Çok geçmiş olsun Rabbim tez Zaman'da iyileştirsin inşallahMerhaba kizlar bugun buraya yaziyorum ve cok uzgunum
Dun aksam oglumun bacagina cay dokuldu. Anlatamam size cok zor bir durum. Ogluma şuan pansuman yapiyor bende buraya girip icimi dökeyim dedim hakkinizi helal.
Dun aksam hersey guzeldi yemegimizi yedik.bulasiklari yikadim esime cay demleyip getirdim yere koydum. Arasi 2 dakika surmedi. Hic farkinda olmadigimiz bir zamanda oglum haliyi cekip cayi doktusag bacaginin dis kismi dizine kadar yakinda ve biraz bilegi ;( hastaneye getirine kadar derisi yuzuldu. Ama o halini gormek beni mahfetti. 2 dakika dikkatsizlik nelere yol aciyormus. Inan anne olmak cok zor. Heleki yavrunuzu o halde gormek insani ölduyor keske ben yansaydimda ona bisey olmasaydi. Bir tek goz yasina kurban oldugum yavrum. Aglamaktan helak oldu. Ama Rabbime binlerce kez sukur olsun sagligi iyi ve yanimda cok sukur . Hic bisey umrumda degil yeter ki o iyi olsun. Ben ona ve onu yaradana kurban olurum. Gercektende evlat acisi cok baska bisey cok aci veren bisey Rabbim hic kimseye yasatmasin. Hic bir derdi dermansiz birakmasin. Herkese Rabbim acil sifalar versin. Gercektende insan yasamadan bilmiyorum.
Rabbim ne buyuk ki dun bi adama sadaka verdim. Sanki Rabbim hizir aleyselami gondermisti basimin gozumun sadakasi olsun dedim. Iyikide vermisim. Kizlar bacilarim. Siz siz olun cocuklariniza cigerinizin parcasina dikkat edin butun yanici kesici bisey vermeyin benim oglum 15 aylik ve nerde tehlikeli bisey varsa onlarla oynamak istiyor.
Nolur dikkat edin.
Okuduysanizda Allahim razi olsun tek tek hepinizden. Gozlerim yasli bekliyorum yavrumu pansuman yapiyorlar benim ilk goz agrima .. gorusruz kizlar .
Günaydın herkese; sabah büyük bir neşeyle uyandık kızımla beraber keyifle kahvaltı hazırlarken ne olduğunu anlamadan birden gözüm karardı tansiyonum düştü hemen telefonu nereye koydugumu hatırlamaya çalıştım eşimi arayabildim çok şükür yığılıp kaldım kızım anne kalk tost yap diyor yavrum acıkmış eşim geldi de çok şükür karnımızı doyurduk
Manisa da da idari izin varmış dün müdürüm bana söylememiş o kadar agirlasmamisim henüz doktor ya kendisi karar vermiş sinir oldum okula gidince birinden öğrendim idarî izin olduğunu bugün evdeyim çok şükür yarın da arayıp ben gelemiyorum diyeceğim bir gün borcu var bana dün eve nasıl geldigimi bilmiyorum zaten tansiyonum düşük hamilelikte iyice düşüyor bir de buna sıcak eklenince 8-3tansiyonla ayakta kalmaya çalışıyorum. Adam kendi hüküm veriyor gelirsiniz ne olacak diye
Amin canim amin cok saolçok geçmiş olsun Allah tez zamanda iyileştirsin oğlunu inş. daha beterinden korusun rabbim tüm yavrularımızı
Cok saol canim. RAbbim hic kimseye yasatmasinçok büyük geçmiş olsun
Cok gecmis olsun Allah beklesinMerhaba kizlar bugun buraya yaziyorum ve cok uzgunum
Dun aksam oglumun bacagina cay dokuldu. Anlatamam size cok zor bir durum. Ogluma şuan pansuman yapiyor bende buraya girip icimi dökeyim dedim hakkinizi helal.
Dun aksam hersey guzeldi yemegimizi yedik.bulasiklari yikadim esime cay demleyip getirdim yere koydum. Arasi 2 dakika surmedi. Hic farkinda olmadigimiz bir zamanda oglum haliyi cekip cayi doktusag bacaginin dis kismi dizine kadar yakinda ve biraz bilegi ;( hastaneye getirine kadar derisi yuzuldu. Ama o halini gormek beni mahfetti. 2 dakika dikkatsizlik nelere yol aciyormus. Inan anne olmak cok zor. Heleki yavrunuzu o halde gormek insani ölduyor keske ben yansaydimda ona bisey olmasaydi. Bir tek goz yasina kurban oldugum yavrum. Aglamaktan helak oldu. Ama Rabbime binlerce kez sukur olsun sagligi iyi ve yanimda cok sukur . Hic bisey umrumda degil yeter ki o iyi olsun. Ben ona ve onu yaradana kurban olurum. Gercektende evlat acisi cok baska bisey cok aci veren bisey Rabbim hic kimseye yasatmasin. Hic bir derdi dermansiz birakmasin. Herkese Rabbim acil sifalar versin. Gercektende insan yasamadan bilmiyorum.
