2016 Aralık Anneleri

Canım çok büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun bi anlık birşey işte Allah herkesin evladını korusun

Bu hamilelik takvimlerimiz pek dogru yazmiyo sanki benim oglum 6.7cm kilosu 72gr.Yada benimki sisko bilmiyorum☺
Canım ortalama değerler verilmiş hamilelik takvimlerinde. Benim de cm küçük çıkıyor mesela. Ama doktorumuz haftasına uyumlu diyor. O nedenle bir göz atıp umursamıyorum ben artık o tahminleri

canım benim çok geçmiş olsun ,kışın kızımın ayağına çay dökülmültü,sen anlatınca aynısını yaşadım yine,Rabbim esirgesin hepsini,o an evde hametan bile yoktu,sana lamiderm kremi tavsiye ederim,iz konusunda özellikle,tabi dr ve eczacınıza da sorun,tekrar çok geçmiş olsun gülüm.öptüm o serseriyi de

Kızlar Perşembe günü AFP testi yaptırmıştım internetten sonucuna baktım 57,2 yazıyor ama ne mom değeri ne de referans yazmıyor sizler yaptırmış mıydınız bu testi sonucum nasıl anlayamadım

bende ilaçları bırakabilir miyim artık diye doktorumla görüşeceğim . cuma günü randevum var

evet cnm onla görüştükten sonra eğer bırakmanı isterse bir 10 gün bekle sonra baktır kanına. bende şuan bekleme dönemindeyim .dr la görüştük progestanı bıraktırdı işte cuma günü bakalm inş. düzelmiştir.

Merhaba güzel hamişler,
Allah dertlilere deva, hastalara şifa, zor durumda olanlara kolaylıklar versin. Adanalılar, Mersinliler sıcaktan bahsetmiş. Ben Kıbrıstayım gece gündüz klimayla oturuyoruz mecbur. Artık öğle aralarına dışarı çıkamıyorum mesela. Saunadan farksız hava. Yüzüne çöl sıcağı üflüyor. Arabayla gitsem koltuk sıcak, direksiyon tutulmuyor. Sular sıcak akıyor musluklardan. Öğle sıcağı 50 derece hissediliyor. 35-40 arası olunca ohh be diyoruz. Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun.

Doktorumun da önerisi ile yüzüme ve görünen yerlerime hergün güneş koruyucu sürmeden çıkmıyorum. Beyaz tenliyim, ekstra korunmam gerek. Siz de dikkat edin güneşten korunun olur mu? Kalıcı lekelere neden olabilirmiş yoksa. Ben hamileler için özel üretilmiş, zararlı maddeler en aza indirilmiş Solante Pregna 50+ kullanmaya başladım. Şimdilik memnunum.

Yeme-içmeden bahsedilmiş. ETrafta çok fazla şunu ye, bunu yeme denilen şey var. EĞer herhangi bir rahatsızlığınız yoksa, çok şükür benim gibi, çiğ et, salam, sosis vb., zararlı, iyi yıkanmamış, katkı maddeli şeyler dışında herşeyi abartmadan yiyebilirsin dedi doktorum bana. Mesela portakal, limon suyu içmeyin derler. Abartmadan ye iç dedi. Şimdiye kadar canım istedi diye ayda bir ciğer de yedim. Ara ara limonata, taze sıkılmış portakal suyu da içiyorum. Herşeyden kararınca yeyince inanın insan stres de olmuyor, sıkıntı da olmuyor. Yoksa o yasak, bu yasak, bana geliyorlar stres oluyorum Doktorlar sizin kan değerlerinize, hamilelik gidişatınıza göre doğru olanı söylüyorlar zaten. Duyumlara değil, Onlara güvenmekte fayda var.

jtaime020626 Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Rabbim beterinden saklasın. İnan öyle içten yazmışsın ki, benim canım acıdı canım. Bebeklerimiz onlar canlarımız bizim.

AzRASILAM Gelişmelerini dualarla takip ediyorum canım. Bak gör, boşa endişe etmişiz diyeceksin. Allah sabırlar versin, yardımcın olsun canım.

