten önceki testlerin normalken 1 buçuk ay sonra alt değerim 225 lere ast ise 65 lere çıktı . bende 3 kutu progestan içtim. bana endokrin dr.um progestan yapar dedi. o bir bitsin 10 gün bekleyelim sonra yenileyelim dedi. geçen hafta bitti işte gelecek hafta tekrar bakıcaklar. korkulacak kadar yüksek değil dahada artarsa sıkıntı ama dedi. şuan bebeğe bir zararı yok korkma dedi yükselirse sana sıkıntı olur dedi.
rabbim şifa versin sana bana tüm hastalara benmde sürekli aklım orda bakalm inş. haftaya düşmüş olur. bu arada vitamin ilaçlarıda yaparmış. çok yüksek çıksaydı ikincisi onuda kesecekti ama çıkmadı .
sen ilk defa bir dr a gideceksen gastroentoloji birimi bakıyor bu sonuçlarımda yüksek çıkarsa endokrin dr ve kadın doğ. dr o birime yönlendirdi beni sennde aklında bulunsun inş. gerek kalmaz.
sevgler

Sürekli yatiyormusun normal yasantina devam mi ediyorsun
canım son 1 haftadır ayaklandım ama, evin içinde tabi dışarı çıkmıyorum henüz, progestan insanı çok sersem yapıyor kolunu kıpırtacak halin kalmıyor sürekli uyumak istiyorsun ama artık havalar sıcak olduğu için uyumaktan pek mümkün olmuyor sana tavsiyem bol bol su iç , ağır bişey kaldırma mümkün mertebe ayakta kalmamaya çalış evin içinde küçük gezintiler yapabilirsin

bende ilaçları bırakabilir miyim artık diye doktorumla görüşeceğim . cuma günü randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…