Rabbim ne buyuk ki dun bi adama sadaka verdim. Sanki Rabbim hizir aleyselami gondermisti basimin gozumun sadakasi olsun dedim. Iyikide vermisim. Kizlar bacilarim. Siz siz olun cocuklariniza cigerinizin parcasina dikkat edin butun yanici kesici bisey vermeyin benim oglum 15 aylik ve nerde tehlikeli bisey varsa onlarla oynamak istiyor.
Nolur dikkat edin.
Okuduysanizda Allahim razi olsun tek tek hepinizden. Gozlerim yasli bekliyorum yavrumu pansuman yapiyorlar benim ilk goz agrima .. gorusruz kizlar .
Cok saol canim .geçmiş olsun canım Allah şifa versin yavruna
Saol canim .Cok gecmis olsun Allah beklesin
Cok saolun gercekten. Rabbim hic bir annenin kalbine ates dusurmesin .jtaime020626 canım çok geçmiş olsun. Öyle içten anlatmışsın ki içim parçalandı. Allah beterinden saklasın, acil şifa diliyorum canım. Oğluşunu da öpüyorum
Amin canim .insallah Rabbim hic kimseye yasatmasinCanım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Büyük ihtimal ilaçlardan olmuş canım elevit ve folik asit benim doktorum tek bi ilaç a indirdi imom içiyorum foliği bıraktırdı doktoruna bi konuş istersen tetikler ilaçlar
saol canim.jtaime020626 çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
S sema coskun canım sen Aft testini yaptırmıştın aç mı tok mu yapılıyor acaba?
Sürekli yatiyormusun normal yasantina devam mi ediyorsunben 8 haftadır progestan kullanıyorum canım bende de kanama alanları vardı , halen var ama eski kan olduğu için önceki kadar önemli değilmiş şuan
Merhabalar. Bende de spontan gelişmiş ohss mevcut. 2 aylık hamile olduğumdan bu yana devam ediyor. Doktorum kendiliğinden geçecek diyor. Ancak halen geçmedi. sizinki yok oldu mu acaba? Doktorunuzun tavsiyesi var mı?Ben de tup bebek oldugum icin ohss gecirdim ilk haftamdan beri yuz ustu yatamadim hep saga veya sola yattim.
Kızlar karaciğer enzimlerin biraz yüksek çıkmıştı dahiliye doktoru 1 hafta sonra tekrar aynı testleri yaptır ded kontrol amaçlı ALT değerim 50 den 110 a yükselmiş AST değerimde normaldi o da yükselmiş sizde durumlar nedir ? progestana çok yüklendim ondan mı oldu acaba
Tamam canım iyi bari sevindim bende öyle yaparım , gelince yaz gelişmeleri :)yok cnmyaptırmadm bu cuma gidicem inş. ama netten araştırdım aç tok fark etmiyormuş .ac kalmayın boşuna diyorlar hatta . bendede tansiyon hemen düştüğünden tok gidicem inş.
canım son 1 haftadır ayaklandım ama, evin içinde tabi dışarı çıkmıyorum henüz, progestan insanı çok sersem yapıyor kolunu kıpırtacak halin kalmıyor sürekli uyumak istiyorsun ama artık havalar sıcak olduğu için uyumaktan pek mümkün olmuyor sana tavsiyem bol bol su iç , ağır bişey kaldırma mümkün mertebe ayakta kalmamaya çalış evin içinde küçük gezintiler yapabilirsinSürekli yatiyormusun normal yasantina devam mi ediyorsun
bende ilaçları bırakabilir miyim artık diye doktorumla görüşeceğim . cuma günü randevum varmaalesef bendede aynı sorun oldu cnm . hamileikten önceki testlerin normalken 1 buçuk ay sonra alt değerim 225 lere ast ise 65 lere çıktı . bende 3 kutu progestan içtim. bana endokrin dr.um progestan yapar dedi. o bir bitsin 10 gün bekleyelim sonra yenileyelim dedi. geçen hafta bitti işte gelecek hafta tekrar bakıcaklar. korkulacak kadar yüksek değil dahada artarsa sıkıntı ama dedi. şuan bebeğe bir zararı yok korkma dedi yükselirse sana sıkıntı olur dedi.
rabbim şifa versin sana bana tüm hastalara benmde sürekli aklım orda bakalm inş. haftaya düşmüş olur. bu arada vitamin ilaçlarıda yaparmış. çok yüksek çıksaydı ikincisi onuda kesecekti ama çıkmadı .
sen ilk defa bir dr a gideceksen gastroentoloji birimi bakıyor bu sonuçlarımda yüksek çıkarsa endokrin dr ve kadın doğ. dr o birime yönlendirdi beni sennde aklında bulunsun inş. gerek kalmaz.
sevgler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?