Kızlar doktor folio verdi folik asit nasıl kullanicam onu ilk defa kullanicam da :) eczaneden ben almadim esim aldi onunda teli kapali soramaiyorum bilgim yok nasil kullanacagma dair :) :)

Canım hayırlı olsun. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah. Doktoruna sormanda fayda var canım. Benim doktor mesela öğle yemeğinden önce aç karnına almamı istemişti.

Herkese selamlar, sevgiler. (Pambık'ta ellerinizden öper teyzoşları)

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ben burda okurken ağladım senin için onun feryadına dayanmak ne zordur. bir an önce iyileşir inşallah

Merhaba kızlar, aranıza yeni katılıyorum, tahmini doğum tarihim 25.12.2016.. İkinci çocuğum olacak inşallah..

Canım Hoşgeldin
son adet tar.
beklenen doğum tarihi
belli ise cinsiyet
belli ise adı
kaçıncı çocuk ?
istediğim bilgiler

inşallah şu cumayı ve sonucu hayırlısıyla atlatırsam :)

Canım benim çok üzüldüm rabbim şifa versin ne zor bir şey çok iyi bilirim
kardeşim 5 yaşındayken gözümün önünde alev topu oldu bayram günü
çok şükür kurtuldu ama o hastane çığlıkları halen aklımdadır benim
belki koca karı tavsiyesi dersin ama oralarda da bulabilir misin bilmiyorum da
koyunun iç gömlek yağı vardır
onu yanan bölgeye sardık o zaman hem izi minimuma düşürdük hemde canının yanmasını
Rabbim daha büyüğünden esirgesin böylelikle savurmuş olun

[QUOTE="AzRASILAM, post: 47008520, member: 772

Kızım var 11 yaşında zararı olmaz faydası olur
Rapor alsammı acaba ?

Bence rapor al canim ozellikle islemin olacagi gun ve ertesi icin[/QUOTE]

amniyosentez işleminden sonra 2 gün yatıp dinlenmen gerekiyor. dr 2-3 gün rapor veriyo yinede hatırlatırsın dra belki birkaç gün daha fazla verir

Arkadaşlar bende cinsiyeti öğrendim. Erkek olacak kesinmiş üstelik :) Doktor vitaminimin yanında balık yağı ve demir hapı verdi bunların üçünü kullanacağım. onun dışında herşey çok şükür normal gidiyor. Tatile gidebilirsin yüzebilirsin uçağa binebilirsin ancak eğer araba ya da otobüsle gideceksen mola yerlerinde kısa yürüyüşler yap dedi. Onun haricinde yeme içmeyle alakalı kısıtlama yok ama tavuk az yemeye çalış malum çabuk bozulabiliyor sıcaklardan dedi. 3 aralık doğum tarihi ancak 20 kasımdan sonra beklemeye başlayacakmışız. tabi oralara daha çok var :) Herhangi bir problemin olmamasına sevindim.

Kızlar benim sizden birde ricam olacak. Benim amcam var babamdan ayırmam onu. 2011'den beri kanserle mücadele ediyor. Ancak bu aralar biraz kötü. Hamilelerin duaları kabul olur bilirsiniz. Amcamın iyi olması için dua ederseniz çok çok sevinirim.

AzRASILAM canım hiç sormuyon doğurdu mu naptı hiç merak etmiyon diye sitemle geldim topiğine ama biraz sıkıntıların varmış anladığım kadarıyla. durum nedir çözemedim bi sorun mu var?

Benim sonucum 57,2 çıktı ama yanında referans değer yazmıyor mom değeri de yazmıyor hiç bişey anlamadım

cnm şimdi netten baktımda o değer olamaz, hemen onun yanında 1-1,5-2 gibi düşük değerler olması gerek o değer gösteriyormuş sorun olup olmadığını . yani mutlaka yazmaıs gerek hemen arasana dr nu

cnm şimdi netten baktımda o değer olamaz, hemen onun yanında 1-1,5-2 gibi düşük değerler olması gerek o değer gösteriyormuş sorun olup olmadığını . yani mutlaka yazmaıs gerek hemen arasana dr nu
Cuma günü randevum var benim doktorum telefonda çok cevap vermiyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…